2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

beni farketmediler bile yaa

canımın içi sen neden bu kadar çiseden nem kapıyon bu ara???
onun başka bi şekli varda topiğin terbiyesini bozmayalım

canım görmemişim.. kusuruma bakma. ne renk aldın ne yaptın??

ben hala aynıyım azracım. kuppe olayına gelince hiç gelmediği için küstüm ben ona...

hoşgeldin aramıza. Allahım bi daha yaşatmasın inşallah

eee kızlar napıyonuz bakimmmm

hoşgeldin canım ii napalım öyle oturuyom battaniyeyle çok üşüyorum ben ya ellerim ayaklarım buzane

hosgeldiniz baskan hanimmm gözümüz yollarda kaldi

slm benim bugün adet günüm beklemedeyim .8 aydır istiyoruz bu ay ilk defa soğan kürü kullandım ve biraz ümitliyim .bende basit 6 cm kist var sağda kürü onun için kullandım.gelelim şu garip son bat haftasında yani bu hafta ilk önce kasıklarımda ağrı ilk önce sağdaydı sonra sola geçti bugüne kadar devam etti bide alt tarafa batmalar oldu hafta başında .şimdi 2 gündürde inanılmaz bel ağrım var kırık gibi ağrıyo normalde sadece belim ağrır hafiften birde adet olcam gün sancım başlar okadar .bugün hem bel ağrım hem de bacaklarım koptu resmen ben diorumki psikolojik ama bu kadarıda fazla adet sancısını sezerim hemen akşam oldu hala sezmedim .inş boşu boşuna geçmez tarihim .7 aydır hep aynı gün olurdum inş değilsem olurum yoksa yumurtlama da hesaplayamam.kafam çok karışık kocamda karşıma sen psikolojik olmuyorsun diyordiyeceğim şu ki senin belirtilerden kaçı buna benziyodu yardım lütfen

SLM ARKADASLAR galiba ben hamisim ya ikinci cizgiyi gördummmmmmmm yasasiiiiiiiin=) allahim
OLMAYANLARADA NASIP etsinnnnnnnnnnnnnn

SLM ARKADASLAR galiba ben hamisim ya ikinci cizgiyi gördummmmmmmm yasasiiiiiiiin=) allahim
OLMAYANLARADA NASIP etsinnnnnnnnnnnnnn

yaa canım benim bende seni bekliyordum yaa...nerde kaldın ?ne zaman test yaptın?bugün niye girmedin senden haber bekliyoz herhalde küstüm amma çok soru sordum şimdi cvp ver bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…