2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Gogom yok canim benim gunu gecmez cok sukur dundu ve dun onikiye dogru belli etti kendini ama benim hic agrim olmaz normalde triod hapindanmi nedir normale dondum galiba

Kankimo zaten battaniyeden hic ciknadinki ama ayaklarim soguk
Neyseki biraz daha iyiyim ilk gunler agri olmasi normal

Siz naptiniz ya ozaman menbeta ile regen battasmiyiz biz simdi

Yeni yila 3bomba haber sok sok sok 3gebeliler 3ununde cinsiyeti erkek vayy beee

Yada ucude ikizlere gebe hayyyt beee

ay canim Allah razi olsun güldürüdn beni.. insallah hadi bakalim insallah valla, ocak ayina tam da dedigin gibi giris yapalim bakalim..

kanki sana bir sey sorcam yaa.. yilbasinda bi planiniz var mi tatlim?? hanau'ya kusum aydin geliyormus.. aile yeri.. baska da bir yer bilmyiorum.senin bildigin yer var mi canim yaaa?? bu sene de eve tikilmak istemiyorum ya.. benimkini ikna edebilrisem, oraya gitmke istiyorum, ona kalsa bomba atanlari seyretcez ya neyse.. eger sen daha iyi bir yer biliyorsan fikir verirsen sevinirm tatlim

Vallaha canim bilmiyorumki bizim malesef bi planimiz yok cunku esim isgezisinde bende annemlere giderim

Bizde akrabalari ziyaret ederdik hep 4 saatlik yola cikardik oyle gezerdik
Bsaka sehirlere gidin guzel ferienhauserler var balayi yaparsiniz

Yani arabaniz varsa gezin derim osterreich amsterdam koln paris falan

Eniyisi oralarda akraba varsa yatili gidersiniz

Baskada bilmiyorum canim

regentoşş şaşırdım açıkçası ümitliydim ama bu aya nasip değilmiş demekki napalımm seneye bişi kalmadı zaten

aynen öyle canınmız sağolsun o yeter bize ocak ayı ne güne duruyor dimi

senınde 2012 ye kaldı desene.

evet bakalim, yeni sene yeni umutlar diyorum bitsin gitsin su kirmizilar da sonra baslariz calismalara

regentoşş şaşırdım açıkçası ümitliydim ama bu aya nasip değilmiş demekki napalımm seneye bişi kalmadı zaten

haklisin tatlim beklicem bakalim.. valla ben de öyleydim ama napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…