2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

arik sabredip sonucu beklicemins hamisimdir cok istyorummm ya belki insandan insana degise bilr benimde önce beyaz intiyla basladi cunki
sonradan donsdu sari bir lekeye
yeni yildan sonra testi yapcam dua edin kizlar bana=((

benimde hep uyku halim var günde nerdeyse 10saat uyuyorum ama hep uykum var sanki esneyeceğim hep yarıda kalıyo gibi böyle bir safım yaa

arik sabredip sonucu beklicemins hamisimdir cok istyorummm ya belki insandan insana degise bilr benimde önce beyaz intiyla basladi cunki

ayy kızlar siz çok kaptrmışsınız kendinizi inşallh hamilesinizdir de bu heves yarım kalmazz aminnn aminn

bence hemen yap..cok merak ettım ben bır hafta kala yaptım negatif.. bugun yıne yaprım yarın yıne adet oluncaya kadar yeni yıla dusuncelı gırme tum yıl dusunursun valla .. :) kafan rahat gir

hehe keske raht ola bilsem acayip hem heycanliyim hmde korkuyrum: negativ cikmsind zanderim=)
yeni yldn sona denice bakalim cnm senin adetingeckimi bu arada?

benimde öyle oldu canım önce beyaz lekeyle başladı şurda bir iki gündür sarıya dönüştü inşallah hamişizdir ya allahım sen nasip et hayırlısıyla...

ayy kızlar siz çok kaptrmışsınız kendinizi inşallh hamilesinizdir de bu heves yarım kalmazz aminnn aminn

HEMDE NASIL kaptirdimki sorma =) deli olucam yahu test gunumu bekliyorum Arkdaslar ain birinde yp dedilr bana bakalim ins dedigin gibidir
hAmiszdir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

benimde öyle oldu canım önce beyaz lekeyle başladı şurda bir iki gündür sarıya dönüştü inşallah hamişizdir ya allahım sen nasip et hayırlısıyla...

ins cnm bak cok merak etim ins herlesiriz ikiiz ayni seyeri yasiyoruz sanki=)))))
CEVABINI bekliyorum gzl haberlerle gel ins =)

ins cnm bak cok merak etim ins herlesiriz ikiiz ayni seyeri yasiyoruz sanki=)))))
CEVABINI bekliyorum gzl haberlerle gel ins =)

ikimizde birbirimize güzel haberler verelim canım benim birimiz değil vatana millete hayırlı haberler olur inşallah bu arada sen listede yoksun hemen gir bakim kızarım bak :95:

Selam tatlı kızlarrrr....
son durumlara henüz bakamadım var mı hamile aramızda bir kac kişinin bat'ı gelmiş sanırım ama ..
benim adetim geceli ortalama 2 haftayı geçiyor sürekli yumurta beyazı gibi akıntım var ama önceden bu akıntım yoktu sizde durumlar nasıl?

ikimizde birbirimize güzel haberler verelim canım benim birimiz değil vatana millete hayırlı haberler olur inşallah bu arada sen listede yoksun hemen gir bakim kızarım bak :95:
ins cnm da nasil gircem liste be yeni sayilirim pek alakam yokda sayfadn nasil yapcam o isi n =) :95:[/QUOTE]

hoşgeldin hoşgeldin canım benim biz de de sanki belirtiler var ama bakalım hayırlısı...

tatlım sen yaşını adet oldun günü olcan günü yaz tatlı cadım okur geçmişi alır seni merak etme sen..
bu arada sat gününü geçen varmı

sen yapmıcan sevgili başkanımız tatlıcadım sen,i listeye alsın canım benim o gelince sat bat yaş ve varsa sorunun onları yazıp ver ok mi?[/QUOTE]
bisi soa blirmiyim sat bat ne dekki

hehe keske raht ola bilsem acayip hem heycanliyim hmde korkuyrum: negativ cikmsind zanderim=)
yeni yldn sona denice bakalim cnm senin adetingeckimi bu arada?

yok ya benım daha 5 gunum var hayatımm..ama ümidim yok..aslında cok kotuyumde bakma sen ..3 ayım bu..

yok ya benım daha 5 gunum var hayatımm..ama ümidim yok..aslında cok kotuyumde bakma sen ..3 ayım bu..

hmm cnm aklina kötü seyler getirme bence hayirlisisiyla olur ins seninde bir bebisin Allahim hepimizeisteyenlere biran önce kucagimiza almayi nsip esin
(AMIIIIIIIIIIIN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…