- 20 Kasım 2011
- 387
- 12
- 68
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.541
tebrik ederim... Zaten hamile olduğunu düşünüyordum. Hayırlısı olsun. Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin
gözünaydin canim benim Allah kucagina da almayi nasip etsin bakalim hayirli olsun
gözünaydin canim benim Allah kucagina da almayi nasip etsin bakalim hayirli olsun
yaa canım benim bende seni bekliyordum yaa...nerde kaldın ?ne zaman test yaptın?bugün niye girmedin senden haber bekliyoz herhalde küstümamma çok soru sordum şimdi cvp ver bakalım...
gördün mü sekerci... brake bize cvepa vermedi... ne mutluki gözü bizim tebrik mesajlarimizi görmüyor
SAOL CANIM RESMINIDE CEKTI TESTIN ama koyamadim buraya S:S: dun konujsduk test yapin fln dedi arkadaslar bende yok fln dedim korkuyrum
ama cesaret ettim artik mecbur:) iyikide yapmisim korkacak hic birsey yokmuss ins cnm Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin!
yaa canım benim bende seni bekliyordum yaa...nerde kaldın ?ne zaman test yaptın?bugün niye girmedin senden haber bekliyoz herhalde küstümamma çok soru sordum şimdi cvp ver bakalım...
as slm cnm diyelim ya sorma test pesinde kostum isztteeyarin isim war ise gitcem ama sanirim doktora gitcem ve is yasagi alcam
cunki iyice belli oldu cnm ikinci cizgiii ins Alahim seninde bir an önce bebeisini kucaginia verir
tatlıcadım ben sanada küstm yazıyorum bana hiç cvp yazmıyosun
kıslarrrrr size bi soru sorucam ama gülmeyin lütfen ya çok korkuyorum aşılamaya gidicez bütün aksilikler aklıma takılıyor. ya aşılama günü eşim boşalamazsa nolcekkkk????:18::18::18:
inşallah canım bende birkaç gün daha bekleyeceğim ve snra test yapacağım hayırlı haberler olur inşallah
hayırlı uğurlu olsun brakecim bir melek daha kavuşsun anneciğine inşallahhh:)))))
neden küstün ya.. ne sordun canım sorunu anlayamadım ben sanırım:26:
aiiii hadi bakalim senindgzl haberlerini bekliyorum cnm bende bir hafta sonra testi denicem ama yarin doktoragidersem kan testi yapcam
orda cikarsa tese gerek yok :)inssss canimmm
- ben resmini cektim testin ama koyamadim buraya nasil koyulyuor biliyormusun sen???
aiiii hadi bakalim senindgzl haberlerini bekliyorum cnm bende bir hafta sonra testi denicem ama yarin doktoragidersem kan testi yapcam
orda cikarsa tese gerek yok :)inssss canimmm
- ben resmini cektim testin ama koyamadim buraya nasil koyulyuor biliyormusun sen???
bişey sormadım ma sen ateşimi sordun bende söyledim snra hiç bişey yazmadın...işte o yüzde küstüm
ben bilmiyorum canım belki tatlıcadı biliyodur???
Nedemek canim benim sifa olsun insallah. Uroloji doktoruna muayene olmusmuydu esin?
Beyazgala cok dogru soylemissin canim aklimizi basimiza alalim diye butun bunlar biz insanoglunun basina geliyor bizim icin hayirli olani istemek gerek her konuda
Kesinlikle haklısın, her zaman hakkımızda hayırlısını dilemeli, biz bizim için en doğru olanının bizim istediklerimiz olduğunu sanıyoruz ama bilmiyoruz ki alemlerin yüce Rab'binin bizim bu kıt aklımızın yetemeyeceği güzellikleri bize bahşedeceğini...
canım benim inşallah herşey gönlünce ve hayırlısıyla olur...benimde bat 3 ocak ve çok heyecanlıyım aynı zamandada korkuyorum...
Hadi bakalım yeni yılın ilk güzel haberini sendem mi alıcaz şimdi?..
SLM ARKADASLAR galiba ben hamisim ya ikinci cizgiyi gördummmmmmmm yasasiiiiiiiin=) allahim
OLMAYANLARADA NASIP etsinnnnnnnnnnnnnn
Aman Allah'ım bu ne güzel bir haber, kızlar yeni yıla girerken ardı ardına böyle güzel haberler almak valla umutlarımı güçlendiriyor, amiiinnnnnnnnn canım inşallah... Allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım...
kıslarrrrr size bi soru sorucam ama gülmeyin lütfen ya çok korkuyorum aşılamaya gidicez bütün aksilikler aklıma takılıyor. ya aşılama günü eşim boşalamazsa nolcekkkk????:18::18::18:
Valla tatlım stres olacağı kesin ama sen içini ferah tut korktuğun olmaz, neticede aşılama bu hamile kalma olasılığın doğal yönteme nazaran daha yüksek, bu fırsatın farkındadır ve değerlendirecektir... Hadi bakalım Allah gönlünüze göre versin, yeni yılın güzel haberlerinden biri de senden gelsin...
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın
kızlar ben bu yazıyı başka forumdan buldum yapan yada deneyen varmı? bu bir gerçekmiş herkes deniyomuşş bunu..bende deneyecem bi kaç gün snra.adeti yaklaşanlar denesin bi bakalım???
alemsin valla regen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?