- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.861
ı 2benımd eaynı sekılde akıntım cok var hıc boyle olmasdım
ı 2
adaçayı içiyorum hergün iki bardak söktüğü falan yok .benimde hep 22 siydi, (22 ags,22 eyl,22 ekim,25 kas) bi geçen ay şaştı 25 i oldu ama bu ay ses seda yok valla sıkıntı bastı artık ne düzene girmez şeymiş bu ya
tatlıcadı dan haberi olan varmı test sonucunu alacaktı ?
tatlıcadı dan haberi olan varmı test sonucunu alacaktı ?
Herkese iyi geceler kizlarr esimin bugun sperm sonuclarini aldik inanilam mutluyum 6 milyon olan testimiz tam 58 milyona cikmis rabbime sukurler olsun
evet canım gebelık yokmus. sokturucu kullanıcak sanırsamm..
bu arada koyu akıntılarınız nedenı ıctıgınız caylardan olabılır mı? ya da progestan hap kullananınız var mıydı benım gibi?? buda boyle bır akıntıya sebep verıyor..
evet canım gebelık yokmus. sokturucu kullanıcak sanırsamm..
bu arada koyu akıntılarınız nedenı ıctıgınız caylardan olabılır mı? ya da progestan hap kullananınız var mıydı benım gibi?? buda boyle bır akıntıya sebep verıyor..
Hayırlısı olsun...Evet cnm progestan kullanıyorum...
hımm bende kullanıyorum canım dun gece ıtıbarıyle bıraktım.. dediğin gibi aynı akıntı bendede oldu ve sonuc regl. tabı bu kısıden kısıye degısır.. ıns sızdekı farklıdır..
Ben her ay 5 gün kullanıyorum reglinin 25. güünü başlıyorum sabah akşam içiyorum.Daha önce dikkat etmedim heralde hayırlı bu ay bişi yokta inşallah yeni senede allah yüzlerimizi güldürür cnm
doktor kontrolundesın dımı :26: bende 2 ay boyunca reglin 17. gunu gunde 2 kez 5 gun kullandımm.. bu ay hsg cekıldımm. hsg sonrası doktorum reglin 20. gunu baslattı gunde 3 kez ve 10 gun.. hap bıtmeden regl geldi..
Allah sonumuzu hayretsın..
menbetacım bende o ilçtan kullandım eğer çocuk varsa tutunurmuş yoksada adet olmanı sağlarmışsın sabah akşam kulndım benden ondan..bu arada adet olmadın galba
regenim sen naptınn
Evet dr kontrolünde kullandım cnm.Ailen kocaelinde bende orda dr a gidiyorum annem yanımda olsun diye.şİMDİ dr umu değiştim tüm ilaçları bıraktırdı ilaç kullanma dedi reglimi bekliyorum 3 günü horman tahlilkerim tekrar yapılacak 21. günü de kan tahlilim eşimdende sperm ölçümü istedi hepsini hazırla gel bana dedi bakalım bu dr dan çok umutluyum
mrb benimde eşimde sperm sorunu var ne yaptınız artması için anlatırmısın
hakkında hayırlısı guzelımmm.. ınss cok memnun kalırsın doktorundan.. ve derdınede derman olurrr..
evet aynen oylee.. ben her ay adet olurumm.. benımkı sasmaz.. yanı bır ayda gelmeyeyım su kız rahat etsın demez.. her ay gelır bıraz gecıkmeylede olsann.. bu arada ben oldummmmmm....
neyse cnm bunada şükür benim hepgeçikmeli oluyo çok uyuz bi durum regenden ne habr?kız uztmalı gelse daha çok sorun eşin sperm testi oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?