2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım ne yaptın.. gittin mi??

işte öyle oluyor. yaramaz çocuk daha bi sevimli oluyor

evet tatlim gittim bu sabah doktora.. solda 14.5 mm sagda 12.5 mm iki yumurtam varmis ekrani cevirdi gosterdi yumoşlarimi bana 9. guunumdu bugun o iki yumurta baski yapmaya baslamis oyuzden agri yapiyormus. Birbirlerine yakin boyutlari.cuma yine gel bakalim dedi catlamismi. ama persembe calisin dedi

bırde bu ay hamıle kalırmıssınn.. ayyy ıcım bır hoss olduuu.. hadı ınssss...

ohh ne güzel bu ay bebiş geliyor inşallahhh..

ayy arkidis olarak eklıyımde bakımmm bııı

kızlaaarrr hormon testı yaptırmaya gıdıcemmm guzel haberlerle doneyım ınsallah dıcektımkı hemen cıkmaz sonuclar

canım sen ilk kezmi hormon yaptıracaksin? 6 tanemi senin testlerinde?

ohh ne güzel bu ay bebiş geliyor inşallahhh..

canım sen ilk kezmi hormon yaptıracaksin? 6 tanemi senin testlerinde?

canım ben nısanda yaptırmıstımm. prolaktın sınırdaydı okadar.. gerı kalanlar normaldı.. 6 tane mı derken ?? anlamadımm..

gecen gece azracım sac dokulmelerımın sebebının troıd ve prolaktınden kaynaklanabılecegını soyledı.. hazırda regl ıken tekrar yaptırayım dedım..

günaydin kizlaarr....

ayy arkidis olarak eklıyımde bakımmm bııı

kızlaaarrr hormon testı yaptırmaya gıdıcemmm guzel haberlerle doneyım ınsallah dıcektımkı hemen cıkmaz sonuclar

teste mi gidiyorsun tatlim ??? güzel sonuclar alirsin insallah yine, ki ben alacagina eminim.. hormon testi icin evet bekliyorsun bira..

banada dr yazdıya hormon testi,6taneymiş testler. bana az geldide ondan sordum..
bi baktır bakalım ne çıkacak. hayırlısı olsun canım.

baktımm kızz masallahhhh.. Allah mutlulugunu daim etsinn.. bakırmıdır o sac regnı felaket yakısmısss sana... bende ıstııooom ondannn.. boya alayım bugun en ıyısı.. ozendımmm..

banada dr yazdıya hormon testi,6taneymiş testler. bana az geldide ondan sordum..
bi baktır bakalım ne çıkacak. hayırlısı olsun canım.

hımm bı yaptırayım bakalım ne cıkıcak soylerım sana.. karnımda halen agrıyorr.. ama dunku kadar degıll..

baktımm kızz masallahhhh.. Allah mutlulugunu daim etsinn.. bakırmıdır o sac regnı felaket yakısmısss sana... bende ıstııooom ondannn.. boya alayım bugun en ıyısı.. ozendımmm..

hımm bı yaptırayım bakalım ne cıkıcak soylerım sana.. karnımda halen agrıyorr.. ama dunku kadar degıll..

canım bakır alma sen senin saç sarı o yüzden kızıl tonları turuncumsu çıkacaktır. bakır rengi çıkması için 1-2 ton koyudan git 2 yıkamaya bakır olur saçların zaten

özelemi gidiyorsun canım test yaptırmaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…