2012 şubat anneliği tadacak olanlar

merhaba bende varımm şubat 17 gibi kızımı kucağıma alacağım inşallah herkese sağlıklı mutlu hamilelikler

merhaba bayanlar bende subat annesiyim simdi 21. haftanin icndeyiz benim bebeklerim ikiz dunden beri hareketlerini pek hisetmiyorum sizce normalmi.

Ayy ne güzel bende hep ikiz istedim ama kısmet, olmadı.
Aman dikkat et bugünde hissetmezsen git doktora.
Bende 21 haftadayım, ama hiç hissetmedim hareketlerini.Doktor biraaz sakin bi bebek dedi ama.

ben 18. haftadan beri hisediyordum dunden beri hisetmiyordum sanki biraz once biraz hareket etti bir ohh cektim

Herkeslere merhabalarrrrr

NİLAYU canım MAŞALLAH göbüşfalan yok demek,benim ciddi ciddi 9aylık gibi oldu yahuuuuSeninkisi baya inatçı galiba hala cinsiyetini göstermedi mi..Bi tahminin var mı pekii....Benim içime erkek olcakmış gibi doğdu hadi hayırlısı bakalımBizimki de kız teyzesi, İNŞALLAH RABBİM hayırla tamamına ermemizi nasip etsinBeşik olarak sepet tarzı bişey mi düşünüyosun yoksa park yatak gibi bişey miii:44:

HACER aramıza hoşgelmişsin canım...Park yatağı tavsiye etmemişsin ama tecrübeli anneler çok memnunlar benim okuduğum kadarıyla..Zaten tiplerini pek beğenmiyorum karasızdım şimdi iyice kararsız kaldım...İkeaya da daha önceden bakmıştım ,sitesinde bi beşik resmi bide karyola resmi var o kadar,orda da çeşit yok galibaaaaa:44:

Ayyy ay suratsız oğlunu sevsinler senin,MAŞALLAH boyunuz kilonuzda çok güzel,kaçıncı haftadaydınız bakiiim

Kız annesi olacağım arkadaşlar bir türlü isim beğenemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

SEDAcım ben de kız annesi olucam benim isim olarak hep aklımda Zeynep Sare vardı..Öyle olucak gibi son anda bi değişiklik olmazsa:44:..Başkada hiç kız ismi düşünmedim açıkçası:26:Aklıma gelince yazıyım bende bikaç isim

bende varım :)
Allah nasip ederse şubat 16 gibi. Benim Sat da 12 Mayıs

KELEBEKVEMELEK aramıza hoşgelmişsin sen de...RABBİM hayırlısıyla tamamına ermeni nasip etsin tatlım

O BENİM DÜNYAM ve boncukkkk arkadaşlar tavsiyelerinize teşekkür ederim bi gün daha bitti... bu gün midem daha iyi idi doktor magnezyum içerikli bi toz vermişti sanırım o midemi zorluyor...

AKGcım miden çok hassassa dediğin gibi ilaçtan olmuştur tatlım ama şimdi daha iyiymişsin sevindim..Bu arada listeye bakarken dikkatimi çekti sen ve ben en çok kilo alan hamişleriz..Sen de hep yatıyomusun,sence kilo alışımız çok fazla değil mi:44:...İlk bebişte kaç kiloyla tamamlamıştın hamileliği...

KELEBEKcim ilk başta bende beşik düşünüyodum ama çok kısa bi süre kullanabiliyomuş o yüzden park yatak kullanan annelerin tecrübelerine dayanarak park yatak almaya karar vermiştim,2yaşına kadar bile yatıyomu yavru kuşlarGerçi hala da kararsızım..Oda konusunda da başta yapmıycaktık ama kayınvalidem sponsor olucak sanırım,o yüzden hayır demek olmaz yani,büyüyen karyolalı bi oda takımı düşünüyoruz ama bakalım nasip

merhaba bende varımm şubat 17 gibi kızımı kucağıma alacağım inşallah herkese sağlıklı mutlu hamilelikler

PLAYDOH hoşgelmişsin aramıza,sağlıkla sıhhatle bebişine kavuşursun İNŞALLAH canım

merhaba bayanlar bende subat annesiyim simdi 21. haftanin icndeyiz benim bebeklerim ikiz dunden beri hareketlerini pek hisetmiyorum sizce normalmi.

MELİSA sen de aramıza hoşgelmişsin...Bebişler 26.haftadan sonra daha aktif hareket etmeye başlıyolarmış,ama bebeğine göre de durum değişiyomuş güzelim...Ben de senin gibi endişe ettim geçen 2gün fazla kıpırdamadı gibi geldi kızımız,o yüzden dün doktor yoluna düştük,daha gideli 10gün olmuştu ama bişey olduysa diye korkudan kendimizi doktorun yanında bulduk yine:26:..Şükür hiç bişey yokmuş,arada olur hiç merak etmeyin dedi doktorumuz bazen oynar bazen fazla oynamaz dedi...Sen de endişe etme yani ilerleyen haftalarda daha iyi hissetcez miniklerimiziiii

Ayy ne güzel bende hep ikiz istedim ama kısmet, olmadı.
Aman dikkat et bugünde hissetmezsen git doktora.
Bende 21 haftadayım, ama hiç hissetmedim hareketlerini.Doktor biraaz sakin bi bebek dedi ama.

