Kızlar morelim çok bozuk.Doktora gittik bebiş hala çok sakin, ultrasonda da öyleydi.Bugün detaylı ultrason istedi fakat, bu kadar sakin olması normal değilmiş o yüzden başka bi görüntüleme merkezine yönlendirdi.Yarın için randevu aldım.Hareket etmediği için cinsiyeti de görünmüyo.ÇOk morelim bozuk
Bi de kan ilacıyla, demir hapı verdi doktor.
72 ile hamile kalmıştım; şimdi 80 olmuşum.Doktor dikkat et dedi, diyetisyeni yönlendirebilirim dedi.Çok mu kilo almışım ki ya
ay çok kötüyüm bu günnn
sakin ol canım yaa. bebeğin iyidir merak etme tembeldir belkikorkma pozitif düşünmeye çalış. kilo konusuna gelince boşver kilonu sen yaa. bebek doğduktan sonra veririz kilolarımızı hep beraber. inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum
İLAY canım özlemişim seni ver bakim bi kucakkkGeçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim tatlım,geçti gitti İNŞALLAH hayırlısıyla kızımıza sağlıkla kavuşuruz..
Canım biz 18+6da cinsiyet öğrenmek için gittiğimizde bebişlerden birinin kalbinin durduğunu öğrendik,detaylı ultrason sonrasıda ölüm sebebi fetal hidrops denildi,bebeğin vücudunda ödem oluşmuş,sonrasında plesentada kan akışı kalmamış ve kalbi durmuş miniğimizin..Doktorlar ayrı keselerde oldukları için diğer bebeğe bi zararı dokunmaz dediler...Üstünden 1,5ay geçti,şu anlık bi sorunumuz yok güzelim:26:
Bebişi kaybettikten sonra ikiz anneleri başlığımızda yazıcaktım ama o sıra AYLİN arkadaşımızda bebeğini kaybetmişti sizlerin çok üzüldüğünü okuyunca,ben de yazıp canınızı sıkmıyım dedim,o yüzden bişey yazmadım,sizler iyisinizdir herşey yolundadır İNŞALLAH,gerçi ara ara okuyorum yazdıklarınızı bildiğim kadarıyla herşey yolunda
Bize de dua edin hayırla,sağlıkla kavuşalım miniğimizeÖpüyorum seni kendine ve miniklerine iyi bak canım
Kızlar morelim çok bozuk.Doktora gittik bebiş hala çok sakin, ultrasonda da öyleydi.Bugün detaylı ultrason istedi fakat, bu kadar sakin olması normal değilmiş o yüzden başka bi görüntüleme merkezine yönlendirdi.Yarın için randevu aldım.Hareket etmediği için cinsiyeti de görünmüyo.ÇOk morelim bozuk
Bi de kan ilacıyla, demir hapı verdi doktor.72 ile hamile kalmıştım; şimdi 80 olmuşum.Doktor dikkat et dedi, diyetisyeni yönlendirebilirim dedi.Çok mu kilo almışım ki ya
ay çok kötüyüm bu günnn
NİLAYU canım nolur kendini üzme..Bugün İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin..Bebişin gelişimi normal mi pekiii...Yani eğer gelişimi haftasıyla uyumluysa bi sorun yoktur benim bildiğim kadarıyla...Bugün cuma senin içinde dua etcem,dualarımız hürmetine sende güzel haberlerle gelirsin doktordan İNŞALLAHBizi merakta bırakma gelince yaz mutlaka
bende senin dr.u dediği bana saçma geldi...benim arkadaşım 29 haftalık falan olması lazım...hareketlerini hiç hissetmiyo...dr.u o biraz fazla kilolu olduğun için hissetmiyosun demiş ...ama bebeği gayet sağlıklı...19.haftada ayrıntılı ultrasonla onlarla beraber bende girmiştim...bebek gerçekten fazla hareket etmiyodu....dr. hatta git tatlı ye dedi...yedikten sonra tekrar baktı..yine fazla hareket yok..ama anormal bir durum gibi bahsetmedi...kız olduğu için naz yapıyo falan diye dalga geçti..
hayırlısı olsun bakalım..bugün güzel haberlerini bekliyoruz...
Kıslar hayırlı haberlerle geldim
Çok tembel, nazlı bir kızım olacakmış
Renkli ultrasonda baya hareket etti.Gelişimi, boyu kilosu normalmiş şükür rahatladım
Renkli ultrasonda baya hareket etti.Gelişimi, boyu kilosu normalmiş şükür rahatladım
Saolasın kelebekcim, umarım hepimiz sorunsuz geçiririz, bu dönemi ve bebişlerimizi hayrlısıyla kucağımıza alırızbugün kaçkere girdim sizden iyi haberler alabilmek için çok sevindim arkadaşım sağlıkla kucağınada alırsın inş.
