2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bi yere mi gitcen?

hastaneye gıttım geldımmmmm canımm..

kızlarr doktora gosterdım sonucları.. hersey gayet normal ve güzel aksi bır durum soz konusu degıll dedi.. 21.gunde progesteron ıcın gelıcem yaparsınız dımı dedımmmm taBı tabı gel dedııı.. ayy sevındırık oldummmm...

menbetacim cok sevindim tatlimmmmmm progestoronunda yuksek cikicaktir eminim tatlim
regencim nie aliyodun sabah noldu

senin kocan seni aramada duramaz ki
hee durmazzzz..
menbetacim cok sevindim tatlimmmmmm progestoronunda yuksek cikicaktir eminim tatlim

saol canımmmmmcım demekkı benım saclar kendı kendıne dokuluyormuss.. olsun ama yenıden tahlıl yaptırmam ıcın vesıle olduu senın sayende.. tsk ederım azracımm..

yaa soram azracim yaaa rüyamda test yapiyormusun ve cift cizgi görüyormusum.. hem de öyle silik felan da degil ama rüyada adetli oldgumu da biliyorum, hani su an hastayim ya.. diyorumki bu nasil olur hastalandim ben, acaba üstüne görme mi diyorum. sonra yok bu bildigin adet, öyle az bir sey degilki diyorum sonra sanirim wifeofdemona sormak geliyor aklima ya öyle olmus bi olay gibiki.. rüyamda su yani biliyorum yani hasta oldugumu felan.. uyaninca cok kötü oldum.. yaa ben bu gidisle anca rüyamda görcem zaten

ben biliyordum zaten demistim de sana sonuclarin güzel cikcak diye...

inanmıyorum sana yaaa.. evvelkı aksam esıme ben dedım ancak ruyada gorucez bız hamıle oldugumuzu dıye.. bugunde senden duydum aynısnı.. Allah hayırlara cıkarsın canımmm.. ne dıyelımm.. biran once hamıs kalırız ınsallah..

bende ruyamda ıkızlere hamıleydımm. hastaneye gıtmısız bırsey ıcın hemsıre bana burdan uzak dur radyasyon var dıyo neden dıyorum sen hamılesın cok yenı oldugu ıcın deger dusuk 7 ve 2 rakamı vardı cok ne hatırlıyodumm.. regl oldugum gece gordum bu ruyayı.. kafama takılmıs bellı yada totom acıkta kalmıs..

ben biliyordum zaten demistim de sana sonuclarin güzel cikcak diye...

içine dogmus benım coklatım tsk ederım canımm aslında sevınsemmı aglasammı bılemedım.. kocam" bırsey cıksın kı artık yolumuzu cızelım nereye gıttıysek sorun yok denıyor bu ne yaaaa" dıyorrr.. haklııı.. ne dıyeyım ne edeyım bılemedımm..

bakalım 21.gun progesteron ne cıkacakkk???

Son düzenleme:

yaa oooffffff menbeta yaa ben artik bunaldim.. bir kedim bile yok yaaa ay bilmiyorum, aslinda ben dün bu konulari da düsünmedimki hic.. konusmadik da yani..

valla kuzum totomuzmu acikta kaliyor bilmiyorum ama bir yerde bi hata var.. bence biz bilmiyoruz cocuk nasil yapiliyor belki de yakin zamanda hamis kalcan yani ne bileyim mesela 2 ille 7 arasi.. iki hafta sonra asagi yukari yumurtlaman yaklasiyor.. yani olabilir bak hly da öyle olmustu.. önce rüya a gördü sonra hamile kaldi..

ooof ooffff

ay valla o da hakli ne diyim... kuzum sizin hic bir seyiniz yok.. cok sükür.. ama bekleyip duruyorsun.. ki sen calikmalari da sIkI tutarsin ay bilmiyorum yaa :44::44::44::44: dua ediyorum valla senin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…