- 20 Kasım 2011
- 387
- 12
- 68
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.101
kızlar eğer adet olmadınız ve adet olma belirtisi vars hamilede olabilirsiniz çünkü söylediğiniz şeylerin hepsi hamilelik belirtisi ence kan tahlili yaptırın göğüs uçlarında hassasiyet kasıklara batma ve en önemlisi kabızlık bilirsini adette ishal olunur geneld ama hamilelikte kabızlık olur ve vücut ısısı yüksek olmalı eğer üşüme geliyorsa adet olacaksınız demektir
sadece forumda okuduğum şeyler yaşamadım inşallah ALLAHIM bizlere bu belirtileri yaşatsın
hadi sizde kan testi yaptırında bizde meraktan ölmeyelim
eeeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet aynen dun aksam fark ettim simdi yemek yicem aksam baktim doymadim tekrar yiorum gece 23 gibiydi cok gec ama ne yapim cnm cekti gibi sanki =) suan yine acim sanki yeni kahvalti ypmisdim hissleimyni senin gibi aclik hissediyom evet
ilk adet olacagim gun benimde coook kasik agrilarim olurdu bu ay cok farkliydi hic agri yasamadim ve tam 6 gun oldu dha
adet yok ins olmam cunki ayin birinde Testi ypmi dusnuyorum cunki
canım bende çok açlık hissediyorum dün akşam nerdeyse yatana kadar yedim sabah bir kalktım çok açım saat 12 de yedim şimdi gene çok açım ben yaa napacaz?kızlarda bize cvp vermedii?
inşallah olmazsın..tsk cvp verdiğin için simdi benım hamıle olma ıhtımalım yok mu( bu adet sancısımı (
ins cnm öledir bakalim merakla bebekliyom benim gögus uc larim aiyr sanki hafibas dönemm var ins hamilmdir
heheh bilmemkicnm bende cok acim hemde suanda =) yem yicem yine sanirim bakalim in yaniliyorumdur ins Hamileydir cok du ediyorum cn
bu yasadiklarim bgitmesin dirum Allahim heopimize nasip etsin ins biran önce cagimizadalmayi nasip etsin cnm
ben suada bekleken ska birsey yapamicam ama 1.1.2012 de Testi yapcam) insugrlu gelir yeni yiliiz bize =)
ozaman sizlerle paylascambu gizli sIIRI ins bakalim =)
en önmlisi kabızlık ve vücut ısısı
ateş basıyormu eğer üşüyorsan olmaz
inşallah hamilesindir
en önmlisi kabızlık ve vücut ısısı
ateş basıyormu eğer üşüyorsan olmaz
inşallah hamilesindir
inşallah canım benim.midende bulantı oluyomu benim biraz oluyo arada.sen niye listede yoksun söyleyelim de tatlicadıma senide alsın listeye
tmm nm evet oluor cnm cok hafif dieyeyim suanda yemekyiyorum =) acim yAA doymak bilmum sanki
benimde arada oluyor bakalim test sonucuuz ne olcak =) ins Allahimaa cok dua ediyormmmmm
nasip etsin her isteye Rabbim !
amiiiinn ve afiyet bal şeker olsun
ben üşüyorum canım yaa öyle deme ama ben kendimi bildim bileli hiç ısınmamışımdır ki hep üşütükümdür
kabizlik bende hep varelde kaldi bir tek vücut isisi.. ben de ölceyim artik yaa .. tesekkürler tatlim
SAOL CNM =) acligi ben 2 göncesi fark etm cok yedigim suanda goguz uclarimacior seninde olormu???
meeak etim =)
senin batın kaç peki canım inşallah hamilesinizdir sadece diğer arkadaşları söylediği şeyleri aktardım hayırlısı diyelim
yok canım biraz şiş gibi ama acımıyo midem bulanıyo benim ya pcnin başında çıkartacam şimdi yaa
bat 3 ocak canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?