2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ins cnm öledir bakalim merakla bebekliyom benim gögus uc larim aiyr sanki hafibas dönemm var ins hamilmdir

slm..benım ucuncu ayım adete 5 gunum var..kasıklarım agrımaya basladı bu gun.sanırım adet olacagım. sorum su kasık agrısı sadece adet olacagında mı oluyor..yani ümit etmeye devam mı edeyim..yoksa bu ayda mı benden geçti

canım bende çok açlık hissediyorum dün akşam nerdeyse yatana kadar yedim sabah bir kalktım çok açım saat 12 de yedim şimdi gene çok açım ben yaa napacaz?kızlarda bize cvp vermedii?

ilk adet olacagim gun benimde coook kasik agrilarim olurdu bu ay cok farkliydi hic agri yasamadim ve tam 6 gun oldu dha
adet yok ins olmam cunki ayin birinde Testi ypmi dusnuyorum cunki

inşallah olmazsın..tsk cvp verdiğin için simdi benım hamıle olma ıhtımalım yok mu ( bu adet sancısımı (

canım bende çok açlık hissediyorum dün akşam nerdeyse yatana kadar yedim sabah bir kalktım çok açım saat 12 de yedim şimdi gene çok açım ben yaa napacaz?kızlarda bize cvp vermedii?

heheh bilmemkicnm bende cok acim hemde suanda =) yem yicem yine sanirim bakalim in yaniliyorumdur ins Hamileydir cok du ediyorum cn
bu yasadiklarim bgitmesin dirum Allahim heopimize nasip etsin ins biran önce cagimizadalmayi nasip etsin cnm
ben suada bekleken ska birsey yapamicam ama 1.1.2012 de Testi yapcam) insugrlu gelir yeni yiliiz bize =)
ozaman sizlerle paylascambu gizli sIIRI ins bakalim =)

inşallah olmazsın..tsk cvp verdiğin için simdi benım hamıle olma ıhtımalım yok mu ( bu adet sancısımı (

cnm walla bende cok merak rum sen bence birazdaha bekle ad oldunmu sen bu ay??
bende daha yolun basindayim cnm bakalim sizlerle palaycam bakalim test sonucum neolcak;:

inşallah canım benim.midende bulantı oluyomu benim biraz oluyo arada.sen niye listede yoksun söyleyelim de tatlicadıma senide alsın listeye

inşallah canım benim.midende bulantı oluyomu benim biraz oluyo arada.sen niye listede yoksun söyleyelim de tatlicadıma senide alsın listeye

tmm nm evet oluor cnm cok hafif dieyeyim suanda yemekyiyorum =) acim yAA doymak bilmum sanki
benimde arada oluyor bakalim test sonucuuz ne olcak =) ins Allahimaa cok dua ediyormmmmm
nasip etsin her isteye Rabbim !

SAOL CNM =) acligi ben 2 göncesi fark etm cok yedigim suanda goguz uclarimacior seninde olormu???
meeak etim =)

yok canım biraz şiş gibi ama acımıyo midem bulanıyo benim ya pcnin başında çıkartacam şimdi yaa

senin batın kaç peki canım inşallah hamilesinizdir sadece diğer arkadaşları söylediği şeyleri aktardım hayırlısı diyelim

bat 3 ocak canım benim

kızlar ben çıkyorum akşam görüşürüz topiğimiz bol hamişli olur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…