- 12 Temmuz 2006
- 367
- 10
- 643
hoşgeldin kelebek. oh maşşalaah 3 çocuk cesaret işi valla, tadı da ayrıdır tabii :) umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ve burda hoşça vakit geçirirsin
merhabalar hamişler.ben 5,5 aylık hamileyim.sabah 2- öğlen 2- akşam 2 olmak üzere 6 adet tansiyon ilacı alfamet kullanıyorum.bebepime bir zararı olurmu diyede çok korkuyorum.birde diyorum zararlı olsa doktor yazarmıydı diyorum.günde üçe düşürüyüm diyorum bu defada tansiyonum iyce yükselirse daha tehlikeli. çok tedirginim.inş. bebeğime bir zararı olmaz.sizlerdende alfamet içen varmı
KELEBEK canım ne zamandır gözükmüyodun bende bu kıs nerelerde demeye başlamıştım,geçmiş olsun tatlım,ıhlamur kaynat iç..Bide sıcak suya 1limonu doğrayıp at,bal kat iç bana bunlar çok iyi geldiydi sanada iyi gelir İNŞALLAH
Canım sen hala bi kaban bulamadın mı kendine,bende Allahtan evde oturuyorum yoksa bende bulamazdım şimdilerde kayınvalidemin paltosuyla ve eşimin pijama takımlarıyla geçinip gidiyorummmSen bebiş için alışverişe başlamamışsın ama anneanne yavaştan yavaştan başlamış torununa bişeyler almaya Eşimde bana bi liste yapmamı söyledi az sonra diğer topiklerde okumuştum oralara bakıp bi liste çıkarcam,eşim neler alıncak bi göriyimde hazırlıklı olalım dedi,adamda haklı valla
Bu arada cicilerinizde pek güzelmiş,sağlıkla doğsunda güle güle giysin bebiş,ama bunlar baya büyük boy dimi 2yaşında falan anca giyer herhalde:44:
:
dün erkek bebek kıyafetlerine baktım kızlar. hep kızlar için süslü püslü şeyler var oğluşuma güzel şeyler bulamadım:2: hele hastane çıkışları hiç içime sinmiyo
sağol arkadaşım içimi rahatlattın
ilk başta sewindim kilo almadım diye, sonra acaba ondanmı diye korktum. zayıfsan normal ama birden alman. benim boy 1.65 kilomda 65 di. şimdi 69 um.
inşallah canım bi daha gittiğimde yazarım burda kilosunu boyunu
allah a emanet ol
merhaba arkadaşlar arada gelip yazdıklarınızı takip ediyordum.bende şubat annesi olcam inşallah.2 oğlum varve ben 3. hamileyim.şimdide kızım olacak inşallah .şu an 26 hafta 5 günlüğüm.yaşım 33. çalışmıyorum.güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
benim boyumda 1,65 ve evlenmeden bende 65 hiç geçmezdim hatta düğünde 60 kilonun altına düştüm ama evlendikten sonra işide bırakınca geldi löp löp kilolar :) 77 le hamile kaldım ben doktorum 12 kilo ile tamamarsan en fazla iyi olur demişti tamam hadi 15 e kadar normal ama sen almasan daha iyi olur demişti ama ben 20 de kalırsam sevinicem :))
ne zaman kontrolün?
NİLAYU canım bugünmüydü kontrolünüz artık senin ufaklık siz bi el sallar İNŞALLAH,Güzel haberlerini bekliyoruz şekercimBu arada giysilerini de güle güle giy annecik
Yok canım kontrol yarın heyecanla bekliyorum sonuçları.Sanırım ayrıntılı ultrasona gircem; kızlar dua edin miniğimin sağlığında bi sorun olmasın :26:
dün erkek bebek kıyafetlerine baktım kızlar. hep kızlar için süslü püslü şeyler var oğluşuma güzel şeyler bulamadım:2: hele hastane çıkışları hiç içime sinmiyo
mrb canım mesajını yeni gördüm antepte değilim daha ama doğumu antepte yapacağım inşallah. eşim orada öğretmen bende tayin istedim daha olmadı doğum iznine ayrılınca gideceğim sen anteplimisin neresinde oturuyorsun benim eşim merveşehir tarafından ev bakıyor okulu oraya yakın olduğu için.zaman_zaman .!.:merhaba bende şubat annesiyim. antepte misin :) bende antepteyim
hoşgeldin
oy maşallah 3 çocuk süper valla :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin prensesini..
diğer çokukların kaç yaşlarında?
