2012 şubat anneliği tadacak olanlar

Arkadaşım bende elevit kullanıyorum.demir hapı da maltofer.
günde 1 er tane alıyorum.

yok canım ben fazla takıntılı değilim kilo konusunda :) 77,3 le hamile kaldım şuan tartıldım 85,5 olmuşum :) boyum 1,65..
Aslında bişey itiraf etmek istiyorum geçen haftaya kadar pek kilolu gelmemiştim kendime, kışlıkları çıkarayım dedim fakat boşuna çünkü hiç bir çeketim montum olmuyor eşofmalarım falan hepsi yenilenecek malesef... o zaman kendi kendime ben çok fena olmuşum galiba dedim :)) gerçi aynaya bakınca hamileyim aman diyorum ya :))
ben nisan 2010 evlendim 60 kilo falandım ve ömrüm boyunca hiç 65 kiloyu geçmedim... evlendikten sonra işi bıraktım ve düzenim bozuldu... yeme düzenim, uyku düzenim.. birde zaten ıvır zıvıra çok düşkündüm oda artınca geldi kilolar. Aralıkta ilk bebişime hamile kaldığımda 69 kilo falandım. şubat da düşük yaptım 73 falan olmuştum... doktorum biraz kilo ver daha iyi olur bi dahakine dedi... o nerde önce bir 3 kilo verdim sıkı diyet yaparak.. sonra dur bi dedim kendime Bebiş istiyorsun böyle sıkı diyetlerle bütün dengeni bozucaksın. ondan sonra saldım işte :))) salış o salış... ver dediği kiloları aldım öyle kaldım ama olsun.. ben kendimi gayet sağlıklı hissediyorum hiçte komplekse girmiyorum... ama doğumdan sonra ne olur bilemem

Ben aslında Meleğim de bana uyarsa Normal istiyorum ama bakalım benim Plasenta biraz aşagında olduğu için engelleyebilir diyorlar eğer çıkmazsa kendiliğinden.
Göğüs pompasına hiç bakmadım lazım olursa aldırırım diye...

Ben hamileliğimin başından beri Elevit ve Coraspin kullanıyorum çünkü tansyonum hep 140 larda. Bir aydır da magvital kullanıyorum.

hoşgeldin karemel, geçmiş olsun...

ya arkadaşlar benim bugün müthiş başım ağrıyor ayrıca gece en fazla 3 saat falan uyudum. Belki bebişime taktım ondan bilmiyorum. İki haftadır geceleri yatınca çok hareketli oluyordu dün bütün gün pek hareket etmedi çok az hissettim.. gecede öyle sonra uyumuşum, uyandım uzun bir süre solumda yattım sonra tekrar sırt üstü ama pek tepki vermedi... bende geceleri yatmadan biraz müzik dinletiyorum kalktım 5 te bi saate yakın dinlettim sanki biraz kıpırdadı ama eskisi gibi değil... normalmidir dün akşam dan beri takmış durumdayım

ilk önce sakin ol.. geçen hafta bende yaşamıştım aynısını ama ultrasonda bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu gördüm yatağa uzandığında sırt üstü yat ve bebeği dinle. bi kaç pıt pıt hissedeceksin eminim

KELEBEKcim baş ağrısı ne demektir çok iyi bilirim tatlım..Hamileliğim boyunca baş ve göz ağrısını birlikte çok çektim...Zaten migrenim var,ilaçta alamadığımdan arasıra iyice azıyo...Gece çok az uyumuşsun ve bebeğine çok fazla kafanı takmışsın ondan kaynaklanmıştır ağrın.....

Bebişinin hareketlerine gelince ben de daha cumartesi günü kıpırdamıyo diye düştüm hastane yollarına ama arasıra böyle olması normalmiş,bi baktık ki bizim hanım gayet rahat..Sen de çok fazla endişelenme,bide bebişin hareketlerini hissetmek için bi çikolata yiyip biraz bekledikten sonra sırtüstü yatın diyo herkes bunu deneyebilirsin tatlım...Eminim hiç hareket etmiyo değildir önce ki günlere göre daha azdır hareketleri, ama yinede ediyodur annesi..Sen kendini fazla strese sokma ki minik kuşta içerde huzursuz olmasın..Yarında çok kafana takılırsa bi doktorunuza görünüverin..
.
Canım senin tansiyonunda biraz yüksekmiş,düzenli ölçmeye çalış ve çok ani bi artış olursada mutlaka doktoruna git...Gebelikte tansiyonda şeker gibi riskli bi durum oluşturabiliyomuş çünkü....

