Eveeeeet kızlarrrr gelelim merak ettiğim bazı şeylereeee:44:
Daha doğumlarımıza var ama yine de merak işte,doğumunuz nasıl düşünüyosunuz,bizim ki muhtemelen sezeryan olucak ya sizinkiler...
Yine daha zaman var ama göğüs pompaları hakkında düşüncelerinizide alıyım,yani göğüs pompası alışverişe çıktığınızda alıcak mısınız..Diğer başlıklarda okuduğum kadarıyla baya lazım oluyomuş...
Şimdilik aklıma bunlar geldi,bi fikirlerinizi söyleyin bakiiimmm:26:
Bu arada sulugözlülük konusunda benimde sizlerden geri kalır yanım yok,hoş gerçi normal zamanda da çok ağlak biriydim ama hamişlikte iyice durumlar değişebiliyo
Bide hangi ilaçları kullanıyosunuz kızlar..Ben şu anda demir hapı,elevit ve magnezyum kullanıyorum...Yarında kalsiyuma başlıycam sanırım:)
Sanırım bu oda ve beşik mevzusunda tam olarak dışarı çıkıp piyasaya bakmadan bilgi sahibi olamıycaz galibaaa:26:..Ben hamileliğin başından beri nette araştırıyorum,odalara,park yataklara,sepet beşiklere bakıyorum ama yerinde gidip inceleyince durumlar değişir belki...O an ki ruh durumu neyi gösterir bilinmez...Hayırlısıyla 6ayımızı bitirince mağazaları bi dolaşmak gerekkk
KELEBEKcim kaç kilosun ki doktorun kilodan hissedemeyebilirsin dedi...Çok fazlaysa söyleme ama ben şu anda 80im benden fazla değildir herhaldeeeBebş hareketlerine gelince 29.haftadan sonra çok net hissediliyomuş,RABBİM o günleride hayırla görmemizi nasip etsin İNŞALLAH
Eveeeeet kızlarrrr gelelim merak ettiğim bazı şeylereeee:44:
Daha doğumlarımıza var ama yine de merak işte,doğumunuz nasıl düşünüyosunuz,bizim ki muhtemelen sezeryan olucak ya sizinkiler...
Yine daha zaman var ama göğüs pompaları hakkında düşüncelerinizide alıyım,yani göğüs pompası alışverişe çıktığınızda alıcak mısınız..Diğer başlıklarda okuduğum kadarıyla baya lazım oluyomuş...
Şimdilik aklıma bunlar geldi,bi fikirlerinizi söyleyin bakiiimmm:26:
Bu arada sulugözlülük konusunda benimde sizlerden geri kalır yanım yok,hoş gerçi normal zamanda da çok ağlak biriydim ama hamişlikte iyice durumlar değişebiliyo
Bide hangi ilaçları kullanıyosunuz kızlar..Ben şu anda demir hapı,elevit ve magnezyum kullanıyorum...Yarında kalsiyuma başlıycam sanırım:)
hoşgeldin karemel, geçmiş olsun...
ya arkadaşlar benim bugün müthiş başım ağrıyor ayrıca gece en fazla 3 saat falan uyudum. Belki bebişime taktım ondan bilmiyorum. İki haftadır geceleri yatınca çok hareketli oluyordu dün bütün gün pek hareket etmedi çok az hissettim.. gecede öyle sonra uyumuşum, uyandım uzun bir süre solumda yattım sonra tekrar sırt üstü ama pek tepki vermedi... bende geceleri yatmadan biraz müzik dinletiyorum kalktım 5 te bi saate yakın dinlettim sanki biraz kıpırdadı ama eskisi gibi değil... normalmidir dün akşam dan beri takmış durumdayım
hoşgeldin karemel, geçmiş olsun...
ya arkadaşlar benim bugün müthiş başım ağrıyor ayrıca gece en fazla 3 saat falan uyudum. Belki bebişime taktım ondan bilmiyorum. İki haftadır geceleri yatınca çok hareketli oluyordu dün bütün gün pek hareket etmedi çok az hissettim.. gecede öyle sonra uyumuşum, uyandım uzun bir süre solumda yattım sonra tekrar sırt üstü ama pek tepki vermedi... bende geceleri yatmadan biraz müzik dinletiyorum kalktım 5 te bi saate yakın dinlettim sanki biraz kıpırdadı ama eskisi gibi değil... normalmidir dün akşam dan beri takmış durumdayım
Kıslar ben ilaç kullanmıyorum.Doktor; zaten kilon var eğer vitamin kullanırsan daha çok alırsın dedi ve vermedi.Bu normal mi?
Bende normal doğum istiyorum ama bakalım.
hiç normal değil canım. senin kilonla ne ilgisi var, bebeğin sağlıklı gelişimi için önemli. ben magnezyum ve d vitamini alıyorum. kilon ne kadar ki?
Kilom; 73, boyum 155 . Bende öyle düşünüyorum söyledim de doktora ama vermedi :26:
Ya utandım şimdi ben hep hareketlerine takıldığım için; her seferinde unuttum sormayı
kilosu, boyu normal dedi doktor ama :26:
mrb arkadaşlar bi kaç gündür uğrayamıyorum ,annem biraz rahatsız ..onun yanındaydım.ya zaten duygusalım böyle şeyler oluncada kötü oluyr baya.neyse aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldin diyeyim toplu bişekilde bende inş.şubat 17 de bir prenses annesi olucam.ya kızlar benim bi listem vardı şubat anneleri için düzenlemiiştim sanırım ben olmayınca kendini ekleyen olmamış .çok kalabalık olunca liste iyi oluyr.bu arada ben yokken BONCUKcum herkesi idare etmiş maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?