- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.481
kızzz bende erkek ıstıyoooommmmEger kızz olursa verırımmm Hangı sehırdesın bakayım bı onu soyle once..
hem kız hem oğlan ikisinide varsın inşallah size:) yaa benim bugün 5. günüm geçikmemin hala olmadım. geçen hafta test yaptırdım 3,24 dü o yüzden önemsemedim ama hala olmadım gerçi kırmızıları yicekmişim gibi:)
zonguldak canım ama tayinciyiz erzincandayız
aminnn cok saolll... kızz bır gıt kan testı yaptırr ne beklıyonnn.. belkıde yukselmıstır bhcg?? anamm nasıl duruyon sennn.. hadi hayırlısı ınss..
gögüslerim fln şişmişti olucam die bekledim ama iş çıkışı alıcam bir test sabah yapıcam inşallah çift çizgiyi görürüm:)
gögüslerim fln şişmişti olucam die bekledim ama iş çıkışı alıcam bir test sabah yapıcam inşallah çift çizgiyi görürüm:)
AY menbetacim senin o tatli agzin bal yesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yaptirdinmi kuzucum kan testini hadi insallah güzel sonuclar alirsin kuzucummmmmmerakta koma beni olurmu
prolaktin değilde troid azligi sac dokulmesi yapar diye duydum kuzucum ama prolaktininede baktirman yerinde olmus tatlim iyi sonuc cikacindan eminim allahin izniyle
Tatlicadicim regencim sizde durumlar nasil baglantim kopup duruyo bi turlu tam okuyamiyorum sayfalari sitede sorun var galiba:26:
orası zatenn.. adam olse umurlarında olmıcakk.. kac tup derkenn ?? 1 tup aldılar gene kuzumm.. oncesındede 1 tup almıslardı.. hıc acımadı hatta ne hafıf elın var dedım hemsıreye.. heeec bısey anlamamişem gurbannn
ben de ayni kuzum hic merak etme
bende 3tüp mü ne almislardi yaa.. bol boliyi bari canin da yanmamis güzel..
aaa sasırdımbak sımdı.. bende tek tup calsııyorlar.. :26::26: olsun temız cıksında muhımm degıll.. eee sen napıyonn?? gelip gidiyorsun benım gıbıı..
Herkese iyi geceler kizlarr esimin bugun sperm sonuclarini aldik inanilam mutluyum 6 milyon olan testimiz tam 58 milyona cikmis rabbime sukurler olsun
google dan arastirdim ama her yerde elma sirkesi diyo
yok ben ojeyi biraz gec fark ettim de yani kurumustu artik o yuzden hic bi sey temizlemiyo
Selam kizlar nsilsiniz
Beni kimse sormamis cok uzuldum zaten morelim bozuk uzgundum simdi sifir oldu
Benim tanidigimin tanidigi 7aylik hamileyken gogus kanseri oldugunu ogreniyor ve malesef cok ilerlemis demis doktor
Hamile oldugundanda tedaviye baslayamiyorlarmis ve cocugun 8aylik olmasini beklemisler sezeryanla almislar kiz cocugu saglikli ama anne icin cok gec olmus artik cunku yayilmis kanseri suan kemikleri kiriliyormus ve zayiflamis
Doktorlar hicbir tedavi uygulayamayiz demis 1aya kalmaz vefat eder demis ve tanidiklari helallik istemek icin hastahaneye dolmuslar
Gozunaydina degil helallik dilemeye gidiyorlar cok aci birsey
Bu bayan daha 30yasinda ve 4cocuk annesiymis en buyugu okula gidiyor ve en kucukleri ise bi kac gunlukmus
Cok cok uzuldum halime cok sukrettim artik uzulmuyorum bebegimin olmasini tabiki cok istiyorum ama Rabbimdenn herzaman hayirlisini diliyorum sagligimiz yerinde ve saglikli hayirli zamanda bir nesil istiyorum
Eminimki Rabbim en dogrusunu bilir verir ben bu konuda acizim belkide cok istemekle suc isliyorum ama artik Rabbim hepimize once saglik sonra hayirli zamanda hayirli evlatlar versin bizlere
Bebegin adi HAYAT mis annesi takmis kuzum minicik yasta annesini kaybedecek bu bebege dua edin arkadaslar
Allah kimseyi Annesiz Babasiz birakmasin Amiiiiinnn
napiimm canim, simdi markete gitcem.. dedigin gibi gelip gidiyorum, cünkü esim geldiyemek felan.. markete gelip gideyim kendi yemegimi yicem
Selam kizlar nsilsiniz
Benim tanidigimin tanidigi 7aylik hamileyken gogus kanseri oldugunu ogreniyor ve malesef cok ilerlemis demis doktor
Hamile oldugundanda tedaviye baslayamiyorlarmis ve cocugun 8aylik olmasini beklemisler sezeryanla almislar kiz cocugu saglikli ama anne icin cok gec olmus artik cunku yayilmis kanseri suan kemikleri kiriliyormus ve zayiflamis
Doktorlar hicbir tedavi uygulayamayiz demis 1aya kalmaz vefat eder demis ve tanidiklari helallik istemek icin hastahaneye dolmuslar
Bu bayan daha 30yasinda ve 4cocuk annesiymis en buyugu okula gidiyor ve en kucukleri ise bi kac gunlukmus
Cok cok uzuldum halime cok sukrettim artik uzulmuyorum bebegimin olmasini tabiki cok istiyorum ama Rabbimdenn herzaman hayirlisini diliyorum sagligimiz yerinde ve saglikli hayirli zamanda bir nesil istiyorum
Eminimki Rabbim en dogrusunu bilir verir ben bu konuda acizim belkide cok istemekle suc isliyorum ama artik Rabbim hepimize once saglik sonra hayirli zamanda hayirli evlatlar versin bizlere
Bebegin adi HAYAT mis annesi takmis kuzum minicik yasta annesini kaybedecek bu bebege dua edin arkadaslar
kolay gelsın sana.
Ya nasıl bır haber buu.. Allah ım allak bullak oldumm. esıme bıle soyledımm.. Allah yardımcıları olsunn.. ne denır kı baskaaa..
Selam kizlar nsilsiniz
Evet kizlar cok zor bi durum olsa gerek dusunmesi bile kotu yasanmasi hayal edilemez
Regenim doktorlar hicbir sansinin olmadini soylemisler hicbir tedavi uygulanmiyor
Tomografi yapilamadi bebek 7aylik karnindayken simdi heryere bulasiyor
Annesi bebegine doymayi birak goremiyordur herhalde cunku erken dogum koruma altinda
Ben bu haberi aldigimda cok uzuldum cok dusundum dua ettim
Dun topice giremedim anlatmim dedim ama sukretmemiz gerektigini dusunerek ibret olmasini istedim
Belkide dualarla kucuk hayat gelecekte cok guzel hayati olur
Aaaahhh ahhhh atlatamadim kafamdan silemiyorum aaglamamak elde degil
Geride kalan ailesine sabir versin Rabbim
slm kızlar benide listenize yazarmısınız?? pcoluyum ...negatifimi aldım aralık için şimdi adetimi bekliyorum adetimle beraber aşılama yaptırıyorz...göbüşler bebişle kamufle olsun inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?