boncukk yaa ben o pompaları düşündükçe içim bi acaip oluyor. ne biçim bişey onlar öyle. hiç hoşlanmıyorum almayacağım heralde. sağılmak hoşuma gitmeyecektir eminim

ya bu arada sürekli karnı acıkan var mı aranızda? bulantımın olduğu zamanlarda neredeyse hiç yemek yiyememiştim ama son bir aydır hep bi yemek yeme halindeyim. 3 kilo almışım bir ayda:2:

Kıslar ben ilaç kullanmıyorum.Doktor; zaten kilon var eğer vitamin kullanırsan daha çok alırsın dedi ve vermedi.Bu normal mi?
Bende normal doğum istiyorum ama bakalım.

Kıslar ben ilaç kullanmıyorum.Doktor; zaten kilon var eğer vitamin kullanırsan daha çok alırsın dedi ve vermedi.Bu normal mi?
Bende normal doğum istiyorum ama bakalım.

hiç normal değil canım. senin kilonla ne ilgisi var, bebeğin sağlıklı gelişimi için önemli. ben magnezyum ve d vitamini alıyorum. kilon ne kadar ki?

Ya utandım şimdi ben hep hareketlerine takıldığım için; her seferinde unuttum sormayı
kilosu, boyu normal dedi doktor ama :26:

tşkler arkadaşlar. biraz uyudum baş ağrım geçti ama benim minik hala uyuyor sanırım. Balakım gecede hissetmezsem yarın doktorumu ararım.
Zaten bugüne kadarhiç 4 haftayı bekleyemedim kontrol için hep 3. haftadan sonra kendimi orda buldum hatta 3 hafta önce gittim en son. Sonra 2 gün sonra çok az kanamam oldu. Gece 12 de aradım saolsun beni rahatlattı. Sabah gel dedi gittim. Sakın çekinme istersen hergün gel ben seni muayne ederim dedi :)))

Sizin Doktorunuzla aranız nasıl?

Benim bebişim 3 Hafta önce 330 gr 21,5 cm di yani 19 + 4 de..

mrb arkadaşlar bi kaç gündür uğrayamıyorum ,annem biraz rahatsız ..onun yanındaydım.ya zaten duygusalım böyle şeyler oluncada kötü oluyr baya.neyse aramıza yeni katılan arkadaşlara hoş geldin diyeyim toplu bişekilde bende inş.şubat 17 de bir prenses annesi olucam.ya kızlar benim bi listem vardı şubat anneleri için düzenlemiiştim sanırım ben olmayınca kendini ekleyen olmamış .çok kalabalık olunca liste iyi oluyr.bu arada ben yokken BONCUKcum herkesi idare etmiş maşallah

çok geçmiş olsun umarım annen daha iyidir şimdi...

takma ad- yaş -bebek cinsiyeti-beklenendoğm tarihi-kaç kilo aldı-bebek kaç kilo doğdu-adı
•senizay - 27 -kız -17 şubat -2 kilo - ? ?
•boncuk -29 -kız -9 şubat -13 kilo - ? - ?
*akg -31-erkek-15 şubat-14 kilo-?-?
*hly1985-26-erkek-20 şubat-4 kilo-?-?
*zaman-zaman-25-erkek-26 şubat-500gr-?-?
*o benim dünyam-31-erkek-12 şubat-6-?-?
*kelebekvemelek-31-kız-16 şubat-7 kilo-?-?

çok şükür iyi şimdi .tansiyon işte ne zamn ne olcğı belli olmyr.eee neler yapıyosunz kızlar baya kaynatmışınız bende ekim 8 de gitmiştim kontrole 500gr 30cm olduğunu söyledi .her şey yolunda çok şükür geçen sefer şeker yüklemem 50gr da biraz yüksekti doktor cuma günü 100 gr yapacak bu daha zor 4 saat aç beklyckmişim bide her saat başı kan neyse sonuç iyi çıksında biz herşeye katlanıyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…