2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Insallah bu sefer bir sorun yok gibi.. Cizgi git gide belirginlesiyo ve digitalde 2 gun once cikmamisti bugun cikti demekki degerler yukseldi
rabbim nederse o olur valla stres yapmiyom hic

olmaz tatlım inşallah bi sorun olmaz sen kalbini ferah tut yeter Rabbim zamanını artık ayarlamış demekki bebeğin seninle merak etme Kucağınada alıcaksın inşallah Allahın izniyle
sana stres konusunda çook katılıyorum bende hiç stres yapmyanlardanım hoş belki daha bu ay 2 denememiz olduğu için şimdi arkdaşlar diyordur uzun süre olmasında görürüm seni diye ama ben bebek kararı verdiğimdede aynı şeyi söyledim eşime ve aileme istiyorum ama rabbim ne zaman verirse 2 ay 3 ay belki 1 sene 5 sene bunu bilemem ben sadece vesilesini oluyorum Allahım hayırlısını versin Allah isteyen herekese hayırlı evlatlar versin

Normal canim
nnasilsin

iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım kendine iyi bakıyomusun fazla yorma bak kendini madem daha önce bir aksilik yaşadın biraz bilinçli ol ve içini ferah tut kendine de çok dikkat et tamam mı kan testinide verince daha da rahatlarsın zaten inşallah

Amin cnm amin
benimki zor donemdi sadece okadar yoksa 11 ayda ikinci hamile kalisim.
birinci dustu sonra gecen ay doktor pozitif dedi ama negatifmis sonucu cok kotuydum o yuzden bu ay pes etmistim ama benimle..
rabbim ne zaman yazmissa ozaman oluyor zaten

Son düzenleme:

aynen öyle canım sen şimdi üzerine düşeni yaptın şimdi sadece kalbini ferah tut bide kendine dikkat et yeter bak olacağı varsa olur ama olmuycaksada mutlaka bişiy vesile olur sen hep iyi olanı düşün tamam mı

sekerkiz67 Brake zmg elif5454

kızlar bu arkadaşlardan haber varmı batları çok geçmiş merak ettim yoksa benmi kaçırdım acaba

ya kizlar hazir kimse yokken birisi bana foruma resim eklemeyi anlata bilir mi?

valla tatlım ben hiç bilmiyorum açıkcası denemedim forumda yardım kısmı falan bişiy varsa oraya baktın mı belki yazar yada regeni falan bekle ayy dur dün tkale hamişimiz sonuçlarını eklemişti o biliyordur anlatır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…