2012 şubat anneliği tadacak olanlar

merhaba kızlar bende şubat annesi olacam inşallah öğretmenim ve bugün boş günüm kk ya takılayım dedim

SENİZAYcım sen de Denizli dolaylarından aramıza katılıyomuşsun...Hamiş olunca ders saatlerini azaltman iyi olmuş tatlım,hem kendini yormamış olursun,doğumdan önce dinlenirsin ki herkes bana şimdiden uyu,dinlen bu günleri sonra çok arıycaksın diyip duruyo..Amaaaan onlar sağlıkla gelsinlerde gerisi hiç mühim değil

canım herşey düzelicek inş...

Evet boncukcum tüm akrabalrım ankara da. Eşim uğruna konyadayım. ALLAHIM inş bu bebişimi bana bağışlayacak. Pozitif düşünce pozitif sonuç. Canım bende alışveriş içinn 7. ayın dolmasını bekliyorum. Onca bekleyiş ve hüsrandan sonra ilk oğlumdan bi eşya kalmadı malesef... Hep beraber yeni eşyalara karar verip alacağız.

midem inanılmaz yanıyor dün uyumadım anlaşılan bu günde ayaktayım. öyle yanıyorki bulantıya sebepveriyor. ilk aylarda hiç bulantı yaşamama rağmen şu an çok zorlanıyorum. u da enteresan 6. aya bulantı

O BENİM DÜNYAM hoşgelmişsin aramıza ben de ikizlerimden birini kaybedince yeni bi başlık ararken bu konuya rastladım..SENİZAYcığıma tekrardan teşekkür etmiş olıyımmm2.oğlun geliyomuş RABBİM hayırla tamamına erdirsin tatlımBen tüp bebekle hamiş kaldım erdem hastanesinde yaptırmıştım,bebeğimin birini kaybedene kadar tüp doktoruma devam ettiydim ama hiç aydınlatıcı olmadığı için yeni bi doktora başladık...Yine aynı hastanede Mustafa Ateş diye bi doktor,daha 1kere gittik kendisine ama sağolsun yanından yeterince aydınlanmış olarak çıktık,onu tavsiye edebilirim canım[/QUOTE]

Hoşbulduk canım evet sağol evde 3 böcek 1 çiçek olacak çokk korkuyorum :)) Erdemde özlem hnm varmış araştırdım biraz kadınlar kulubünden çok tavsiye ediyolar ama bilemiyorum.

geçmiş olsun canım. kahve tarzı bişeyler içtin mi? çünkü yatmadan önce ben bir türk kahvesi içeyim dedim sabaha kadar beni mahvetti aynı şekilde nescafe de öyle yapıyor. gün içinde bişey olmuyor ama akşam içme derim.

merhaba kızlar bende şubat annesi olacam inşallah öğretmenim ve bugün boş günüm kk ya takılayım dedim

ENİCE aramıza hoşgelmişsin,bugn muhtemelen okuldasın anladığım kadarıyla ama gün içinde yine sayfamıza uğrarsın İNŞALLAH..RABBİM hayırla,sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin canım

Kızlar

Kışlık kaban baktınız mı hamileler için ya da gördünüz mü biyerde ?

GİNGERUS canım ben 5aydır evden çıkmadığım için hiç alışveriş yapmadım,pijamalarım ve geceliklerimle bir bütün olmuş haldeyim...O yüzden ne nerden alınır bilemiyorum tatlım umarım istediğin gibi bişey bulabilirsin

AKGcım mide yanması için bi yudum soğuk süt içmenin iyi geldiğini duymuştum,bi yudum süt içiyosun sonra yine yanarsa bi yudum daha..Bide beyaz leblebi çok iyi geliyormuş,bide elma yemek..Benim bildiğim bunlar tatlım,istersen bi dene hepsi sonuçta zararsız şeyler

Hoşbulduk canım evet sağol evde 3 böcek 1 çiçek olacak çokk korkuyorum :)) Erdemde özlem hnm varmış araştırdım biraz kadınlar kulubünden çok tavsiye ediyolar ama bilemiyorum.

