2012 şubat anneliği tadacak olanlar

hoşgeldin kelebek. oh maşşalaah 3 çocuk cesaret işi valla, tadı da ayrıdır tabii :) umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve burda hoşça vakit geçirirsin

saol canım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza inşallah
3. süpriz bebek canım yoksa hiçte cesaretli değilim.
hatta ilkkez bukadar doğumdan korkuyorum...:18:

benimde tansiyonum yüksekmiş normale göre. ben hergün bir tane coraspin alıyorum. ama 6 adet çokmuş geçmiş olsun. zararı olsa doktorun vermezdi. endişelenme sakın...

tşk ederim şimdi biraz daha iyiyim sesim hariç :))
evt ıhlamur iyi geliyor hatta aklıma gelmişken yapayım şimdi bi tane daha :))

eski montlarımı giyiyorum arada tabi 15 - 20 cm açıklık var önde :) geçen gün eşime tamam kilo aldım ama bence çok kötü görünmüyor gözüme aynaya baktığımda dedim :)) güldü hehe senin gözün alışmış olmasın dedi :)) adam tombişim diye sesleniyor artık bana

Valla eşin çok haklı. Benimkide ben baktıkca cidden lazım mı bu falan demeye başladı. bende çok gereksiz bişey almak istemiyorum ama kullanan arkadaşlarım çok memnun ısıtıcı ve buharlı Sterilizatör den. birde bebek telsizi almışlar ama zaten daire de oturuyoruz. bebişin sesi her yerden duyulur :) o gereksiz bişi

ya birde havanemlendirici iyi oluyor bebek odalarında diyorlar ama daha ilgilenemedim o konuyla ...

dün erkek bebek kıyafetlerine baktım kızlar. hep kızlar için süslü püslü şeyler var oğluşuma güzel şeyler bulamadım:2: hele hastane çıkışları hiç içime sinmiyo

yok ya ben erkek bebiş kıyafetlerinede bayılıyorum büyümüşte küçülmüş gibi ciciler çok tatlı :)) pantolon gömlek falan :))

benim boyumda 1,65 ve evlenmeden bende 65 hiç geçmezdim hatta düğünde 60 kilonun altına düştüm ama evlendikten sonra işide bırakınca geldi löp löp kilolar :) 77 le hamile kaldım ben doktorum 12 kilo ile tamamarsan en fazla iyi olur demişti tamam hadi 15 e kadar normal ama sen almasan daha iyi olur demişti ama ben 20 de kalırsam sevinicem :))

ne zaman kontrolün?

hoşgeldin
oy maşallah 3 çocuk süper valla :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin prensesini..
diğer çokukların kaç yaşlarında?

ben ewlenmeden 56 kilonun üstüne hiç çıkmamıştım, ewlenince işte yok ewde otur otur 65 e çıktım almak da istemiyorum sonra weremezsem yandık

benim doktor beni çok özlüyo galiba 12-13 güne bi çağırıyo bi sorunumda yok ama bütün hastalarına böyleymiş. ama bu sefer gitmicem erkenden. 20sinden sonra giderim büyük ihtimal. söyledim tamam dedi oda. bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

boncukk cuğum evet eşimle ayrıyız. onun tayini çıktı gitti bende tayin istedim ama sene sonu olduğu için kadrolar doldu kurum bulamıyorum. aslında bebek bizim için kavuşma oldu diyebilirim. yıllık izin raporla 32. haftaya denk getirip sonrada doğum iznine ayrılacağım inşallah. kasımın sonuna taşınıyorum eşimin yanına ayrı olmak çok zor valla.

dün erkek bebek kıyafetlerine baktım kızlar. hep kızlar için süslü püslü şeyler var oğluşuma güzel şeyler bulamadım:2: hele hastane çıkışları hiç içime sinmiyo
zaman_zaman .!.:
merhaba bende şubat annesiyim. antepte misin :) bende antepteyim
mrb canım mesajını yeni gördüm antepte değilim daha ama doğumu antepte yapacağım inşallah. eşim orada öğretmen bende tayin istedim daha olmadı doğum iznine ayrılınca gideceğim sen anteplimisin neresinde oturuyorsun benim eşim merveşehir tarafından ev bakıyor okulu oraya yakın olduğu için.

mrb canım özel mesaj yazamadığım için (100 tane forumda mesajım olması lazımmış ) buraya kopyaladım yazdığın mesaja cevabı kib.

hoşgeldin
oy maşallah 3 çocuk süper valla :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin prensesini..
diğer çokukların kaç yaşlarında?

amin canım hepimiz sağlıcakla kavuşuruz.meleklerimize..büyük oğlum 12 yaşında küçük oğlum 1 hafta sonra 20 aylık olacak inşallah.
ve ben inşallah kapanışı kızımla yapacağım.

boncukkkkcum yazını okuyunca şok oldum..büyük geçmiş olsun canım..ben daha yeni öğrendim..benimde tahmini doğum tarihim 4 şubat..o yüzden bu başlıktaki yazıları okurken seni görüp,bu yazını okuyunca nasıl üzüldüm tarifi yok...tekrar acını yaşatmak istemem ama sebebi neymiş...

