- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.041
Valla cnm pek heveslenmemeye calisiyorum bakalim
kilo probleminde yalniz degilsin benimde boy 169 kilo 90 ve hamileysem bayagi bi zor olcak yani..
Hosgeldin cnm
Aynen cnm umrumda bile degil yeterki bu sefer yanlis alarm degildir ve bebisim benimledir
yaa tatlım işte bana doktor zyıflamzsan olmaz diyo bende polistik over vr geçen ay düşük yaptım ztn 6 kilo vermiştim yine aldım kilo...kızlar 4 5 kilo yu takıntı yapmış inan söylerken utnadım yaaValla cnm pek heveslenmemeye calisiyorum bakalim
kilo probleminde yalniz degilsin benimde boy 169 kilo 90 ve hamileysem bayagi bi zor olcak yani..
öppbebeğimm öppkızlar kızlar gelemmmii yanağınızdan öpemmiiiiii
günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalım ayyy ilk kez erken kalktım hemen bi bakayım size dedim
valla bende de var kilo ne olmuş ki kilolu insanlar doğum yapamıyormu sanki Allah verirse olur bir sürü insan var kilolo olup çok sağlıklı hamilelik geçiren takmayın kafanıza bunları kızlar valla ben hiç takmıyorum
kızlar ben şimdi bi bıcı bıcı yapıp gelcem kaybolmayın ha gelince muhabbet ederiz öptüm sizi
ben geldiiiimmmm kızlarrrr
slm canım bende geldim sende hoşgeldinnn...Tkale göbüşüne bebiş dolmuş yaaa iki gün girmedim neler olmuşş darısı bizim başımıza artık...
ben geldiiiimmmm kızlarrrr
slm canım bende geldim sende hoşgeldinnn...Tkale göbüşüne bebiş dolmuş yaaa iki gün girmedim neler olmuşş darısı bizim başımıza artık...
hoşgeldin cicim!!
ay tatlım ya dayımın baldızı 4 .5 aylık hamileydi.cuma günü doktora gitmiş 2 kaburga kemiği kırıkmış beynin sol tarafı su dolmuş..bugn bebği öldürüp sancı verip doğurturcaklarımışş..ayy çok kötü oldum yaa
sende hoşgeldin canımnerelerdesin sen yaaaaaa
Ay insallah cnm insallah darisi isteyen herkesee
ay insallah cnm insallah darisi isteyen herkesee
iki gün evde değildim giremedim canım yaa görümcemin bebeğinin kırk mevlütü vardı ordaydım yani ama gelişmeler güzel inşallah darısı hepimizin başına...
canım senin adına çok ama çok sevindim inşallah bebeğim amin amin cümlemize inşallahh
Gunaydin cnm bende olma ihtimali varadetime 3 gun var sabah ilk idrarimla test yaptim ikinci cizgi cok cok silik cikti oglen bidaha yaptim onda daha cok silik cikti ama gorunuyor. Bu ay bircok belirti yasadim o yuzden test yaptim ve belirtilerin psikolojik olmadigindan eminim cunku bu ay beklemiyordum planlamiyordum
suan bile umutlanmiyorum her sabah test yapcam
Rabbim isteyen herkese verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?