O BENİM DÜNYAM canım şu anda benim ablamda ikiz erkeklere hamile o da senin gibi düşünüyo,bakalım napcam bu böcüklerle diyeRABBİM sağlıkla dünyaya gelemelerini nasip etsinde sonrası herşey yoluna girerÖzlem hanımı ben de duymuştum ama bayan doktorlarda çok sıra oluyo ben de hep eşimle gittiğim için çok fazla bekleme şansım olmuyo Mustafa Beye gittiğimizde hiç hastası olmadığı için hemen muayene olabildik,o yüzdende onu tercih ettik,iyikide ona gitmişiz diyoruz şimdiEğer fazla beklemek konusunda bi sıkıntın yoksa bi dene tabiSen daha önceden nereye gidiyodun canım

NİLAYU canım merhabalar nasılsın...
Hafif hafif kasık ağrıları olması çok normalmiş,rahim büyüdükçe böyle ağrılar olabilirmiş şekerler...
Yawww siz hala daracık pantolonları nasıl giyiyosunuz ki,hiç mi göbüşnüz çıkmadı..Benim ki 9aylık kadar var desem yeridir
Bu arada hamile pantolonları çok rahat oluyo diye biliyorum tatlım,artık sen de geç bebişte içerde rahat hareket etsn annesi

Kızlar yukarda KARACA arkadaşımızın mesajını görünce aklıma geldi..Bebek şekeri yaptırıcak mısınız...Gittigidyor.com da çok fazla model var fiyatları da pek çok yere göre gayet uygun...Bakmadıysanız tavsiye ederim bi bakın
Bu arada hadi anlatın bakalım bebişlere oda mı yapıcaksınız yoksa ilk aylar için beişk falan mı alıcaksınız:26:
Bizim küçük bi oda var oraya büyüyen karyolalı bi takım almayı düünüyoruz..Ama ilk etaplarda yatması içinde park yatak alalım diyoruz siz ne düşünüyosunuz park yatak konusunda...Ben eskiden hiç beğenmiyodum,hala da çok beğeniyo sayılmam ama park yatak kullananlar çok memnun olduklarını söylüyolar ben de ister istemez park yatağı düşünmeye başladım:44:

Merhaba boncukcum, miğde bulantıları dışında iyiyim şükür, sen nasılsın?
Benim öyle çok bi göbüşüm çıkmadı, önceden vardı biraz o yüzden fazla farkedilmiyor. Alışverişe çıkmak istiyorum zaten baya bişiler beğendim.Hele bahçıvan paltolonlara bayıldım. Alışveriş yapayım da ikimizde rahat edelim Sen hamile paltolonu almadın mı, ne giyiyorsun?

Bizim ev baya küçük.O yüzden ilk etapta küçük bi sepetimiz olcak yatak odasında.Sonrada kendi odasına bi beşik alcam ama öyle çok şaşalı bişi değil.Sonrasında zatenn bi yatak alır o da yaparız.Keşke artık cinsiyetini gösterse. Seninkinin cinsiyeti ne?

slm güzel anneler...
bende şubat annesiyim burası yeni açılmış sanırım yada ben yeni gördüm... hepiniz sağ salim kavuşursunuz umarım bebişlerinize... park yatağı tavsiye etmiyorum çocuk dönmeye başladığında çok sallandığı için sürekli uyanıyor diyorlar. büyüyen beşikte çocuk beşik çağını geçip büyüttüğünde eni çok dar geliyormuş mantıklı geldi bana birde çok pahalı zaten. ikea'ya bakın çok uygun fiyatlar ben ordan alıcam özellikle beşikler yere kadar inebiliyor.Yükseklik ayarı var.Odasını ayırdığınızda düşme tehlikesi yok diğerleri gibi bakın bi isterseniz.

kızlar size bi tavsiyem var. eğer kullanmadığınız kot veya kumaş pantolonunuz varsa onları alın terziye götürün. size 5 dk. sonra hamile pantolonu yapar.
ben öyle yaptım boşuna bir sürü para vermeyin derim. hatta kendi beceriniz varsa internetten araştırın nasıl yapılacağı aşama aşama gösteriliyor bloglarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…