2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

merak etme ikizlerin pesinden kosa-kosa kilo verirsin.hatta sonra kilo almak bile istersin

yok canim yaa o isin sakasi, ikiz oglum-kizim birlikte olursa tamam ben de buldum bunuyorum... daha bi taneyi yapamadik.. kalmiski ikiz.. tek yumurta ikizi bizde yok cift yumurta ikizi de cok zor.. amann allahim saglikli evlatlar versin de baska bir sey istemem...

tabi canim o isin sakasi.ama ikiz olursa da fena olmaz mesela ikiz kiz cocuklari.seni dusunemiyorum heralde boyle olursun:95:

tamam öyle olsun o zaman.. hadi öpiiimm e ne zaman gitcen daha???

gittimmmm geldimmmmmmm hadi hayırlı sonuclarrrrr inss.. yarın alıcam sonuclarıı.. cunkuuu ogleden sonra hormon testlerı yapmıyorlarmısss. ama ne olur ne olur bugun son gunum dedımm yalandan kım ölmüş tabı benım sahaneee masumlar masumu güzeller güzelii yuzumu gorup tamam alalım kanı dediiler.. ama sonuclar yarınnnn

Son düzenleme:

ay menbetaaaa ne diyim sana ben kiz yine cabuk.. ben iki hafta beklemistim hormon testi sonucunu.. ne gerizekali bi sistemi var buranin yaa... kac tüp kan verdin bakalim??? cok acidi mi??

ay menbetaaaa ne diyim sana ben kiz yine cabuk.. ben iki hafta beklemistim hormon testi sonucunu.. ne gerizekali bi sistemi var buranin yaa... kac tüp kan verdin bakalim??? cok acidi mi??

orası zatenn.. adam olse umurlarında olmıcakk.. kac tup derkenn ?? 1 tup aldılar gene kuzumm.. oncesındede 1 tup almıslardı.. hıc acımadı hatta ne hafıf elın var dedım hemsıreye.. heeec bısey anlamamişem gurbannn

bırde bu ay hamıle kalırmıssınn.. ayyy ıcım bır hoss olduuu.. hadı ınssss...
AY menbetacim senin o tatli agzin bal yesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy arkidis olarak eklıyımde bakımmm bııı

kızlaaarrr hormon testı yaptırmaya gıdıcemmm guzel haberlerle doneyım ınsallah dıcektımkı hemen cıkmaz sonuclar
yaptirdinmi kuzucum kan testini hadi insallah güzel sonuclar alirsin kuzucummmmm merakta koma beni olurmu

prolaktin değilde troid azligi sac dokulmesi yapar diye duydum kuzucum ama prolaktininede baktirman yerinde olmus tatlim iyi sonuc cikacindan eminim allahin izniyle
Tatlicadicim regencim sizde durumlar nasil baglantim kopup duruyo bi turlu tam okuyamiyorum sayfalari sitede sorun var galiba:26:

Advanced Woman Calendar - tanitim, yorumlar, indir - inndir.com
KIZLAR BİLGİNİZ VAR MI BİLMİYORUM AMA BÖYLE BİR PROGRAM BULDUM.programı indirip kurduktan sonra
'File' > 'Configure'ye tıklayıp, gelen pencere içinden Türkçeyi seçip 'OK' .
Takvimden adet gününü belirliyorsun herşeyini veriyor tahmini gebelik cinsiyet yumurtlama herşeyy ...ateş ölcümü takibi adet takibi alarmlı.güzel bir program

bugun yaptırdım canımm.. sonucları yarın alıcam ınsss.. hemen yazarım buraya.. cok tesekkur ederım canımm..

evet canım baktırıyom hepsine.. acildekı doktor pek bı genctı hangı hormonların ıstenecegını pek kestıremedı.. eskı tahlıllım yanımdaydı ona bakaraktan verıldı 2 tane hormon daha eklendı.. bakalım hayırlı sonuclar ınssssAllah

merhaba arkadaşlar bir süredir yazışmalarınızı okuyordum en sonunda dayanamayıp yazmaya karar verdim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o kadar sevinmiştim ki hamileyim die şimdi tekrardan denemelerdeyiz ama çok korkuyorum yine kaybedeicem die

Düşünme canım insan düşündükçe kaderini kendi yazarmış demekki vakti ve zamanı var değil mi?

canım hosgeldınnn... ınsss en yakın zamanda yenıden hamıle kalır ve saglıklı hamılelık gecırırsınn..

Düşünme canım insan düşündükçe kaderini kendi yazarmış demekki vakti ve zamanı var değil mi?

kızz bu program ne guzel eglencelı walla saolll

aynen öle canım demek ki zamanı değilmiş Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip eder inşallah. doktorum hiç bir nedeninin olmadığını söledi çoğu insanda olurmuş farkına bile varmazlarmıs.

kızz bu program ne guzel eglencelı walla saolll[/QUOTE]
Türkceye cevirdin dimi canım. Cİnsel ilişki oldugunu falan yazyrsun bi arkadş bahsetmişti ama trkçesini bulamadgm için kullanamyrdum

Türkceye cevirdin dimi canım. Cİnsel ilişki oldugunu falan yazyrsun bi arkadş bahsetmişti ama trkçesini bulamadgm için kullanamyrdum

cevırdım yavrumm. ayın 7 sınde mesaımm varmıss bana onu dedıı. erkek cocuk yapacamm

Son düzenleme:
7
adet dönemn ne zamn cnm bnmde 7 snde başlıyr mesai

şimcik canım 7 sınde yumurtluyomusumm.. ondan oncekı donem kız cocuk ıcın 7 den sonraki donem erkek cocuk ıcınn.. e tabı bıtane olsundasaglıklı olsun kız erkek hıc farketmez ama oglusum olsa daha ııı olur tabıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…