- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.401
kızlar profil resmini nasıl eklıyorsunuz beceremedim debe arada o bebek nasıl bı bebek ALLAH nazarlardan saklasın cok cok güzel
cok tatlisin.bakir sac daha cok yakismis bence
kızlar profil resmini nasıl eklıyorsunuz beceremedim debe arada o bebek nasıl bı bebek ALLAH nazarlardan saklasın cok cok güzel
meraba ben aranıza yeni katıldım .. herkeze öncelikle slm.. ben 3 aylık evliyim ve eşimle bi an önce bebişimiz olsun istiyoruz .. çalısmalara basladık ama hadi hayırlısı bakalım 2 haftaya belli olacak inş .. güzel haberlerle bekliyorum 2 hafta sonrasını .. inş beklediğim sonucu alırım..
tsk bilgi için.resim eklemek için degil profil resmim yapmak için..album ekledim zaten..msj yollarken isminizin yanında duran resmi koymak için
meraba ben aranıza yeni katıldım .. herkeze öncelikle slm.. ben 3 aylık evliyim ve eşimle bi an önce bebişimiz olsun istiyoruz .. çalısmalara basladık ama hadi hayırlısı bakalım 2 haftaya belli olacak inş .. güzel haberlerle bekliyorum 2 hafta sonrasını .. inş beklediğim sonucu alırım..
ohh ohh resimler paylaşılmış.. elif ben seni kaçırdım bi ara görmek isterim. albüm yaparsan daha kullanışlı olur. ayarlarsın sadece arkadaşların görür.
azerinn bayıldım bıcırığınaaa,yanaklar tam ısırmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?