2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hem kız hem oğlan ikisinide varsın inşallah size:) yaa benim bugün 5. günüm geçikmemin hala olmadım. geçen hafta test yaptırdım 3,24 dü o yüzden önemsemedim ama hala olmadım gerçi kırmızıları yicekmişim gibi:)

aminnn cok saolll... kızz bır gıt kan testı yaptırr ne beklıyonnn.. belkıde yukselmıstır bhcg?? anamm nasıl duruyon sennn.. hadi hayırlısı ınss..

zonguldak canım ama tayinciyiz erzincandayız

oooo uzak ama yaa. ben kopamam yavrumdan veremem oralara.. içç güvey alayım en ıyısı

ben de ayni kuzum hic merak etme

bende 3tüp mü ne almislardi yaa.. bol bol iyi bari canin da yanmamis güzel..

ben de ayni kuzum hic merak etme

bende 3tüp mü ne almislardi yaa.. bol bol iyi bari canin da yanmamis güzel..

aaa sasırdımbak sımdı.. bende tek tup calsııyorlar.. :26::26: olsun temız cıksında muhımm degıll.. eee sen napıyonn?? gelip gidiyorsun benım gıbıı..

aaa sasırdımbak sımdı.. bende tek tup calsııyorlar.. :26::26: olsun temız cıksında muhımm degıll.. eee sen napıyonn?? gelip gidiyorsun benım gıbıı..

napiimm canim, simdi markete gitcem.. dedigin gibi gelip gidiyorum, cünkü esim geldi yemek felan.. markete gelip gideyim kendi yemegimi yicem

Herkese iyi geceler kizlarr esimin bugun sperm sonuclarini aldik inanilam mutluyum 6 milyon olan testimiz tam 58 milyona cikmis rabbime sukurler olsun

Merhaba azra3434 benim eşimde de sperm düşüklüğü var, dr. larımız hem yaşımızdan dolayı hemde eşimin sperm düşüklüğünden dolayı vakit kaybetmeden tüp bebek uygulamamızı istediler, yaptık ama maalesef hamilelik gelişmedi, maddi açıdan tekrar deneyecek durumumuz yok şu an yaşım da 38 her geçen gün zaman kaybımız oluyor, rica etsem nasıl bir yöntem uyguladınız da eşinin sperm sonuçları böylesine bir artış gösterdi, paylaşırsan çok ama çok minnettar kalırım, şimdiden teşekkür ederim...

google dan arastirdim ama her yerde elma sirkesi diyo

yok ben ojeyi biraz gec fark ettim de yani kurumustu artik o yuzden hic bi sey temizlemiyo

Asetonla... Ben her daim o şekilde çıkarıyorum... )

Tkale tebrik ederim tatlım, yılın son günlerinde içimizi ısıtan, bize mutluluk veren bir haber verdin, Rab'im inşallah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip eder. Darısı bekleyen, isteyen hepimizin başına inşallah...

azra3434 inşallah yeni yılda güzel haberlerini alırız, Rab'bim umutlarınızı boş çıkarmasın...

Selam kizlar nsilsiniz

Beni kimse sormamis cok uzuldum zaten morelim bozuk uzgundum simdi sifir oldu

Benim tanidigimin tanidigi 7aylik hamileyken gogus kanseri oldugunu ogreniyor ve malesef cok ilerlemis demis doktor

Hamile oldugundanda tedaviye baslayamiyorlarmis ve cocugun 8aylik olmasini beklemisler sezeryanla almislar kiz cocugu saglikli ama anne icin cok gec olmus artik cunku yayilmis kanseri suan kemikleri kiriliyormus ve zayiflamis

Doktorlar hicbir tedavi uygulayamayiz demis 1aya kalmaz vefat eder demis ve tanidiklari helallik istemek icin hastahaneye dolmuslar

Gozunaydina degil helallik dilemeye gidiyorlar cok aci birsey

Bu bayan daha 30yasinda ve 4cocuk annesiymis en buyugu okula gidiyor ve en kucukleri ise bi kac gunlukmus

