Merhaba boncukcum, miğde bulantıları dışında iyiyim şükür, sen nasılsın?
Benim öyle çok bi göbüşüm çıkmadı, önceden vardı biraz o yüzden fazla farkedilmiyor.Alışverişe çıkmak istiyorum zaten baya bişiler beğendim.Hele bahçıvan paltolonlara bayıldım. Alışveriş yapayım da ikimizde rahat edelim Sen hamile paltolonu almadın mı, ne giyiyorsun?
Bizim ev baya küçük.O yüzden ilk etapta küçük bi sepetimiz olcak yatak odasında.Sonrada kendi odasına bi beşik alcam ama öyle çok şaşalı bişi değil.Sonrasında zatenn bi yatak alır o da yaparız.Keşke artık cinsiyetini gösterse. Seninkinin cinsiyeti ne?
slm güzel anneler...
bende şubat annesiyim burası yeni açılmış sanırım yada ben yeni gördüm... hepiniz sağ salim kavuşursunuz umarım bebişlerinize... park yatağı tavsiye etmiyorum çocuk dönmeye başladığında çok sallandığı için sürekli uyanıyor diyorlar. büyüyen beşikte çocuk beşik çağını geçip büyüttüğünde eni çok dar geliyormuş mantıklı geldi bana birde çok pahalı zaten. ikea'ya bakın çok uygun fiyatlar ben ordan alıcam özellikle beşikler yere kadar inebiliyor.Yükseklik ayarı var.Odasını ayırdığınızda düşme tehlikesi yok diğerleri gibi bakın bi isterseniz.
kızlar bugün doktordaydım ve bebeğimi çok net gördümo kadar suratsız o kadar ciddi bi erkekki baktıkça gülesim geliyo herşeyin çok yolunda gittiğini söyledi doktor. boyu 25 cm ağırlığı da 450 grammış
Kız annesi olacağım arkadaşlar bir türlü isim beğenemiyorumyardımcı olursanız sevinirim.
bende varım :)
Allah nasip ederse şubat 16 gibi. Benim Sat da 12 Mayıs
O BENİM DÜNYAM ve boncukkkk arkadaşlar tavsiyelerinize teşekkür ederim bi gün daha bitti... bu gün midem daha iyi idi doktor magnezyum içerikli bi toz vermişti sanırım o midemi zorluyor...
Ben evlendiğimden beri çalışmıyorum ve İstanbuldayım. Bizim kızda genelde gece ben yattığımda aktif oluyor :)) Maşallah Meleklerimize...
Ben daha 5 haftalıkken bir ayakkabı birde battaniye almıştım çok beğendiğim için. Ama Annesesi ve Teyzoşları sağolsun bir bavul eşya almışlar. Kızıyorum artık. bir sürü kışlık ceket, tulum.. benden çok ayakkabısı var çocuğun şimdiden :)
Oda falan bakıyorum ama ilk başta odamızda kalacağı için sanırım Beşik alacağım. Gerçi bir sürü para en fazla 6 ay kullancak diyorum kararsız kaldım. Beşik almayı düşünen var mı? Oda istemiyorum diyordum ama gezincede insan heves ediyor bakalım artık ... çok bebek mağzası ve internetde gezmek tehlikeli :))
merhaba bende varımm şubat 17 gibi kızımı kucağıma alacağım inşallah herkese sağlıklı mutlu hamilelikler
merhaba bayanlar bende subat annesiyim simdi 21. haftanin icndeyiz benim bebeklerim ikiz dunden beri hareketlerini pek hisetmiyorum sizce normalmi.
Ayy ne güzel bende hep ikiz istedim ama kısmet, olmadı.
Aman dikkat et bugünde hissetmezsen git doktora.
Bende 21 haftadayım, ama hiç hissetmedim hareketlerini.Doktor biraaz sakin bi bebek dedi ama.
ben 18. haftadan beri hisediyordum dunden beri hisetmiyordum sanki biraz once biraz hareket etti bir ohh cektim
Herkeslere merhabalarrrrr
NİLAYU canım MAŞALLAH göbüşfalan yok demek,benim ciddi ciddi 9aylık gibi oldu yahuuuuSeninkisi baya inatçı galiba hala cinsiyetini göstermedi mi..Bi tahminin var mı pekii....Benim içime erkek olcakmış gibi doğdu hadi hayırlısı bakalım Bizimki de kız teyzesi, İNŞALLAH RABBİM hayırla tamamına ermemizi nasip etsin Beşik olarak sepet tarzı bişey mi düşünüyosun yoksa park yatak gibi bişey miii:44:
boncukcum dediğim gibi önceden de bi göbüşüm vardı o yüzden çok çıkmadı; hamile olduğum belli olmuo yani henüzİnatçı mı, al nazlı mı bilemedim ki? Çarşamba kontroldeydik ama göstermedi yine. Herkes kız diyor, eşimde dahil olmak üzere ama benim içime doğan bi şey yok.Ne güzel seninki kızmış hayırlı olsun canım.
