2012 şubat anneliği tadacak olanlar

rahatmıdır bılmıyorum ama sevmıyorum kanguruları ben cocuğu camaşır gıbı asmış gıbı duruyor.ben cocugun orda rahat durduguna ınanmıyorum.benım kişisel fıkrım tabıkı belkıde cok rahattır.ben yanı öle cocukları gorunce uzuluyorum:)nedendır bılmem:)

kontrollere gidiyorum ama evham işte 3 kayıptan sonra... benim 26+3 dokror kendi üç boyutlusunda sürekli bakıyor ama hiç değişik bi şey önermedi. kendi bakıyor cd ye alıyor 200 tl alıyor bay bay iyi diyor ama işte nebileyim başka bi kadın doğumcuya görede suyu azdı o yüzden hareket etmiyordu. ha bu arada magnezyum içerikli ilaç kullanan annelerin bebekleri çok uyur, az haraket dermiş... magnezyum kullanmak zorunda kalan arkadaşlara duyurulur... bu arada adına çok sevindim nilayu inşallah o gülen yüzler hiç solmaz hiç ağlamaz...

canım merhaba tamemn ticaret dökmüşler işi doktorlarda bende bu ana kadar tüp bebek doktoruma devam ettim 150 tl bayılıyordum 5 dk. bir göz atıyordu dogru durut bebegımın resmini bile çekmedi bıraktım bende benimde 26+1 günlügüz şeker yüklemem vardı 100 gr yüklendi bayagı aç kaldım sınırda hepiside
Öncelikle çok dogru ben yogun bir şekilde kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum bebegim az hareket ediyor sanırım bol bol uyuyor zararı yok demişti doktorum magnezumun almasamda bacak agrılarım karamplar oluyor

Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum
Seneye bayramda bebişlerimizde bizimle olur bayramlık alırız hayırlısı ile:)))

Boncuk tatlım nasılsın tabiki ne geçiyorsa içinden onu söyle bana 100 gr şeker yüklendi çok zorlandım 4 kez kan alındı akşam 8 yemek yemiştim ertesi gün 2 de yedim açlık bayagı zorladı ama herşey bebeklerimiz için yeterki sağlıklı olsunlar şekerim sınırda çıktı belki diyetisyene göndercek sonucum çıktıgı zaman dr. çıkmıştı sevgiyle kal....

Saol kuzum valla çok korkuttu beni, bi ara karnımda çıkarıp dövmek istedim onu
Neyseki sadece çok nazlı bir kızım olacakmış
Sen napıyorsun nasılsın, sağlık durumun şekerin?Doktora gittin mi?

NİLAYUcum nasıl olalım senin iyi haberlerini aldık daha iyi oldukŞekerimiçinde çarşamba günü yüklemeye gitcez,yalnız şunu anladım ki şekersiz hayatın tadı yokmuşReçel yemeyen ben reçel bari yiyim diye dolanıp duruyorum Allahtan meyve yiyebliyorum ama o da sınırlı tabiii:26:

ELEFERA merhabalar ara sıra topiğinize uğrarız İNŞALLAH,güzel davetin için teşekkürler..Sana da hayırlı bayramlar canım

KELEBEK tatlım galiba eşler kanguru konusunda çok hevesli oluyolar ama bana da kanguru çok rahat gibi gelmiyo onun yerine BABY SLİNG ya da BABA SLİNG diye geçen kanguruvari taşıma ürünleri var bebişler onlarda daha rahat ediyomuş bende ondan mı alsak diyorum..Bu konuda ben de kararsızlar arasındayım yaniii:44:

Kanka ben iyiyim çok şükür şekersiz yaşamaua alışmaya çalışıyorum işte,bakalım benim yüklememde çarşamba olucak galiba,hayırlısıyla insüline geçmeden atlatırız şu durumu İNŞALLAHSenin sonuçlar sınırdaysa muhtemelen diyetisyene yönlendirir güzelim,2-3ayı da şekersiz geçiriveririz napalımKendine ve minişine iyi bak şekercim,hayırlı bayramlar

