- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.941
Azraaam gelmis canim benim cok mutlu oluyorum seni gorunce yorumlarin icinde cok sagol gulum
Ben ilk defa adet sancisi nedir suan yasiyorum resmen kivrandim durdum karnim kopacakmis gibi sonra belden asagim buz gibi
Acaba diyorum bu tiriod hapindan dolayimi yani olmasi gerekenmi oluyor ne cunku bundan once hafif agrirdi okadar
Azracim senin bi bilgin varmi sancili olmasimi iyi
Buarada sen nasilsin e nasil olunur hersey yolundayken dimi ya cok sukur
Menbata azrama katiliyorum benimde saclarin cok dokuluyordu hala ogle ama ben kestirdim ve biliyorsun bende triod var baktirmanda fayda var cunku gebelige engel tiriod
tam süpriz olmuş sana desene daha bi mutluluk olamaz :) allah isteyen herkese nasip etsin canım. bekleyelim bakalım.bende bugün meryem suresini okudum bir arkadaş söylemişti.çok şaşırdım.yani allah istedikten sonra yumurtla yumurtlama kısır ol olma oluyo valla.dua edeceğiz alllah büyük canım kısmetimiz ne zamansa artık
Ay canim sanki bana psikolojik rahatlik veriyorsun sen psikolog olmaliydin benceeee
Azram bana doktor kac oldugunu soylemedi az dusuk dedi yani normalden biraz dusukmus benim
Aslinda degeri sorsaydim iyidi ama ben telde ogrendim kan verdikten 2hafta sonra butun tahlillerimi yumurtlamada gerceklestigini soyledi
Senin sayi normal gibime geliyor cunku bu sitede biyerde okumustum 2 ile basliyordu o sayida netten arastirabilirsin yada topikler var tiriod uzere
noldu kuzummm sıkma güzel canını nolur
Canım ne oldu? neden of sıkma güzel canını
aglicam birazdan yaa... karnim cok agriyosüt ictim sicak sicak yine gecmedi
oyyyy kuzum kiyamam ya bi agri kesici yutsan hafiflerinden biraz yatistirirdi seni
Canım ya uzan ayaklarının altına yastık koy ayakların biraz yukarda kasın.Çok ağırın varsa ağırı kesicide al canım ya.
Saremnaz tefriceyen kac oldu seninle yaris yapcamki gaza gelip daha cok okuyabilim[/QUOTE .!.:Canım ben daha 80 deyim sen beni geçer gidersin :) Biraz oku canım gör bak ezberlemiş olacaksın şaka gibi ama çok ilginç hemen ezberleniyor öyle çok daha rahat olacak
cnm ya gecmiş olsun adet agrısının çok kötu oldunu duydum arkadaşlarımdan ben hiç yaşamadım ama oda doğal bi süreç sanırım
Sarem evet ben daha once sinavlarim icin okumustum ezbere biliyorum ama yinede saririm diye bakarak okuyorum napim korkuyom
Uy 80mi ben seni bi gunde gecmisim hehe ama olmadi sen beni tesfik edecekti yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?