- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.501
aaaa niye kuzucum ben kacirmisim:26:ben kuppeye küstümyok haberim canım ondan.. sanada sıhatler olsun şimdiden
gel yavri gel böğrüme gel... yavrimmmm
canim cok gecmis olsun. Esim varikosel ameliyat oldu. Onun faydasi cok fazla. Birde kecibonuzu kuru, proxeed isminde multi vitamin, e vitamini, aliyor canim. Ayrica ginseng ginko bloboa aliyor gun asiriMerhaba azra3434 benim eşimde de sperm düşüklüğü var, dr. larımız hem yaşımızdan dolayı hemde eşimin sperm düşüklüğünden dolayı vakit kaybetmeden tüp bebek uygulamamızı istediler, yaptık ama maalesef hamilelik gelişmedi, maddi açıdan tekrar deneyecek durumumuz yok şu an yaşım da 38 her geçen gün zaman kaybımız oluyor, rica etsem nasıl bir yöntem uyguladınız da eşinin sperm sonuçları böylesine bir artış gösterdi, paylaşırsan çok ama çok minnettar kalırım, şimdiden teşekkür ederim...
Asetonla... Ben her daim o şekilde çıkarıyorum...)
nartanem kanim dondu resmen rabbim sevdiklerine uzun omurler versin insallahSelam kizlar nsilsiniz
Beni kimse sormamis cok uzuldum zaten morelim bozuk uzgundum simdi sifir oldu
Benim tanidigimin tanidigi 7aylik hamileyken gogus kanseri oldugunu ogreniyor ve malesef cok ilerlemis demis doktor
Hamile oldugundanda tedaviye baslayamiyorlarmis ve cocugun 8aylik olmasini beklemisler sezeryanla almislar kiz cocugu saglikli ama anne icin cok gec olmus artik cunku yayilmis kanseri suan kemikleri kiriliyormus ve zayiflamis
Doktorlar hicbir tedavi uygulayamayiz demis 1aya kalmaz vefat eder demis ve tanidiklari helallik istemek icin hastahaneye dolmuslar
Gozunaydina degil helallik dilemeye gidiyorlar cok aci birsey
Bu bayan daha 30yasinda ve 4cocuk annesiymis en buyugu okula gidiyor ve en kucukleri ise bi kac gunlukmus
Cok cok uzuldum halime cok sukrettim artik uzulmuyorum bebegimin olmasini tabiki cok istiyorum ama Rabbimdenn herzaman hayirlisini diliyorum sagligimiz yerinde ve saglikli hayirli zamanda bir nesil istiyorum
Eminimki Rabbim en dogrusunu bilir verir ben bu konuda acizim belkide cok istemekle suc isliyorum ama artik Rabbim hepimize once saglik sonra hayirli zamanda hayirli evlatlar versin bizlere
Bebegin adi HAYAT mis annesi takmis kuzum minicik yasta annesini kaybedecek bu bebege dua edin arkadaslar
Allah kimseyi Annesiz Babasiz birakmasin Amiiiiinnn
canim cok gecmis olsun. Esim varikosel ameliyat oldu. Onun faydasi cok fazla. Birde kecibonuzu kuru, proxeed isminde multi vitamin, e vitamini, aliyor canim. Ayrica ginseng ginko bloboa aliyor gun asiri
Sağ ol, çok teşekkür ederim canım, varikosel amaliyet için bişi diyemicem ama diğer yazdıklarını uygulucam umarım onların da bir nebze olsun faydası olur...
Bu keçi boynuzu kürü ne oluyor acaba, hazır bir ürün mü yoksa kendimiz mi yapıyoruz... Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim...
canim cok gecmis olsun. Esim varikosel ameliyat oldu. Onun faydasi cok fazla. Birde kecibonuzu kuru, proxeed isminde multi vitamin, e vitamini, aliyor canim. Ayrica ginseng ginko bloboa aliyor gun asiri
Sağ ol, çok teşekkür ederim canım, varikosel amaliyet için bişi diyemicem ama diğer yazdıklarını uygulucam umarım onların da bir nebze olsun faydası olur...
Bu keçi boynuzu kürü ne oluyor acaba, hazır bir ürün mü yoksa kendimiz mi yapıyoruz... Bilgisi olan varsa paylaşabilirse sevinirim...
Nedemek canim benim sifa olsun insallah. Uroloji doktoruna muayene olmusmuydu esin?
Selam kizlar nsilsiniz
Beni kimse sormamis cok uzuldum zaten morelim bozuk uzgundum simdi sifir oldu
Benim tanidigimin tanidigi 7aylik hamileyken gogus kanseri oldugunu ogreniyor ve malesef cok ilerlemis demis doktor
Hamile oldugundanda tedaviye baslayamiyorlarmis ve cocugun 8aylik olmasini beklemisler sezeryanla almislar kiz cocugu saglikli ama anne icin cok gec olmus artik cunku yayilmis kanseri suan kemikleri kiriliyormus ve zayiflamis
Doktorlar hicbir tedavi uygulayamayiz demis 1aya kalmaz vefat eder demis ve tanidiklari helallik istemek icin hastahaneye dolmuslar
Gozunaydina degil helallik dilemeye gidiyorlar cok aci birsey
Bu bayan daha 30yasinda ve 4cocuk annesiymis en buyugu okula gidiyor ve en kucukleri ise bi kac gunlukmus
Cok cok uzuldum halime cok sukrettim artik uzulmuyorum bebegimin olmasini tabiki cok istiyorum ama Rabbimdenn herzaman hayirlisini diliyorum sagligimiz yerinde ve saglikli hayirli zamanda bir nesil istiyorum
Eminimki Rabbim en dogrusunu bilir verir ben bu konuda acizim belkide cok istemekle suc isliyorum ama artik Rabbim hepimize once saglik sonra hayirli zamanda hayirli evlatlar versin bizlere
Bebegin adi HAYAT mis annesi takmis kuzum minicik yasta annesini kaybedecek bu bebege dua edin arkadaslar
Allah kimseyi Annesiz Babasiz birakmasin Amiiiiinnn
Ask olsun gogom kucuk osmani tanimiyonmu bak olmadi simdi
Oyle bir gecer zamankideki osman sen ne dusundun Allah bilir hey gidi heyyy
Merhaba kizlar ben geldim nasilsinizz..
burda sabah yine test vardim bat yarin ve bugun pespembe cikti.. Cok mutluyum insallah bi sorun olmaz.
canım benim inşallah herşey gönlünce ve hayırlısıyla olur...benimde bat 3 ocak ve çok heyecanlıyım aynı zamandada korkuyorum...
Rabbim insallah bebisini en kiss zamanda veriir..Sen gel bendeki korkuyu gor, 11 aylik evliyim ikinci hamile kalisim biri dustu sonra gecen ay doktor kan sonucunu karistirip negatifken pozitif dedi.. Anlicagin bu ay pes edip hic planlamadim ve bebis gelmis
canım senin bat yarınsa sen kaç gün önceden yaptın idrar testini hani dilik çıkmıştı?benim bat a 6 gün var acaba yapsam çıkar mu ki?
Valla cnm diger hamilelikte 2 gun gecince cikmisti.. Bu sefer 3 gun onceden yaptim ilk cok silikti golge gibi dunku daha belirgindi pembesi bugun yaptim cok daha belirgin pembe oldu.. Bu ay cok belirti yasadim ve bunlarin psikolojik olmadigindan emindim buyuzden test yaptim..hatta digital testte yaptim dun pozitif cikti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?