Ben bi kaç aylığına sepet alıcam; yengemde vardı.Daha sonrası için beşik istiyorum ama sanırım mobilya olur. Biraz büyük bişi olsun ki 5 yaşına kadar yatabilsin.
NİLAYU tatlım senin bebiş biraz tembel galiba..Ya da çok nazlı:26:..Baksana ne cinsiyetini gösteriyo ne de kıpırdıyo:44:...Peki ultrasonla bakıldığında hareketli mi bari yavru kuş...Kontrolünüz ne zaman ,bakalım cinsiyetini göstercek miii
Eveeett sırada yeni sorularımız var...
Kızlar söyleyin bakim çatlaklarınız oluşmaya başladı mıBen aldığım kilolarında etkisiyle çıtır çıtır çıtladım ...Bi güzelde kaşınıyo çatlayan yerlerim,aayyy sağlıkla kavuşalım miniğimizede çatlak matlak mühim değil Ablam krem almıştı onu kullanmaya da üşendim, şimdi çok gerilirsem bebeyağı falan sürüyorum,siz bişeyler kullanıyomusunuz
ben hiç çatlamadım henüz. bi kaç kere bebe yağı sürdüm ama sonradan üşendim
ya kızlar bi de ben çok duygusalım. sulugöz oldum resmen. herşeyi dert ediyorum, ağlıyorum falan
KELEBEKcim ilk başta bende beşik düşünüyodum ama çok kısa bi süre kullanabiliyomuş o yüzden park yatak kullanan annelerin tecrübelerine dayanarak park yatak almaya karar vermiştim,2yaşına kadar bile yatıyomu yavru kuşlarGerçi hala da kararsızım..Oda konusunda da başta yapmıycaktık ama kayınvalidem sponsor olucak sanırım,o yüzden hayır demek olmaz yan i,büyüyen karyolalı bi oda takımı düşünüyoruz ama bakalım nasip
Ayy bende çok duygusalım, herşeye ağlıyorum.Çok sıkıldım bu durumdan yaa.
boncuk ilk bebeğime 49 kilo ile hamile kaldım 63 kilo ile doğum yaptım(14 kilo aldım) bebeğimi 3 günlük aşısına götürdüğümde 51 kilo idim. yani normal doğumdan sonra 2 kilo kalmıştı.çok sevindim bebeğime 2 yıl süt verdiim. 51 kiloyu 2 yıl korudum. bebeğim emmeyi bıraktığında 63 kilo oldum. (tekrar) bu bebekte hızlı kilo alıyorum. Umdum doğum yapınca vermek. Bu sefer emzirme olayı bitince spor falan yaparak 63 kiloyu koruma dedrdindeyim inş öyle olur. aaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmannnnnnnnnnnnnnnnn boşver ben çok zor anne oldum bebeişlerimiz sağlıklı olsun da kim takar kiloyu veririz. takma anne olmak herşeye rağmen güzeeeeeeeeeeel. Bu arada ben hamilelik süresince beklenen kilomu yazdım çok masum değil ama şu an 8 kilo aldım.
iyi akşamlar arkadaşlar
ya ben nedense Park yatakları pek sevmiyorum. Oda takımı almasam bile bi şekilde bebişime oda hazırlıcam. Yaza kendi evimize geçicez inş. o zamana kadar bir Beşikle idare ederim diyordum ama ondan sonra ne yapıcam beşiği. Annem bebek oyuncak koyarak süs olarak kullanırsın diyor. Kararsız kaldım iyice. Büyüyen yatak istiyorum ama oda şuan bizim odamız için çok büyük gelcek. Bakalım bende sponsor arıyorum :) Annem ben alıcam arabasın ı odasını demişti ama ben daha istemiyorum dedim diye beşik alırım o zaman diyor...
Ayrıca benimde 2-3 Hafta önce başladı çatlaklarım doktorum Lierac Phytolastil Gel önerdi ama evde kendim kafama göre bi kaç tane aldığım için onu almamıştım.. aman çatır çatır çatlayayım umrumda değil bebişim iyi olsunda...
Buarada şuan Badem yağı sürüyorum iyi geliyor diyorlar bakalım...
Bende 19. haftada takmıştım bu duruma hemen dr. gittim hissetmiyorum diye. Oda bana takma ilk defa anne olacaklar 22. haftaya kadar hisseder demişti ayrıca sen kilodan dolayıda hissetmiyor olabilirsin dedi :))) neyse ki Bebişimi tam 20. haftada hisstemeye başladım, ama ben daha faklı beklediğim için eşime içimde tuhaf bişiler oluyor ya Dr. gidelim dedim gittik. Tabi benim tariflerime göre oda bişey anlayamadı. O zamandan beri daha net hissediyorum gerci iki gündür daha uslu kızım çok az hissediyorum.
midem inanılmaz yanıyor dün uyumadım anlaşılan bu günde ayaktayım. öyle yanıyorki bulantıya sebepveriyor. ilk aylarda hiç bulantı yaşamama rağmen şu an çok zorlanıyorum. u da enteresan 6. aya bulantı
KAREMELcim şimdi seni aktif olanlar arasında gördüm nasılsın iyi misin,artık tamamen geçti mi dişin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?