Canım seninle ne çok ortak yönümüz var öyle:))) yavaş yavaşta olsa yürüyüş yap bence dr ne diyor. bende 2 düşükten sonra kavuşacagım ogluşuma inşallah benimde 2 tüp denememdi

PANADOL bundan sonra sana kanka desem tam yerinde olcak galibaYürüyüş konusunda haklısın yavaştan yavaştan başlamam lazım:26:

KELEBEK78 aramıza hoşgelmişsin canım....Aramızdaki en tecrübeli anniş sensin sanırım,bundan sonra alıcaklarımız konusunda akıl danışırsak yrdımcı olursun dimi:26:

Canım yok yok kız veya erkek hiç farketmiyo, kıyafet konusunda herşeyin küçüğü çook tatlı oluyoooo

KELEBEK canım hava nemlendirici geçen dolaşmaya çıktığımda gördüm,şu odaya hava veren ,havanın kurumasını engelleyen şey dimi,işte o eşime mantıklı geldi,alınabilir bişey yaniii

NİLAYU tatlım bugün güzel haberlerini bekliyoruz,detaylı ultrasondan sonrasını yaz bize mutlaka,bak bu sefer cinsiyetide öğrenip gelirsin İNŞALLAH

HLYcim 32haftan bi an önce gelsinde eşine kavuşup,hasret giderrr tatlım

İLAY canım özlemişim seni ver bakim bi kucakkkGeçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim tatlım,geçti gitti İNŞALLAH hayırlısıyla kızımıza sağlıkla kavuşuruz..
Canım biz 18+6da cinsiyet öğrenmek için gittiğimizde bebişlerden birinin kalbinin durduğunu öğrendik,detaylı ultrason sonrasıda ölüm sebebi fetal hidrops denildi,bebeğin vücudunda ödem oluşmuş,sonrasında plesentada kan akışı kalmamış ve kalbi durmuş miniğimizin..Doktorlar ayrı keselerde oldukları için diğer bebeğe bi zararı dokunmaz dediler...Üstünden 1,5ay geçti,şu anlık bi sorunumuz yok güzelim:26:

Bebişi kaybettikten sonra ikiz anneleri başlığımızda yazıcaktım ama o sıra AYLİN arkadaşımızda bebeğini kaybetmişti sizlerin çok üzüldüğünü okuyunca,ben de yazıp canınızı sıkmıyım dedim,o yüzden bişey yazmadım,sizler iyisinizdir herşey yolundadır İNŞALLAH,gerçi ara ara okuyorum yazdıklarınızı bildiğim kadarıyla herşey yolunda
Bize de dua edin hayırla,sağlıkla kavuşalım miniğimizeÖpüyorum seni kendine ve miniklerine iyi bak canım

meraba çıtır anneler
nasılsınız bakalım keyiflr yerindedir inşallah.ya çalışınca zor oluyr çok takip edemiyrm sizi ama baya kaynaşılmış maşallah.buhar makinesi soran bi arkadaş vardı yanlış hatrlamıyrsam ben geçen sene bu konu hakkında baya arştırma yaptım.bende öğrtmen olunca malesef meslek hastalığı faranjit var ve kaloriferli evde çoğalıyr geçen sene roventa aldım çok memlunum.ayarlıysn havanın nemini ölçüp istenilen ayara gelince duruyr çünkü nemine fazlası zarar .arzumun kler falan çok kötüymüş sabah yerler falan ıslak oluyrmuş,falan falan.......ben tavsiye ederim.
ben alışverişimi ağırlaşmadan ve havalr soğumadan tamamlamak istyrm ,çünkü o zamn gezmek zor olck iki tane oyun parkı ve travel sistem arasında kaldım durun yatakları gösteriym size
birincisi 70*110 ikincisi 60*120 sizce hangisi

hoşbulduk boncukkk arkadaşım.inşallah sağsağlim bebeğine kavuşursun.
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
hava nemlendiriciyi doktorlar pek önermiyor benimde var ama kullanmıyorum.
park yatak küçük oğluma aldım ama onda uyutamadım.kızkardeşim daha küçük beşiğe benzeyen almıştı kızı 10 aylık oldu onda yatıyor.
onun linkini bulursam yazarım.bende o tarz aılcam canım.

SENİZAY tatlım sağdaki park yatak ne güselmiş...Soldakini unnado diye bi site var orda görmüştüm galiba ama sağdakinden görmedim..Ben ölçü olarak park yatakta eni 60olanlardan almayı düşünüyorum,zaten odası da olcak sonra odada yatar İNŞALLAH...70likleri geçen dışarı çıktığımızda gördümde çok kocaman geldi gözüme,bide odadan odaya geçerken kapıdan sığmaz gibi geldi o yüzden ben 60lık olanları düşünüyorum:26:

KELEBEK78 canım park yatağı pek çok kişi öneriyo,galiba çocuktan çocuğa da durum değişiyo,bende mi beşik alsam hala kararsızım ama:44:

ay ben iyice bunaldım dün sabaha kadar ağladım akşama kadar baş ağrıları yarın güya kayınvaldem temizlik için bana gelip yardım edecekmiş... şunu yap bunu yap diycek mutluluktan uçuyorum....

Kızlar morelim çok bozuk.Doktora gittik bebiş hala çok sakin, ultrasonda da öyleydi.Bugün detaylı ultrason istedi fakat, bu kadar sakin olması normal değilmiş o yüzden başka bi görüntüleme merkezine yönlendirdi.Yarın için randevu aldım.Hareket etmediği için cinsiyeti de görünmüyo.ÇOk morelim bozuk
Bi de kan ilacıyla, demir hapı verdi doktor.
72 ile hamile kalmıştım; şimdi 80 olmuşum.Doktor dikkat et dedi, diyetisyeni yönlendirebilirim dedi.Çok mu kilo almışım ki ya
ay çok kötüyüm bu günnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…