- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.181
frankfurta yakinim canim.. hessendayim yani... sen bremendesin cook uzak yaabenim hic kankim olmucak bu sehirde..
SLM CNM benimde beyaz aknti oldu tamregel olacim gunde oldu hemde dedm tamam simd is bitti adet oluyordum dedim baktimki beyaz bir akinti sonradan
sari bi lekee donustu ve sdi tam olak adetim gecikeli 6 gun oldu bkalim ayin birinde yapcam testi ck merak ediyorum bende hadi bakalm hayirlisi=)
bakıyorumda bize cvp yazan yok çok küstüm bak şimdi
küsme canim, sen nerdesin söylesene
hangi şehirde olduğumu soruyosan istanbuldayım ama hepp burdayım canım neee ha ha ha ha
deli kadin yaaa
KIZLARRRRRR ben kaciyorum =) sicak sohbetlericin tsk ettim kibinz aeolun öpt
kızz sensin delüüüüçatlak gıı bu kadınlar showu izliyomda bu gün ne giysemi hepsi sıyırmış
KIZLARRRRRR ben kaciyorum =) sicak sohbetlericin tsk ettim kibinz aeolun öpt
menbetaaa??? nerdesin tatlim bi geldin gittin hemencik geri...
en önmlisi kabızlık ve vücut ısısı
ateş basıyormu eğer üşüyorsan olmaz
inşallah hamilesindir
yok tatlım ya öle çok koruyodu ki kendini anlatamm.çocuklar oynarken top atck diye karnını tutyodu hep daha 6 haftalıken düşün..yedine içtine dikkat ediyodu ama rabbim işte ay öle olmasın yaa çok üzüldüm
yuvarlanıyorummmm..
belırtıler bende var idibıtkı cayı ıcerım normalde buda bende cırcır benzerı yapar.. regl gunume yakınn cay ıctıgım halde kabızlık oldu... ahandA dedim gelooo bu sefer.. ne kadar cok acıkıp yedıgımı regen bılır sonucta ne oldu ?? hıcc.. suan sancıdan kıvranıyorumm.. ki insallah sizler hamılesınızdır ama bana kalırsa psıkolojık olarakta belırtılerı bız yaratıyoruzz.. bu yuzden fazla takılmayın bence..
ay yaaa nasıl oldu boyle bısey... ne kotu bır durumm. o kadının psıkıojısını hıccc dusunemıyorumm.. allah yardımcısı olsunnn.. bıdaha yasatmasınn..
nasil oldun kiz??? daha iyisindir insallah..
ay yook.. agrım varr halenn.. kocamda yat dedı. hıcbısey yapma yemegı ben hazırlarım gelınce dedı.. walla yatıyom bende. dun azdı ara ara yokladı... bugun costu yaa.
gecmis olsun tekrar sekerim.. gecmezse yarin dra git istersen.. acaba hsgnin etkisi olabilir miki?? :26:
saol canım yaa.. yok aslında dun sana cok guldum benım basıma geldıı2 ayda bır sancılı gecıyor artık emın oldumm...hsg ıle ılgılı olacagını zannetmıyorumm
ay yok bee.. sen bana ne zaman güldün?? gülmedin gülmedin.. sen bana gülmedin yok yok... fatmagülün abidi modunda olu biraz ama idare et artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?