25. haftada 10 kilo iyi ama çok değilki, bence doktorlar bu konuda çok takıntılı.Bizim kilomuz onları niye bu kadar rahatsız ediyorkiAlışveriş yaptın mı bebiş için ben lcwakiki nin sitesinden elbiselere, şortlara baktım bayıldım ya çok güzeller.
Bu arada almayı düşündüğün araba setini de çok beğendim; ama fiyatı biraz yüksek mi?Yoksa ben hiç bakmadığım için, fiyatlardan mı habersizim?
NİLAYU canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim...Ooooh besenin kıs baya nazlı olcak anlaşılan Kendine ve minişine iyi bak tatlım,bi daha hiç böyle korkular yaşamayın İNŞALLAH
Saol kuzum valla çok korkuttu beni, bi ara karnımda çıkarıp dövmek istedim onu
Neyseki sadece çok nazlı bir kızım olacakmış
Sen napıyorsun nasılsın, sağlık durumun şekerin?Doktora gittin mi?
Doktorlara göre çok işte :) napcaz bilmiyorum. ben şubatda düşük yapmıştım o aralar 70 kilo falandım banada kilo ver bi dahakine kadar demişti ben 7 kilo aldım da kaldım
ben daha alışveriş yapmadım bakıyorum sadece netde ve mağzalarda. baktıkca kafam karışıyor. Bende liste yapmaya karar verdim bakalım :)
ama annemler alışveriş yapmış çok ona göre eksikleri alıcam ben. ya insan nasıl heves ediyor görünce o minik şeyleri herşeyi alasım geliyor.
fiyat eh işte aslında genelde bu civarda ya iyi bişey almak istersen. bunlar aluminyum plastik değil. netde daha uygun olanlarını beğenmiştim ama mağzada görünce hayal kırıklığına uğradım. Sonra bizde satarız yada kardeş gelirse kullanır diye düşünüyorum :)
bende konudan konuya atlıyorum ama kanguru almayı düşünen var mı. Eşim çok heves ediyor ona...
akg cim teşekür ederim.Aksatma git kontrole.Benim doktorumda, öle diyor ama.Sonuçta ben hissetmediğim için korkuyorum bi sorun mu var diye?Senin ki ne kadarlık?Renkli ultrasonda hareketlerini daha net görebiliyorsun.Girdinmi renkliye? Miniğim bize gülümsedi bile dün renklide
kontrollere gidiyorum ama evham işte 3 kayıptan sonra... benim 26+3 dokror kendi üç boyutlusunda sürekli bakıyor ama hiç değişik bi şey önermedi. kendi bakıyor cd ye alıyor 200 tl alıyor bay bay iyi diyor ama işte nebileyim başka bi kadın doğumcuya görede suyu azdı o yüzden hareket etmiyordu. ha bu arada magnezyum içerikli ilaç kullanan annelerin bebekleri çok uyur, az haraket dermiş... magnezyum kullanmak zorunda kalan arkadaşlara duyurulur... bu arada adına çok sevindim nilayu inşallah o gülen yüzler hiç solmaz hiç ağlamaz...
Doktorlara göre çok işte :) napcaz bilmiyorum. ben şubatda düşük yapmıştım o aralar 70 kilo falandım banada kilo ver bi dahakine kadar demişti ben 7 kilo aldım da kaldım
ben daha alışveriş yapmadım bakıyorum sadece netde ve mağzalarda. baktıkca kafam karışıyor. Bende liste yapmaya karar verdim bakalım :)
ama annemler alışveriş yapmış çok ona göre eksikleri alıcam ben. ya insan nasıl heves ediyor görünce o minik şeyleri herşeyi alasım geliyor.
fiyat eh işte aslında genelde bu civarda ya iyi bişey almak istersen. bunlar aluminyum plastik değil. netde daha uygun olanlarını beğenmiştim ama mağzada görünce hayal kırıklığına uğradım. Sonra bizde satarız yada kardeş gelirse kullanır diye düşünüyorum :)
bende konudan konuya atlıyorum ama kanguru almayı düşünen var mı. Eşim çok heves ediyor ona...
Ooo sen kilo konusunda benden daha istikrarlı çıkmışın, benim doktor olsaydı baya haşlardı seniaraba konusunda haklı olabilirsin.Ben hiç bakmadığım için bilmiyorum; bundan sonra öğrenirim artık benim abimle, eşimin ablasının kızları var onlarını kıyafetlerini de alıcaz.Güzel olanları kullanır beğenmediklerimi elerim diye düşündüm.
kontrollere gidiyorum ama evham işte 3 kayıptan sonra... benim 26+3 dokror kendi üç boyutlusunda sürekli bakıyor ama hiç değişik bi şey önermedi. kendi bakıyor cd ye alıyor 200 tl alıyor bay bay iyi diyor ama işte nebileyim başka bi kadın doğumcuya görede suyu azdı o yüzden hareket etmiyordu. ha bu arada magnezyum içerikli ilaç kullanan annelerin bebekleri çok uyur, az haraket dermiş... magnezyum kullanmak zorunda kalan arkadaşlara duyurulur... bu arada adına çok sevindim nilayu inşallah o gülen yüzler hiç solmaz hiç ağlamaz...
