2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar kızlar gelemmmii yanağınızdan öpemmiiiiii
günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalım ayyy ilk kez erken kalktım hemen bi bakayım size dedim

Son düzenleme:
Valla cnm pek heveslenmemeye calisiyorum bakalim
kilo probleminde yalniz degilsin benimde boy 169 kilo 90 ve hamileysem bayagi bi zor olcak yani..

valla bende de var kilo ne olmuş ki kilolu insanlar doğum yapamıyormu sanki Allah verirse olur bir sürü insan var kilolo olup çok sağlıklı hamilelik geçiren takmayın kafanıza bunları kızlar valla ben hiç takmıyorum

Hosgeldin cnm
Aynen cnm umrumda bile degil yeterki bu sefer yanlis alarm degildir ve bebisim benimledir

Son düzenleme:
Hosgeldin cnm
Aynen cnm umrumda bile degil yeterki bu sefer yanlis alarm degildir ve bebisim benimledir

evet canım sen bunu düşün boşver kiloları ne demiş atalarımız bir dirhem et bin ayıp örter inşallah bebişin seninledir eğer rabbim ol dediyse o şu an olmuştur canım Allahım hakkında hayırlısını versin

uykucu kızlarrrrrrr nerdesiniz bakıyım haaaaaa
ben bugün ilk kez erken kalktım ya bi hava atayım
ay nasıl uyuyorlar bu saatlere kadar bilmem yani saat 10:43 olmuş ohoooooo

Valla cnm pek heveslenmemeye calisiyorum bakalim
kilo probleminde yalniz degilsin benimde boy 169 kilo 90 ve hamileysem bayagi bi zor olcak yani..
yaa tatlım işte bana doktor zyıflamzsan olmaz diyo bende polistik over vr geçen ay düşük yaptım ztn 6 kilo vermiştim yine aldım kilo...kızlar 4 5 kilo yu takıntı yapmış inan söylerken utnadım yaa
kızlar kızlar gelemmmii yanağınızdan öpemmiiiiii
günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalım ayyy ilk kez erken kalktım hemen bi bakayım size dedim
öppbebeğimm öpp

tatalım var tabi olmazmı..ama bana doktor dedi. ama lanet olsun şu gırtlama.tutamıyorum mideme değilde gırtlama takçam kelççeyi off ama yaa..koca boşmazsa ii vall ahee

ben geldiiiimmmm kızlarrrr

hoşgeldin cicim!!
ay tatlım ya dayımın baldızı 4 .5 aylık hamileydi.cuma günü doktora gitmiş 2 kaburga kemiği kırıkmış beynin sol tarafı su dolmuş..bugn bebği öldürüp sancı verip doğurturcaklarımışş..ayy çok kötü oldum yaa

Allahın takdiri işte işine karışılmaz ayy bende çok üzüldüm canım allah yardımcısı olsun bol bol sabır versin inşallah

sende hoşgeldin canım nerelerdesin sen yaaaaaa

iki gün evde değildim giremedim canım yaa görümcemin bebeğinin kırk mevlütü vardı ordaydım yani ama gelişmeler güzel inşallah darısı hepimizin başına...

Ay insallah cnm insallah darisi isteyen herkesee

canım senin adına çok ama çok sevindim inşallah bebeğim amin amin cümlemize inşallahh

anladım canım allah kabul etsin inşallah mevlütünüzü

tkale tatlım çizgi silikde olsa gözüksede hamişsindir yaaaa herkesde hemen çok net çıkmaz zaten oley çok güzel olmalı çok sevindim tatlım senin adına... çatlatma iğnesindede o çizgi çıkıyo hamiş olmasanda ama sen öle bişi kullanmamışsın anladığımı kadarıyla bu ay.bence hemen git bi kan testi yaptır niye bekliyosunkiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…