2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Azraaam gelmis canim benim cok mutlu oluyorum seni gorunce yorumlarin icinde cok sagol gulum

Ben ilk defa adet sancisi nedir suan yasiyorum resmen kivrandim durdum karnim kopacakmis gibi sonra belden asagim buz gibi

Acaba diyorum bu tiriod hapindan dolayimi yani olmasi gerekenmi oluyor ne cunku bundan once hafif agrirdi okadar

Azracim senin bi bilgin varmi sancili olmasimi iyi

Buarada sen nasilsin e nasil olunur hersey yolundayken dimi ya cok sukur

Menbata azrama katiliyorum benimde saclarin cok dokuluyordu hala ogle ama ben kestirdim ve biliyorsun bende triod var baktirmanda fayda var cunku gebelige engel tiriod

canimsin benimmmmm bende seni gorunce mutlu oluyorummm adet sancisini ben ilk adet oldugum yasimdan beri cekiyorum tatlim. Onun bircok nedeninin oldugunu soyluyorlar kotulerini hic dusunmeyelim ama dayanilabilir bir agriysa o ayin verimli gecmis demektir ama buna emin ol
Ben nasilim saskinim simdi acaba test yanlismiydi diye supheler basladi. insanoglu nasi nankor yaaa

nartanem sana bisey sorcam tatlim, Benim tsh 2,84 cikmis bu dusuk bir değermi senin kac cikmisti?

evet cnm ama kimyasal olmasıda kötu bi sürprizdi

Ay canim sanki bana psikolojik rahatlik veriyorsun sen psikolog olmaliydin benceeee

Azram bana doktor kac oldugunu soylemedi az dusuk dedi yani normalden biraz dusukmus benim

Aslinda degeri sorsaydim iyidi ama ben telde ogrendim kan verdikten 2hafta sonra butun tahlillerimi yumurtlamada gerceklestigini soyledi

Senin sayi normal gibime geliyor cunku bu sitede biyerde okumustum 2 ile basliyordu o sayida netten arastirabilirsin yada topikler var tiriod uzere

oyyyyyyyyyy yirim seni ben yaaaaa tamam tatlim arastircam. Aslinda doktor testlerime bakip tamam işte herseyin normal demisti ama işte kurt dustu icime benimde sacim cok dokuluyor ama kapali kaliyor saclarim onun etkisi benimkisi birazda

Tiroid hormonları vücudun hemen her hücresinin işlevi için gereklidir ve ister diğer hormonların yapımı olsun, ister hücre büyümesi ve çoğalması olsun metabolizmanın normal işlemesi açısından vazgeçilmez hormonlardır.

Ateşli hastalıklar, ağır hastalıklar, beslenme bozuklukları, stres gibi durumlarda vücut enerji tasarrufu yapmak zorundadır ve bunu kandaki tiroid hormonu seviyesini azaltarak yapar. Tiroid hormonlarının azalması vücut işlevlerinin, yani metabolizmanın, olay devam ettiği sürece yavaşlamasını sağlar (bir savaş durumunda besin maddelerinin dikkatli tüketilmesi, enerji tasarrufu yapılması gi
bi).

Kankim ya ayni dertden gerci dert degil bunada sukur meyva iyi gelir ben bir yarim greyfurt yedim cok sukur karnim gect

Simdi sende benim gibi duygusalsinda bi gucel tefriciye oku rahatlarsin ben basladim tefriciye okucam 4444 tanecim hem tek basina karar verdim adetliykende okunuyor zaten bide rahatliyorum

Azram bence senin iyi sen takma kafana yoksa sacin daha cok dokulur yas aldikca bazi insanin sci beyazlamazmis dokulurmus hani derlerya beyazlayan sac dokulmez diye o misal yani

Saremnaz tefriceyen kac oldu seninle yaris yapcamki gaza gelip daha cok okuyabilim

oyyyy kuzum kiyamam ya bi agri kesici yutsan hafiflerinden biraz yatistirirdi seni

Canım ya uzan ayaklarının altına yastık koy ayakların biraz yukarda kasın.Çok ağırın varsa ağırı kesicide al canım ya.

gelip gidiyor.. agri kesici almayim süt ictim... zaten ilac taraftari degilim ben.. ilk gün ya normal aslinda.. napiimm sizi gördüm naz yapayim dedim

Saremnaz tefriceyen kac oldu seninle yaris yapcamki gaza gelip daha cok okuyabilim[/QUOTE .!.:
Canım ben daha 80 deyim sen beni geçer gidersin :) Biraz oku canım gör bak ezberlemiş olacaksın şaka gibi ama çok ilginç hemen ezberleniyor öyle çok daha rahat olacak

Sarem evet ben daha once sinavlarim icin okumustum ezbere biliyorum ama yinede saririm diye bakarak okuyorum napim korkuyom

Uy 80mi ben seni bi gunde gecmisim hehe ama olmadi sen beni tesfik edecekti yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…