- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.921
Sağol cnm dikkat ediyorum...Adaçaı,ıhlamur,papatya karımı muhteşem ilacımı elimden düşürmüyorum :)
ohhhh misss gibi ne güzel iç canım şifa olsun
Evet ben çok üşüyorum battaniye üzerimde donuyorum ellerim ayaklarım soğuk ama terliyorda ne bilem abuk subuk bi kadınım valla
evet kizlar geldi kirmizilar maalesef.. napalim canimiz sagolsun
Evet beklenilen sonuç dediğim gibi tek bi tanecik cizgi....Artıkın seneye hayırlısıyla
valla cnm bu olayıda dikkate al ben hamile kaldımı ögrenmedin ısıtamadım ayaklarımı vucudum sıcak ayaklarıom domardı
cnm bu arada sakın umut kesme benim 13.gunde çıktı teste
Kızlar acayip kocakarı testleri var he okudumda şimdi süt-parmaklama:)cesaret eden var mı?
o ne kız ne parmaklıyon :)
canım orta parmagını sokuyormussun:) eger sert bişey gelirse hamile deglmissin cnkü o cocuk yatagıymış adete yakın zaten inermiş ama boşluk var ise hamileymiisin:)
cesaret bile edilmez enfeksyon falan allh korusun yaaaay iyi cesaret valla yapana ve anlayana bravo ebe hemşire falan anlar heralde
Peki daha önce test yaptınmı sen canım?
abartmıyorum 1 gun arayla çift cizgiden bi gun önce bile ben adet olmam gereken gun yumurtlamışım 12.gun gecikmede dayanamayıp kanda yaptırdım
nartanem birtanem saolasin bacim cok sasirtti beni bu test allak bullak oldumSaremnaz hayirlisi olsun Insaallah ocakta verirsin mutlu haberi
Azraaaaaaaammmm woooowww super bi haberrrr buuuuu Masallah cok sukur ya hadi hayirlisi calismaya devam hehe
Ayyy teyzeleri ya iyi BAT lafin ustune gelirmis ben dedim dimi benimki sasmaz diye supriiizzz dedi geldi sagolsun bunada sukur en azindan dakiktir
Bende yeni yilaaaaaa bebissslleee girmek istiyorrruuumm gelsin ocak
canim arkadasim kismetten otesine gecilmiyor o kadar aciziz ki biz kullarbu ay olmadı canım.. 2011 i kapattım bennn.. kısmet ne dıyelımm.
canım hosgeldınn.. bır an once hamıle kalmanı dılıyorumm.. sukur ki bırtane oglun var. bır sorununuz yok ve hamıle kalabılıyorsunn.. 2012 nın ılk aylarında hamıs haberını alırızz. fazla canını sıkma ve takılma..
mrb canim 3 ay once esim varikosel ameliyati oldu. Keciboynuzu kuru yapiyoruz hlycigimin bana yolladigi proxeedi icmeye devam ediyoruz, ayrica yine hulyamin yolladigi keciboynuzu tozunu, bal, keciboynuzu pekmezi, corekotu (havanda cekip toz haline getirdikten sonra) bunlari macun yaptim her sabah bi kasik veriyorum. Ayrica ceviz hergun bi avuc ama taze kirilmis olmali, birde her aksam yatmadan taze sıkılmış havuc suyu iciyor tatlim. Sizin değerleriniz nasildi varikoselmi var sizdede?mrb benimde eşimde sperm sorunu var ne yaptınız artması için anlatırmısın
25. gunu bana biraz gec gibi geldi saremnazcim doktorunmu onerdi bugun icilcegini:26:Ben her ay 5 gün kullanıyorum reglinin 25. güünü başlıyorum sabah akşam içiyorum.Daha önce dikkat etmedim heralde hayırlı bu ay bişi yokta inşallah yeni senede allah yüzlerimizi güldürür cnm
canım merhaba.. azramız daha gelmedı gelınce sana detaylı acıklama yapar.. bu arada onun esı varikosel amalıyatı gecırdı..
karnini kesin kes sicaktan uzak tutmalisin cok sakincali ayaklarina koysan cok faydasini gorursun canimkızlar sıcak su torbası koysam belime yada karnıma söktürürmü acaba?
regentosummmmmm seninde gelmis kirmizilarseviyorum seni canim benim.. Allahim büyük
iyiyim kuzum cok sagol.. karnim agriyor iste.. tatlicadiyi bekliyorum yeni batimi söylücem..
