2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Evet canım vardır bunda da bir hayır öyle düşün Bebiş sizi mutlu etmek için 2012 yi bekliyordur.
Valla bende olacakmısım bir hal var üstümde bacak agrılarım üstümdeki stres belirtiler başladı

abartmıyorum 1 gun arayla çift cizgiden bi gun önce bile ben adet olmam gereken gun yumurtlamışım 12.gun gecikmede dayanamayıp kanda yaptırdım

tam süpriz olmuş sana desene daha bi mutluluk olamaz :) allah isteyen herkese nasip etsin canım. bekleyelim bakalım.bende bugün meryem suresini okudum bir arkadaş söylemişti.çok şaşırdım.yani allah istedikten sonra yumurtla yumurtlama kısır ol olma oluyo valla.dua edeceğiz alllah büyük canım kısmetimiz ne zamansa artık

nartanem birtanem saolasin bacim cok sasirtti beni bu test allak bullak oldum seninde kirmizilar gelmis hayirlisi tatlim insallah onumuzdeki ay güzel haberlerini alicaz senin regentoşumuzun ve menbetamizin

canim arkadasim kismetten otesine gecilmiyor o kadar aciziz ki biz kullar ama ben senden cok umutluyum cunku hic bir sorununuz yok rabbime sukurler olsun. az once yazdiklarini okurken bisey dikkatimi cekti saclarin dokuluyormus. Bu troid hormonunun dusuklugunun en belirgin ozelligidir ve ani dususler gosterir (ki insallah boyle bisey yoktur ama varsada cok basit tedavisi). Birdaha bi baktirsana tatlim. prolaktin ve troid hormonuna

mrb benimde eşimde sperm sorunu var ne yaptınız artması için anlatırmısın
mrb canim 3 ay once esim varikosel ameliyati oldu. Keciboynuzu kuru yapiyoruz hlycigimin bana yolladigi proxeedi icmeye devam ediyoruz, ayrica yine hulyamin yolladigi keciboynuzu tozunu, bal, keciboynuzu pekmezi, corekotu (havanda cekip toz haline getirdikten sonra) bunlari macun yaptim her sabah bi kasik veriyorum. Ayrica ceviz hergun bi avuc ama taze kirilmis olmali, birde her aksam yatmadan taze sıkılmış havuc suyu iciyor tatlim. Sizin değerleriniz nasildi varikoselmi var sizdede?
Ben her ay 5 gün kullanıyorum reglinin 25. güünü başlıyorum sabah akşam içiyorum.Daha önce dikkat etmedim heralde hayırlı bu ay bişi yokta inşallah yeni senede allah yüzlerimizi güldürür cnm
25. gunu bana biraz gec gibi geldi saremnazcim doktorunmu onerdi bugun icilcegini:26:

canım merhaba.. azramız daha gelmedı gelınce sana detaylı acıklama yapar.. bu arada onun esı varikosel amalıyatı gecırdı..

kızlar sıcak su torbası koysam belime yada karnıma söktürürmü acaba?
karnini kesin kes sicaktan uzak tutmalisin cok sakincali ayaklarina koysan cok faydasini gorursun canim

seviyorum seni canim benim.. Allahim büyük

iyiyim kuzum cok sagol.. karnim agriyor iste.. tatlicadiyi bekliyorum yeni batimi söylücem..
regentosummmmmm seninde gelmis kirmizilar cok bekletmemeleri güzel yani tatlim onumuzdeki aya insallahhhhh mujdeleri patlatiriz ard arda

ayaklarina sicak su torbasi koyman cok iyi gelir nartanem

evet kizlar geldi kirmizilar maalesef.. napalim canimiz sagolsun
elbette canin saolsun canim benim

bu arada tatlicadicim sana ulasamiyorum nerdesin cok merak ettirdin kendiniiiii telin yine bozuk galiba pofffff

Canım benim herşeyin hayırlısı olsun.Evet ayaklarıma koydum sıcak suyu çünkü buz gibiler :) canım çok pardon ben düzeltiyim reglinin 20. günü kullanmaya başlıyorum 5 gün yani 25 ine kadar.Gelsin şu kırmızılar artık bende rahatlıyım canım öpüyorum seni

geldiler tatlim.. yani 3-4 gün gecikmeyle geldiler.. gecikmesinler yaa.. gecikmeli gelince cok daha agrili oluyor bebis olmamasinin üzüntüsünün yani sira aci da insani sinir ediyor

cnm benim enazından çok bekletip seni umutlandırmamış o öle kötu oluyoki benmde hep derim adet olacaksa olsun olmasında bebiş olsun beklemek belirsizlik çok zor

evet canim, fazla beklemedim sükür.. ama yine de icim bunaliyor bilmiyorum

insallah cok bekletmeden gelsinler tatlim bende seni cok opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…