- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.021
Oh be yazdim vallaha cok cok sagol bayagi yemek var yani hadi baakalim
Ama su yesil cayi anlamadim bildigimiz yesil cay dimi gebeliktede icilirmi peki
Regenim ya ben actim konuyu saremnaz benim icin verdi ozur canim ya haklisin biraz konuyu dagittim
Harbi o topic ne alemde bana linkini versene ben unuttum ya orayi uuppss
Masallah sucuklu yumurtada cok iyi gider diyete
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuu ben senin diyetini caldim ve topigimize yapistirdim bak topik bu
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lelik-oncesi-sonrasi-diyet-gunluklerimiz.html
bildigi her seyi yazar misin??? ben de orda bazi diyet yemekleri felan paylascam, bu hafta evdeyim ya.. almancadan cevircem bazi yemekler var.. bi kac yazi bulmustum.. hep birlikte yapariz olmaz mi yoluuuuuuuuuuuuuuuurrr
su son bahsettigini de bana anlat lütfen adetim bitince yapayim
Canım gebelikte yeşil çay yok rezene var diyetisyen öyle söylüyor.Tabi gebelik olunca diyet programıda değişecek.Şimdi öbür tarafa adetin ilk iki günü yapılacak diyetide ekleyeceğim. Birde ne diyeceğim regliniz biter bitmez böğütlen kökü alıp içmeye başlayın unutmayın sakın
Ben şimdi öbür topiğe geçiyorum oraya yazıyorum hemen şeker döncem tekrar :)
ayyy canim benim tesekkür ederim coookk... tamam sen bizim diyet kocumuzsun artik
Rica ederim ne demek işe yarıyosam ne mutlu banatesekkürler canim benim yardimlarin icn
Hayırlısı olsun cnm inşallah bebiş dolmuştur hatta bebişler dolmuştur çifter çifter :)
gunaydın kızlar,ben geldım,a aramızda hamıle mı var ne:
Gunaydin cnm bende olma ihtimali varadetime 3 gun var sabah ilk idrarimla test yaptim ikinci cizgi cok cok silik cikti oglen bidaha yaptim onda daha cok silik cikti ama gorunuyor. Bu ay bircok belirti yasadim o yuzden test yaptim ve belirtilerin psikolojik olmadigindan eminim cunku bu ay beklemiyordum planlamiyordum
suan bile umutlanmiyorum her sabah test yapcam
Rabbim isteyen herkese verir insallah
günaydın kıslar bende hala tık ne gelen var ne degıden nıyekı ya randevumu ayarlamaya calışıcam bugun bakalım ama olsaydı kan testınde cıkardı dıye dusunuyorum
Ay cok sevindim.daha yeni oldugu icin silik cikiyodur cizgi.bence de var.hadi gozumuz aydin.Insallah Allah isteyen her kese ozelikle bizim kizlara da nasip eder
ayy kime selam versem gido yaa ztn morelim bozukk
Hayirdir cnm ben burdayim
ya tatlım bu arada hamileymişsin tebrik edirm cnm..sen bence bi daha yapma bekle adetnden 1 hafta sonra yap net sonuç..
kızlar yeni diyet topiği açmışlar baktım da 4 5 kilo için çabalıyolar..doktor bana zyıflamassan çocuk olmaz dedi ama ben tutmıyom gırtlamı 160 boyum az önce ölçtüm 81.1 kilom ay çok morelim bozuk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?