2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

okuyorumm gerileriii..

hadi ozaman kolay gelsin canım sana

halloooo kizlaaarrrrr

hellllooo canım hoşgeldinnnn

cok agrım varrrrrrrrrrrrr

niye canım çok geçmiş olsun hayırdır inşallah

hayırlısı olsun canım benim allah gönlüne göre versinn

geçmiş okuyorumm

kolay gelsin canım o zaman özelden msjı aldın mı?

seydaaa :26: gecmis olsun yaa... o nasil bi haberdi öyle.. ay icim bi hos oldu.. kaburgasi niye kirilmis yaa.. darbe mi almis ki?? yazik ya..

sizinl bir konu paylasmak istiyoum arkaslar benim adetim her duzenliydi gecen ay 20.11 de gayet normal geldi
fakat bu ay 20.12 inde gelmedi ve bugun tam 6 gun oluyior ben adet oluyorum zanetim baktmki beyaz bir akinti, daha öncesi test yaptm hep negativdi cunku
pek bir bilgim yoktu amilelikle ve simdi hic daha idrar nede kan testi yaptim kokuyrum cunku ARKADASLAR 5 gun daha bekle diyorlar bana ondan sonra
bakalim idrar testini yapcan ondaonradk testini bana dua en ark.,)
bu akintiyi taki ettim ve sari lekeye döndü! VE bu arada bel agrilarim cogadi sizce bu bir hamilelik baslangici ola bilirmi
basindan geirmis arkadaslar varsa ltf banayardimci olsunlar
simdiden cvplar in coktsk ederim

Son düzenleme:

canım allah yardımcımız olsun inşallah hamilesindir bizde çalışmalara devam ediyoruz.ve benimde karnımın altında bir ağrı var ve ara ara hep geliyo.bide benimde akıntım sarıya dönüştü neden acaba yakızlar evet bize bir cvp verin fikri olan var mı?

-be agrindaartimicnm ins hamisizdir ya cokua ediyorum bebise (( ins bu yasadiklarimiz piskolojikdegildir(
ins vardir bisiler yardimci ol kizarr egerasida böle geciren vara ltffffffffffff

-be agrindaartimicnm ins hamisizdir ya cokua ediyorum bebise (( ins bu yasadiklarimiz piskolojikdegildir(
ins vardir bisiler yardimci ol kizarr egerasida böle geciren vara ltffffffffffff

bel ağrım çok değil.ama karnımın altında bir şişlik gibi böyle bir ağrı var canım.bide gece yataktan sağdan sola dönerken karnımın altı acıyo benim bat daha 3 ocak bunlar hamilelik belirtisi mi?benim psikolojik değil gerçekten de ağrım var...:26:

hmm senin adetin geciktimi cnm???
benimkisi tam 6 gun oldu hic böle olmazdi bu sari lekeden supeeniyorum bakalim ayin birinde TESTI yapirum co merakettm
cunki daha dayanamicam=) hakimizda hairlisi olsun
o agrilar bendede oluyor ag kasigima var suanda

slm..bu benım 3 cu ayım bes gunum var adete..kasıklarım agrıyor.yıne adet olacagım sanırım..merakım su bu kasık agrıları hamıle kalanlarda da oluyormu??ümit etmeye devam etmelimiyim..yoksa bu ayda mı benden gectii..cvp ltfn..

adetim gecikmedi daha canım.bu arada daha 2 saat önce kahvaltı yaptım şimdi karnım sanki hiç yemek yememiş gibi gurulduyo sende de oluyomu?

ilk adet olacagim gun benimde coook kasik agrilarim olurdu bu ay cok farkliydi hic agri yasamadim ve tam 6 gun oldu dha
adet yok ins olmam cunki ayin birinde Testi ypmi dusnuyorum cunki

ttalım eskiyi boşver okudum ben biliyorum durumunu..tatlım benim sen bekleme git ya en isi kan tahlili böle beklersin çıkmaz daha kötü git sen git

cok agrım varrrrrrrrrrrrr
tatlımm benimm ayana sıcak su koy beklet ii gelir

kaç saattir msj yazmayı beklommm yaa uyuz oldum

adetim gecikmedi daha canım.bu arada daha 2 saat önce kahvaltı yaptım şimdi karnım sanki hiç yemek yememiş gibi gurulduyo sende de oluyomu?

eeeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet aynen dun aksam fark ettim simdi yemek yicem aksam baktim doymadim tekrar yiorum gece 23 gibiydi cok gec ama ne yapim cnm cekti gibi sanki =) suan yine acim sanki yeni kahvalti ypmisdim hissleimyni senin gibi aclik hissediyom evet

kızlar eğer adet olmadınız ve adet olma belirtisi vars hamilede olabilirsiniz çünkü söylediğiniz şeylerin hepsi hamilelik belirtisi ence kan tahlili yaptırın göğüs uçlarında hassasiyet kasıklara batma ve en önemlisi kabızlık bilirsini adette ishal olunur geneld ama hamilelikte kabızlık olur ve vücut ısısı yüksek olmalı eğer üşüme geliyorsa adet olacaksınız demektir

sadece forumda okuduğum şeyler yaşamadım inşallah ALLAHIM bizlere bu belirtileri yaşatsın

hadi sizde kan testi yaptırında bizde meraktan ölmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…