2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ee napiyosunuz bakalim?ya kizlar size bi sorum olucak.ben kanepenin uzerine oje doktum onu nasil temizliye bilirim.elma sirkesini gecin:2:

Yok cnm catlama ignesi falan hic kullanmadim
cnm beklemek istiyorum kan testi icin zaten evde idrar testlerim var her sabah bitane yapicam cizgi belircekmi bakalim

Allahın takdiri işte işine karışılmaz ayy bende çok üzüldüm canım allah yardımcısı olsun bol bol sabır versin inşallah
bende çok üzüldüm ya benm bebğim düştüğünde 6 haftalıktı okdar çok üzüldüm böle olsam kahrolurdum oda çok ağlıyomuş çok zor yaa bide 4 sene sonra olmuştu bebkleri..allhın taktiri işte..
Yok cnm catlama ignesi falan hic kullanmadim
cnm beklemek istiyorum kan testi icin zaten evde idrar testlerim var her sabah bitane yapicam cizgi belircekmi bakalim

ayy cnm sen kendine neden eziyet ediyosun gt bi kan tahli ver ultrasanda da görrrsün idrrda da silik çıkmış bak..git kız kesecini görürsün foto albümüne koyarsın

canım çok üzüldüm allah yardımcısı olsun çok zor bir durum.allahım düşman başına vermesin.amiiiiiiiiinn

canım çok üzüldüm allah yardımcısı olsun çok zor bir durum.allahım düşman başına vermesin.amiiiiiiiiinn

amin tatlım valla ben hiç sevmem şahsen kendini elime verselr bi kaşık suda boğr tekrr ayıltr tekrr boğarım ama o kdar içim sızladıki anlatamm yaa çokk acatip üzüldüm eşide annemin dayısınn oğlu

tatlım valla yardımcı olmayı çok isterdim ama hiç bir bilgim yok bu konuda google dan bi araştırsana vardır kesin bişeyler?
google dan arastirdim ama her yerde elma sirkesi diyo
ayy tatlım azerincimm kosla en iyisi ya da domestos var ya renkliler için o en iyisi asteonla çıkmadı sonırım daha berbat olup yayılmıştır deme?

yok ben ojeyi biraz gec fark ettim de yani kurumustu artik o yuzden hic bi sey temizlemiyo

ayy cnm sen kendine neden eziyet ediyosun gt bi kan tahli ver ultrasanda da görrrsün idrrda da silik çıkmış bak..git kız kesecini görürsün foto albümüne koyarsın

zor tutuyorum kendimi ama canim eski mesajlarimi okusan gorursun artik cidden bunalmistim ve bu ay yeter olucaksa olur demistim ve cok rahattim.. bir cok belirti yasamama ragmen acaba hamilemiyim vs diye dusunmedim etmedim ama bugun meraktan test yaptim ve cizgi cooook silik olsada gorunce tekrar heyecan basti.. insallah degildir ama olurda bu ayda yine beni bulup yanlis alarm olursa cidden cok kotu olurum.. ben hamile gibi hissediyorum kendimi ama umutlanmicam, inat bu beklicem.

selam arkadaşlar okuldan geldim hemen pc başına geçtim nasılsıız benim detim inşallah bityo bugün ve başlayacaz bakalım çalışmalara

ben bu ydan nedense çok umutluyum ilk defa böyle hissediyorum hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…