2012 temmuz anneleri bebeklerine ne ciciler alıyor...

meleksencim yaa çok cici bunlar... o yeşil tuluma bayıldım:)) rabbim güle güle giyinmek nasip etsin.

Son düzenleme:
Bunlarda bizim son aldıklarımız kızlar...

Eklentiler

• $Resim 038.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $Resim 040.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $Resim 043.webp
    29 KB · Görüntüleme: 57
  • $Resim 044.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $Resim 048.webp
    35 KB · Görüntüleme: 61
  • $Resim 049.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $Resim 050.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $Resim 053.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $Resim 054.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 71
melekseni yıne kımseler tutamamışcanım maasallah sen bıtırdin valla hazırlıgını tecrübeli bı anne olarak..güle güle kullanın cicilerınızı ınsallah güzel günlerde

tatlım valahı ındırım vardı alım bulunsun dedım hedıyelesıcegımız kardesın bıle cıcısını aldık kızımla gezerken
annemde ıngılterede alıyo canım oglumda kızımda sanslı baba annelerı daha onları sormuyo bısı alsın

lame cok saol tatlım daha guzelerı tum topıgımızın bebıslerının olsun

elbebekgulbebek tatlım cok guzel seyler almısın gule gule gıysın kucuk prenses

meleksencim yaa çok cici bunlar... O yeşil tuluma bayıldım:)) rabbim güle güle giyinmek nasip etsin.

cok sol canım daha gguzelerı senın bebısın olsun ıınsallah
tatlım yesıl tulumu ebebekten aldım 20 kusur euro mus yabancı marka
ınracat fazlası dıye 9.90 cok hoslar her rengı vardı ben bunu beyendım bırde kırmızıda alayım dıyorum

daha önce eklemiştim ama madem ayrı topik açıldı ben de ekleyeyim. aldığımız çok şey var ama fotoğraf makinam olmadığından bir türlü çekip yükleyemedim. bunlar internetten aldıklarım

ayyyyyyyyyyyyy bayıldımmmm bunlara yaaaaaaaaaaaaaaaaaa süperlerrrr Allah ım sağlıklaa giydirmeyi nasip etsinn inşallahhhh

benimde kızımın tek parçası mor elbisesii henüz bişi almadımm martı bekliyoruzz ama haftaya cuma netten aldıklarım gelcekk onları paylaşırımmmm bndeee

Eklentiler

• $Üsküdar-20120213-00036.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 38

yerım ben bunların hepsiniiiiiiiiiiiiiii:))))

kızlarrr... hepinizin aldıkları çok ama çok güzel.... ben şimdiye kadar hep çıtçıtlı badi aldım.. süslü, espirili falan... elbisede bakayım ben kızıma bundan sonra:))

kızlar bayıldım aldıklarınızaa tek tek alıntı yapamıyorumm meleksencim kupass pınarada elbebekgülbebekkk atladığım varmıı bilmiyorumm ama meleklerimiz iyi günlerde kullansınlar inşallah..

canım çok güzeller güle güle kullansın
bu fil gibi olan şey banyo arkadaşı yazıyor ama anlayamadım???

Banyo lifi canım Teşekkür ederizz

kızlar bayıldım aldıklarınızaa tek tek alıntı yapamıyorumm meleksencim kupass pınarada elbebekgülbebekkk atladığım varmıı bilmiyorumm ama meleklerimiz iyi günlerde kullansınlar inşallah..

Teşekkürler teyzesi

kızlar ne güzel şeyler almıssınız bebişlerinize hepsi birbirinden güzel güzel gunlerde giymek nasip olsun bebişlerinize inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…