NİLAYU tatlım senin bebiş biraz tembel galiba..Ya da çok nazlı:26:..Baksana ne cinsiyetini gösteriyo ne de kıpırdıyo:44:...Peki ultrasonla bakıldığında hareketli mi bari yavru kuş...Kontrolünüz ne zaman ,bakalım cinsiyetini göstercek miii

Eveeett sırada yeni sorularımız var...
Kızlar söyleyin bakim çatlaklarınız oluşmaya başladı mıBen aldığım kilolarında etkisiyle çıtır çıtır çıtladım...Bi güzelde kaşınıyo çatlayan yerlerim,aayyy sağlıkla kavuşalım miniğimizede çatlak matlak mühim değilAblam krem almıştı onu kullanmaya da üşendim, şimdi çok gerilirsem bebeyağı falan sürüyorum,siz bişeyler kullanıyomusunuz

ben hiç çatlamadım henüz. bi kaç kere bebe yağı sürdüm ama sonradan üşendim

ya kızlar bi de ben çok duygusalım. sulugöz oldum resmen. herşeyi dert ediyorum, ağlıyorum falan

ben 18. haftadan beri hisediyordum dunden beri hisetmiyordum sanki biraz once biraz hareket etti bir ohh cektim

OO sen iyi erkenden hissetmeye başlamışın.Neyse madem hareket etti için rahat olsun

ultrasonda da çok hareketli değil, doktor sakin bi bebek diyor ama bu sakinlik artık beni rahatsız etmeye başladı.3 Kasım da kontrolümüz bakalım o zaman gönlü olacak mı veletin.

Bende göbüşüme, bacaklarıma badem yağı kullanıyorum.Her ne kadar çatlayacaksa, krem fayda etmiyor deselerde kullanmak bişi kaybettirmez diye düşünüyorum.Bebe yağı da alıcam alışverişe çıktığımda.Sende kullan üşengeçlik yapma

ben hiç çatlamadım henüz. bi kaç kere bebe yağı sürdüm ama sonradan üşendim

ya kızlar bi de ben çok duygusalım. sulugöz oldum resmen. herşeyi dert ediyorum, ağlıyorum falan

Ayy bende çok duygusalım, herşeye ağlıyorum.Çok sıkıldım bu durumdan yaa.

iyi akşamlar arkadaşlar
ya ben nedense Park yatakları pek sevmiyorum. Oda takımı almasam bile bi şekilde bebişime oda hazırlıcam. Yaza kendi evimize geçicez inş. o zamana kadar bir Beşikle idare ederim diyordum ama ondan sonra ne yapıcam beşiği. Annem bebek oyuncak koyarak süs olarak kullanırsın diyor. Kararsız kaldım iyice. Büyüyen yatak istiyorum ama oda şuan bizim odamız için çok büyük gelcek. Bakalım bende sponsor arıyorum :) Annem ben alıcam arabasın ı odasını demişti ama ben daha istemiyorum dedim diye beşik alırım o zaman diyor...

Ayrıca benimde 2-3 Hafta önce başladı çatlaklarım doktorum Lierac Phytolastil Gel önerdi ama evde kendim kafama göre bi kaç tane aldığım için onu almamıştım.. aman çatır çatır çatlayayım umrumda değil bebişim iyi olsunda...
Buarada şuan Badem yağı sürüyorum iyi geliyor diyorlar bakalım...

Bende 19. haftada takmıştım bu duruma hemen dr. gittim hissetmiyorum diye. Oda bana takma ilk defa anne olacaklar 22. haftaya kadar hisseder demişti ayrıca sen kilodan dolayıda hissetmiyor olabilirsin dedi :))) neyse ki Bebişimi tam 20. haftada hisstemeye başladım, ama ben daha faklı beklediğim için eşime içimde tuhaf bişiler oluyor ya Dr. gidelim dedim gittik. Tabi benim tariflerime göre oda bişey anlayamadı. O zamandan beri daha net hissediyorum gerci iki gündür daha uslu kızım çok az hissediyorum.

Ayy bende çok duygusalım, herşeye ağlıyorum.Çok sıkıldım bu durumdan yaa.

