- 20 Kasım 2011
- 387
- 12
- 68
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.141
benimde hep uyku halim var günde nerdeyse 10saat uyuyorum ama hep uykum var sanki esneyeceğim hep yarıda kalıyo gibi böyle bir safım yaa
arik sabredip sonucu beklicemins hamisimdir cok istyorummm yabelki insandan insana degise bilr benimde önce beyaz intiyla basladi cunki
sonradan donsdu sari bir lekeye
yeni yildan sonra testi yapcam dua edin kizlar bana=((
bence hemen yap..cok merak ettımben bır hafta kala yaptım negatif.. bugun yıne yaprım yarın yıne adet oluncaya kadar yeni yıla dusuncelı gırme tum yıl dusunursun valla .. :) kafan rahat gir
arik sabredip sonucu beklicemins hamisimdir cok istyorummm yabelki insandan insana degise bilr benimde önce beyaz intiyla basladi cunki
sonradan donsdu sari bir lekeye
yeni yildan sonra testi yapcam dua edin kizlar bana=((
ayy kızlar siz çok kaptrmışsınız kendinizi inşallh hamilesinizdir de bu heves yarım kalmazz aminnn aminn
benimde öyle oldu canım önce beyaz lekeyle başladı şurda bir iki gündür sarıya dönüştü inşallah hamişizdir ya allahım sen nasip et hayırlısıyla...
ins cnm bak cok merak etim ins herlesiriz ikiiz ayni seyeri yasiyoruz sanki=)))))
CEVABINI bekliyorum gzl haberlerle gel ins =)
ins cnm da nasil gircem liste be yeni sayilirim pek alakam yokdaikimizde birbirimize güzel haberler verelim canım benim birimiz değil vatana millete hayırlı haberler olur inşallahbu arada sen listede yoksun hemen gir bakim kızarım bak :95:
Selam tatlı kızlarrrr....
son durumlara henüz bakamadım var mı hamile aramızda bir kac kişinin bat'ı gelmiş sanırım ama ..
benim adetim geceli ortalama 2 haftayı geçiyor sürekli yumurta beyazı gibi akıntım var ama önceden bu akıntım yoktu sizde durumlar nasıl?
hoşgeldin hoşgeldin canım benim biz de de sanki belirtiler var ama bakalım hayırlısı...
[/QUOTE]ins cnm da nasil gircem liste be yeni sayilirim pek alakam yokdasayfadn nasil yapcam o isi n =) :95:
hoşgeldin hoşgeldin canım benim biz de de sanki belirtiler var ama bakalım hayırlısı...
İnşallah canım Tkale hamileymişşş çok sevindim tebrik ediyrum.....darısı isteyenlerin de başına...
hehe keske raht ola bilsem acayip hem heycanliyim hmde korkuyrum: negativ cikmsind zanderim=)
yeni yldn sona denice bakalim cnm senin adetingeckimi bu arada?
yok ya benım daha 5 gunum var hayatımm..ama ümidim yok..aslında cok kotuyumde bakma sen ..3 ayım bu..
bisi soa blirmiyimsen yapmıcan sevgili başkanımıztatlıcadım sen,i listeye alsın canım benim o gelince sat bat yaş ve varsa sorunun onları yazıp ver ok mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?