2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ben bunu daha önceden duydum. ebeler falan eskiden böyle anlarmış. ama bilene kolay olmakla beraber bilmeyene zor birşey. denedim onayladım. ve batta yapılması gereken bişey yada battan sonra. son gün düşebiliyor rahim

denemeye kalkıştım yavru ama elime ilk başta elime gelen seyden korktum :)bugun yarın adet olacgım zaten hissediyorum:)yeni yıla kırmızılarla girecegim kırmızı giymeme gerek kalmayacak:)

ay Allah iyiligini versin emi... kirmizi giymene gerek yok mu... hayirlisi bakalim belli mi olur...

ee napalim kuzum?? hamileler bi zahmet bakar söylerse eger, biz nasilsa henüz hamis degiliz.. istedigimiz zaman bakariz.. ben daha kirmiziliyim bakamam maalesef... hamisler onay verirse, sonra kontrol ederim

Hmm aslında aklıma bişi geldi, evlendiğim ilk ay fitil kullanmıştım, prspktste iyice derine yerleştirin diyordu, onu yerleştirmek kabus gibiydi benim için hangi dönemde kullandım tam hatırlamıyom ama it it dipsiz kuyu gibi geliyordu, bu ne demek oluyor peki? :44:

YAAAA arkadaslar ben bi resim atmak istiyorum buraya nasil yapcam yardimci ola bilirmisiniz???

Yoo sadece sperm sayımı yapıldı o kadar. gitmesi mi gerekiirdi acaba kimse bişi demedi ki bize...

çok teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider benim için dua edin

Emin ol duam (kendi adıma konuşuyorum) seninle, bu sitede bulunan senin gibi içinde umut bekleyen herkesle... Rab'bim biz kullarının dualarını, niyazlarını, yakarışlarını boş çevirmeyip gönlümüzün muradını hayırlısıyla hepimize nasip etsin... Amin...

Son düzenleme:
facede bende gördüm bunu ya cok etkilendim

yok yavrum ya dün test yaptım adet belirtlerimde var:)

canin sagolsun tatlim yaa...

ben bilmyiorum sekercininkizina sor o söyledi bu fikri ben sadece hamilelerden cvp bekliom

YAAAA arkadaslar ben bi resim atmak istiyorum buraya nasil yapcam yardimci ola bilirmisiniz???

canim ben de tatlicadi da acikladik, bi iki sayfa geri git bulursun...

One oyle regencim ya parmak falan :)))))) asla denemem yani nekadar tehlikeli birsey Zararda verebilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…