2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

seydaaa :26: gecmis olsun yaa... o nasil bi haberdi öyle.. ay icim bi hos oldu.. kaburgasi niye kirilmis yaa.. darbe mi almis ki?? yazik ya..

yok tatlım ya öle çok koruyodu ki kendini anlatamm.çocuklar oynarken top atck diye karnını tutyodu hep daha 6 haftalıken düşün..yedine içtine dikkat ediyodu ama rabbim işte ay öle olmasın yaa çok üzüldüm

benimde boğazıma geliyo sanki snra yine aşağıya iniyor geri .ve bugün iki kere öğürdüm ama bişey çıkmadı

tatlım bu kdr düşünmeyin yaa valla olmasada psikoljk hamile kalcnız hee..daha batına var tatlım valla kırmızı gelirse hüsrana uğrrsıınn çokk düşünme cnm yaa..olmadı bi test yapın rahatlayınn

cnm walla bende cok merak rum sen bence birazdaha bekle ad oldunmu sen bu ay??
bende daha yolun basindayim cnm bakalim sizlerle palaycam bakalim test sonucum neolcak;:

5 gunum var işte..adet sancısı basladı umidim gittii..hadi hayırlısı yaz haberlerını..merak ederım....inş olur

canım bende çok üşüyorum ama ben kendimi bildim bileli hep üşütükümdür hamilelik belirtilerim var benim inşallah hamişimdir?

hahaha...valla kombiyi 60 ta yakıyorum 15 gundur falan..kasıklarımda agrı var 5 gunum var adete..benden bu ayda bı sey cıkmayacak heralde..neymiş bu hamilelik belirtileri banada soylermisin..bakalım bende varmı

hahaha...valla kombiyi 60 ta yakıyorum 15 gundur falan..kasıklarımda agrı var 5 gunum var adete..benden bu ayda bı sey cıkmayacak heralde..neymiş bu hamilelik belirtileri banada soylermisin..bakalım bende varmı

canım benim karnımın altında bir ağrı var arada bir gidip geliyor midem bulanıyor gece sağımdan soluma dönerken karnımın altı acıyoo çok çabuk acıkıyorum hep yemek yemek istiyorum.bide akıntımın rengi sarı oldu ama neden bilmem?kızlar bunların belirti olduğunu söyledi inşallah psikolojik değildir

slmarkadaslarbenimde tm 6 gun oluyor ade gecikmesi bel agrilarim#cogaldi ve aclik hissediyorum
adet olcam zentigim ilk gu n beyaz akintim vardi simdi sari lekeye döndu sizce ben hamilemiyim yardim ediin kizlar :S
kafamkarsi iyice Testi yeniyilan sonra yapmayi dsunuyorum ´Hayirlisi BAKALIM=)

canım sen idrar testi yapsana yaptın mı yoksa yapmadıysan eğer yap bence...

ayrıca özeldem msjını yeni gördüm nasıl düzeldimi takılıyomu hala?

hiç biri bende yok..hep acım zaten..akıntımı kotrol etmedım..uyurken karnımın altı agrıyomu bılmıyorum..uyuyunca hıc bıseyden haberım olmaz..bulantı sıfır..ama sen inşallah hamilesindir yüregini ferah tut..

ben hamile oldumda bende hiç sarı akıntı gelmedi hep beyaz yumurta akı gbi ama daha kalın sanki damr gbi gelodu ..benim yüzümün rengi değişir..adet olmadan önce normal ..adet yakınken kirli gbi durur.yıkasamda mkara gbi gelir ban siyah noktalrım belirginleşr..hamileyken bunlar olmadı sadece çok uyodum ..normaldede uyom ama öbür türlü şöle tatlı uyuyodum ayaktabile uykum gelodu..

bence hemen yap..cok merak ettım ben bır hafta kala yaptım negatif.. bugun yıne yaprım yarın yıne adet oluncaya kadar yeni yıla dusuncelı gırme tum yıl dusunursun valla .. :) kafan rahat gir

benimde hep uyku halim var günde nerdeyse 10saat uyuyorum ama hep uykum var sanki esneyeceğim hep yarıda kalıyo gibi böyle bir safım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…