- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.161
hmm cnm aklina kötü seyler getirme bence hayirlisisiyla olur ins seninde bir bebisin Allahim hepimizeisteyenlere biran önce kucagimiza almayi nsip esin
(AMIIIIIIIIIIIN)
amin İNŞALLAH alanda o verende..her kapı onaaa....bak son kez dıyorummmm..cantamda bı test var. ver adresını kargolayım
bisi soa blirmiyimsat bat ne dekki
Selam tatlı kızlarrrr....
son durumlara henüz bakamadım var mı hamile aramızda bir kac kişinin bat'ı gelmiş sanırım ama ..
benim adetim geceli ortalama 2 haftayı geçiyor sürekli yumurta beyazı gibi akıntım var ama önceden bu akıntım yoktu sizde durumlar nasıl?
HAha yok cnm sagolben alirim yined ince düncelerin icin tsK Ettim heehee
ben daha sonra yaicam sizlerlede paylascam ins iyi haberlerle gelirim dua edin bana
Selam tatlı kızlarrrr....
son durumlara henüz bakamadım var mı hamile aramızda bir kac kişinin bat'ı gelmiş sanırım ama ..
benim adetim geceli ortalama 2 haftayı geçiyor sürekli yumurta beyazı gibi akıntım var ama önceden bu akıntım yoktu sizde durumlar nasıl?
canım galiba sen yumurtlama dönemindesin çünkü bu dönemde akıntı yumurta akı kıvamı oluyomuş
hhha ne bilim cnmben aaaaaturkcm gittir benim bn sölim san se söersintatlcadiy sn adetim 20.11 bekledigim aded20.12 iyidi ) yasim 21
odumuD
oki söylerim canım sen hangi şehirdensin bakemm
olabilir ewet canım o dönemdeyim ama
korunmayı bıraktıgımızdan beridir böyle bu ay :) hayırlısı
ben bremen tarfindayim cnm okey tsk ederim cok sagol cnm =)))
ben bremen tarfindayim cnm okey tsk ederim cok sagol cnm =)))
SLM CNM benimde beyaz aknti oldu tamregel olacim gunde oldu hemde dedm tamam simd is bitti adet oluyordum dedim baktimki beyaz bir akinti sonradan
sari bi lekee donustu ve sdi tam olak adetim gecikeli 6 gun oldu bkalim ayin birinde yapcam testi ck merak ediyorum bende hadi bakalm hayirlisi=)
[/QUOTE]
WOOOOw almanyanin eresindensn cnm??
frankfurta yakinim canim.. hessendayim yani... sen bremendesin cook uzak yaabenim hic kankim olmucak bu sehirde..
hmm neden olmassn bizler vari istee ))))))=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?