- Konu Sahibi seker_portakali
-
güzel yavrumunnn inci tanesi kızımınnn cicileriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar hepinizin aldıkları teker teker çk güzellere iyi günlerde kullanın ben de biraz bişeyler aldım ama resimleri iyi yükleyemiyorum nedenseEki Görüntüle 349171 Eki Görüntüle 349172 Eki Görüntüle 349173 Eki Görüntüle 349174 Eki Görüntüle 349175 Eki Görüntüle 349176 Eki Görüntüle 349177 Eki Görüntüle 349178 Eki Görüntüle 349179
canım yerım ben karpuz totosuyla zürafalarını..ben de bakmıstım bunlara ama kacırmısım:)))
güle güle gıysın canım ya cok sekerler..
çok güzelleremiş canım özellikle elbisesine, netten mi almıştın. ben netten aldım da beklemek çok sinir bozucu.
güzel gunlerde giyer inşaalah prenses
oyyy yerimmmm ben onlarııı hepsi çok güzell canım güle güle giysin prensesinnnnnn:))
saolasınnn teyzesiiii inşallah üstündede görürsünüzz
Prensesimin yağmurluğu :)
kizlar masallahh tum cicilere cok guzeler insallah saglikla bebisleride iclerinde goruruz nasilda guzel olucaklar
allahim hemen o zamanlari bize gostersin resimlerini yukleyip sevelim meleklerimizi
Eki Görüntüle 350071 Eki Görüntüle 350072 Eki Görüntüle 350073 Eki Görüntüle 350074 Eki Görüntüle 350075 Eki Görüntüle 350076
bunla bugun anne annemizin bize aldigi ciciler daha ciciler aldirdik ama nete aynilari yok
artik londradan gelince ciciler ceker ekleriz
ay nasil komik alis veris yapiyoruz kizlar benn neten mazayi acctim anneme sunu al soyle renk soyle bisi
bunu al fiyati bu kadar diye yonlendirdim eve geldi soylediklerimin hepsini almis
cok komigim ben valahi
kızlar hepinizin aldıkları teker teker çk güzellere iyi günlerde kullanın ben de biraz bişeyler aldım ama resimleri iyi yükleyemiyorum nedenseEki Görüntüle 349171 Eki Görüntüle 349172 Eki Görüntüle 349173 Eki Görüntüle 349174 Eki Görüntüle 349175 Eki Görüntüle 349176 Eki Görüntüle 349177 Eki Görüntüle 349178 Eki Görüntüle 349179
Prensesimin yağmurluğu :)
kizlar masallahh tum cicilere cok guzeler insallah saglikla bebisleride iclerinde goruruz nasilda guzel olucaklar
allahim hemen o zamanlari bize gostersin resimlerini yukleyip sevelim meleklerimizi
Eki Görüntüle 350071 Eki Görüntüle 350072 Eki Görüntüle 350073 Eki Görüntüle 350074 Eki Görüntüle 350075 Eki Görüntüle 350076
bunla bugun anne annemizin bize aldigi ciciler daha ciciler aldirdik ama nete aynilari yok
artik londradan gelince ciciler ceker ekleriz
ay nasil komik alis veris yapiyoruz kizlar benn neten mazayi acctim anneme sunu al soyle renk soyle bisi
bunu al fiyati bu kadar diye yonlendirdim eve geldi soylediklerimin hepsini almis
cok komigim ben valahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?