- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.061
anladım canım allah kabul etsin inşallah mevlütünüzü
tkale tatlım çizgi silikde olsa gözüksede hamişsindir yaaaa herkesde hemen çok net çıkmaz zaten oley çok güzel olmalı çok sevindim tatlım senin adına... çatlatma iğnesindede o çizgi çıkıyo hamiş olmasanda ama sen öle bişi kullanmamışsın anladığımı kadarıyla bu ay.bence hemen git bi kan testi yaptır niye bekliyosunkiiiiiiii
bende çok üzüldüm ya benm bebğim düştüğünde 6 haftalıktı okdar çok üzüldüm böle olsam kahrolurdum oda çok ağlıyomuş çok zor yaa bide 4 sene sonra olmuştu bebkleri..allhın taktiri işte..Allahın takdiri işte işine karışılmaz ayy bende çok üzüldüm canım allah yardımcısı olsun bol bol sabır versin inşallah
Yok cnm catlama ignesi falan hic kullanmadim
cnm beklemek istiyorum kan testi icin zaten evde idrar testlerim var her sabah bitane yapicam cizgi belircekmi bakalim
ee napiyosunuz bakalim?ya kizlar size bi sorum olucak.ben kanepenin uzerine oje doktum onu nasil temizliye bilirim.elma sirkesini gecin:2:
bende çok üzüldüm ya benm bebğim düştüğünde 6 haftalıktı okdar çok üzüldüm böle olsam kahrolurdum oda çok ağlıyomuş çok zor yaa bide 4 sene sonra olmuştu bebkleri..allhın taktiri işte..
tatlım valla yardımcı olmayı çok isterdim ama hiç bir bilgim yok bu konuda google dan bi araştırsana vardır kesin bişeyler?
canım çok üzüldüm allah yardımcısı olsun çok zor bir durum.allahım düşman başına vermesin.amiiiiiiiiinn
google dan arastirdim ama her yerde elma sirkesi diyotatlım valla yardımcı olmayı çok isterdim ama hiç bir bilgim yok bu konuda google dan bi araştırsana vardır kesin bişeyler?
ayy tatlım azerincimm kosla en iyisi ya da domestos var ya renkliler için o en iyisi asteonla çıkmadı sonırım daha berbat olup yayılmıştır deme?
ayy cnm sen kendine neden eziyet ediyosun gt bi kan tahli ver ultrasanda da görrrsün idrrda da silik çıkmış bak..git kız kesecini görürsün foto albümüne koyarsın
Tatlicadim ya cok sekersin kocasi yaban ellerde diye yazmisin ayyyhh ne guldummm
tatlıcadım nilüfereren napıyosunuz aşağılarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?