2012 şubat anneliği tadacak olanlar

çok geçmiş olsun boncukcum. inş. 100lük daha düşük çıkar...
Karamel sizede çok geçmiş olsun... içini ferah tut bişey olmaz inş. stres yapma...
bende 5 gündür gripim yatıyorum. hiç hasta olamzdım eskiden bu gebelik süresinde 2. oldu ağustosda bi oldum bi ay geçmedi neredeyse birde şimdi

benim de ellerime kramplar giriyor geceleri magnezyum kullanıyorum aylardır ama pek faydası yok açıkcası... geçmiş olsun...

malesef çocuk eşyaları çok fena cep yakıyor. Bizde geçenlerde biraz dolaştık ama kararsız kaldım. Hiç bişey almadım daha. Arabalara falan baktım şimdilik bi tanesine karar verdim. Kayınvalidem ben alayım dedi.. Hay hay dedim :) inş vazgeçmez...
odayıda annemlere satmayı düşünüyorum :))) bugün biraz bebiş mağzalarını dolaştım. aziz bebe kanz falan. Kanz da çok şeker eşyalar var fiyatlarda gayet güzel... bende artık sabırsızlanıyorum görünce herşeyi almak istiyorum...

kendime bir kışlık kaban bulamadım ama kıyafetde sorun yok genelde c&a ve lcw sağolsun ordan aldım bir kaç parça lcw den genelde xxl veya 2xl alınca süper oluyor penyeler normal kıyafetlerde :) öyle idare ediyoruz şimdilik...

slm kızlar,

cumartesi kontrole gittim. 22+3 haftalıktım o gün. bebeğim 23 cm. 450 gr. ama burda yazılanlara bakınca benimki biraz küçükmü acaba diye endişeienmeye başladım:2: doktor gayet iyi durumu, gelişimi dedi ama. bu haftadan sonra hızla kilo alacak artık dedi. inşallah öyle olur:44:

bi önceki kontrolüm 3 hafta önceydi we 3 haftadır kilo almamışım. hamile kaldığımdan beri 4 kilo aldım yani. bu yüzden olabilirmi acaba?? gerçi doktor bişey yok dedi ama.

internetten yaptığım hesaplamalarda 1 hafta büyük çıkıyor ama mesela şimdi netteki son sat ıma göre 25+0 ım. ama doktoruma göre 24+0. bunuda anlamadım walla.

neyse kızlar yorum yapında içim rahatlasın

oyy maşalah yaa çok tatlıymış kıyafetleri. anneannesi daha neler alcak bebişine(hazır konusu açılmışken adetleri öğreneyim dedim )

:)) vallahi şuan bir bavuldan fazla cici almış bunları koydum sadece... kendini kaybediyor anneannemiz alışverişte. Valla biz ne istersek alcakmış öyle diyor... şimdilik bebek odası ve beşik olabilir dedim. Ama odasını yaza doğru aldırıcam kendi evimize geçince.

Ya bişey sorucam sizlere. Bebek için biberon ısıtıcı ve Buharlı Sterilizatör alan var mı aranızda? Alırsanız hangi markayı almayı düşünüyorsunuz?

Endişelenme tuubacım şimdi kendi ölcülerime baktım. 21 haftalıkken benim bebişimde 390 gr. mış. Bence bebişinin ölçüleri haftanla uyumlu. zaten bundan sonra daha hızlı büyüyecek bebeğin.
Ya bendede doktorun cihazında her gittiğimde farklı çıkıyor haftam. bunun nedeni cihazın elde ettiği değerlerden bir ortalama çıkarması. zaten dr un verdiği boy ve kilo da ortalama +/- diye yazıyor. 100% veremiyorlar. Cihaz hesaplıyor ortalama olarak. ama sen süper gidiyorsun valla ben her ay 3 kilo almış oluyorum :)
bir dahaki gittiğinde bebişin nerdeyse 2 ye katlıcak kilosunu

