- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.121
seydaaa :26: gecmis olsun yaa... o nasil bi haberdi öyle.. ay icim bi hos oldu.. kaburgasi niye kirilmis yaa.. darbe mi almis ki?? yazik ya..
hmm benimkisi söle oluyor mdi tam bogazima geliyor yinasaga iniyor
ANMADIM gitiende nasil bir buLanti hehe =) ins hamisindir cnm =)
benimde boğazıma geliyo sanki snra yine aşağıya iniyor geri .ve bugün iki kere öğürdüm ama bişey çıkmadı
tatlım bu kdr düşünmeyin yaa valla olmasada psikoljk hamile kalcnız hee..daha batına var tatlım valla kırmızı gelirse hüsrana uğrrsıınn çokk düşünme cnm yaa..olmadı bi test yapın rahatlayınn
cnm walla bende cok merak rum sen bence birazdaha bekle ad oldunmu sen bu ay??
bende daha yolun basindayim cnm bakalim sizlerle palaycam bakalim test sonucum neolcak;:
vucut ısısı mı olması lazım ben delı gıbı usuyorum.. yaaaaaaaaaaaaa
canım bende çok üşüyorum ama ben kendimi bildim bileli hep üşütükümdürhamilelik belirtilerim var benim inşallah hamişimdir?
canım bende çok üşüyorum ama ben kendimi bildim bileli hep üşütükümdürhamilelik belirtilerim var benim inşallah hamişimdir?
canım şimdi testte çıkar mı çıkmaz herhalde bat 3 ocak????
hahaha...valla kombiyi 60 ta yakıyorum 15 gundur falan..kasıklarımda agrı var 5 gunum var adete..benden bu ayda bı sey cıkmayacak heralde..neymiş bu hamilelik belirtileri banada soylermisin..bakalım bende varmı
ttalım şu an kaçıncı gündesinn ? eğer 21 geçtiysen kanda belli olur idrrda znntmiyorum yaa
slmarkadaslarbenimde tm 6 gun oluyor ade gecikmesi bel agrilarim#cogaldi ve aclik hissediyorum
adet olcam zentigim ilk gu n beyaz akintim vardi simdi sari lekeye döndu sizce ben hamilemiyim yardim ediin kizlar :S
kafamkarsi iyice Testi yeniyilan sonra yapmayi dsunuyorum ´Hayirlisi BAKALIM=)
slmarkadaslarbenimde tm 6 gun oluyor ade gecikmesi bel agrilarim#cogaldi ve aclik hissediyorum
adet olcam zentigim ilk gu n beyaz akintim vardi simdi sari lekeye döndu sizce ben hamilemiyim yardim ediin kizlar :S
canım benim karnımın altında bir ağrı var arada bir gidip geliyor midem bulanıyor gece sağımdan soluma dönerken karnımın altı acıyoo çok çabuk acıkıyorum hep yemek yemek istiyorum.bide akıntımın rengi sarı oldu ama neden bilmem?kızlar bunların belirti olduğunu söyledi inşallah psikolojik değildir
ben hamile oldumda bende hiç sarı akıntı gelmedi hep beyaz yumurta akı gbi ama daha kalın sanki damr gbi gelodu ..benim yüzümün rengi değişir..adet olmadan önce normal ..adet yakınken kirli gbi durur.yıkasamda mkara gbi gelir ban siyah noktalrım belirginleşr..hamileyken bunlar olmadı sadece çok uyodum ..normaldede uyom ama öbür türlü şöle tatlı uyuyodum ayaktabile uykum gelodu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?