2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kıslarrrrr size bi soru sorucam ama gülmeyin lütfen ya çok korkuyorum aşılamaya gidicez bütün aksilikler aklıma takılıyor. ya aşılama günü eşim boşalamazsa nolcekkkk????:18::18::18:

gözünaydin canim benim Allah kucagina da almayi nasip etsin bakalim hayirli olsun

SAOL CANIM RESMINIDE CEKTI TESTIN ama koyamadim buraya S:S: dun konujsduk test yapin fln dedi arkadaslar bende yok fln dedim korkuyrum
ama cesaret ettim artik mecbur:) iyikide yapmisim korkacak hic birsey yokmuss ins cnm Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin!

gözünaydin canim benim Allah kucagina da almayi nasip etsin bakalim hayirli olsun

yaa canım benim bende seni bekliyordum yaa...nerde kaldın ?ne zaman test yaptın?bugün niye girmedin senden haber bekliyoz herhalde küstüm amma çok soru sordum şimdi cvp ver bakalım...

gördün mü sekerci... brake bize cvepa vermedi... ne mutluki gözü bizim tebrik mesajlarimizi görmüyor

heheheeee cevap vermis bile pardon...

Son düzenleme:
gördün mü sekerci... brake bize cvepa vermedi... ne mutluki gözü bizim tebrik mesajlarimizi görmüyor

evet regencim demek bizi kale almıyorlar napalım artık bizde küstük işte

evet sana cvp vermiş bana yine yok yaaa kızlar bak küstüm size brakee tatlıcadı öyle olsun bakalım siz zaten beni hiç sevmiyosunuz

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun brakecim bir melek daha kavuşsun anneciğine inşallahhh:)))))

Son düzenleme:
yaa canım benim bende seni bekliyordum yaa...nerde kaldın ?ne zaman test yaptın?bugün niye girmedin senden haber bekliyoz herhalde küstüm amma çok soru sordum şimdi cvp ver bakalım...

as slm cnm diyelim ya sorma test pesinde kostum iszttee yarin isim war ise gitcem ama sanirim doktora gitcem ve is yasagi alcam
cunki iyice belli oldu cnm ikinci cizgiii ins Alahim seninde bir an önce bebeisini kucaginia verir

as slm cnm diyelim ya sorma test pesinde kostum iszttee yarin isim war ise gitcem ama sanirim doktora gitcem ve is yasagi alcam
cunki iyice belli oldu cnm ikinci cizgiii ins Alahim seninde bir an önce bebeisini kucaginia verir

inşallah canım bende birkaç gün daha bekleyeceğim ve snra test yapacağım hayırlı haberler olur inşallah

tatlıcadım ben sanada küstm yazıyorum bana hiç cvp yazmıyosun

neden küstün ya.. ne sordun canım sorunu anlayamadım ben sanırım:26:

kıslarrrrr size bi soru sorucam ama gülmeyin lütfen ya çok korkuyorum aşılamaya gidicez bütün aksilikler aklıma takılıyor. ya aşılama günü eşim boşalamazsa nolcekkkk????:18::18::18:

canım valla hiç bir fikrim yok bu konuda. Allah yardımcınız olsun...

inşallah canım bende birkaç gün daha bekleyeceğim ve snra test yapacağım hayırlı haberler olur inşallah

aiiii hadi bakalim senindgzl haberlerini bekliyorum cnm bende bir hafta sonra testi denicem ama yarin doktoragidersem kan testi yapcam
orda cikarsa tese gerek yok :) inssss canimmm

- ben resmini cektim testin ama koyamadim buraya nasil koyulyuor biliyormusun sen???

neden küstün ya.. ne sordun canım sorunu anlayamadım ben sanırım:26:

bişey sormadım ama sen ateşimi sordun bende söyledim snra hiç bişey yazmadın... işte o yüzde küstüm

ben bilmiyorum canım belki tatlıcadı biliyodur???

Son düzenleme:
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın

kızlar ben bu yazıyı başka forumdan buldum yapan yada deneyen varmı? bu bir gerçekmiş herkes deniyomuşş bunu..bende deneyecem bi kaç gün snra.adeti yaklaşanlar denesin bi bakalım???

Son düzenleme:

canim bak mesaj yazdigin ssayfada atac var, on tikla (yukarda ilk sirada gülen surat var inunla ok isareti arasinda) sonra acilan sayfada, sag üst küsede dosya ekle var ordan tikla bilgisayarinda nerdeyse bul ve yükle.. gerisi kolay zaten...

Nedemek canim benim sifa olsun insallah. Uroloji doktoruna muayene olmusmuydu esin?

Yoo sadece sperm sayımı yapıldı o kadar. gitmesi mi gerekiirdi acaba kimse bişi demedi ki bize...

Son düzenleme:
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın

kızlar ben bu yazıyı başka forumdan buldum yapan yada deneyen varmı? bu bir gerçekmiş herkes deniyomuşş bunu..bende deneyecem bi kaç gün snra.adeti yaklaşanlar denesin bi bakalım???

hamileler baksin hemennnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…