Bende normalde bile sulugözdüm fakat şimdi çok fena. Durup dururken bişey yokken ağlıyorum. Bu durum tabi eşimide çok etkiliyor. Çok üzülüyor bişey oldu sanıyor...
gerçi gebelikte herkes aynı şeylerden şikayetci. daha önce doğum yapan arkadaşlarım bunun bide doğumdan sonrası var diyorlar :))

ben normalde duygusal biri sayılmam ama son zamanlarda bende abuk subuk şeylerden etkilenir oldum daha bu sabah yataktan kalkmadan önce manasız şekilde ağladım hıçkıra hıçkıra iyice acayipleştim

boncuk ilk bebeğime 49 kilo ile hamile kaldım 63 kilo ile doğum yaptım(14 kilo aldım) bebeğimi 3 günlük aşısına götürdüğümde 51 kilo idim. yani normal doğumdan sonra 2 kilo kalmıştı.çok sevindim bebeğime 2 yıl süt verdiim. 51 kiloyu 2 yıl korudum. bebeğim emmeyi bıraktığında 63 kilo oldum. (tekrar) bu bebekte hızlı kilo alıyorum. Umdum doğum yapınca vermek. Bu sefer emzirme olayı bitince spor falan yaparak 63 kiloyu koruma dedrdindeyim inş öyle olur. aaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmannnnnnnnnnnnnnnnn boşver ben çok zor anne oldum bebeişlerimiz sağlıklı olsun da kim takar kiloyu veririz. takma anne olmak herşeye rağmen güzeeeeeeeeeeel. Bu arada ben hamilelik süresince beklenen kilomu yazdım çok masum değil ama şu an 8 kilo aldım.

AKGcım sen beklenen kiloyu yazdıysan o bişey değil ki tatlım,ben şu halimle 5,5ayda aldım o kiloyu...Şaka bi tarafa kilo konusunda cidden çok takıntım yok,bebişler sağlıkla doğsunlar veririz İNŞALLAH ta,benim kafama takılan gelecek hafta şeker yüklemesi yaptırcam gebelik şekeri falan çıkarsa hiç iyi olmaz...Bide 20.haftadan sonra gebelik zehirlenmesi diye bi durum olabiliyomuş,işte bunları düşününce kilo alışımı takıyorum..Yoksa doğumdan sonra elbet bi şekilde gider kilolar o yönden bi tasam yok yaniii...İNŞALLAH kalan süremizi sorunsuz bi şekilde geçiririzde kuruntularım sadece kuruntu olark kalıverirBen de dediğin gibi zar zor hamile kaldım 3.tüp denememde tuttu,o yüzden çok kıymetli miniklerimiz:)))

Sanırım bu oda ve beşik mevzusunda tam olarak dışarı çıkıp piyasaya bakmadan bilgi sahibi olamıycaz galibaaa:26:..Ben hamileliğin başından beri nette araştırıyorum,odalara,park yataklara,sepet beşiklere bakıyorum ama yerinde gidip inceleyince durumlar değişir belki...O an ki ruh durumu neyi gösterir bilinmez...Hayırlısıyla 6ayımızı bitirince mağazaları bi dolaşmak gerekkk

KELEBEKcim kaç kilosun ki doktorun kilodan hissedemeyebilirsin dedi...Çok fazlaysa söyleme ama ben şu anda 80im benden fazla değildir herhaldeeeBebş hareketlerine gelince 29.haftadan sonra çok net hissediliyomuş,RABBİM o günleride hayırla görmemizi nasip etsin İNŞALLAH

Eveeeeet kızlarrrr gelelim merak ettiğim bazı şeylereeee:44:
Daha doğumlarımıza var ama yine de merak işte,doğumunuz nasıl düşünüyosunuz,bizim ki muhtemelen sezeryan olucak ya sizinkiler...
Yine daha zaman var ama göğüs pompaları hakkında düşüncelerinizide alıyım,yani göğüs pompası alışverişe çıktığınızda alıcak mısınız..Diğer başlıklarda okuduğum kadarıyla baya lazım oluyomuş...
Şimdilik aklıma bunlar geldi,bi fikirlerinizi söyleyin bakiiimmm:26:

Bu arada sulugözlülük konusunda benimde sizlerden geri kalır yanım yok,hoş gerçi normal zamanda da çok ağlak biriydim ama hamişlikte iyice durumlar değişebiliyo

Bide hangi ilaçları kullanıyosunuz kızlar..Ben şu anda demir hapı,elevit ve magnezyum kullanıyorum...Yarında kalsiyuma başlıycam sanırım:)

Son düzenleme:
KAREMELcim şimdi seni aktif olanlar arasında gördüm nasılsın iyi misin,artık tamamen geçti mi dişin bakalım

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Benim mide yanmalarımda devam ediyor.Aama kendimce bir çaresini buldum.Yanmaya başlayınca 3 yudum süt içiyorum.
İnanamayacaksın ama kesiyor.Geçmezse bir üçyudum daha.
Böyle böyle azaldı.Bu sebeple doktor şurup bile vermişti.
Ama doğal yolla atlatmak daha kolay inanki.
Umarım şikayetlerin geçer.
Kendine çok iyi bak.
ALLAH a emanet ol.

KAREMELcim şimdi seni aktif olanlar arasında gördüm nasılsın iyi misin,artık tamamen geçti mi dişin bakalım

canımcım çok teşekkür ederim.evet dişim geçti sayılır.dişimdem bir kanal açıldı ve iltihap azalıyor günden güne.
İlgine çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…