Saol kuzum bende çok sevindim valla.Tembel nolcak nasıl korkuttu beniay çok sevindim yaa. dedim sana tembeldir diye
Bi de kan ilacıyla, demir hapı verdi doktor.
72 ile hamile kalmıştım; şimdi 80 olmuşum.Doktor dikkat et dedi, diyetisyeni yönlendirebilirim dedi.Çok mu kilo almışım ki ya
ay çok kötüyüm bu günnn
meraba çıtır anneler
nasılsınız bakalım keyiflr yerindedir inşallah.ya çalışınca zor oluyr çok takip edemiyrm sizi ama baya kaynaşılmış maşallah.buhar makinesi soran bi arkadaş vardı yanlış hatrlamıyrsam ben geçen sene bu konu hakkında baya arştırma yaptım.bende öğrtmen olunca malesef meslek hastalığı faranjit var ve kaloriferli evde çoğalıyr geçen sene roventa aldım çok memlunum.ayarlıysn havanın nemini ölçüp istenilen ayara gelince duruyr çünkü nemine fazlası zarar .arzumun kler falan çok kötüymüş sabah yerler falan ıslak oluyrmuş,falan falan.......ben tavsiye ederim.
ben alışverişimi ağırlaşmadan ve havalr soğumadan tamamlamak istyrm ,çünkü o zamn gezmek zor olck iki tane oyun parkı ve travel sistem arasında kaldım durun yatakları gösteriym size Eki Görüntüle 284213 Eki Görüntüle 284214
birincisi 70*110 ikincisi 60*120 sizce hangisi
dr un 8 kiloya mı çok diyor? bu dr lar biraz takıntılı sanırım bu kilo konusuna. :)
benimkide 100 mg şeker yüklemesinde de yüksek çıkarsa diyetisyen yolu göründü diyor :)
Evet ya benm doktor kilo konusunda baya takıntılı.Hamile kalmadan öncede aynı doktora gitmiştim ben.O zmanda sakın bu kiloyla hamile kalma, mutlaka kilo vermelisin demişti.Nitekim ben bir ay sonra; hiç kilo vermeden hamile kaldım
Şimdi de; en fazla 13 kilo almalısın hamilelik boyunca dedi.Ama benim kilomda görünürde bir farklılık yok.Kıyafetlerimin hepside rahat oluyor.Önceden bi boş göbüşüm vardı, sanırım şimdi onun içi doldu
Sen kaç kilosun şimdi, Hamilelikte kaç kilo aldın, bebişin cinsiyeti ne, kaç haftalık?
İstediğin sorudan başlayabilirsin cevaplamaya
:)) 10 gün önce 10 du ama sanırım sen 20 kg ile tamamlıcan dedi :) ben 90 yaklaşmışımdır ama kendimi öyle kötü hissetmiyorum :)))
benim hiç kıyafetim olmuyor aldıklarımıda 1-2 beden büyük alıyorum :) oda büyük gösteriyor olabilir beni...
benim kızım olucak 25+2
NİLAYU canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim...Ooooh besenin kıs baya nazlı olcak anlaşılan Kendine ve minişine iyi bak tatlım,bi daha hiç böyle korkular yaşamayın İNŞALLAH
Saol kuzum valla çok korkuttu beni, bi ara karnımda çıkarıp dövmek istedim onu
Neyseki sadece çok nazlı bir kızım olacakmış
Sen napıyorsun nasılsın, sağlık durumun şekerin?Doktora gittin mi?
canım bende bebeğin hareketlerini hala çok hissetmiyorum. drum o hareket ediyor sen hiissetmiyorsun diyor ama bayram sonrsı kontrolde bende baya sorgulayacağım ... hapinize iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayramlar şubat anneleri....
KELEBEKcim almaya kararverdiğin araba seti çok güzelmiş güle güle kullansın miniğin...Ama çok pahalı bu bebiş arabaları yahuuuuu:26:Ben daha baston tipi bişey istiyorum ama eşimde bu setleri çok beğeniyo bakalım netcez,gerçi araba için daha zamanımız var yaza doğru alsakta olur herhalde:44:Bu arada sen nasıl oldun yolculayabildin mi gribiiiiii
Diğer şubat güzelleri sizler de iyisinizdir İNŞALLAH,hepinizi öpüyorum kocamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?