Bütün şubat annesi adaylarına hayırlı,mutlu güzel bi bayram diliyorum...Her ne kadar bu bayramı bayram gibi hissetmesemde güzel geçer İNŞALLAHSeneye miniklerimizle daha bi anlamlaşır bayramlarımız İNŞALLAH
Hepiniz YÜCE RABBE emanet olun

kızlar ben bundan üç dört gün önce bebeğim hareket ettiği zaman elimle hissedebiliyordum.şimdi hareket ediyor ama daha az.ve hareketleri derinden hissedebiliyorum.vede sanki yönünü değiştirmiş gibi hareketlerini rahmimde ve popomda hissediyorum ama göbeğimde hissedemiyorum.neden acaba normalmi.yoksa yer değiştirmiş olacağındanmı böyle oluyor.ilk hamileliğim neler hissedeceğimi nelerin normal nelerin anormal olup olmadığını neler yaşayacağımı hiç bilmiyorum.o yüzden herşeyden şüpheleniyorum.acaba bebeğim gelişmiyormu diye korkuyorum.

slm kızlar bende şubat annesi olucam ALLAH ın izniyle...bende aranıza katılmak isterim bu arada herkese hayırlı bayramlar...

ben magvital kullanıyorum o zaman bir daha çok takmıyım hareketlerinde ki değişikliği.. tşkler...

:)) ben biraz araştırdım kraft ın falan var ama pek işe yaramaz onlar... chicco eh işte
en iyisi babybjörn veya manduca diye bir marka. fakat fiyat olarak neredeyse araba fiyatında... tabi bunları 15/18kg kadar kullanabiliyorsun diğer ucuzları en fazla kg kadar.
fiyatları görünce pek ihtiyaç gibi gelmedi bana... daha önemli öncelikli şeyler var

bende drumdan memnun değilim hiç ilgilenmiyo anca eşinin hastanesine yönlendirip test yaptırıyo ve aklımda kuşkular bırakıyo bu teste girmen grekiyo kalpte delik beyinde ur varsa ortaya çıkıcak aklında kuşku kalmasın diyo.. ilk hamileliğim ve bankacı olduğum için hafta içi hastane fırsatım pek olmuyo doğuma bu kadar az kalmışken dr değiştirmek doğru mu sizce?

herkese iyi bayramlar :)
bende allah izin verirse subat ayında oğluma kavusucam..
dr undan memnun olmayan bi kaç arkadaşın yazısını gordum,doktor tavsiye edilmez denir ama size gonul rahatlığıyla doktoruu tavsiye etmek isterim.
Ben hamileliğimin başından beri Prof dr Sureyya Mentes e gidiyorum,son derece memnunum ve çogu arkadaşımda ona gidiyor,son derece deneyimli ve işinde uzman bir doktor.

selam kızlar bende allah izin verirse subat ayında oğluma kavusucam :)
dr tavsiyesi isteyen bir kaç arkadaşın yazısını gordum,ben hamileliğimin başından beri Prof Dr Sureyya Mentes e gidiyorum,dr tavsiye edilmez ama size gonul rahatlıgıyla doktorumu oneririm.
kendisi muthiş deneyimli ve işinde uzman biri,umarım sizlerde memnun kalırsınız..
herkese sevgiler:)

evet canım haklısın arkadaşımada 2 li ve 3 lü testi temiz olmasına rağmen, 700 tl alabilmek için amnio sentez yapmışlar. Valla ben doktor değiştiremiyorum. çünkü bu halde çalışmam mümkün değil konyada da sağdece bu doktor heyet raporu veriyor. Gittiğim doktorlarda beni bu doktoro yönlendiriyor. hayırlısı... ben magvital şaşe günde kez kullanıyorum. benimde kasılmalarım çok fazla sakın ara vermeyin çünkü bu kasılmaların önlenmesi gerekirmiş.

aaaayyyy dayanılacak gibi değil ağlıycam nerdeyse.midem çok kötü boğazlarım bile yanıyor.yatarken değil normaldede böyle.çok fena.hiç bişey yapamıyorum.hiç bişey fayda etmiyor.uyutmuyor.süt iyi gelirmi acaba.ne yapsamki.sanki midem delindi.her yediğim şey midemi acıtıyor.herşey dokunuyor sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…