2012 şubat anneliği tadacak olanlar

sakin ol canım yaa. bebeğin iyidir merak etme tembeldir belki korkma pozitif düşünmeye çalış. kilo konusuna gelince boşver kilonu sen yaa. bebek doğduktan sonra veririz kilolarımızı hep beraber. inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

Saol zamancım, bende tembeldir diyodum ama, doktor da bu kadar sakin olmamalı diyince hepten pipiriklendim :26:
Ben kilomu takmıyom, zaten görünürde de hamile gibi durmuyorum ama o kilo nerde bilmiom.Doktor doğumda zor olur falan dediği için taktım.Yoksa aldığım kiloyu dert etmiom

NİLAYU canım nolur kendini üzme..Bugün İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin..Bebişin gelişimi normal mi pekiii...Yani eğer gelişimi haftasıyla uyumluysa bi sorun yoktur benim bildiğim kadarıyla...Bugün cuma senin içinde dua etcem,dualarımız hürmetine sende güzel haberlerle gelirsin doktordan İNŞALLAHBizi merakta bırakma gelince yaz mutlaka

canım arkadaşım benim...inşallah bundan sonra herşey güzel gönlüne göre olur...dualarım tüm bebek isteyen ve hamileler için..hamilelik gerçekten zor bi süreç..her anı riskli..içimizi göremediğimiz için her an bir korku var...
sadece hayırlısını dilemekten başka bi şey gelmiyo elimizden...seninde iyi olmana sevindim...bende seni çok öpüyorum...sende güzel kızına iyi bak..
ayrıca yatak konusunda düşünüyosan hani şu hem odadan odaya taşınan süslü tüllü yatakları çok beğeniyorum...bende araştırdım..1 yaşına kadar yatabiliyormuş..büyük karyolanda olacağı için tüllü yataklar daha iyi olabilir....

bende senin dr.un dediği bana saçma geldi...benim arkadaşım 29 haftalık falan olması lazım...hareketlerini hiç hissetmiyo...dr.u o biraz fazla kilolu olduğun için hissetmiyosun demiş ...ama bebeği gayet sağlıklı...19.haftada ayrıntılı ultrasonla onlarla beraber bende girmiştim...bebek gerçekten fazla hareket etmiyodu....dr. hatta git tatlı ye dedi...yedikten sonra tekrar baktı..yine fazla hareket yok..ama anormal bir durum gibi bahsetmedi...kız olduğu için naz yapıyo falan diye dalga geçti..
hayırlısı olsun bakalım..bugün güzel haberlerini bekliyoruz...

Son düzenleme:

Gelişimi, boyu, kilosu normalmiş.Bi de geç döllenme olabilir dedi doktor.İlk etapta, doğum tarihi 24 şubat olarak sölemişti; şimdi 8 marta aksayabilir dedi :26: kafam çok karışık. Dua et benim için geldiğimde hemn yazıcam size sonucu.

Umarım arkadasına söylenenleri duyarım bende ilay İşallah güzel haberlerle gelirim

Kıslar hayırlı haberlerle geldim
Çok tembel, nazlı bir kızım olacakmış
Renkli ultrasonda baya hareket etti.Gelişimi, boyu kilosu normalmiş şükür rahatladım

Renkli ultrasonda baya hareket etti.Gelişimi, boyu kilosu normalmiş şükür rahatladım

bugün kaçkere girdim sizden iyi haberler alabilmek için çok sevindim arkadaşım sağlıkla kucağınada alırsın inş.

bugün kaçkere girdim sizden iyi haberler alabilmek için çok sevindim arkadaşım sağlıkla kucağınada alırsın inş.
Saolasın kelebekcim, umarım hepimiz sorunsuz geçiririz, bu dönemi ve bebişlerimizi hayrlısıyla kucağımıza alırız

ay çok sevindim yaa. dedim sana tembeldir diye
Saol kuzum bende çok sevindim valla.Tembel nolcak nasıl korkuttu beni

çooook sevindim. bir prenses daha geliyor :))
peki kaç haftalık görünüyor şimdi? doğum tarihinde bi değişiklik varmı?

