- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.441
canım bakır alma sensenin saç sarı o yüzden kızıl tonları turuncumsu çıkacaktır. bakır rengi çıkması için 1-2 ton koyudan git 2 yıkamaya bakır olur saçların zaten
özelemi gidiyorsun canım test yaptırmaya?
kiz olur mu ben fark ettim
eni farketmediler bile yaa
bana ne yaaagörmediniz iste.. halen de inatla görmüyorlar.. ben de giderim bu ellerden...
sey dicem sana, senden arkadasa bahsettimo da azeri, istanbula gelin gelmis.. topige gelince denk gelirsiniz insallah yazisirsin, nicki; wifeofdemon
soyle soyleefarkettıııımm senıııı..
yok tatlim sayfanin sonlarina denk geldigi icin msjin gozden kacmis.tamam canim denk gelirsek yazisiriz
azoo burdamisin?
günaydin kizlaarr....
teste mi gidiyorsun tatlim ??? güzel sonuclar alirsin insallah yine, ki ben alacagina eminim.. hormon testi icin evet bekliyorsun bira..
anaaa walla sayfa sonuna kalmıss. ben dıger sayfaya yazdıgım ıcın oncekıne bakmamısım kesın benle ılgılı bısey yoktur dıyee.. o yuzden kacırmısım cok pardonn coklatımm.. yerım senıı...
saol canımmmm.. insss.. gıyıncem sımdı hazır bekleyımmm kocamın aramasını..
evet :)))) burdayım
o bana sordu nerden diye ama ben senin nereli oldugunu bilmedigim bir sey diyemedimcok ders calisiyor o yüzden topige pek ugrayamiyor.. sen aksamlari burda olmus olsan keske, aksam geliyor feyste felan görünce derim hemen gel azerin topikte diye
bizim kendi saatlerimiz var sabah ben giriyom aksam esim giriyor.onun icin de aksamlar ugrayamiyorum topige
smiley bunlar:2: yine kontrol paneline gidiceksin secenekleri duzenleyi tiklayip mesaj editorunu standart editor-toolbar yapcaksin
aaa bak güzelmis obizde pc iki tane oldugu icin, bi gömülüyoruz bilgisayarlara, diyorum hadi yazicidan cocuk cikartalim bigün alabilirsen gelirsin yoksa canin sagolsun..
sanırım yaptım
cocuk oldugu icin ben pek gomulemiyorum
evet yaptin tebrikler
di mi??? cocuk olunca insan her seyi kisitli yapar hele de kücük cocukta... ayyy bakalim bizim ne zaman gelcek yumurcaklar
evet dogru soyluyosun.senin yumurcaklar 2012de gelcek insallah.bak yumurcaklar dedim Allah soyletdi ikiz mi olcak ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?