- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.841
Canım benim iyi düşüneceğiz iyi olcak kistler neymiş biz oları çatır çatır patlatcaz :)
Geçmiş olsun cnm.Allah büyük sen orda bir sürü kişiye umut olcaksın umut vereceksin...Herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim.
çok sağol tatlımmmm valla herşeyin hayırlısı tam depremin olduğu akşam klomene başlayacaktım başlayamamıştım bakalım inşallah gitmeden Rabbim benimde yüzümü güldürsünde bende vandaki çocuklarımı güldürürüm...
kızlar ben uyuyorum iyi geceler...
Herkese iyi geceler kizlarr esimin bugun sperm sonuclarini aldik inanilam mutluyum 6 milyon olan testimiz tam 58 milyona cikmis rabbime sukurler olsun
kız azra gece gece gırdım en guzel haberı senden aldımm. masallah masallah.. gozunuzaydınnn.. cok sevındımm.. insallah bundan sonrakı ay bebısın gelir..
İnsallah menbetam insallahhhhh sendende guzel haberler aliriz bu ay canim benimmmmmmm
Ben araniza yeni katiliyorum.....
2011 de sansimiz malesef hic olmadi umudum 2012....5 ay denedik hamile kalamadim..bir oglum var 3 yasina yeni basti, ikinci bebisim olmasini cok istiyorum cevremde herkes hamile ve hepsinde uzun sürmeden hamile kaldilar..ve ön kötüsüde etrafimda herkes hamile oldugu icin hep cocuk ve hamileliklerini anlatiyorlar....onlar adina seviniyorum ama kendim icin cok üzülüyorum...hergün hergece her vakit dua ediyorum...
Günaydın kızlar...
bu ay olmadı canım.. 2011 i kapattım bennn.. kısmet ne dıyelımm.
canım hosgeldınn.. bır an once hamıle kalmanı dılıyorumm.. sukur ki bırtane oglun var. bır sorununuz yok ve hamıle kalabılıyorsunn.. 2012 nın ılk aylarında hamıs haberını alırızz. fazla canını sıkma ve takılma..
gunaydın kısceler naıslsınız.? ayın 21 de kan testı yaptırdım ve hıcbışey cıkmadı 0.100 .
ama hala adet olmadım hep one gelırdı bu ay ılerı atıyo nıyekı?
gunaydın kısceler naıslsınız.? ayın 21 de kan testı yaptırdım ve hıcbışey cıkmadı 0.100 .
ama hala adet olmadım hep one gelırdı bu ay ılerı atıyo nıyekı?
canım senin son adet tarihin ne peki
Hayırlısı olsun cnm ya.Ben de daha regli olmadım .olmam lazımdı ama dün gece test yaptım ama tek çizgi malum.Sabah bi kalktım bayağı bi akıntım olmuş gece ama böyle koyu kirli sarı gbi .Banyo yaptım şimdi kuru bişi yok o ne işti anlamadım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?