- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.581
nasilsin kiz regen?hala uyanamamis gibisin
niye kiz ne oldu?hayiiiiirrr uyanim, hem de uyandigimda tokat yemis gibiyim..
Naber kizlarb
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydin.ay her kes nereye gitti:2:
gidin gidin yanliz birakin beni:2:
aramadı kocam yaabeklooom walla..
aramadı kocam yaabeklooom walla..
bi yere mi gitcen?
hastaneye gıttım geldımmmmm canımm..
kızlarr doktora gosterdım sonucları.. hersey gayet normal ve güzel aksi bır durum soz konusu degıll dedi.. 21.gunde progesteron ıcın gelıcem yaparsınız dımı dedımmmm taBı tabı gel dedııı.. ayy sevındırık oldummmm...
hee durmazzzz..senin kocan seni aramada duramaz ki
menbetacim cok sevindim tatlimmmmmmprogestoronunda yuksek cikicaktir eminim tatlim
regencim nie aliyodun sabah noldu
menbetacim cok sevindim tatlimmmmmmprogestoronunda yuksek cikicaktir eminim tatlim
regencim nie aliyodun sabah noldu
hastaneye gıttım geldımmmmm canımm..
kızlarr doktora gosterdım sonucları.. hersey gayet normal ve güzel aksi bır durum soz konusu degıll dedi.. 21.gunde progesteron ıcın gelıcem yaparsınız dımı dedımmmm taBı tabı gel dedııı.. ayy sevındırık oldummmm...
yaa soram azracim yaaarüyamda test yapiyormusun ve cift cizgi görüyormusum.. hem de öyle silik felan da degil ama rüyada adetli oldgumu da biliyorum, hani su an hastayim ya.. diyorumki bu nasil olur hastalandim ben, acaba üstüne görme mi diyorum. sonra yok bu bildigin adet, öyle az bir sey degilki diyorum sonra sanirim wifeofdemona sormak geliyor aklima ya öyle olmus bi olay gibiki.. rüyamda su yani biliyorum yani hasta oldugumu felan.. uyaninca cok kötü oldum.. yaa ben bu gidisle anca rüyamda görcem zaten
ben biliyordum zatendemistim de sana sonuclarin güzel cikcak diye...
inanmıyorum sana yaaa.. evvelkı aksam esıme ben dedım ancak ruyada gorucez bız hamıle oldugumuzu dıye.. bugunde senden duydum aynısnı.. Allah hayırlara cıkarsın canımmm.. ne dıyelımm.. biran once hamıs kalırız ınsallah..
bende ruyamda ıkızlere hamıleydımm. hastaneye gıtmısız bırsey ıcın hemsıre bana burdan uzak dur radyasyon var dıyo neden dıyorum sen hamılesın cok yenı oldugu ıcın deger dusuk 7 ve 2 rakamı vardı cok ne hatırlıyodumm.. regl oldugum gece gordum bu ruyayı.. kafama takılmıs bellı yada totom acıkta kalmıs..
içine dogmus benım coklatım tsk ederım canımmaslında sevınsemmı aglasammı bılemedım.. kocam" bırsey cıksın kı artık yolumuzu cızelım nereye gıttıysek sorun yok denıyor bu ne yaaaa" dıyorrr.. haklııı.. ne dıyeyım ne edeyım bılemedımm..
bakalım 21.gun progesteron ne cıkacakkk???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?