2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

güzel yavrumunnn inci tanesi kızımınnn cicileriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eklentiler

• $Görüntü329.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $Görüntü330.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü331.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $Görüntü332.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $Görüntü333.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 46
  • $Üsküdar-20120213-00036.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 60

canım yerım ben karpuz totosuyla zürafalarını..ben de bakmıstım bunlara ama kacırmısım:)))

canım yerım ben karpuz totosuyla zürafalarını..ben de bakmıstım bunlara ama kacırmısım:)))

sağolc canım benimde aklımda yoktu ama çok ucuzlardı açıkçası evde giyer beğenmessem de dedim, bir de battaniyeyi çok beğeniyordum bir gece önce nette araştırmıştım heryerde 33 TL.den başlıyordu kampanyada 22 TL. ye görünce aldım. battaniye çok lazım oluyormuş sanırım.

güle güle gıysın canım ya cok sekerler..

tşk ederim bubacımmmm

çok güzelleremiş canım özellikle elbisesine, netten mi almıştın. ben netten aldım da beklemek çok sinir bozucu.

saolasın canımm :) body ler netten.bugün geldiler.. elbisesi wenice den ben mor hastası bi insanım görür görmez aldım tek 1 tane kalmıştı bideee çok severek aldımmm

güzel gunlerde giyer inşaalah prenses

teşekkür ederim canımm saolasın

kizlar masallahh tum cicilere cok guzeler insallah saglikla bebisleride iclerinde goruruz nasilda guzel olucaklar
allahim hemen o zamanlari bize gostersin resimlerini yukleyip sevelim meleklerimizi
Eki Görüntüle 350071 Eki Görüntüle 350072 Eki Görüntüle 350073 Eki Görüntüle 350074 Eki Görüntüle 350075 Eki Görüntüle 350076
bunla bugun anne annemizin bize aldigi ciciler daha ciciler aldirdik ama nete aynilari yok
artik londradan gelince ciciler ceker ekleriz
ay nasil komik alis veris yapiyoruz kizlar benn neten mazayi acctim anneme sunu al soyle renk soyle bisi
bunu al fiyati bu kadar diye yonlendirdim eve geldi soylediklerimin hepsini almis
cok komigim ben valahi

Prensesimin yağmurluğu :)

güzel yavrumunnn inci tanesi kızımınnn cicileriiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hepside çok güzel yaaaaaaaaaa ALLAHım sağlıkla güzel gunlerde giymesini nasip etsin bebişilerimizin................

Prensesimin yağmurluğu :)

epsi çok şirin kızlar minicik minicik, güzel günlerde kullanmanızı dilerim

Bugün minik kuşumla havanın güzelliğinden istifade edelim dedik çarşıya çıktık:) Arkadaşımın çalıştığı bebe mağazasına uğradım kendisi yoktu ordaki diğer kızla muhabbet ederken kendimi tutamadım 2 parça şeyde aldım:) Mavi erkeğe gider biliyorum ama rengi çok hoşuma gitti daha koyu mavilerde vardı bu daha turkuaz kırmızılı ve morlusuda vardı ama bunu beğendim mavi giysin nazar değmesin kızçeme:) Birde çift katlı başlıklı penye battaniye aldım kahverengili beşik almayı düşündüğüm için battaniyeyide kahverengili seçtim evde pembe ve mavide var dahada alırız nasıl olsa. Hastane çıkışıda satmaya çalıştılar ama 75 tl fazla gibi geldi bana yanılıyomuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…