Canım benimde çok fazla akıntım oluyor.
birde 2 gündür kasık ağrıları.
Bu ağrılar gelip geçicidir inşallah.
Ama akıntım en başından beri var.
Çok da rahatsız ediyor.
Anlayacağın tek sen değilsin tatlım.
Bu günümüze çok şükür.
Kendine iyi bak.

merhabalar hamişler.ben 5,5 aylık hamileyim.sabah 2- öğlen 2- akşam 2 olmak üzere 6 adet tansiyon ilacı alfamet kullanıyorum.bebepime bir zararı olurmu diyede çok korkuyorum.birde diyorum zararlı olsa doktor yazarmıydı diyorum.günde üçe düşürüyüm diyorum bu defada tansiyonum iyce yükselirse daha tehlikeli. çok tedirginim.inş. bebeğime bir zararı olmaz.sizlerdende alfamet içen varmı

HLYcım sen nerdesin,eşinle ayrı yerlerdesiniz öyle mi...RABBİM kolaylık versin güzelim...Sanırım 1,5ay sonra falan kavuşursunuz:)))

Canım kırmızı et,baklagil tüketimine falan ağırlık ver bari kansızlığa iyi gelir diye biliyorum,pekmezide bırakmışsın madem:26:Kilo olarak bizim minişler arasında çok fark yok demek ki haftalarına göre iyi ilerliyolarAslında benimde yürüyüş yapmam gerekiyo ama hala yerimden kalkmama çok izin vermiyo evdekiler...Doktor şu anlık risk gözükmüyo dese de yaşadıklarımızdan dolayı korkuyoruz hala,bu arada bizde tüpüz 3.denememizde geldi miniğimiz

NİLAYU canım bugünmüydü kontrolünüz artık senin ufaklık siz bi el sallar İNŞALLAH,Güzel haberlerini bekliyoruz şekercimBu arada giysilerini de güle güle giy annecik

Canım 100lük yüklemem bayramdan sonra olcak İNŞALLAH yüksek çıkmazda diyetlerle geçiririz 3ayımızıda:26:Sinir stres bende çok şükür fazla bulunmuyo ama hareketsizlik maalesef benim en büyük düşmanım sanırım:44:

KELEBEK canım ne zamandır gözükmüyodun bende bu kıs nerelerde demeye başlamıştım,geçmiş olsun tatlım,ıhlamur kaynat iç..Bide sıcak suya 1limonu doğrayıp at,bal kat iç bana bunlar çok iyi geldiydi sanada iyi gelir İNŞALLAH

Canım sen hala bi kaban bulamadın mı kendine,bende Allahtan evde oturuyorum yoksa bende bulamazdım şimdilerde kayınvalidemin paltosuyla ve eşimin pijama takımlarıyla geçinip gidiyorummmSen bebiş için alışverişe başlamamışsın ama anneanne yavaştan yavaştan başlamış torununa bişeyler almayaEşimde bana bi liste yapmamı söyledi az sonra diğer topiklerde okumuştum oralara bakıp bi liste çıkarcam,eşim neler alıncak bi göriyimde hazırlıklı olalım dedi,adamda haklı valla

Eki Görüntüle 282706

Eki Görüntüle 282704

teyzeleri bakın anneannemiz almış bu cicileri :) çok beğendim ...

Bu arada cicilerinizde pek güzelmiş,sağlıkla doğsunda güle güle giysin bebiş,ama bunlar baya büyük boy dimi 2yaşında falan anca giyer herhalde:44:

oyy maşalah yaa çok tatlıymış kıyafetleri. anneannesi daha neler alcak bebişine(hazır konusu açılmışken adetleri öğreneyim dedim )

ZAMANZAMAN bizde hiç adet falan yok isteyen istediğini almakta özgür,annemler park yatak alcaklardı ama onu ablama yıktım,annemde bikaç kıyafet falan alır herhalde artık

