- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.461
yaaa ikiz olursa göbegim cok sarkmaz mi yaa???ay anammmm kilo da alcam yaa.. en azindan bebek büyürken siscem ben de neyse isin bu tarafini düsünürsem cocuk felan yapmam galiba
merak etme ikizlerin pesinden kosa-kosa kilo verirsin.hatta sonra kilo almak bile istersin
yok canim yaa o isin sakasi, ikiz oglum-kizim birlikte olursa tamamben de buldum bunuyorum... daha bi taneyi yapamadik.. kalmiski ikiz.. tek yumurta ikizi bizde yok cift yumurta ikizi de cok zor.. amann allahim saglikli evlatlar versin de baska bir sey istemem...
tabi canim o isin sakasi.ama ikiz olursa da fena olmaz mesela ikiz kiz cocuklari.seni dusunemiyorum heralde boyle olursun:95:
tamam öyle olsun o zaman.. hadi öpiiimme ne zaman gitcen daha???
gittimmmm geldimmmmmmmhadi hayırlı sonuclarrrrr inss.. yarın alıcam sonuclarıı.. cunkuuu ogleden sonra hormon testlerı yapmıyorlarmısss. ama ne olur ne olur bugun son gunum dedımm yalandan kım ölmüş tabı benım sahaneee masumlar masumu güzeller güzelii yuzumu gorup tamam alalım kanı dediiler.. ama sonuclar yarınnnn
ay menbetaaaa ne diyim sana benkiz yine cabuk.. ben iki hafta beklemistim hormon testi sonucunu.. ne gerizekali bi sistemi var buranin yaa... kac tüp kan verdin bakalim??? cok acidi mi??
AY menbetacim senin o tatli agzin bal yesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibırde bu ay hamıle kalırmıssınn.. ayyy ıcım bır hoss olduuu.. hadı ınssss...
yaptirdinmi kuzucum kan testini hadi insallah güzel sonuclar alirsin kuzucummmmmayy arkidis olarak eklıyımde bakımmm bııı
kızlaaarrr hormon testı yaptırmaya gıdıcemmm guzel haberlerle doneyım ınsallah dıcektımkı hemen cıkmaz sonuclar
prolaktin değilde troid azligi sac dokulmesi yapar diye duydum kuzucum ama prolaktininede baktirman yerinde olmus tatlim iyi sonuc cikacindan eminim allahin izniylecanım ben nısanda yaptırmıstımm. prolaktın sınırdaydı okadar.. gerı kalanlar normaldı.. 6 tane mı derken ?? anlamadımm..
gecen gece azracım sac dokulmelerımın sebebının troıd ve prolaktınden kaynaklanabılecegını soyledı.. hazırda regl ıken tekrar yaptırayım dedım..
AY menbetacim senin o tatli agzin bal yesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaptirdinmi kuzucum kan testini hadi insallah güzel sonuclar alirsin kuzucummmmmmerakta koma beni olurmu
prolaktin değilde troid azligi sac dokulmesi yapar diye duydum kuzucum ama prolaktininede baktirman yerinde olmus tatlim iyi sonuc cikacindan eminim allahin izniyle
Tatlicadicim regencim sizde durumlar nasil baglantim kopup duruyo bi turlu tam okuyamiyorum sayfalari sitede sorun var galiba:26:
Düşünme canım insan düşündükçe kaderini kendi yazarmış demekki vakti ve zamanı var değil mi?merhaba arkadaşlar bir süredir yazışmalarınızı okuyordum en sonunda dayanamayıp yazmaya karar verdim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o kadar sevinmiştim ki hamileyim dieşimdi tekrardan denemelerdeyiz ama çok korkuyorum yine kaybedeicem die
merhaba arkadaşlar bir süredir yazışmalarınızı okuyordum en sonunda dayanamayıp yazmaya karar verdim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o kadar sevinmiştim ki hamileyim dieşimdi tekrardan denemelerdeyiz ama çok korkuyorum yine kaybedeicem die
Düşünme canım insan düşündükçe kaderini kendi yazarmış demekki vakti ve zamanı var değil mi?
Türkceye cevirdin dimi canım. Cİnsel ilişki oldugunu falan yazyrsun bi arkadş bahsetmişti ama trkçesini bulamadgm için kullanamyrdum
7cevırdım yavrumm. Ayın 7 sınde mesaımm varmıss bana onu dedıı. Erkek cocuk yapacamm
7
adet dönemn ne zamn cnm bnmde 7 snde başlıyr mesai
şimdi anladım cnım bnmkisi 7 sinde başlıyr yumurtlama
11 i oğluş gelecek kızını verrsn dimi bna gelin hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?