Kıslaaaaaar kıslaaaaaaaarrrr şeker çıktı bende hemide çok yüksek...Napcaz netcez,oooyyy ooo...Neyse meyse doktor 10gün dikkat et sonra 100lük yapalım dedi..Ama çok yüksek yaaaf 217çıktı,İNŞALLAH 10güne düşer kıslar dua edin....
HLYcım bak benimkinin sonucuna,hiç seninkisi yüksek değil güzelim,üzülme 100lükte tertemiz çıkar İNŞALLAH...Sonuç çıkınca bizi de haberdar et emiiii
NİLAYU doktorun bi sorun yok diyosa öyledir be canım,üzme kendini...İlerleyen haftalarda hissedersin İNŞALLAH..Bide bişey sorcam ayrıntılı ultrason yapıldı mı sizee
KARAMEL tatlım çoook geçmiş olsun eşine,İNŞALLAH size bi etkisi olmaz ama siz yine de fazla yanaşmayın
SENİZAYcım yerim ben o patikleri ne şirinlermişşşş,benimde hiç el becerim yok ki olsa da oturduğum yerden yapsam şu güzel şeylerdenn
çok canım yanıyo kızlar son bir haftadır ayak parmaklarıma kramp giriyo, damarlarım çekiliyo sanki. ilk hamileliğimde sadece bacaklarımda yaşamıştım şimdi ayaklardan başladı. parmaklarım üst üste biniyo, uff olur olmaz yerlerde ayakkabı çıkartmak zorunda kalyorum. pazartesi doktora gidicem Allahtan. Magnezyum içeren bir ilaç daha uff...
Eveeeeeeeeeeet şimdi gelelim şubat annelerine....Nerelerdesiniz kıslarrrr ne yapıyosunuz alışverişler ne alemde..Haftasonu ilk defa dışarı çıkalımda bişeyler bakalım dedik oda takımları 2400-3000tl arası...Çok pahalı yahu...Bakalım bayramdan sonra bakarız, İNŞALLAH daha uygunlarını bulabiliriz...
Eki Görüntüle 282706
Eki Görüntüle 282704
teyzeleri bakın anneannemiz almış bu cicileri :) çok beğendim ...
oyy maşalah yaa çok tatlıymış kıyafetleri. anneannesi daha neler alcak bebişine(hazır konusu açılmışken adetleri öğreneyim dedim)
slm kızlar,
cumartesi kontrole gittim. 22+3 haftalıktım o gün. bebeğim 23 cm. 450 gr. ama burda yazılanlara bakınca benimki biraz küçükmü acaba diye endişeienmeye başladım:2: doktor gayet iyi durumu, gelişimi dedi ama. bu haftadan sonra hızla kilo alacak artık dedi. inşallah öyle olur:44:
bi önceki kontrolüm 3 hafta önceydi we 3 haftadır kilo almamışım. hamile kaldığımdan beri 4 kilo aldım yani. bu yüzden olabilirmi acaba?? gerçi doktor bişey yok dedi ama.
internetten yaptığım hesaplamalarda 1 hafta büyük çıkıyor ama mesela şimdi netteki son sat ıma göre 25+0 ım. ama doktoruma göre 24+0. bunuda anlamadım walla.
neyse kızlar yorum yapında içim rahatlasın
sanada geçmiş olsun karamelcim. Terslik bu ya! inş bi şey olmaz sanada, bebişede aman kendinize dikkat edin. Beni prof ekimin yirmisinde randevu verdi görücek inş suda daha da azalma olmaz. Ama çok akıntııııııııııııımmmmmmm var.
ben daha birşey almadım öyle boş boş oturuyorum:):)
daha doğrusu eşimin yanına gidecem bir ay sonra rapor izin falan 32 haftalıktan sonrada doğum iznine ayrılacağım. artık antepte alırım diye düşünüyorum.
selam canım aslında erken dogum riski falan yok dr. tedbir amaçlı yazdı iğnelerei ben tüp bebekle hamile kaldım daha öncede 2 kez düşük yaşadım kansızlıga gelince alıyorum demir hapı ama demek yetersiz kalıyor bebegimin kilosuda 980 gr dedi dr. benimde 25+1 gittim seninkide önden gidiyor demek şekere baglı malesef ben c.tesi tekrar gidecegim sanırım yükleme tekrarı yapılacak çalışıyorum ama innaki zorlana zorlana doktorum bol bol yürüyüş yap dedi sanada tavsiye ederim inan rahatlıyor insan hem baglantıyı koparmayalım oki şekeri sıfırla hayatından ben resmen çıkardım pekmez içiyorum onuda bıraktım sevgiler...
