2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

senin için dua edecem arkadaşım inşallah hayırlı haberle verirsin bize :26:

sagol canim benim Allah razi olsun.. senin düsünmen yeter tesekkür ederim tekrar

Benim icinde dua et benim icinde

kuzuuu yaaaa, bu ne alamanyanin heiliger abend ruhu bizim topige cökmüs kimseler yok kiz sokaga ciktik bi aaa.. o ne? 3-5 tane araba ya var ya yok.. c.tesi olmasina ragmen sinema bile kapali yuh yani..

kızlar hiç bebek kıyafetlerine bakıyormusunuz unnado ve minimoy vs. sitelerden ben böyle değişik şeyler görünce alsam kenara atsammı diye düşünüyorum.Sonra vazgeçiyorum.

Yuppi sarem test yapiyor yerim seni hadi insaallah

Benim BAT bugun ama daha gun bitmedi yani ya sabahlari yada geceleri gelir beni damlaciklar ve aslinda gununu hic sasmaz ama buradada herkezin gecikmeli banadami bulasti ne korktugum basimami geldi acep nayiiiiirr

Senin bat nezaman berceste

Kankimo almanlar wheinachtende disari cikmazlar yani evde ailerde yemek yerler sarki soylerler ben arkadastan biliyom weinachten bitene kadar ben cikamam disari demisti

ben şuan adetim canım seneye kaldı benim batım 20 ocak :)))))) bakalım hayırlısı diyelim

Herkese iyi geceler kizlarr esimin bugun sperm sonuclarini aldik inanilam mutluyum 6 milyon olan testimiz tam 58 milyona cikmis rabbime sukurler olsun

aman cikmasinlar ne iyi iste biraz ev yüzü görüsnler ay dumur oldum bugünü unuttum gitti ne biliyim, benimkine diyorumki isten geldikten sonra, hadi alisverise gidelim.. o da bana diyo, kafan mi güzel ne alisverisi her yer kapali

üf elektrik gitti ya sinir oldum hep evde tekken beni buluyor ya aaa tırsıyorum bitti adaçayım bakcam şimdi cnm

lütfennnn sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olcak ama en önemlisi tabiki hayırlısı Allah herşeyin en iyisini bilir

Herkese iyi geceler kizlarr esimin bugun sperm sonuclarini aldik inanilam mutluyum 6 milyon olan testimiz tam 58 milyona cikmis rabbime sukurler olsun

azraaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu cok güzel bi haber masallah gözünaydin tatlim.. cok sevindim yemin ederim.. ayyyy gece gece ne kadar güzel bi haber verdin yaa canim benim

harika canım senin adına çok mutlu oldum haydi hayırlıı bakalımmm
tesekkur ederim canim

azraaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu cok güzel bi haber masallah gözünaydin tatlim.. cok sevindim yemin ederim.. ayyyy gece gece ne kadar güzel bi haber verdin yaa canim benim

Allah razi olsun regenim bugun resmen sanki hamile haberi almis gibi deliye dondum insallah labratuar hatasi falan degildir yaaaa sen ne yaptin tatlim geldimi kirmizilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…