- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.821
çok umutlanmıştım halbuki neyse inşalah seneye birlikte hamiş oluruz canım
Evet beklenilen sonuç dediğim gibi tek bi tanecik cizgi....Artıkın seneye hayırlısıyla
Canim bakkinda hayirlisi olsun durmak yok calismalara devam
Saremnaz hayirlisi olsun Insaallah ocakta verirsin mutlu haberi
Azraaaaaaaammmm woooowww super bi haberrrr buuuuu Masallah cok sukur ya hadi hayirlisi calismaya devam hehe
Ayyy teyzeleri ya iyi BAT lafin ustune gelirmis ben dedim dimi benimki sasmaz diye supriiizzz dedi geldi sagolsun bunada sukur en azindan dakiktir
Bende yeni yilaaaaaa bebissslleee girmek istiyorrruuumm gelsin ocak
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım ,,,, 2012den umutluyum benimde 2 sene oldu bebiş olmuyo...
kendi ailem bile vah vah tüh tüh moduna giriyor beni teselli ediyorlar falan öyle oldukça daha çok moralim bozuluyor. daha önce serephone ve pregnly oldum 2 ay bi işe yaramadı hatta kist oluştu arada doğum kontrol hapı kullandım çok zamanlarım boşa gitti anlicanız şimdi klomenle aşılama düşünüyoruz bakalım aranızda varmı klomenle aşılama yaptıran?????
Selam canım hoşgeldin.Hayırlısıyla yeni senede olur inşallah...Gittinmi dr a ne dedi? SAT ve BAT tarihini yaz tatlıcadı gelince ekler seni canım
Umutsuzluk yok canım...Olucak buna inan.Ama zamanı gelmemiş demekki henüz.Gelince olucak.Allah çok büyük hayırlısıyla nasip edecek.Sende bize burda vereceksin güzel haberi.
kendi ailem bile vah vah tüh tüh moduna giriyor beni teselli ediyorlar falan öyle oldukça daha çok moralim bozuluyor. daha önce serephone ve pregnly oldum 2 ay bi işe yaramadı hatta kist oluştu arada doğum kontrol hapı kullandım çok zamanlarım boşa gitti anlicanız şimdi klomenle aşılama düşünüyoruz bakalım aranızda varmı klomenle aşılama yaptıran?????
Ben adet düzensizliği sebebiyle gittim dr a cnm pco çıktı sonra dr glifor diye bi alaca başladı bende 3 ay doğum kontrol kullandım.Şimdi iki tarafta kist var.22 aRALIK TA REGLİ OLMAM gerekiyordu ama olmadım yine düzensiz anlayacağın regli 3. günü dr gel dedi bakalım
aranızda olmak güzel kimse beni sizden daha iyi anlamıyor artık çünkü sorunlar aynı olduğu için sizlerle konuşmak bana iyi gelecek diye düşünüyorum.ayrıca çok samimi bi ortam var burda.sat 14 aralık
Canım beklenen adet tarihini ve yaşınıda yazarmısın.hAYIRLISI OLSUN CNM pazartesi herşey güzel olucak inan buna engellerin hepsini hep beraber aşacağız biz yan yana değiliz belki ama inan kalp kalbeyiz üzüntü yok biz burda umutsuzluklarımızıda hayak kırıklıklarımızıda yeri gelir mutlu haberlerimizide herşeyi paylaşacağız sanada iyi gelecek
saremnazcım sen ne zamandır bebiş düşünüyorsun canım??? şu kistler başa bela ben bıktım zaten evlenmeden önce 2 sene doğum kontrol hapı kullandım ömrümü yedi yaa valla çok korkuyorum artık
12345eses hosgeldin aramiza habgi sehirden depremzede oldun ve hangi senesi gecmis olsun
ağzından bal damlıyor vallahi çok sağol.... yaşım 26 ve bat 11 ocak:2:
hoşbulduk canım. vanda öğretmenim canım şuan memleketteyiz rapor aldık bu fırsatı değerlendirip aşılama yaptırcaz kısmetse,dönüşte çadırda kalmakda var ama ben yinede şansımı denemek istiyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?