- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.561
hamileler baksin hemennnnnnnnnnnnn
ben yazacam ama sakın ayıba kaçmasın ben 2.ciye hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden aldırdım orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın
kızlar ben bu yazıyı başka forumdan buldum yapan yada deneyen varmı? bu bir gerçekmiş herkes deniyomuşş bunu..bende deneyecem bi kaç gün snra.adeti yaklaşanlar denesin bi bakalım???
denemeye kalkıştım yavru ama elime ilk başta elime gelen seyden korktum :)bugun yarın adet olacgım zaten hissediyorum:)yeni yıla kırmızılarla girecegim kırmızı giymeme gerek kalmayacak:)
Yoo sadece sperm sayımı yapıldı o kadar. gitmesi mi gerekiirdi acaba kimse bişi demedi ki bize...
Beyazgala cok dogru soylemissin canim aklimizi basimiza alalim diye butun bunlar biz insanoglunun basina geliyor bizim icin hayirli olani istemek gerek her konuda
Kesinlikle haklısın, her zaman hakkımızda hayırlısını dilemeli, biz bizim için en doğru olanının bizim istediklerimiz olduğunu sanıyoruz ama bilmiyoruz ki alemlerin yüce Rab'binin bizim bu kıt aklımızın yetemeyeceği güzellikleri bize bahşedeceğini...
Hadi bakalım yeni yılın ilk güzel haberini sendem mi alıcaz şimdi?..
Aman Allah'ım bu ne güzel bir haber, kızlar yeni yıla girerken ardı ardına böyle güzel haberler almak valla umutlarımı güçlendiriyor, amiiinnnnnnnnn canım inşallah... Allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım...
Valla tatlım stres olacağı kesin ama sen içini ferah tut korktuğun olmaz, neticede aşılama bu hamile kalma olasılığın doğal yönteme nazaran daha yüksek, bu fırsatın farkındadır ve değerlendirecektir... Hadi bakalım Allah gönlünüze göre versin, yeni yılın güzel haberlerinden biri de senden gelsin...
çok teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider benim için dua edin
ee napalim kuzum?? hamileler bi zahmet bakar söylerse eger, biz nasilsa henüz hamis degiliz.. istedigimiz zaman bakariz.. ben daha kirmiziliyim bakamam maalesef... hamisler onay verirse, sonra kontrol ederim
ay Allah iyiligini versin emi... kirmizi giymene gerek yok mu... hayirlisi bakalim belli mi olur...
neden küstün ya.. ne sordun canım sorunu anlayamadım ben sanırım:26:
canım valla hiç bir fikrim yok bu konuda. Allah yardımcınız olsun...
facede bende gördüm bunu ya cok etkilendim
Yoo sadece sperm sayımı yapıldı o kadar. gitmesi mi gerekiirdi acaba kimse bişi demedi ki bize...
çok teşekkür ederim umarım herşey yolunda gider benim için dua edin
facede bende gördüm bunu ya cok etkilendim
yok yavrum ya dün test yaptımadet belirtlerimde var:)
Hmm aslında aklıma bişi geldi, evlendiğim ilk ay fitil kullanmıştım, prspktste iyice derine yerleştirin diyordu, onu yerleştirmek kabus gibiydi benim için hangi dönemde kullandım tam hatırlamıyom ama it it dipsiz kuyu gibi geliyordu, bu ne demek oluyor peki? :44:
YAAAA arkadaslar ben bi resim atmak istiyorum buraya nasil yapcam yardimci ola bilirmisiniz???
ben bilmyiorum sekercininkizina sor o söyledi bu fikri ben sadece hamilelerden cvp bekliomQUOTE]
Evet haklısın, sekercininkızı ben de açıklama bekliyorum??? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?