- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.081
cok agrım varrrrrrrrrrrrr
okuyorumm gerileriii..
halloooo kizlaaarrrrr
selam arkadaşlar okuldan geldim hemen pc başına geçtim nasılsıız benim detim inşallah bityo bugün ve başlayacaz bakalım çalışmalara
ben bu ydan nedense çok umutluyum ilk defa böyle hissediyorum hadi hayırlısı
geçmiş okuyorumm
hoşgeldin cicim!!
ay tatlım ya dayımın baldızı 4 .5 aylık hamileydi.cuma günü doktora gitmiş 2 kaburga kemiği kırıkmış beynin sol tarafı su dolmuş..bugn bebği öldürüp sancı verip doğurturcaklarımışş..ayy çok kötü oldum yaa
neden arkadaşım geçmiş olsun
canımmm.. noldu hastamı oldun yoksa
gecmis olsun cilekim yaa
niye canım çok geçmiş olsun hayırdır inşallah
hayırlısı olsun canım benim allah gönlüne göre versinn
amin canım Allahım inşallah hepimizin önlüne göre verir
hadi ozaman kolay gelsin canım sana
hellllooo canım hoşgeldinnnn
niye canım çok geçmiş olsun hayırdır inşallah
hayırlısı olsun canım benim allah gönlüne göre versinn
kolay gelsin canım o zaman özelden msjı aldın mı?
sizinl bir konu paylasmak istiyoum arkaslar benim adetim her duzenliydi gecen ay 20.11 de gayet normal geldi
fakat bu ay 20.12 inde gelmedi ve bugun tam 6 gun oluyior ben adet oluyorum zanetim baktmki beyaz bir akinti, daha öncesi test yaptm hep negativdi cunku
pek bir bilgim yoktu amilelikle ve simdi hic daha idrar nede kan testi yaptim kokuyrum cunkuARKADASLAR 5 gun daha bekle diyorlar bana ondan sonra
bakalim idrar testini yapcan ondaonradk testini bana dua en ark.,)
bu akintiyi taki ettim ve sari lekeye döndü! VE bu arada bel agrilarim cogadi sizce bu bir hamilelik baslangici ola bilirmi
basindan geirmis arkadaslar varsa ltf banayardimci olsunlar
simdiden cvplar in coktsk ederim
canım allah yardımcımız olsun inşallah hamilesindir bizde çalışmalara devam ediyoruz.ve benimde karnımın altında bir ağrı var ve ara ara hep geliyo.bide benimde akıntım sarıya dönüştü neden acaba yakızlar evet bize bir cvp verin fikri olan var mı?
-be agrindaartimicnm ins hamisizdir ya cokua ediyorum bebise(( ins bu yasadiklarimiz piskolojikdegildir (
ins vardir bisiler yardimci ol kizarr egerasida böle geciren vara ltffffffffffff
bel ağrım çok değil.ama karnımın altında bir şişlik gibi böyle bir ağrı var canım.bide gece yataktan sağdan sola dönerken karnımın altı acıyo benim bat daha 3 ocak bunlar hamilelik belirtisi mi?benim psikolojik değil gerçekten de ağrım var...:26:
hmm senin adetin geciktimi cnm???
benimkisi tam 6 gun oldu hic böle olmazdi bu sari lekeden supeeniyorum bakalim ayin birinde TESTI yapirum co merakettm
cunki daha dayanamicam=) hakimizda hairlisi olsun
o agrilar bendede oluyor ag kasigima var suanda
slm..bu benım 3 cu ayım bes gunum var adete..kasıklarım agrıyor.yıne adet olacagım sanırım..merakım su bu kasık agrıları hamıle kalanlarda da oluyormu??ümit etmeye devam etmelimiyim..yoksa bu ayda mı benden gectii..cvp ltfn..
ttalım eskiyi boşver okudum ben biliyorum durumunu..tatlım benim sen bekleme git ya en isi kan tahlili böle beklersin çıkmaz daha kötü git sen gitzor tutuyorum kendimi ama canim eski mesajlarimi okusan gorursun artik cidden bunalmistim ve bu ay yeter olucaksa olur demistim ve cok rahattim.. bir cok belirti yasamama ragmen acaba hamilemiyim vs diye dusunmedim etmedim ama bugun meraktan test yaptim ve cizgi cooook silik olsada gorunce tekrar heyecan basti.. insallah degildir ama olurda bu ayda yine beni bulup yanlis alarm olursa cidden cok kotu olurum.. ben hamile gibi hissediyorum kendimi ama umutlanmicam, inat bu beklicem.
tatlımm benimm ayana sıcak su koy beklet ii gelircok agrım varrrrrrrrrrrrr
adetim gecikmedi daha canım.bu arada daha 2 saat önce kahvaltı yaptım şimdi karnım sanki hiç yemek yememiş gibi gurulduyo sende de oluyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?