2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

çok güzeller canım umarım malları iyi çıkar ne tatlı olurlar ya düşünüyorum da

teşekkür ederim canım, valla bende iyi çıkmasını bekliyorum ama artık şansımıza...
kk dan biri giydirmiş ve resmini eklemiş... albümlere bakarsan görürsün canım.. dediğin gibi çok şirin olmuş oğluşu:)

ayy burayada yazayım:))

adam gibi giyincek valla senin oğluşun, çok güzel bunlar yaaaa:)

saol teyzesı kucuk adam olcak babasına pasam dıyodum sımdı onada kucuk pasam
Senın bebıs kızmı erkekmı unutum ben kızsa kacırmayalım talıp olalımerkekse arkadasımız

cumartesı kızımla alıs verıs masasına gıtık bıır kac bısı alalım dedım ama kzıımdan nerde durmuyokı yalnız olunca pek ıyı olmadı maza gezmemız

Kıpada 3 lu ınce batanıye tarzıı yumusak bezler 8 tl den 2.40 tl ıındırımlıdı kızlar
sakpa da 13 tl den 3.50 tl ye ındırımlıdıı
baduyı corapı yelegi wıkıkıden aldık

Son düzenleme:

çok güzel şeyler alıyorsun canım oğluşuna, Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

Kızlar bu da bebek arabamız. Ben çok beğendim fotolarda net belli olmuyo kalitesi inşallah hayırlısıyla kullanmakta nasip olur. Oturma odam biraz karanlık misafir odamda fazla aydınlık olunca cep tel.den çekince pek güzel görüntüler olmadı sanırım ilerde içinde bebişimle daha güzel fotolar çekeriz paylaşırız inşallah...

Eklentiler

• $Araba1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 52
  • $Araba2.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $Araba3.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 66
  • $Araba4.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 64
  • $Araba-5.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 43
ya ben bayıldım bunlara nerden aldın acaba sakıncası yoksa :))) nette varmı

canım geçen hafta limangoda kampanyası vardı... ordan aldım...
ama arkadaşalrım mağazalardan da bulmuşlar... denk gelir sana da muhakkak...

ayrıca beğenmene sevindim...

elbebekgülbebek... canım araba gerçekten çok güzel görünüyor... bende limangoda görmüştüm bunu ama çok erken diye düşünüp almadım... içinde bebeğinle güle güle kullan...

güle güle kullanın annesicok güzel

lame cim beğenmek ne kelime ya ilk kez karşılaştım böyle esprilileri acayip beğendim. bende takip etmeye çalışıyorum aslında o siteleri bana denk gelmedi sanırım. bi daha karşılaşırsanız burdan yazında bende alıyım :)))

elbebekgülbebek. canım arabanız çok güzelmiş Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin uslu uslu durmayı öğrensinler onlarda inşallahh

canim masallah allah saglikla kuzunu icinde gezdirmeyi nasip etsin cok guzel
erken ama indirimde bulunca kacirmamak lazim gule gule kulan

bazi arkadaslar bi masallah bi cok guzel demeden oburunun konusuna atliyo
bazi arkadasta ne guzel kacirmadan cevap veriyo
buraya koyuyoruz gormek icin bebislerimizin cicisini bi masallah bi gule gule kulan demeden istedigine cevap veriyo sira sira soylende ne olcak

çok güzelmiş arabanız güle güle binsin bebişin...buarada halıların dikkatimi çekti benimkinin aynısıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…