TUBAcım bebişin kilosu eğer ki doktorun normal dediyse başkalarının kilolarına hiç kafanı takma güzelim...Bizde sata göre son gittiğimizde 25+1dik ama ultrasondaki ölçümlerde 27+1 çıktık...1-2hafta önden veya arkadan gitmesi aklını karıştırmasın güzelim,sen doktoruna güven iyi diyosa iyidirSenin kilo almamanda enteresan ama bünyeden bünyeye değişiyo sanırım,herşeyi yiyebiliyomusun,bulantın falan var mı...Bebişlere kilo aldırıcak en güzel şeyler,bulgur pilavı,muzlu ballı sütmüş,bide yatarken kesinlikle sol tarafa yatmak..Bunlarıda bi uygula istersen canım..

YETTO merhabalar tansiyon ilacı kullanmanın sebebi gebelikte çıkan bi sorun mu güzelim,yani preeklemsi gibi b sorunmu..Canım doktorun ne dediyse ona göre ilaçlarını kullan,çünkü yüksek tansiyon önemli bi sorun,eğer bebişine bi zararı olsa doktorun vermezdi o ilaçları,sen yine aksatmadan kullanmaya devam et tatlım

dün erkek bebek kıyafetlerine baktım kızlar. hep kızlar için süslü püslü şeyler var oğluşuma güzel şeyler bulamadım:2: hele hastane çıkışları hiç içime sinmiyo

KELEBEKcim şimdi liste yapmaya başlıcam,ama biberon ısıtıcı ve ve sterilizatörü listeme koymıycam...Çünkü biberon sıcak su dolu kapta gayet güzel ısınıyomuş,steril etme işine gelince de tencerede kaynatırım biberonları diye düşünüyorum...

dün erkek bebek kıyafetlerine baktım kızlar. hep kızlar için süslü püslü şeyler var oğluşuma güzel şeyler bulamadım:2: hele hastane çıkışları hiç içime sinmiyo

Heeeheeeheee eveeet biz kıslarımızı süslüiycez püsliycez cici cici dolaştırcaz,siz paşalarınıza ne alırsınız artık orasını biz bilemeyiz...Şaka bi tarafa cidden erkeklere göre çok fazla şey yok ama kızlarınkiler çok cici yaaawwww:))))

sağol arkadaşım içimi rahatlattın

ilk başta sewindim kilo almadım diye, sonra acaba ondanmı diye korktum. zayıfsan normal ama birden alman. benim boy 1.65 kilomda 65 di. şimdi 69 um.
inşallah canım bi daha gittiğimde yazarım burda kilosunu boyunu

allah a emanet ol

ssağol boncukcum, ewet herkes haftası değişiyor diyo. doktorum gelişimi çok iyi dedi benim boy 1.65 kiloda 65 di hamile kaldığımda şu anda 69 um. benim hiç mide bulantım olmadı. çok şükür herşeyide yiyebiliyorum. ama doktorum bu haftadan sonra hızla kilo alacak bebiş dedi. inşallah öyle olur. bi daha ki kontrolden sonra yazarım yine çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için

Canım seninle ne çok ortak yönümüz var öyle:))) yavaş yavaşta olsa yürüyüş yap bence dr ne diyor. bende 2 düşükten sonra kavuşacagım ogluşuma inşallah benimde 2 tüp denememdi

merhaba arkadaşlar arada gelip yazdıklarınızı takip ediyordum.bende şubat annesi olcam inşallah.2 oğlum var ve ben 3. hamileyim.şimdide kızım olacak inşallah .şu an 26 hafta 5 günlüğüm.yaşım 33. çalışmıyorum.güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.

Son düzenleme:
boncukkkkk ne kadar kötüsün yaa. çok özeniyorum kız kıyafetlerine zaten

benim oğluşumda çok yakışıklı olurda kızlarınızı kendine aşık eder inşallaaaaaahhh. süsleyin kızları süsleyin

hoşgeldin kelebek. oh maşşalaah 3 çocuk cesaret işi valla, tadı da ayrıdır tabii :) umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve burda hoşça vakit geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…