Kuzum buralardayız sen nasılsın Şekerin ne durumda? Bende bi göz attım da fiyatlar yüksekti.Bende lc wakiki ye gittim kendime hamile bölümden güzel giysiler aldım geldim.Bebiş için hala hiç bişi almadım
evet boncukkkk benim ikinci bebek olduğu için biliyorum kramplarda ne kullanacağımı. bugün doktor ilaç verdi zaten. benimkinin adı da magvital. senin şekerin yüksekmiş yaptırdın mı 100 lük yüklemesini. umarım iyi çıkar. bende yarın yaptırıcam 50 lik yüklemeyi. benim doktor sinir stres yok dedi, akşam 8 den sonra bişey yeme dedi. stres de arttırıyormuş.
çok geçmiş olsun boncukcum. inş. 100lük daha düşük çıkar...
Karamel sizede çok geçmiş olsun... içini ferah tut bişey olmaz inş. stres yapma...
bende 5 gündür gripim yatıyorum. hiç hasta olamzdım eskiden bu gebelik süresinde 2. oldu ağustosda bi oldum bi ay geçmedi neredeyse birde şimdi
malesef çocuk eşyaları çok fena cep yakıyor. Bizde geçenlerde biraz dolaştık ama kararsız kaldım. Hiç bişey almadım daha. Arabalara falan baktım şimdilik bi tanesine karar verdim. Kayınvalidem ben alayım dedi.. Hay hay dedim :) inş vazgeçmez...
odayıda annemlere satmayı düşünüyorum :))) bugün biraz bebiş mağzalarını dolaştım. aziz bebe kanz falan. Kanz da çok şeker eşyalar var fiyatlarda gayet güzel... bende artık sabırsızlanıyorum görünce herşeyi almak istiyorum...
kendime bir kışlık kaban bulamadım ama kıyafetde sorun yok genelde c&a ve lcw sağolsun ordan aldım bir kaç parça lcw den genelde xxl veya 2xl alınca süper oluyor penyeler normal kıyafetlerde :) öyle idare ediyoruz şimdilik...
Eki Görüntüle 282706
Eki Görüntüle 282704
teyzeleri bakın anneannemiz almış bu cicileri :) çok beğendim ...
oyy maşalah yaa çok tatlıymış kıyafetleri. anneannesi daha neler alcak bebişine(hazır konusu açılmışken adetleri öğreneyim dedim)
slm kızlar,
cumartesi kontrole gittim. 22+3 haftalıktım o gün. bebeğim 23 cm. 450 gr. ama burda yazılanlara bakınca benimki biraz küçükmü acaba diye endişeienmeye başladım:2: doktor gayet iyi durumu, gelişimi dedi ama. bu haftadan sonra hızla kilo alacak artık dedi. inşallah öyle olur:44:
bi önceki kontrolüm 3 hafta önceydi we 3 haftadır kilo almamışım. hamile kaldığımdan beri 4 kilo aldım yani. bu yüzden olabilirmi acaba?? gerçi doktor bişey yok dedi ama.
internetten yaptığım hesaplamalarda 1 hafta büyük çıkıyor ama mesela şimdi netteki son sat ıma göre 25+0 ım. ama doktoruma göre 24+0. bunuda anlamadım walla.
neyse kızlar yorum yapında içim rahatlasın
merhabalar hamişler.ben 5,5 aylık hamileyim.sabah 2- öğlen 2- akşam 2 olmak üzere 6 adet tansiyon ilacı alfamet kullanıyorum.bebepime bir zararı olurmu diyede çok korkuyorum.birde diyorum zararlı olsa doktor yazarmıydı diyorum.günde üçe düşürüyüm diyorum bu defada tansiyonum iyce yükselirse daha tehlikeli. çok tedirginim.inş. bebeğime bir zararı olmaz.sizlerdende alfamet içen varmı
:)) vallahi şuan bir bavuldan fazla cici almış bunları koydum sadece... kendini kaybediyor anneannemiz alışverişte. Valla biz ne istersek alcakmış öyle diyor... şimdilik bebek odası ve beşik olabilir dedim. Ama odasını yaza doğru aldırıcam kendi evimize geçince.
