2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatçım ben sana anlatımm ya bişe onu yap sen yumurtlama günnde yap o gece ilşkiye gir bide kendini okutabiliyosan okut tatlımm

seviyorum seni canim benim.. Allahim büyük

neyse cnm bunada şükür benim hepgeçikmeli oluyo çok uyuz bi durum regenden ne habr?kız uztmalı gelse daha çok sorun eşin sperm testi oldumu

iyiyim kuzum cok sagol.. karnim agriyor iste.. tatlicadiyi bekliyorum yeni batimi söylücem..

tatçım ben sana anlatımm ya bişe onu yap sen yumurtlama günnde yap o gece ilşkiye gir bide kendini okutabiliyosan okut tatlımm

sut buharı ve kapaksa yapıcam ıns bu ay gelen gıdenım olmazsa.. okutayım kendımı kendı kendıme okusam olmaz mı.. nefesı kuvvetlı kımı bulayım bu gurbet ellerde..ne okucam

iyiyim kuzum cok sagol.. karnim agriyor iste.. tatlicadiyi bekliyorum yeni batimi söylücem..

bende senııııı...

Canım Meryem Suresi var kuranda sen nettende bulabilirsin onu okusana sen kendin için.Allah en kısa zamanda bebişini nasip eder sana inş.

oyy tatlım oldum nu regli..neyse cnm bidaki aya inşallh

evet cnm onu söylüyorumm..yap yapp..
ya kızlar benim şu uyku olayına ne diyonuz

tembellıktır o canım tembellık ac kapıyı pencereyı cık balkona uzat kafanı. acıl bıraz kalk sonra bana gel kıymalı gozleme (bu arada ozellıkle belırtmısım hee ) yapıcam yardım et.. bak ne uyku kalır ne bısey..

onu bunu bırakta, sacım cok dokuluyor kel kalıcamm.. ne ıyı gelır sen bılırsınnn...

Son düzenleme:
[
cnm benim halis zeytin yağı alcksın az ısıt saçına sür haftada iki kez beklet yarım saat yıka bide ısırgan otuyla defne yapranı kaynat şöle cam siller okuya ya fısfıs onlara koya aklına geldikçe o dudan sık hem mis gbi kokuyo hem de duralama gerekmiyo 1 ayda hemen saçın dökülmez hemde gürleşir tatlımm

seyda anlatıver bır zahmet..

tatlım bak şimdi bana ananem yaptı o ay hamile kaldım tabi hepsi allahtan ya..sonra düştü gerçi

şimdi yumurtlama döneminde o gece ilişkiye girmeden süt kaynatıyon maydonaz atıyo içine 2 3 litre süte 1 demet maynoz at..hani siyah noktalr için yüzümüzü buhra tutyoz ya sende kaydadıktan sonra sütü bi kaba koy üstüne çömel battaniyyle kapa hava almasın dayanabidin kadar dayan..en az yarın saat sonra karnını belini sabunla ov.yüzüstü yat yatağa ekmeğin istüne 5 6 tane kibrit koy.kuyruk sokumudan 4 parmak yukarı onları yaksın eşin ya da başkası onun üstüne kibritler sönmeden yuvarlak bi kap koy..hani önceden tuvaletlerde olurdu kovann içnde maştırba onların ağzı düz olcak yani ibiği olmıcak onu kapıcan ..kibrit söncek ztn bastıcan biraz iytice çekmesi için sonra o kendiliğinden atıcak o gece ilişkiye gircen yumurtalrın çatladı zamn tabii bu gce..sabaha kadr yüz üstü yat hatta beline yazsıtık koy allhın izniyle hamş kalırsın

hemen notettım kenara.. tsk ederım datlummm..

Anladım canım...Hayırlısı olsun hepimiz için bakalım

Ayy kizlar oluyomuyum ne ilkdefa adetsancisi yasiyorum ayy yardim edin yataktanda cikamadim belim bacagim karnim uuuuuuufffff

Ne yapmaliyim

Ayy kizlar oluyomuyum ne ilkdefa adetsancisi yasiyorum ayy yardim edin yataktanda cikamadim belim bacagim karnim uuuuuuufffff

Ne yapmaliyim

kuzum kendini sicak tut ama sicak su torbasi felan koyma bence, cünkü kani pihtilstiriyormus.. cooook zorlarsa agri kesici al ama tavsiye etmem yine de.. ben de su an battaniye altindayim, öyle gecti agrim isininca gecti yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…