ayaklarina sicak su torbasi koyman cok iyi gelir nartanemGogom yok canim benim gunu gecmez cok sukur dundu ve dun onikiye dogru belli etti kendini ama benim hic agrim olmaz normalde triod hapindanmi nedir normale dondum galiba
Kankimo zaten battaniyeden hic ciknadinki ama ayaklarim soguk
Neyseki biraz daha iyiyim ilk gunler agri olmasi normal
Siz naptiniz ya ozaman menbeta ile regen battasmiyiz biz simdi
Yeni yila 3bomba haber sok sok sok 3gebeliler 3ununde cinsiyeti erkek vayy beee
Yada ucude ikizlere gebe hayyyt beee
elbette canin saolsun canim benimevet kizlar geldi kirmizilar maalesef.. napalim canimiz sagolsun
nartanem birtanem saolasin bacim cok sasirtti beni bu test allak bullak oldumseninde kirmizilar gelmis hayirlisi tatlim insallah onumuzdeki ay güzel haberlerini alicaz senin regentoşumuzun ve menbetamizin
canim arkadasim kismetten otesine gecilmiyor o kadar aciziz ki biz kullarama ben senden cok umutluyum cunku hic bir sorununuz yok rabbime sukurler olsun. az once yazdiklarini okurken bisey dikkatimi cekti saclarin dokuluyormus. Bu troid hormonunun dusuklugunun en belirgin ozelligidir ve ani dususler gosterir (ki insallah boyle bisey yoktur ama varsada cok basit tedavisi). Birdaha bi baktirsana tatlim. prolaktin ve troid hormonuna
mrb canim 3 ay once esim varikosel ameliyati oldu. Keciboynuzu kuru yapiyoruz hlycigimin bana yolladigi proxeedi icmeye devam ediyoruz, ayrica yine hulyamin yolladigi keciboynuzu tozunu, bal, keciboynuzu pekmezi, corekotu (havanda cekip toz haline getirdikten sonra) bunlari macun yaptim her sabah bi kasik veriyorum. Ayrica ceviz hergun bi avuc ama taze kirilmis olmali, birde her aksam yatmadan taze sıkılmış havuc suyu iciyor tatlim. Sizin değerleriniz nasildi varikoselmi var sizdede?
25. gunu bana biraz gec gibi geldi saremnazcim doktorunmu onerdi bugun icilcegini:26:
karnini kesin kes sicaktan uzak tutmalisin cok sakincali ayaklarina koysan cok faydasini gorursun canim
regentosummmmmm seninde gelmis kirmizilarcok bekletmemeleri güzel yani tatlim onumuzdeki aya insallahhhhh mujdeleri patlatiriz ard arda
ayaklarina sicak su torbasi koyman cok iyi gelir nartanem
elbette canin saolsun canim benim
bu arada tatlicadicim sana ulasamiyorum nerdesin cok merak ettirdin kendiniiiii telin yine bozuk galiba pofffff
nartanem birtanem saolasin bacim cok sasirtti beni bu test allak bullak oldumseninde kirmizilar gelmis hayirlisi tatlim insallah onumuzdeki ay güzel haberlerini alicaz senin regentoşumuzun ve menbetamizin
canim arkadasim kismetten otesine gecilmiyor o kadar aciziz ki biz kullarama ben senden cok umutluyum cunku hic bir sorununuz yok rabbime sukurler olsun. az once yazdiklarini okurken bisey dikkatimi cekti saclarin dokuluyormus. Bu troid hormonunun dusuklugunun en belirgin ozelligidir ve ani dususler gosterir (ki insallah boyle bisey yoktur ama varsada cok basit tedavisi). Birdaha bi baktirsana tatlim. prolaktin ve troid hormonuna
mrb canim 3 ay once esim varikosel ameliyati oldu. Keciboynuzu kuru yapiyoruz hlycigimin bana yolladigi proxeedi icmeye devam ediyoruz, ayrica yine hulyamin yolladigi keciboynuzu tozunu, bal, keciboynuzu pekmezi, corekotu (havanda cekip toz haline getirdikten sonra) bunlari macun yaptim her sabah bi kasik veriyorum. Ayrica ceviz hergun bi avuc ama taze kirilmis olmali, birde her aksam yatmadan taze sıkılmış havuc suyu iciyor tatlim. Sizin değerleriniz nasildi varikoselmi var sizdede?
25. gunu bana biraz gec gibi geldi saremnazcim doktorunmu onerdi bugun icilcegini:26:
karnini kesin kes sicaktan uzak tutmalisin cok sakincali ayaklarina koysan cok faydasini gorursun canim
regentosummmmmm seninde gelmis kirmizilarcok bekletmemeleri güzel yani tatlim onumuzdeki aya insallahhhhh mujdeleri patlatiriz ard arda
ayaklarina sicak su torbasi koyman cok iyi gelir nartanem
elbette canin saolsun canim benim
bu arada tatlicadicim sana ulasamiyorum nerdesin cok merak ettirdin kendiniiiii telin yine bozuk galiba pofffff
cnm benim enazından çok bekletip seni umutlandırmamış o öle kötu oluyoki benmde hep derim adet olacaksa olsun olmasında bebiş olsun beklemek belirsizlik çok zor
Canım benim herşeyin hayırlısı olsun.Evet ayaklarıma koydum sıcak suyu çünkü buz gibiler :) canım çok pardon ben düzeltiyim reglinin 20. günü kullanmaya başlıyorum 5 gün yani 25 ine kadar.Gelsin şu kırmızılar artık bende rahatlıyımcanım öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?