Merhaba SENİZAYcım
Galiba şubat ayında doğum yapıcak çok arkadaş yok..Bizimde kısmet olursa doğum tarihimiz 9şubat ama miniğimiz ne zaman gelir belli olmaz...Şu anda 21+3teyiz...22.haftamızı dolduruyoruz yani...Alttaki cetvelimde ikiz bebişler gözüküyo ama 18+6da bebişlerimden biri melekoldu..Şimdi kızım benimle, tekmelerle birlikte büyüyoruz...Bu arada perşembe günü tetanoz aşımı yaptırdım 1ay sonrada 2.dozumu vurulcam peki sen vuruldun mu aşı falan ...
Nasıl geçiyo hamişlik,ağrıların falan oluyo mu..Benim ilk aylar kanamam olduğu için düşük riskim vardı,o yüzden 5aydır yatıyorum hiç bi iş yapmıyorum....
Canım seninle ne çok ortak yönümüz var öyle:))) yavaş yavaşta olsa yürüyüş yap bence dr ne diyor. bende 2 düşükten sonra kavuşacagım ogluşuma inşallah benimde 2 tüp denememdi
merhaba arkadaşlar arada gelip yazdıklarınızı takip ediyordum.bende şubat annesi olcam inşallah.2 oğlum varve ben 3. hamileyim.şimdide kızım olacak inşallah .şu an 26 hafta 5 günlüğüm.yaşım 33. çalışmıyorum.güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.
boncukkkkk ne kadar kötüsün yaa. çok özeniyorum kız kıyafetlerine zaten
benim oğluşumda çok yakışıklı olurda kızlarınızı kendine aşık eder inşallaaaaaahhh. süsleyin kızları süsleyin
eski montlarımı giyiyorum arada tabi 15 - 20 cm açıklık var önde :) geçen gün eşime tamam kilo aldım ama bence çok kötü görünmüyor gözüme aynaya baktığımda dedim :)) güldü hehe senin gözün alışmış olmasın dedi :)) adam tombişim diye sesleniyor artık bana
ya birde havanemlendirici iyi oluyor bebek odalarında diyorlar ama daha ilgilenemedim o konuyla ...
boncukkkkcum yazını okuyunca şok oldum..büyük geçmiş olsun canım..ben daha yeni öğrendim..benimde tahmini doğum tarihim 4 şubat..o yüzden bu başlıktaki yazıları okurken seni görüp,bu yazını okuyunca nasıl üzüldüm tarifi yok...tekrar acını yaşatmak istemem ama sebebi neymiş...
meraba çıtır anneler
nasılsınız bakalım keyiflr yerindedir inşallah.ya çalışınca zor oluyr çok takip edemiyrm sizi ama baya kaynaşılmış maşallah.buhar makinesi soran bi arkadaş vardı yanlış hatrlamıyrsam ben geçen sene bu konu hakkında baya arştırma yaptım.bende öğrtmen olunca malesef meslek hastalığı faranjit var ve kaloriferli evde çoğalıyr geçen sene roventa aldım çok memlunum.ayarlıysn havanın nemini ölçüp istenilen ayara gelince duruyr çünkü nemine fazlası zarar .arzumun kler falan çok kötüymüş sabah yerler falan ıslak oluyrmuş,falan falan.......ben tavsiye ederim.
ben alışverişimi ağırlaşmadan ve havalr soğumadan tamamlamak istyrm ,çünkü o zamn gezmek zor olck iki tane oyun parkı ve travel sistem arasında kaldım durun yatakları gösteriym size Eki Görüntüle 284213 Eki Görüntüle 284214
birincisi 70*110 ikincisi 60*120 sizce hangisi
Canım benimde çok fazla akıntım oluyor.
birde 2 gündür kasık ağrıları.
Bu ağrılar gelip geçicidir inşallah.
Ama akıntım en başından beri var.
Çok da rahatsız ediyor.
Anlayacağın tek sen değilsin tatlım.
Bu günümüze çok şükür.
Kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?