2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

beklicem bakalim canim.. baska da ne diyim??

amiiin rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.. bizler birbirimizi en iyi anlayanlariz valla.. insallah herkes kisa zamanda bebisine kavusur yazarken bile gozum doldu iyiki burasi var..

tugba fistik gözünaydin yine test yapinca haber ver olur mu

Saremnaz ben toplam 444 okudum geriye 4000 kaldi canim ve arada bi cavap beklerken okuyorum

Veeeeee kizlaaaarrrr ben 1kilo vermisim cok sukur insan isteyince azimli olunca neleri basariyor dimi yaaa
Geriye kaldi 9kilo vay be e sadece salata corba salata corba yersen zayiflarsin tabi ama varya bi hedefime ulasayim asure yicem kisir yicem bide biri bisey demisti hah kiymali acma ondan yicem banane bikereye olsun dimi

Tatlicadiiiii e senin sonucunu merak etmistim kacirdim galiba orayi kan vermistin ya

Valla hızlısın canım bravo hadi bakalım arkadaşım önden dualarımız arkadan bebişler gelir inşallah.Allahın izniyle

canım negatif benim sonuç.. yinee artık gülüyorum ne yapim üzül üzül bi yere kadar. kırmızıda gelmiyor. tam 18 gün geçti. bende gelmezsen gelme diyorum artık.. kırmızılara armağanım.. gelmezsen gelme şarkısı

canım ben sana bi diyet programı yazıyıım sen onu yap ama uyman şart bak bakalım nasıl gidiyor kilolar.bu arada canım diyetisyenim aslım öpüyorum seni kocaman

oooo fistikim ben de tartiya ciktim 1kg fazla gözüküyordum.. ne bileyim adetten oldugunu sükür almamisim yani.. hadi bakalim ben de basliyom seninle yeniden.. bakalim nolcak bugün cok az yedim zaten...

o zaman canım ben izninle sana ve kendime hande yenerden sana kırmızı çok yakışıyor şarkısını armağan ediyorum.(demekki bize yakışmıyor kırmızı :) )

Sarem ya yaz vallaha diyeti regenle biz yaris yapalim hangimiz daha cabuk verecek yarindan itibaren uyuyoruz senin diyete

Ay benim yarislar meslekten kalma ya cocuklarla hep yarisirdim onlar gibi cocuk olurdum

Sarem ve tatlicadi size bitkisel bir cozum adeti sokmesi icin sanslisiniz aktarlar var trde

Tarif 1
Kereviz 500gr
Hindiba 200gr
Anason 50gr
Cemen 50gr kaynatilir sogukta birakilir ve birer bardak icili

Yada su
Tarif2
Hindistan cevizi karanfil karabiber zencefil kebabiye tarcin bu maddelerden musavi olarak alinir lapa yapilarak sicak sicak bele baglanir

Benim sifali bitkiler kitabimda yaziyor 2tarif daha var ama en kolayi bunlar

Regencim varmisin diyet yarisinaaaaaa

SAĞOL CANIM OLMADI YARIN ALIR YAPARIM .ilk i bana daha rahat geldi

ney nolmus nasi yani valla cocuklarla oldugu gibi 1 2 3 loooossss yarisi ise olur yoksa diyet yani ne bileyim pek güvenemiyorum kendime valla ben biliyorum 1haftada 1kilodan fazla kesinlikle veremem hele de evdeyim.. hic olmaz.. tirstim he bi an

canım bana dr ilaç yazdı. aldımda ama içmedim. çünkü daha yumurtlamamış bile olabilirim ben. zira düzensiz hasta olup 45-50. günlerde yumurtladığımı biliyorum bazı zamanlar. ne yapsam bilmiyorum. usg yede sokmadı dr 2. defada. :26:

Kizlar ahanda en basitini buldum kesin evinizde vardir corekotu bal papatya yenir ve icilirse aybasisi az olan veya hic olmayanlar normal sekilde aybasi olur

Yadaaaa pastirmaya konan cemen pisirilip bal ve tereyagi ile karistirilarak yenirse buda iyi gelir

Aaa kendimede buldum regen bak sende yap aybasi sancisi pastirma cemeni bal veya tuzsuz tereyagi ile macun yap birer kasik yut kadinlarin aybasi halinden evvelki sancilarini giderir woow.
Cemeni nerde bulcam

canim cemen türk marketinde var bizim burdakinde.. sizin oralarda da olmali mutlaka...

Şimdi diyeti yazıyorum canım ... Bunu sadece 1 ay yap sonra bana hak vereceksiniz .Ama dediğim gibi harfi harfine uymak şart.

Aç karna tartıl.Bir yere not al.(Tartıldığın gün pazartesimi ? artık sadece pazartesileri tartılacaksın haftada sadece 1 kere ve dijital tartı olması şart canım

Sabah aç karna 1 su bardağı ılık su içine yarım limon sıkıp içiyoruz.

Sabah Kahvaltısı 07.00 ile 10.00 arası mutlaka yapılmalı.

Kahvaltı Seçenekleri :

1. Bir su bardağı light süt ve 6 yemek kaşığı NESFİT(sade),YULAF EZMESİ vs.

2. a) İki kibrit kutusu yağsız beyaz peynir veya b)bir katı yumurta,bir kibrit kutusu yağsız beyaz peynir veya c)bir kibrit kutusu light kaşar peyniri

4-5 adet zeytin

1 dilim tahıl ekmeği veya 2 dilim Uno denge light ekmek

çay,bitkiçayı sınırsız (şekersiz)

çörek otu bal papatya bak bu iyiymiş içim ama yiyemem papatyayı öğğğ

Saremnaz hani diyet listesi nerde bekliyorum canim sen denedinmi peki nekadar zamanda kac kilo verdin

Kankim amanda aman kormusmu benim kanki cocuklarla kosmaya benzemez bu benimle kosacaksin ve bende evdeyim ama sen esine yemek yapmalisin yemesen olmaz dimi
Benimki evde olmadigindan rahat yapiyorum ama o varken bende ona ayri pisirdim yemedim yedirdim o yerken ben baktim gozum kaldi ve ben acim acccc

Ozaman ben kendim yarisa cikarim

Bu arada domates,salatalık havuç, maydanoz,dere otu mu yiyeceksin yanında sınırsız yiyabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…