meraba arkadaşlar bugun işteydim baya kaynaşmışınız ,bende denizlideym.ingilizce öğretmeniyim.normalde 30 saat çalışıyr hatta kurs bile veriyodum bu sene azalttık haftanın 2.5 günü okula gidiyrm yani evde bebişime zaman ayryrm......ve buray takılmak iyi oluyr
NİLAYU hoşgelmişsin aramıza,neler yapıyosun ,nasıl gidiyo hamişlik anlat bakalım:4
Hoşbulduk kızlar.Benim zaten fazlalıklarım vardı.73 kiloyla hamile kaldım, sonra 69 düştüm.Şimdi tekrar 73 olmuşum.Miğde bulantılarım çok yoğun, yemek yiyemiyorum, kiloyu nasıl alıyorum anlamadım.Bebişimde cinsiyetini göstermio velet.
Sizde de miğde bulantısı var mı?
NİLAYU tatlım mide bulantısı ilk 3aydan sonra geçer derler ama senin ki geçmemiş,ben de çok uzun olmasada bi müddet bu durumu yaşadığım için,hissettiklerini anlayabliyorum..Ben bulantılı dönemimi ekşili şeyler yiyerek atlatmıştım,doktordan hap istemiştim ama hiç önermediklerini söylemişlerdi..Sonrasında da geçmişti zaten...Umarım seninki de en kısa zamanda geçer ve hamişliğinin tadını çıkarırsın güzelim
merhaba kızlar; 2012 şubat anneleri topiğinden atladım buraya çünkü çok karışık orası. takip edemiyorum ayrıca üyelerin arasındaki muhabbet konu dışı olunca başka bir topik bakayım dedim ve burayı buldum. bende 22+4 haf. hamileyim. bir oğlum daha olacak hayırlısıyla. şimdiye kadar gittiğim doktorum devlet hastanesine geçecekmiş yeni bir doktor arayışı içindeyim. ümraniyede erdem ya da hospitalium hastanelerinde önerisi olan varsa memnun olurum. bu arada şeker testi yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyo geç kalmıyım yaptırmak için???
O BENİM DÜNYAM hoşgelmişsin aramıza ben de ikizlerimden birini kaybedince yeni bi başlık ararken bu konuya rastladım..SENİZAYcığıma tekrardan teşekkür etmiş olıyımmm2.oğlun geliyomuş RABBİM hayırla tamamına erdirsin tatlım Ben tüp bebekle hamiş kaldım erdem hastanesinde yaptırmıştım,bebeğimin birini kaybedene kadar tüp doktoruma devam ettiydim ama hiç aydınlatıcı olmadığı için yeni bi doktora başladık...Yine aynı hastanede Mustafa Ateş diye bi doktor,daha 1kere gittik kendisine ama sağolsun yanından yeterince aydınlanmış olarak çıktık,onu tavsiye edebilirim canım
Allah yardımcın olsun. bu aylarda hala mide bulantısı çekmek sinir bozucu olmalı. ben atlattım o kabus dolu günlerimi, hayattan soğumuştum resmen. 4 yaşında bir oğlum var ne ona ne de kendime bakabiliyordum. herşeyin kokusu rahatsız ediyordu. peynir ve ekmekle atlattım o günleri. çubuk krakerden bile tiksinir mi insan yaa. Tekrar Allah yardımcın olsun umarım çok ağır değildir bulantıların?
Saol canım çok zor vallaHiç bişi yiyemiyorum, ağır geçiyor.Ne zaman bitecek bilmiyorum.Bende herşeyden tiksiniyorum.Senin için daha zormuş bi çocuk daha var.
NİLAYU tatlım mide bulantısı ilk 3aydan sonra geçer derler ama senin ki geçmemiş,ben de çok uzun olmasada bi müddet bu durumu yaşadığım için,hissettiklerini anlayabliyorum..Ben bulantılı dönemimi ekşili şeyler yiyerek atlatmıştım,doktordan hap istemiştim ama hiç önermediklerini söylemişlerdi..Sonrasında da geçmişti zaten...Umarım seninki de en kısa zamanda geçer ve hamişliğinin tadını çıkarırsın güzelim
Saolasın canım ya bende hap, şurup bişiler istedim ama vermdi doktor.Bazılarının ki doğuma kadar devam ediyormuş; sanırım ben onlardanım
sizin hamileliğiniz nasıl geçiyo ağrısı, sancısı olan var mı ?
