- Konu Sahibi seker_portakali
-
melekseni yıne kımseler tutamamışcanım maasallah sen bıtırdin valla hazırlıgını tecrübeli bı anne olarak..güle güle kullanın cicilerınızı ınsallah güzel günlerde
meleksencim yaa çok cici bunlar... O yeşil tuluma bayıldım:)) rabbim güle güle giyinmek nasip etsin.
Eki Görüntüle 347648 Eki Görüntüle 347649
daha önce aldıklarımı da eklemek istiyorum.
Nasip olur inşallah.
Ne cici şeyler almışşınız arkadaşlar
maşallah
Rabbim iyi günlerde gitdirmek nasip ederi inşallah
Bunlarda bizim son aldıklarımız kızlar...
Teşekkür ederiz teyzesi.ay ne cıcı bı tulum bu karpuz popolu prenses ıcıne gırınce cok guzel olucak
gule gule kulansın bebısın canım
Eki Görüntüle 347648 Eki Görüntüle 347649
Daha önce aldıklarımı da eklemek istiyorum.
Nasip olur inşallah.
NE cici şeyler almışşınız arkadaşlar
Maşallah
Rabbim iyi günlerde gitdirmek nasip ederi inşallah
Eki Görüntüle 348169 Eki Görüntüle 348170 Eki Görüntüle 348171 Eki Görüntüle 348172 Eki Görüntüle 348173 Eki Görüntüle 348174 Eki Görüntüle 348175 Eki Görüntüle 348176
daha önce eklemiştim ama madem ayrı topik açıldı ben de ekleyeyim. aldığımız çok şey var ama fotoğraf makinam olmadığından bir türlü çekip yükleyemedim. bunlar internetten aldıklarım
yerım ben bunların hepsiniiiiiiiiiiiiiii:))))Eki Görüntüle 348169 Eki Görüntüle 348170 Eki Görüntüle 348171 Eki Görüntüle 348172 Eki Görüntüle 348173 Eki Görüntüle 348174 Eki Görüntüle 348175 Eki Görüntüle 348176
daha önce eklemiştim ama madem ayrı topik açıldı ben de ekleyeyim. aldığımız çok şey var ama fotoğraf makinam olmadığından bir türlü çekip yükleyemedim. bunlar internetten aldıklarım
kızlarrr... hepinizin aldıkları çok ama çok güzel.... ben şimdiye kadar hep çıtçıtlı badi aldım.. süslü, espirili falan... elbisede bakayım ben kızıma bundan sonra:))
canım çok güzeller güle güle kullansın
bu fil gibi olan şey banyo arkadaşı yazıyor ama anlayamadım???
kızlar bayıldım aldıklarınızaa tek tek alıntı yapamıyorumm meleksencim kupass pınarada elbebekgülbebekkk atladığım varmıı bilmiyorumm ama meleklerimiz iyi günlerde kullansınlar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?