2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

sanirim canim.. ben de hep olur.. bugünkü biraz da duygusal sanirim..

ah cnm benim ya nedesek ne kadar aldırış etmesek istiyo insan bekli yo maa gerçekten mutlu olki umitlencek za-man gecmedi ben korunmayı bıraktığımda beri 35 38 gunde adet oldum hep hamilemiym die umutlans-dım o adetimi gördüğümde anlatamam yaşadığım şokumu ilk adet görmüş körpeck kız gibi do

haklisin valla tatlim.. benim de 35 günü buldu resmen.. önceden 31di.. artik 35gün üzerinden hesaplicam neyse yaa.. hayirlisi olsun..

coktsk ederım kızlarrrr

esıme soyledım sımdı yarın hastanede calısan arkadasını arıcak ve acılden bu testlerı yaptırıp yaptıramayacagımız sorucak.. benım bulundugum yerdekı hastanede kadın dogumcu yok. rica etsem genel cerrah var sanırsam buda ısteyebılır degıl mı ?? salı yada carsamba mutlaka yaptırmaya calıscamm.. ay cok tsk ederım yaa. vesile işte..

Gogom bisey degil afiyet olsun
Hayirli sonuclarla gelirsin Insaallah

Kanki ya morelini bozmaaa lutfeeennn ya hic adet olmasaydin neolcaakti ozaman
Sukret gulum sukretki Rabbimin gucune gitmesin bak ben adet sancisi cekiyorum ilkdefa ve cok mutluyum demekki birseyler yolunda gidiyor artik cok sukur

Sendede rahim hamilelige hazirliyordur kendini Insaallah

Hadi gul o eski nesen yerine gelsin birbirimize destek olmaliyizki sonuc pozitif olsun
Herseye ragmen saglikliyiz ve eslerimizde saglikli e ozaman sorun nerde sabretmekte

Sabir sabir sabir iste bunu basarmaliyiz sabredelimki miradimiza erlim dimi yaaaaa

hee saol afiyet oldu insallah canımmm..

haklisin canim, tamam adet sancisi cekiyorum , her sey yolunda gidiyor ama hani bi sonuc yok.. herkese sapir supur bize yarabbi sükür, düsüyor sadece öyle olsun bakalim simdilik..

kizlarrrr bu ay hic beklemiyorum hazirlanmiyorum falan demistim hatta buna ragmen cok hamilelik belirtisi felan var demistim burda onceden..
adetime 3 gun var burda sabahin 7si ve test yaptim cok cok silik cikti ikinci cizgi boyle goruluyor ama cok silik... insallah pozitifdir beklicem bakalim..
eger dogruysa ne kadar ilginc planlamayi biraktigim aydi bu ay..

inss hamılesındır canımmmm..

Ay süper hadi hayırlısı bakalım :))

hadi hayırlısı canım seninle 1 gün aramız var bende bekliyorum bakalım adet günümü..

hu huuu.. ben geldimmm...
yorgunluktan ölüyorum.. pikniğe gittik.. ata bindim yine..
geçmişi hiçç okumadım. yarına saklıyorum... epey bir sayfam var önümde

Tkale tebrik ederim hayirli olur Insaallah kan sonucunuda bildirirsin bizlere

Kankim ya o nedemek simdi zahmet olmadan rahmet olmaz biz hayirlisi olsun saglikli olsun diye dua etmiyozmu
Rabbimde hayirli zamanda hayirli saglikli evlat verecektir buna inan ictenlikle hangi kulunu dermansiz birakmis
Bizde biraz fazla caba sarf edecez ne yapcaz
Tefriciye veya dualar okucaz
Vitaminler alcaz
Kurler uygulayacaz
Sagligimizi kontolden gecirecez yani tedavi olcaz

E bize dusen bunlar daha fazlasi bizi asar nezaman ne yaratilacagini anca Allah bilir ve Allah in isidir

inss hamılesındır canımmmm..

Ay süper hadi hayırlısı bakalım :))

insallah canlarim ya.. ne kadar bu ay planlamasamda istiyordum tabiki ve cok belirti yasadim hadi bakalim.. 3 gun sonra daha kesin olur

hadi hayırlısı canım seninle 1 gün aramız var bende bekliyorum bakalım adet günümü..

insallah rabbim ikimizede vermistir canim.. sadece artik uzulup hayal kirikligina ugramak istemiyorum bu konuda o yuzden heyecan yapmiyorum.. cok belirti yasadim ama mesela dun tum aile yemege gittik birden cok kotu basim dondu tuz felan verdiler.. kasiklarimda cok igne batmasi gibi agrilar oldu.. gecen gece tam uyuduk birden kalktim mide bulantisina.. dayimlarin bahcesinde nektarin agaci var daha olmamislar yem yesil canim cekti kopardim yedim bi guzel
seniin 28 mi 30mu canim ?

tebriklerr... hamilesin tatlım ya çok sevindim... 3 gün az kalmış ama silik çıkması çok normal.

hoşgeldin şekerim....

ah canım valla çok hoş buldum.. hamilemiz var...

benim adet belirtilerimle hamilelik belirtileri aynı canım o yüzden kestiremiyorum çok fazla.. 30 aralık canım bekleyip görcez artık..

insallah oyledir..
belirtiler yasiyorum psikolojik olcagini sanmiyorum cunku bu ay artik pes etmistim bide test cok silik olsada gorundu.. hadi bakalim insallah bebis gelmistir artik

amiiin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. bizler birbirimizi en iyi anlayanlariz valla.. insallah herkes kisa zamanda bebisine kavusur yazarken bile gozum doldu iyiki burasi var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…