Cok cok uzuldum halime cok sukrettim artik uzulmuyorum bebegimin olmasini tabiki cok istiyorum ama Rabbimdenn herzaman hayirlisini diliyorum sagligimiz yerinde ve saglikli hayirli zamanda bir nesil istiyorum

Eminimki Rabbim en dogrusunu bilir verir ben bu konuda acizim belkide cok istemekle suc isliyorum ama artik Rabbim hepimize once saglik sonra hayirli zamanda hayirli evlatlar versin bizlere

Bebegin adi HAYAT mis annesi takmis kuzum minicik yasta annesini kaybedecek bu bebege dua edin arkadaslar

Allah kimseyi Annesiz Babasiz birakmasin Amiiiiinnn

canim yaaa bu nasil bi haber.. ya Allahim hic mi sansi yok??? o bebek napcak yaa.. cok üzüldüm tüylerim diken diken oldu yaa Allahim yardimcisi oldun kücük hayatin.. yazik kadina yaa.. bebegini sevemecek mi simdi...

napiimm canim, simdi markete gitcem.. dedigin gibi gelip gidiyorum, cünkü esim geldi yemek felan.. markete gelip gideyim kendi yemegimi yicem

kolay gelsın sana.

Ya nasıl bır haber buu.. Allah ım allak bullak oldumm. esıme bıle soyledımm.. Allah yardımcıları olsunn.. ne denır kı baskaaa..

Son düzenleme:

İnan çok ama çok üzüldüm, sözlerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri... Çok çok acı bir durum, Allah sevenlerine sabır versin, canının tanesine uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin... Böyle durumlar bizleri biraz silkeleyip kendimize gelmemizi sağlıyor, bazen bazı konularda kendimizi çok ama çok kaptırıyoruz, hayır ve şerin Allah'tan geldiğini ama daha da önemlisi arzuladığımız, sahip olmayı istediğimiz bütün güzel şeylerin gerçekleşmesinin Rab'bimin bizim için nasip ettiği en hayırlı zamanda gerçekleşeceğini unutuyoruz... Şükretmek çok önemli, bulunduğumuz şartlar için, sahip olduklarımız için, ailemiz için, işimiz için, vs vs vs... Şükrettiğimiz sürece Allah biz kullarının kalbini kırmaz, üzmez!.. Allah kullarına isteyin, siz benden isteyin ki ben size vereyim demiş!.. Rab'bim hepimize her daim hakkımızda hayırlısını ve en kısa zamanda da sağlıklı çocuklarımız olmasını nasip etsin... Amin...

Evet kizlar cok zor bi durum olsa gerek dusunmesi bile kotu yasanmasi hayal edilemez

Regenim doktorlar hicbir sansinin olmadini soylemisler hicbir tedavi uygulanmiyor
Tomografi yapilamadi bebek 7aylik karnindayken simdi heryere bulasiyor

Annesi bebegine doymayi birak goremiyordur herhalde cunku erken dogum koruma altinda

Ben bu haberi aldigimda cok uzuldum cok dusundum dua ettim
Dun topice giremedim anlatmim dedim ama sukretmemiz gerektigini dusunerek ibret olmasini istedim
Belkide dualarla kucuk hayat gelecekte cok guzel hayati olur

Aaaahhh ahhhh atlatamadim kafamdan silemiyorum aaglamamak elde degil

Geride kalan ailesine sabir versin Rabbim

yaaa bu ne böyle.. yazik ama yaa.. allahim yardimcilari olsun...

slm kızlar benide listenize yazarmısınız?? pcoluyum ...negatifimi aldım aralık için şimdi adetimi bekliyorum adetimle beraber aşılama yaptırıyorz...göbüşler bebişle kamufle olsun inş....

slm kızlar benide listenize yazarmısınız?? pcoluyum ...negatifimi aldım aralık için şimdi adetimi bekliyorum adetimle beraber aşılama yaptırıyorz...göbüşler bebişle kamufle olsun inş....

hosgeldin canim benim... tatlicadi gelsin yazar seni listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…