2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ozele gıtmıyorum canımmçç onun ıcın dıger ıle gıtmem gerekıyor bılıyorsun.. devlete gıdıp yaptırcam.

dımı yaa.. sımdı hangı renk alayım o zaman ıkı kutu alıcamm. soyle bakımmm. karamel felan nasıl tutar.. hadı renk soylee cabuk kocam goturcek ıkı dk sokarım markete.. ama dıpten cıkan koyu kestane sac rengıme uyum saglasın. eger olurda hamıs kalırsam boyatama bıdaha.. haydı soyleeee

kiz olur mu ben fark ettim

bana ne yaaa görmediniz iste.. halen de inatla görmüyorlar.. ben de giderim bu ellerden...

sey dicem sana, senden arkadasa bahsettim o da azeri, istanbula gelin gelmis.. topige gelince denk gelirsiniz insallah yazisirsin, nicki; wifeofdemon

yok tatlim sayfanin sonlarina denk geldigi icin msjin gozden kacmis.tamam canim denk gelirsek yazisiriz

azerinn canım msj ını aldım ama dedıgın gıbı cvp yazamıyyorum..smley midir nedir onu da hiç duymadım..daha dun uye oldum..daha once face hariç baska bı yerde de yazmadım bebekle ilgili yazınca bu sayfa cıktı..okudum cok hosuma gıtti..biraz takip ettim sonra üye oldm....

yok tatlim sayfanin sonlarina denk geldigi icin msjin gozden kacmis.tamam canim denk gelirsek yazisiriz

o bana sordu nerden diye ama ben senin nereli oldugunu bilmedigim bir sey diyemedim cok ders calisiyor o yüzden topige pek ugrayamiyor.. sen aksamlari burda olmus olsan keske, aksam geliyor feyste felan görünce derim hemen gel azerin topikte diye

günaydin kizlaarr....

teste mi gidiyorsun tatlim ??? güzel sonuclar alirsin insallah yine, ki ben alacagina eminim.. hormon testi icin evet bekliyorsun bira..

anaaa walla sayfa sonuna kalmıss. ben dıger sayfaya yazdıgım ıcın oncekıne bakmamısım kesın benle ılgılı bısey yoktur dıyee.. o yuzden kacırmısım cok pardonn coklatımm.. yerım senıı...

saol canımmmm.. insss.. gıyıncem sımdı hazır bekleyımmm kocamın aramasını..

tamam öyle olsun o zaman.. hadi öpiiimm e ne zaman gitcen daha???

bizim kendi saatlerimiz var sabah ben giriyom aksam esim giriyor.onun icin de aksamlar ugrayamiyorum topige

bizim kendi saatlerimiz var sabah ben giriyom aksam esim giriyor.onun icin de aksamlar ugrayamiyorum topige

aaa bak güzelmis o bizde pc iki tane oldugu icin, bi gömülüyoruz bilgisayarlara, diyorum hadi yazicidan cocuk cikartalim bigün alabilirsen gelirsin yoksa canin sagolsun..

evet dogru soyluyosun.senin yumurcaklar 2012de gelcek insallah.bak yumurcaklar dedim Allah soyletdi ikiz mi olcak ne

yaaa ikiz olursa göbegim cok sarkmaz mi yaa??? ay anammmm kilo da alcam yaa.. en azindan bebek büyürken siscem ben de neyse isin bu tarafini düsünürsem cocuk felan yapmam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…