Saolasın canım ya bende hap, şurup bişiler istedim ama vermdi doktor.Bazılarının ki doğuma kadar devam ediyormuş; sanırım ben onlardanım
sizin hamileliğiniz nasıl geçiyo ağrısı, sancısı olan var mı ?
doktorum bana ilk aylardaki bulantım için metpamid vermişti. hiç bi zararı olduğunu da sanmıyorum. gene de danış doktoruna tabii
sancıya gelince benim belimde ve kasıklarımda biraz ağrı oluyo yaa. bi de canım çok kıymetlidirkasıklarımdaki ağrı kot pantolonun artık düğme kısmının sıkmaya başlamasından sanırım. hamile pantolonu aldım allahtan bugün
Desteklerin için çok ama çok teşekkür ederim.birkaç gündür giremiyordum.Annem geldi çok şükür bende biraz dinleneyim dedim.Bu arada ağrılarım azaldı ve yüzümdeki şişlik indi.Sürekli dişçiye gidiyorum.Dişimden kanal açtı iltihap ordan akıyor.Uzun bir süre bu şekilde kalacakmış.Ben buna razıyım.Bu günlerimizede binlerce şükürler olsun.Benim iğnem cleaxene 0.4 lük canım akşamları bir tane yapıyoruz.Doğumdan sonrada 2 ay daha kullanacakmışım.
Gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim bu şekilde destek olmak bile cesaretlendiriyor.Şimdilik herşey iyi gidiyor.Antibiyotik bugün bitiyor.Şeker yüklemesi ayın 27 sinde.Herşeyin hayırlısı.
Fırsat buldukça girmeye çalışıyorum.
Hepinize bebişlerinizle birlikte sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür diliyorum.
Merhabalar herkese,keyifler nasıl bakalım,herkes iyi miiii:))
GINGERUS aramıza hoşgelmişsin,sağlıkla,hayırla oğluşuna kavuşursun İNŞALLAH
ZAMAN ZAMAN canım demek ki antepte oturuyosun..MAŞALLAH evliliğin ilk yılında hamiş kalmışsın...RABBİM sağlıkla tamamına erdirsin..Neler aldın bebeğine bakalım...Zıbın falan mııııı
AKGcım ne güzel yaaa Türkiyenin heryerinden hamişler bi başlıkta taoplandık..Sen de konyadaymışsın anladığım kadarıyla annenler falan ankarada dimi...Bu arada düşüklerin için geçmiş olsun güzelim..İNŞALLAH 2.paşana sağlıkla,hayırla kavuşursun...Alışveriş işine gelince öyle hevesim var ki ama 6ay dolmadan da almak istemiyorumAbiden kalan eşyalarınız falan var mı..Gerçi aralarında 10yaş olucak hepsini dağıtmışsındır belkide:26:
midem inanılmaz yanıyor dün uyumadım anlaşılan bu günde ayaktayım. öyle yanıyorki bulantıya sebepveriyor. ilk aylarda hiç bulantı yaşamama rağmen şu an çok zorlanıyorum. u da enteresan 6. aya bulantı
doktorum bana ilk aylardaki bulantım için metpamid vermişti. hiç bi zararı olduğunu da sanmıyorum. gene de danış doktoruna tabii
sancıya gelince benim belimde ve kasıklarımda biraz ağrı oluyo yaa. bi de canım çok kıymetlidirkasıklarımdaki ağrı kot pantolonun artık düğme kısmının sıkmaya başlamasından sanırım. hamile pantolonu aldım allahtan bugün
Kaç kere söyledim doktora ama ilaçla geçirmeye çalışma dedi
Benim de canım çok tatlıdır yakasıklarda sancım oluyo benimde hafif hafif.Dediğin gibi paltolonlar sıktığı için olabilir.Hamile paltolonu nasıl rahat mı bende almayı düşünüyorum.
merhaba kızlar bende şubat annesi olacam inşallah öğretmenim ve bugün boş günüm kk ya takılayım dedim
Kızlar
Kışlık kaban baktınız mı hamileler için ya da gördünüz mü biyerde ?
midem inanılmaz yanıyor dün uyumadım anlaşılan bu günde ayaktayım. öyle yanıyorki bulantıya sebepveriyor. ilk aylarda hiç bulantı yaşamama rağmen şu an çok zorlanıyorum. u da enteresan 6. aya bulantı
Hoşbulduk canım evet sağol evde 3 böcek 1 çiçek olacak çokk korkuyorum :)) Erdemde özlem hnm varmış araştırdım biraz kadınlar kulubünden çok tavsiye ediyolar ama bilemiyorum.
NİLAYU canım merhabalar nasılsın...
Hafif hafif kasık ağrıları olması çok normalmiş,rahim büyüdükçe böyle ağrılar olabilirmiş şekerler...
Yawww siz hala daracık pantolonları nasıl giyiyosunuz ki,hiç mi göbüşnüz çıkmadı..Benim ki 9aylık kadar var desem yeridir
Bu arada hamile pantolonları çok rahat oluyo diye biliyorum tatlım,artık sen de geç bebişte içerde rahat hareket etsn annesi
ablana da rabbim yardım etsin. amin tabi sağlıkla dünyaya gelsin daha ne dilerim ki. ben daha önce hospitaliumda mehmet güçlüye gidiyordum ama % 80 marmara üniversitesine gitme ihtimali varmış o yüzden araştırma aşamasındayım. bir de mehmet beye giderken anladım ki erkek doktorda çok rahat olamıyorum. soracağım şeyleri biraz çekinerek soruyorum şimdi kadın olsun istiyorum. bir de hospitaliumda ferda hnm diyorlar ona da gidicem hangisi olursa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?