2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ask olsun gogom kucuk osmani tanimiyonmu bak olmadi simdi

Oyle bir gecer zamankideki osman sen ne dusundun Allah bilir hey gidi heyyy

ben kuppeye küstüm yok haberim canım ondan.. sanada sıhatler olsun şimdiden

gel yavri gel böğrüme gel... yavrimmmm
aaaa niye kuzucum ben kacirmisim:26:

canim cok gecmis olsun. Esim varikosel ameliyat oldu. Onun faydasi cok fazla. Birde kecibonuzu kuru, proxeed isminde multi vitamin, e vitamini, aliyor canim. Ayrica ginseng ginko bloboa aliyor gun asiri

nartanem kanim dondu resmen rabbim sevdiklerine uzun omurler versin insallah

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Beyazgala cok dogru soylemissin canim aklimizi basimiza alalim diye butun bunlar biz insanoglunun basina geliyor bizim icin hayirli olani istemek gerek her konuda

Azram amiin canim bende dondum hala basim agriyor uzuntudenmi dusunmektenmi bilmiyorum
Ama iste yinede herseye ragmen moreli duzgun tutmali uzulupte kendi saglimizi ihmal etmemeliyiz

canım benim ya çok üzüldüm allah yardımcımız olsun allah kimsenin başına vermesin...

kızlar size bir dua yazıyorum kötü bir şey duyduğunuzda sizin de başınıza gelmemesi için okunan bir dua bu.

elhamdülillahillezi afani mimmebtelake bihi ve fazzaleni ala kesirin mimmen haleka tafdilen...(amin)

Son düzenleme:
Ask olsun gogom kucuk osmani tanimiyonmu bak olmadi simdi

Oyle bir gecer zamankideki osman sen ne dusundun Allah bilir hey gidi heyyy

bılıyomm gogommmm sana takılmak ıcın soledıydım..

bırkere adım cıkmısya ondan oyle dıyon dimi benım aklıma ne gelcekki baska

Merhaba kizlar ben geldim nasilsinizz..
burda sabah yine test yapdim bat yarin ve bugun pespembe cikti.. Cok mutluyum insallah bi sorun olmaz.

Son düzenleme:
canım benim inşallah herşey gönlünce ve hayırlısıyla olur...benimde bat 3 ocak ve çok heyecanlıyım aynı zamandada korkuyorum...

Rabbim insallah bebisini en kiss zamanda veriir.. Sen gel bendeki korkuyu gor, 11 aylik evliyim ikinci hamile kalisim biri dustu sonra gecen ay doktor kan sonucunu karistirip negatifken pozitif dedi.. Anlicagin bu ay pes edip hic planlamadim ve bebis gelmis

canım senin bat yarınsa sen kaç gün önceden yaptın idrar testini hani silik çıkmıştı?benim bat a 6 gün var acaba yapsam çıkar mu ki?

Son düzenleme:
canım senin bat yarınsa sen kaç gün önceden yaptın idrar testini hani dilik çıkmıştı?benim bat a 6 gün var acaba yapsam çıkar mu ki?

Valla cnm diger hamilelikte 2 gun gecince cikmisti.. Bu sefer 3 gun onceden yaptim ilk cok silikti golge gibi dunku daha belirgindi pembesi bugun yaptim cok daha belirgin pembe oldu.. Bu ay cok belirti yasadim ve bunlarin psikolojik olmadigindan emindim buyuzden test yaptim..hatta digital testte yaptim dun pozitif cikti..

bende birtane test alsammı acaba ya off off sonuçtan da korkuyorum ama neyse ben birkaç gün daha bekleyim ayrıca digital test nasıl oluyo ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…