2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Geçmiş olsun cnm.Allah büyük sen orda bir sürü kişiye umut olcaksın umut vereceksin...Herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim.

çok sağol tatlımmmm valla herşeyin hayırlısı tam depremin olduğu akşam klomene başlayacaktım başlayamamıştım bakalım inşallah gitmeden Rabbim benimde yüzümü güldürsünde bende vandaki çocuklarımı güldürürüm...

Amin.İnşallah cnm stres yapma sakın zor biliyorum ama rahat olmaya çalış ve bol bol dua et.Allah yardım eder....Hayırlıysa olsun değilse olmasın

Herkese iyi geceler kizlarr esimin bugun sperm sonuclarini aldik inanilam mutluyum 6 milyon olan testimiz tam 58 milyona cikmis rabbime sukurler olsun

kız azra gece gece gırdım en guzel haberı senden aldımm. masallah masallah.. gozunuzaydınnn.. cok sevındımm.. insallah bundan sonrakı ay bebısın gelir..

gunaydın kısceler naıslsınız.? ayın 21 de kan testı yaptırdım ve hıcbışey cıkmadı 0.100 .
ama hala adet olmadım hep one gelırdı bu ay ılerı atıyo nıyekı?

kız azra gece gece gırdım en guzel haberı senden aldımm. masallah masallah.. gozunuzaydınnn.. cok sevındımm.. insallah bundan sonrakı ay bebısın gelir..

İnsallah menbetam insallahhhhh sendende guzel haberler aliriz bu ay canim benimmmmmmm

Ben araniza yeni katiliyorum.....

2011 de sansimiz malesef hic olmadi umudum 2012....5 ay denedik hamile kalamadim..bir oglum var 3 yasina yeni basti, ikinci bebisim olmasini cok istiyorum cevremde herkes hamile ve hepsinde uzun sürmeden hamile kaldilar..ve ön kötüsüde etrafimda herkes hamile oldugu icin hep cocuk ve hamileliklerini anlatiyorlar....onlar adina seviniyorum ama kendim icin cok üzülüyorum...hergün hergece her vakit dua ediyorum...

İnsallah menbetam insallahhhhh sendende guzel haberler aliriz bu ay canim benimmmmmmm

bu ay olmadı canım.. 2011 i kapattım bennn.. kısmet ne dıyelımm.

canım hosgeldınn.. bır an once hamıle kalmanı dılıyorumm.. sukur ki bırtane oglun var. bır sorununuz yok ve hamıle kalabılıyorsunn.. 2012 nın ılk aylarında hamıs haberını alırızz. fazla canını sıkma ve takılma..

evet yüce rabiime sükrediyorum iyiki bitane evlatim oldu..ama ablamin olmuyor, kardesimdede uzun sürdü hamile kalmak ve ben oglumda 8 ay denedik..annem korkutte babaannem babami dogurduktan sonra bidaha hamile kalamamis....ona cektiysek hadi...
Bir ogum var insallah yüce rabbim gönlüme göre verir.bide kizim olsa dünyalar benim olur..hep 3 cocuk istedim..ikinci erkek olursa 3 yapamam korkarim ailede cok erkek var cünkü..insallah 3 cocuk nasip eder allahim ama önce bi ikinciye hamile kalayim....monitor kullanyiorum ve ates ölcüyorum yumurtama zamanini öylen takip ediyorum...

kızlarrrr nasılsınızzz bakalım yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar Allah gönlünüze göre versin inşallahben gesmeye gidiyorum gelince boll bollll dedi kodu yaparız hem kızlarda gelmiş olurrrrr

gunaydın kısceler naıslsınız.? ayın 21 de kan testı yaptırdım ve hıcbışey cıkmadı 0.100 .
ama hala adet olmadım hep one gelırdı bu ay ılerı atıyo nıyekı?

Hayırlısı olsun cnm ya.Ben de daha regli olmadım .olmam lazımdı ama dün gece test yaptım ama tek çizgi malum.Sabah bi kalktım bayağı bi akıntım olmuş gece ama böyle koyu kirli sarı gbi .Banyo yaptım şimdi kuru bişi yok o ne işti anlamadım bende

benımd eaynı sekılde akıntım cok var hıc boyle olmasdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…