- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.521
kizlaarrr????????
Hunuuuuu kizlarrr
beni farketmediler bile yaa
ozele gıtmıyorum canımmçç onun ıcın dıger ıle gıtmem gerekıyor bılıyorsun..devlete gıdıp yaptırcam.
dımı yaa.. sımdı hangı renk alayım o zaman ıkı kutu alıcamm. soyle bakımmm. karamel felan nasıl tutar.. hadı renk soylee cabukkocam goturcek ıkı dk sokarım markete.. ama dıpten cıkan koyu kestane sac rengıme uyum saglasın. eger olurda hamıs kalırsam boyatama bıdaha.. haydı soyleeee
prolaktin değilde troid azligi sac dokulmesi yapar diye duydum kuzucum ama prolaktininede baktirman yerinde olmus tatlim iyi sonuc cikacindan eminim allahin izniyle
Tatlicadicim regencim sizde durumlar nasil baglantim kopup duruyo bi turlu tam okuyamiyorum sayfalari sitede sorun var galiba:26:
merhaba arkadaşlar bir süredir yazışmalarınızı okuyordum en sonunda dayanamayıp yazmaya karar verdim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim o kadar sevinmiştim ki hamileyim dieşimdi tekrardan denemelerdeyiz ama çok korkuyorum yine kaybedeicem die
ooooo kimleri görüyorum regencim hoşgeldin hoşgeldin
Hunuuuuu kizlarrr
Canim benim ben seni hic unuturmuyum nasilsin batin ne zamandihoşgeldin azracım canım benim sen beni unuttun zaten
hosbulduk tatlim
sana da hunuuuuu azracim
canımın içi sen neden bu kadar çiseden nem kapıyon bu ara???
onun başka bi şekli varda topiğin terbiyesini bozmayalım
canım görmemişim.. kusuruma bakma. ne renk aldın ne yaptın??
ben hala aynıyım azracım. kuppe olayına gelince hiç gelmediği için küstüm ben ona...
hoşgeldin aramıza. Allahım bi daha yaşatmasın inşallah
eee kızlar napıyonuz bakimmmm
hoşgeldin canım ii napalım öyle oturuyom battaniyeyle çok üşüyorum ben ya ellerim ayaklarım buzane
ateşin düştümü yoksa?
canımın içi sen neden bu kadar çiseden nem kapıyon bu ara???
onun başka bi şekli varda topiğin terbiyesini bozmayalım
canım görmemişim.. kusuruma bakma. ne renk aldın ne yaptın??
ben hala aynıyım azracım. kuppe olayına gelince hiç gelmediği için küstüm ben ona...
hoşgeldin aramıza. Allahım bi daha yaşatmasın inşallah
eee kızlar napıyonuz bakimmmm
tatlım sabah ölçtüm 36,6 çıktı ama ben donuyorum noluyo yaaa
Kalorifer yanmiomu kuzucm
hosgeldiniz baskan hanimmmgözümüz yollarda kaldi
Kalorifer yanmiomu kuzucm
ciddimi kız ??
sen bana hiç bakmıyon... sen beni hiç sevmiyonnnnn
Valla cnm diger hamilelikte 2 gun gecince cikmisti.. Bu sefer 3 gun onceden yaptim ilk cok silikti golge gibi dunku daha belirgindi pembesi bugun yaptim cok daha belirgin pembe oldu.. Bu ay cok belirti yasadim ve bunlarin psikolojik olmadigindan emindim buyuzden test yaptim..hatta digital testte yaptim dun pozitif cikti..
SLM ARKADASLAR galiba ben hamisim ya ikinci cizgiyi gördummmmmmmm yasasiiiiiiiin=) allahim
OLMAYANLARADA NASIP etsinnnnnnnnnnnnnn
eveetttt baktim baktim ciktim... baskansiz olmuyor yaa... kendimizi terkedilmis hissediyoruz
SLM ARKADASLAR galiba ben hamisim ya ikinci cizgiyi gördummmmmmmm yasasiiiiiiiin=) allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?