Kendi ultrasonunda net çıkıyor mu peki?Eğer net değilse başka bi görüntüleme merkezini dene istersen.Aman çok dikkat et kenine Allah korusun bişi olmasın sanada bebişe de.Bende demir ilacıyla, kan ilacına başladım. Umarım bunlarda kilo aldrmaz yoksa doktor beni dövücek
Saol kuzum valla çok korkuttu beni, bi ara karnımda çıkarıp dövmek istedim onu
Neyseki sadece çok nazlı bir kızım olacakmış
Sen napıyorsun nasılsın, sağlık durumun şekerin?Doktora gittin mi?
Merhaba bayanlar,
Bugun tesadufen gordum forumunuzu.
Cunke ben ve benım gıbı bır kac arkadasım daha baska bır forumda paylasımda bulunuyoruz.
Oldukca yogun bır forum.
Belkı katılmak ıstersınız sızlerde.
Adresı su:http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani.html
Hepınıze hayırlı dogumlar ve hayırlı bayramlar dılıyorum.
Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum
Seneye bayramda bebişlerimizde bizimle olur bayramlık alırız hayırlısı ile:)))
Boncuk tatlım nasılsın tabiki ne geçiyorsa içinden onu söyle bana 100 gr şeker yüklendi çok zorlandım 4 kez kan alındı akşam 8 yemek yemiştim ertesi gün 2 de yedim açlık bayagı zorladı ama herşey bebeklerimiz için yeterki sağlıklı olsunlar şekerim sınırda çıktı belki diyetisyene göndercek sonucum çıktıgı zaman dr. çıkmıştı sevgiyle kal....
KELEBEK tatlım galiba eşler kanguru konusunda çok hevesli oluyolar ama bana da kanguru çok rahat gibi gelmiyo onun yerine BABY SLİNG ya da BABA SLİNG diye geçen kanguruvari taşıma ürünleri var bebişler onlarda daha rahat ediyomuş bende ondan mı alsak diyorum..Bu konuda ben de kararsızlar arasındayım yaniii:44:
:
canım merhaba tamemn ticaret dökmüşler işi doktorlarda bende bu ana kadar tüp bebek doktoruma devam ettim 150 tl bayılıyordum 5 dk. bir göz atıyordu dogru durut bebegımın resmini bile çekmedi bıraktım bende benimde 26+1 günlügüz şeker yüklemem vardı 100 gr yüklendi bayagı aç kaldım sınırda hepiside
Öncelikle çok dogru ben yogun bir şekilde kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum bebegim az hareket ediyor sanırım bol bol uyuyor zararı yok demişti doktorum magnezumun almasamda bacak agrılarım karamplar oluyor
Ooo sen kilo konusunda benden daha istikrarlı çıkmışın, benim doktor olsaydı baya haşlardı seniaraba konusunda haklı olabilirsin.Ben hiç bakmadığım için bilmiyorum; bundan sonra öğrenirim artık benim abimle, eşimin ablasının kızları var onlarını kıyafetlerini de alıcaz.Güzel olanları kullanır beğenmediklerimi elerim diye düşündüm.
Kendi ultrasonunda net çıkıyor mu peki?Eğer net değilse başka bi görüntüleme merkezini dene istersen.Aman çok dikkat et kenine Allah korusun bişi olmasın sanada bebişe de.Bende demir ilacıyla, kan ilacına başladım. Umarım bunlarda kilo aldrmaz yoksa doktor beni dövücek
nilayu benim heyet raporu veren konyadaki tek doktor. iki doktora gideyim dedim ne zaman başka bi doktora gitsem beni bu doktora yönlendiriyor yada hepsi bi şey söylüyor farklı ilaçlar veriyor iyce arada kalıyorum. Alllahımmm inş herşey yolunda gider bu sefer...
nilayu benim heyet raporu veren konyadaki tek doktor. iki doktora gideyim dedim ne zaman başka bi doktora gitsem beni bu doktora yönlendiriyor yada hepsi bi şey söylüyor farklı ilaçlar veriyor iyce arada kalıyorum. Alllahımmm inş herşey yolunda gider bu sefer...
Rapor için mecbursun yani ona gitmeye :26: Keşke başka alternatiflerinde olsaydı.Neyse içini çürütme umarım benim kuzum gibi seninki de tembelliğinden hareketleri hissetmiyorsundur.
NİLAYUcum nasıl olalım senin iyi haberlerini aldık daha iyi oldukŞekerimiçinde çarşamba günü yüklemeye gitcez,yalnız şunu anladım ki şekersiz hayatın tadı yokmuş Reçel yemeyen ben reçel bari yiyim diye dolanıp duruyorum Allahtan meyve yiyebliyorum ama o da sınırlı tabiii:26:
Boncuk çok korktum ben ya.Ben tatlı delisiyim.Şeker yükleme testini henüz yaptırmadım.Umarım bana da tatlı yasaklanmaz.:18:Allah sanada kolaylık versin kuzucum.:18:
Bu arada kuzumun hareklerini hissetmeye başladımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?