Ya bişey sorucam sizlere. Bebek için biberon ısıtıcı ve Buharlı Sterilizatör alan var mı aranızda? Alırsanız hangi markayı almayı düşünüyorsunuz?
dün erkek bebek kıyafetlerine baktım kızlar. hep kızlar için süslü püslü şeyler var oğluşuma güzel şeyler bulamadım:2: hele hastane çıkışları hiç içime sinmiyo
Endişelenme tuubacım şimdi kendi ölcülerime baktım. 21 haftalıkken benim bebişimde 390 gr. mış. Bence bebişinin ölçüleri haftanla uyumlu. zaten bundan sonra daha hızlı büyüyecek bebeğin.
Ya bendede doktorun cihazında her gittiğimde farklı çıkıyor haftam. bunun nedeni cihazın elde ettiği değerlerden bir ortalama çıkarması. zaten dr un verdiği boy ve kilo da ortalama +/- diye yazıyor. 100% veremiyorlar. Cihaz hesaplıyor ortalama olarak. ama sen süper gidiyorsun valla ben her ay 3 kilo almış oluyorum :)
bir dahaki gittiğinde bebişin nerdeyse 2 ye katlıcak kilosunu
Canım sen hala bi kaban bulamadın mı kendine,bende Allahtan evde oturuyorum yoksa bende bulamazdım şimdilerde kayınvalidemin paltosuyla ve eşimin pijama takımlarıyla geçinip gidiyorummmSen bebiş için alışverişe başlamamışsın ama anneanne yavaştan yavaştan başlamış torununa bişeyler almaya Eşimde bana bi liste yapmamı söyledi az sonra diğer topiklerde okumuştum oralara bakıp bi liste çıkarcam,eşim neler alıncak bi göriyimde hazırlıklı olalım dedi,adamda haklı valla
Bu arada cicilerinizde pek güzelmiş,sağlıkla doğsunda güle güle giysin bebiş,ama bunlar baya büyük boy dimi 2yaşında falan anca giyer herhalde:44:
ZAMANZAMAN bizde hiç adet falan yok isteyen istediğini almakta özgür,annemler park yatak alcaklardı ama onu ablama yıktım,annemde bikaç kıyafet falan alır herhalde artık
TUBAcım bebişin kilosu eğer ki doktorun normal dediyse başkalarının kilolarına hiç kafanı takma güzelim...Bizde sata göre son gittiğimizde 25+1dik ama ultrasondaki ölçümlerde 27+1 çıktık...1-2hafta önden veya arkadan gitmesi aklını karıştırmasın güzelim,sen doktoruna güven iyi diyosa iyidirSenin kilo almamanda enteresan ama bünyeden bünyeye değişiyo sanırım,herşeyi yiyebiliyomusun,bulantın falan var mı...Bebişlere kilo aldırıcak en güzel şeyler,bulgur pilavı,muzlu ballı sütmüş,bide yatarken kesinlikle sol tarafa yatmak..Bunlarıda bi uygula istersen canım..
YETTO merhabalar tansiyon ilacı kullanmanın sebebi gebelikte çıkan bi sorun mu güzelim,yani preeklemsi gibi b sorunmu..Canım doktorun ne dediyse ona göre ilaçlarını kullan,çünkü yüksek tansiyon önemli bi sorun,eğer bebişine bi zararı olsa doktorun vermezdi o ilaçları,sen yine aksatmadan kullanmaya devam et tatlım
KELEBEKcim şimdi liste yapmaya başlıcam,ama biberon ısıtıcı ve ve sterilizatörü listeme koymıycam...Çünkü biberon sıcak su dolu kapta gayet güzel ısınıyomuş,steril etme işine gelince de tencerede kaynatırım biberonları diye düşünüyorum...
Heeeheeeheee eveeet biz kıslarımızı süslüiycez püsliycez cici cici dolaştırcaz,siz paşalarınıza ne alırsınız artık orasını biz bilemeyiz...Şaka bi tarafa cidden erkeklere göre çok fazla şey yok ama kızlarınkiler çok cici yaaawwww:))))
merhaba arkadaşlar arada gelip yazdıklarınızı takip ediyordum.bende şubat annesi olcam inşallah.2 oğlum varve ben 3. hamileyim.şimdide kızım olacak inşallah .şu an 26 hafta 5 günlüğüm.yaşım 33. çalışmıyorum.güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?