2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hmm cnm aklina kötü seyler getirme bence hayirlisisiyla olur ins seninde bir bebisin Allahim hepimizeisteyenlere biran önce kucagimiza almayi nsip esin
(AMIIIIIIIIIIIN)

amin İNŞALLAH alanda o verende..her kapı onaaa....bak son kez dıyorummmm..cantamda bı test var. ver adresını kargolayım

amin İNŞALLAH alanda o verende..her kapı onaaa....bak son kez dıyorummmm..cantamda bı test var. ver adresını kargolayım

HAha yok cnm sagol ben alirim yined ince düncelerin icin tsK Ettim heehee
ben daha sonra yaicam sizlerlede paylascam ins iyi haberlerle gelirim dua edin bana

canım galiba sen yumurtlama dönemindesin çünkü bu dönemde akıntı yumurta akı kıvamı oluyomuş

HAha yok cnm sagol ben alirim yined ince düncelerin icin tsK Ettim heehee
ben daha sonra yaicam sizlerlede paylascam ins iyi haberlerle gelirim dua edin bana

insallah bebegın sana tutunup senidi bizide mutlu eder..bu formun cıktılarını alda,buyuyunce ver ona.... onu nekadar cok ıstedıgını arzuladıgını gorsun..seni üzmesin hiç

SLM CNM benimde beyaz aknti oldu tamregel olacim gunde oldu hemde dedm tamam simd is bitti adet oluyordum dedim baktimki beyaz bir akinti sonradan
sari bi lekee donustu ve sdi tam olak adetim gecikeli 6 gun oldu bkalim ayin birinde yapcam testi ck merak ediyorum bende hadi bakalm hayirlisi=)

ayy tatlım sen bi test yapsana aynı benim gbisi yarın sabah aç karnına bi test yapp ..belli olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…