dr un 8 kiloya mı çok diyor? bu dr lar biraz takıntılı sanırım bu kilo konusuna. :)
benimkide 100 mg şeker yüklemesinde de yüksek çıkarsa diyetisyen yolu göründü diyor :)

ikiside güzel
bunu devamlı yatırmak için mi kullanıcaksın yoksa başka yatak alıcakmısın?
bunların içi çok sert ve ince. içine eksta dan yatak koyuluyormu?
Ben dün mothercare baktım 5 yaşına kadar olan yataklar var çok güzel ve kaliteli fakat fiyatları çok fazla. birde çok şeker beşik gördüm ama max. 6 ay kullanılır dedi.
ama ben arabada son kararımı verdim sanırım
hauck malibu all one set
Hauck Malibu All In One Travel System Trio Bebek Arabası Navy - Bebek & Çocuk

dr un 8 kiloya mı çok diyor? bu dr lar biraz takıntılı sanırım bu kilo konusuna. :)
benimkide 100 mg şeker yüklemesinde de yüksek çıkarsa diyetisyen yolu göründü diyor :)

Evet ya benm doktor kilo konusunda baya takıntılı.Hamile kalmadan öncede aynı doktora gitmiştim ben.O zmanda sakın bu kiloyla hamile kalma, mutlaka kilo vermelisin demişti.Nitekim ben bir ay sonra; hiç kilo vermeden hamile kaldım

Şimdi de; en fazla 13 kilo almalısın hamilelik boyunca dedi.Ama benim kilomda görünürde bir farklılık yok.Kıyafetlerimin hepside rahat oluyor.Önceden bi boş göbüşüm vardı, sanırım şimdi onun içi doldu

Sen kaç kilosun şimdi, Hamilelikte kaç kilo aldın, bebişin cinsiyeti ne, kaç haftalık?
İstediğin sorudan başlayabilirsin cevaplamaya

:)) 10 gün önce 10 du ama sanırım sen 20 kg ile tamamlıcan dedi :) ben 90 yaklaşmışımdır ama kendimi öyle kötü hissetmiyorum :)))
benim hiç kıyafetim olmuyor aldıklarımıda 1-2 beden büyük alıyorum :) oda büyük gösteriyor olabilir beni...
benim kızım olucak 25+2

NİLAYU canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim...Ooooh be senin kıs baya nazlı olcak anlaşılanKendine ve minişine iyi bak tatlım,bi daha hiç böyle korkular yaşamayın İNŞALLAH

KELEBEKcim almaya kararverdiğin araba seti çok güzelmiş güle güle kullansın miniğin...Ama çok pahalı bu bebiş arabaları yahuuuuu:26:Ben daha baston tipi bişey istiyorum ama eşimde bu setleri çok beğeniyo bakalım netcez,gerçi araba için daha zamanımız var yaza doğru alsakta olur herhalde:44:Bu arada sen nasıl oldun yolculayabildin mi gribiiiiii

Diğer şubat güzelleri sizler de iyisinizdir İNŞALLAH,hepinizi öpüyorum kocamannn

Son düzenleme:

25. haftada 10 kilo iyi ama çok değilki, bence doktorlar bu konuda çok takıntılı.Bizim kilomuz onları niye bu kadar rahatsız ediyorki Alışveriş yaptın mı bebiş için ben lcwakiki nin sitesinden elbiselere, şortlara baktım bayıldım ya çok güzeller.
Bu arada almayı düşündüğün araba setini de çok beğendim; ama fiyatı biraz yüksek mi?Yoksa ben hiç bakmadığım için, fiyatlardan mı habersizim?

canım bende bebeğin hareketlerini hala çok hissetmiyorum. drum o hareket ediyor sen hiissetmiyorsun diyor ama bayram sonrsı kontrolde bende baya sorgulayacağım ... hapinize iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayramlar şubat anneleri....

canım bende bebeğin hareketlerini hala çok hissetmiyorum. drum o hareket ediyor sen hiissetmiyorsun diyor ama bayram sonrsı kontrolde bende baya sorgulayacağım ... hapinize iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bayramlar şubat anneleri....

akg cim teşekür ederim.Aksatma git kontrole.Benim doktorumda, öle diyor ama.Sonuçta ben hissetmediğim için korkuyorum bi sorun mu var diye?Senin ki ne kadarlık?Renkli ultrasonda hareketlerini daha net görebiliyorsun.Girdinmi renkliye? Miniğim bize gülümsedi bile dün renklide

tşkler boncukcum daha iyiyim sesim ve biraz öksürük hariç...
gripi yolcu ettik de kendimi edemedim 3 gündür günde 3 sefer havalimanına gidiyorum geliyorum yer yok. bayramda annemlerin yanına gidicektim güya kaldım buralarda ((

evt çok pahalı malesef daha önce kraft twist beğenmiştim oda 950 tl civarı iki parça bu 3 parça
bakalım fikrim değişmezse bu olucak babamız bunu çok beğendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…