- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.801
senin için dua edecem arkadaşım inşallah hayırlı haberle verirsin bize:26:
Benim icinde dua et benim icinde
hayırlısı ama umutsuzluk günahtır biliyorsun dimi arkadaşım bence sen yinede bir test yapgüzel sonuçlar verir inşallah Allahım
Benim icinde dua et benim icinde
İnşallah canım şu adaçayım bitsin kalkıp yapcam test söz ama bişi yok söyliyimde şimdiden
Yuppi sarem test yapiyor yerim seni hadi insaallah
Benim BAT bugun ama daha gun bitmedi yani ya sabahlari yada geceleri gelir beni damlaciklar ve aslinda gununu hic sasmaz ama buradada herkezin gecikmeli banadami bulasti ne korktugum basimami geldi acep nayiiiiirr
Senin bat nezaman berceste
Kankimo almanlar wheinachtende disari cikmazlar yani evde ailerde yemek yerler sarki soylerler ben arkadastan biliyom weinachten bitene kadar ben cikamam disari demisti
üf elektrik gitti ya sinir oldum hep evde tekken beni buluyor ya aaa tırsıyorum bitti adaçayım bakcam şimdi cnm
Yuppi sarem test yapiyor yerim seni hadi insaallah
Benim BAT bugun ama daha gun bitmedi yani ya sabahlari yada geceleri gelir beni damlaciklar ve aslinda gununu hic sasmaz ama buradada herkezin gecikmeli banadami bulasti ne korktugum basimami geldi acep nayiiiiirr
Senin bat nezaman berceste
Kankimo almanlar wheinachtende disari cikmazlar yani evde ailerde yemek yerler sarki soylerler ben arkadastan biliyom weinachten bitene kadar ben cikamam disari demisti
üf elektrik gitti ya sinir oldum hep evde tekken beni buluyor ya aaa tırsıyorum bitti adaçayım bakcam şimdi cnm
Herkese iyi geceler kizlarr esimin bugun sperm sonuclarini aldik inanilam mutluyum 6 milyon olan testimiz tam 58 milyona cikmis rabbime sukurler olsun
Herkese iyi geceler kizlarr esimin bugun sperm sonuclarini aldik inanilam mutluyum 6 milyon olan testimiz tam 58 milyona cikmis rabbime sukurler olsun
Evet beklenilen sonuç dediğim gibi tek bi tanecik cizgi....Artıkın seneye hayırlısıyla
tesekkur ederim canimharika canım senin adına çok mutlu oldum haydi hayırlıı bakalımmm
azraaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu cok güzel bi haber masallahgözünaydin tatlim.. cok sevindim yemin ederim.. ayyyy gece gece ne kadar güzel bi haber verdin yaa canim benim
çok umutlanmıştım halbuki neyse inşalah seneye birlikte hamiş oluruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?