- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #2.961
sanirim canim.. ben de hep olur.. bugünkü biraz da duygusal sanirim..
ah cnm benim ya nedesek ne kadar aldırış etmesek istiyo insan bekli yo maa gerçekten mutlu olki umitlencek za-man gecmedi ben korunmayı bıraktığımda beri 35 38 gunde adet oldum hep hamilemiym die umutlans-dım o adetimi gördüğümde anlatamam yaşadığım şokumu ilk adet görmüş körpeck kız gibi do
Gogom bisey degil afiyet olsun
Hayirli sonuclarla gelirsin Insaallah
Kanki ya morelini bozmaaa lutfeeennn ya hic adet olmasaydin neolcaakti ozaman
Sukret gulum sukretki Rabbimin gucune gitmesin bak ben adet sancisi cekiyorum ilkdefa ve cok mutluyum demekki birseyler yolunda gidiyor artik cok sukur
Sendede rahim hamilelige hazirliyordur kendini Insaallah
Hadi gul o eski nesen yerine gelsin birbirimize destek olmaliyizki sonuc pozitif olsun
Herseye ragmen saglikliyiz ve eslerimizde saglikli e ozaman sorun nerde sabretmekte
Sabir sabir sabir iste bunu basarmaliyiz sabredelimki miradimiza erlim dimi yaaaaa
Gogom bisey degil afiyet olsun
Hayirli sonuclarla gelirsin Insaallah
Kanki ya morelini bozmaaa lutfeeennn ya hic adet olmasaydin neolcaakti ozaman
Sukret gulum sukretki Rabbimin gucune gitmesin bak ben adet sancisi cekiyorum ilkdefa ve cok mutluyum demekki birseyler yolunda gidiyor artik cok sukur
Sendede rahim hamilelige hazirliyordur kendini Insaallah
Hadi gul o eski nesen yerine gelsin birbirimize destek olmaliyizki sonuc pozitif olsun
Herseye ragmen saglikliyiz ve eslerimizde saglikli e ozaman sorun nerde sabretmekte
Sabir sabir sabir iste bunu basarmaliyiz sabredelimki miradimiza erlim dimi yaaaaa
kizlarrrr bu ay hic beklemiyorum hazirlanmiyorum falan demistim hatta buna ragmen cok hamilelik belirtisi felan var demistim burda onceden..
adetime 3 gun var burda sabahin 7si ve test yaptim cok cok silik cikti ikinci cizgi boyle goruluyor ama cok silik... insallah pozitifdir beklicem bakalim..
eger dogruysa ne kadar ilginc planlamayi biraktigim aydi bu ay..
kizlarrrr bu ay hic beklemiyorum hazirlanmiyorum falan demistim hatta buna ragmen cok hamilelik belirtisi felan var demistim burda onceden..
adetime 3 gun var burda sabahin 7si ve test yaptim cok cok silik cikti ikinci cizgi boyle goruluyor ama cok silik... insallah pozitifdir beklicem bakalim..
Sarem evet ben daha once sinavlarim icin okumustum ezbere biliyorum ama yinede saririm diye bakarak okuyorum napim korkuyom
Uy 80mi ben seni bi gunde gecmisim hehe ama olmadi sen beni tesfik edecekti yahu
hu huuu.. ben geldimmm...
yorgunluktan ölüyorum.. pikniğe gittik..ata bindim yine..
geçmişi hiçç okumadım. yarına saklıyorum... epey bir sayfam var önümde
inss hamılesındır canımmmm..
Ay süper hadi hayırlısı bakalım :))
hadi hayırlısı canım seninle 1 gün aramız var bende bekliyorum bakalım adet günümü..
hoşgeldin şekerim....
insallah canlarim ya.. ne kadar bu ay planlamasamda istiyordum tabiki ve cok belirti yasadim hadi bakalim.. 3 gun sonra daha kesin olur
insallah rabbim ikimizede vermistir canim.. sadece artik uzulup hayal kirikligina ugramak istemiyorum bu konuda o yuzden heyecan yapmiyorum.. cok belirti yasadim ama mesela dun tum aile yemege gittik birden cok kotu basim dondu tuz felan verdiler.. kasiklarimda cok igne batmasi gibi agrilar oldu.. gecen gece tam uyuduk birden kalktim mide bulantisina.. dayimlarin bahcesinde nektarin agaci var daha olmamislar yem yesil canim cekti kopardim yedim bi guzel
seniin 28 mi 30mu canim ?
tebriklerr... hamilesin tatlım ya çok sevindim... 3 gün az kalmış ama silik çıkması çok normal.
ah canım valla çok hoş buldum.. hamilemiz var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?