•takma ad- yaş -bebek cinsiyeti-beklenendoğm tarihi-kaç kilo aldı-bebek kaç kilo doğdu-adı
•senizay - 27 -kız -17 şubat -2 kilo - ? ?
•boncuk -29 -kız -9 şubat -13 kilo - ? - ?
*akg -31-erkek-15 şubat-14 kilo-?-?
*hly1985-26-erkek-20 şubat-4 kilo-?-?
*zaman-zaman-25-erkek-26 şubat-500gr-?-?
aaaaaaaaaaaaa komplekse girdim yok mu 30-31 yaş haydi şubat anneleri? sizi çıtır anne adayları sizi senizay, boncuk, hly, zaman-zaman:84::84::84:
Güzel şubat anneleriiiiii:)))
Nasılsınız bakalım...Sayfalarımız ilerlemiş,pek bi sevindim:))))Şu anda sevincimi belirticek smiley olmadığı için iki nokta bi parantezle idare ediverin..Smileylar kaybolmuş nedenseeee(...
AKG canım bende 29 bitti 30a girdim ama 29 diyorum hala,çaktırma boşver..Hem aramızda 2-3yaşın lafı mı olur yahuuuuu:))))
Kızlar anlatın bakalım nerelerde oturuyosunuz..Evdemisiniz çalışıyomusunuz...
Ben istanbul anadolu yakasındayım...Çalışmıyorum aranıza ev hanımı olaraktan katılıyorummmm:))))))Bu arada yarın İNŞALLAH 23haftayı bitiriyoruz bu hafta bizim küçük hanım daha bi hareketli gibi,MAŞALLAH diyelimde nazar deymesinnnn:))))
Bu arada SENİZAYdan başka alışveriş yapan yok mu yawww?Neler aldınız bi anlatıverin bakıyım..Ben alışveriş için 1ay daha bekliyorum sonrasında İNŞALLAH kimse beni tutamaz:))))
Merhaba arkadaşlar,
Ben de şubat annesi olucam inşallah.Şuan 20 haftalığım ve bir oğluşum olcak haa bi de 31 yaşındayım :))))
Nasılsınız bakalım...Sayfalarımız ilerlemiş,pek bi sevindim:))))Şu anda sevincimi belirticek smiley olmadığı için iki nokta bi parantezle idare ediverin..Smileylar kaybolmuş nedenseeee(...
AKG canım bende 29 bitti 30a girdim ama 29 diyorum hala,çaktırma boşver..Hem aramızda 2-3yaşın lafı mı olur yahuuuuu:))))
Ben istanbul anadolu yakasındayım...Çalışmıyorum aranıza ev hanımı olaraktan katılıyorummmm:))))))Bu arada yarın İNŞALLAH 23haftayı bitiriyoruz bu hafta bizim küçük hanım daha bi hareketli gibi,MAŞALLAH diyelimde nazar deymesinnnn:))))
Bu arada SENİZAYdan başka alışveriş yapan yok mu yawww?Neler aldınız bi anlatıverin bakıyım..Ben alışveriş için 1ay daha bekliyorum sonrasında İNŞALLAH kimse beni tutamaz:))))
anneliğin yaşı yok akg :) sende gençsin hem. allah iyiliğini versin :)[/QUOT
teşekkür ederim canım...
merhaba arkadaşlar,
ben de şubat annesi olucam inşallah.şuan 20 haftalığım ve bir oğluşum olcak haa bi de 31 yaşındayım :))))
SEDA35 VE NİLAYU aramıza hoşgeldiniz kızlar bebeişlerimizi hayırlısıyla sağlıklı bişekilde kuağımıza alırız inş.ohhhhhhhhh be nihayet gelmeye başladı şubat anneleri uzun zamandır biz boncukla sohbet ediyoduk yeni paylaşımlar iyi olacak hepimizede
NİLAYU hoşgelmişsin aramıza,neler yapıyosun ,nasıl gidiyo hamişlik anlat bakalım:4
Hoşbulduk kızlar.Benim zaten fazlalıklarım vardı.73 kiloyla hamile kaldım, sonra 69 düştüm.Şimdi tekrar 73 olmuşum.Miğde bulantılarım çok yoğun, yemek yiyemiyorum, kiloyu nasıl alıyorum anlamadım.Bebişimde cinsiyetini göstermio velet.
Sizde de miğde bulantısı var mı?
NİLAYU hoşgelmişsin aramıza,neler yapıyosun ,nasıl gidiyo hamişlik anlat bakalım:4
Hoşbulduk kızlar.Benim zaten fazlalıklarım vardı.73 kiloyla hamile kaldım, sonra 69 düştüm.Şimdi tekrar 73 olmuşum.Miğde bulantılarım çok yoğun, yemek yiyemiyorum, kiloyu nasıl alıyorum anlamadım.Bebişimde cinsiyetini göstermio velet.
Sizde de miğde bulantısı var mı?
Allah yardımcın olsun. bu aylarda hala mide bulantısı çekmek sinir bozucu olmalı. ben atlattım o kabus dolu günlerimi, hayattan soğumuştum resmen. 4 yaşında bir oğlum var ne ona ne de kendime bakabiliyordum. herşeyin kokusu rahatsız ediyordu. peynir ve ekmekle atlattım o günleri. çubuk krakerden bile tiksinir mi insan yaa. Tekrar Allah yardımcın olsun umarım çok ağır değildir bulantıların?
karamel78 cim benim antibiyotiğim 500mg dı ismini hatırlamıyorum. kutu bitinceye kadar kullandım. İlk bebeğimdede 8. ayda boğaz iltahabı nedeni ile doktor bana aynı ilaçtan vermişti ve kullanmama rağmen ilk oğlumda bu durumdan dolayı çok şükür bi sıkıntı yaşamadık. Ama kasık arılarım o antibiyotik ile geçti. Bu ağrılara sanırım iltihaplarımız neden oluyor. kan sulandırıcı iğnem ise hibor 5000 içinde 2 adet var her gün bir tane uyguluyoruz. Bu ararda biraz rahat olmaya çalış bebişlerimiz artık duygularımızdan etkileniyor. Bak ben üç düşükten sonra bile rahat olmak için elimden geleni yapıyorum. Burada inş bir birimize destek olarak yavrularımızı kucaklayacağız. Çoğu gitti azı kaldı...
Merhabalar herkese,keyifler nasıl bakalım,herkes iyi miiii:))
GINGERUS aramıza hoşgelmişsin,sağlıkla,hayırla oğluşuna kavuşursun İNŞALLAH
ZAMAN ZAMAN canım demek ki antepte oturuyosun..MAŞALLAH evliliğin ilk yılında hamiş kalmışsın...RABBİM sağlıkla tamamına erdirsin..Neler aldın bebeğine bakalım...Zıbın falan mııııı
AKGcım ne güzel yaaa Türkiyenin heryerinden hamişler bi başlıkta taoplandık..Sen de konyadaymışsın anladığım kadarıyla annenler falan ankarada dimi...Bu arada düşüklerin için geçmiş olsun güzelim..İNŞALLAH 2.paşana sağlıkla,hayırla kavuşursun...Alışveriş işine gelince öyle hevesim var ki ama 6ay dolmadan da almak istemiyorumAbiden kalan eşyalarınız falan var mı..Gerçi aralarında 10yaş olucak hepsini dağıtmışsındır belkide:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?