- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.421
slm kizlar ben geldim nasilsiniz nevar ne yok
seker oldugu kadar yaramaz da
canım ne yaptın.. gittin mi??
işte öyle oluyor. yaramaz çocuk daha bi sevimli oluyor
tatlim benim dedigim gibi yaparsan olur.kontrol panelinden profilini duzenle bolumunden yapa bilirsin
yaptım.. :)) harika tesekkur edrm
ya yine niye gorunmedi duvarda uffff sıkıldım valla
ohh ohh resimler paylaşılmış.. elif ben seni kaçırdım bi ara görmek isterim. albüm yaparsan daha kullanışlı olur. ayarlarsın sadece arkadaşların görür.
azerinn bayıldım bıcırığınaaa,yanaklar tam ısırmalık
yaptım.. :)) harika tesekkur edrm
yaptım albüm bakabilirsinizzzzzz canlarımmmmm
ayy arkidis olarak eklıyımde bakımmm bııı
kızlaaarrr hormon testı yaptırmaya gıdıcemmm guzel haberlerle doneyım ınsallah dıcektımkı hemen cıkmaz sonuclar
evet tatlim gittim bu sabah doktora.. solda 14.5 mm sagda 12.5 mm iki yumurtam varmis ekrani cevirdi gosterdi yumoşlarimi bana9. guunumdu bugun o iki yumurta baski yapmaya baslamis oyuzden agri yapiyormus. Birbirlerine yakin boyutlari.cuma yine gel bakalim dedi catlamismi. ama persembe calisin dedi
kızlaaarrr hormon testı yaptırmaya gıdıcemmm guzel haberlerle doneyım ınsallah dıcektımkı hemen cıkmaz sonuclar
bi sey degil.bu arada sen istediyin resim avatar profil degil yani
ohh ne güzelbu ay bebiş geliyor inşallahhh..
canım sen ilk kezmi hormon yaptıracaksin? 6 tanemi senin testlerinde?
canım ben nısanda yaptırmıstımm. prolaktın sınırdaydı okadar.. gerı kalanlar normaldı.. 6 tane mı derken ?? anlamadımm..
gecen gece azracım sac dokulmelerımın sebebının troıd ve prolaktınden kaynaklanabılecegını soyledı.. hazırda regl ıken tekrar yaptırayım dedım..
banada dr yazdıya hormon testi,6taneymiş testler. bana az geldide ondan sordum..
bi baktır bakalım ne çıkacak. hayırlısı olsun canım.
baktımm kızz masallahhhh.. Allah mutlulugunu daim etsinn.. bakırmıdır o sac regnı felaket yakısmısss sana... bende ıstııooom ondannn.. boya alayım bugun en ıyısı.. ozendımmm..
hımm bı yaptırayım bakalım ne cıkıcaksoylerım sana.. karnımda halen agrıyorr.. ama dunku kadar degıll..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?