- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.601
yaa oooffffffmenbeta yaa ben artik bunaldim.. bir kedim bile yok yaaa ay bilmiyorum, aslinda ben dün bu konulari da düsünmedimki hic.. konusmadik da yani..
valla kuzum totomuzmu acikta kaliyor bilmiyorum ama bir yerde bi hata var.. bence biz bilmiyoruz cocuk nasil yapiliyorbelki de yakin zamanda hamis kalcan yani ne bileyim mesela 2 ille 7 arasi.. iki hafta sonra asagi yukari yumurtlaman yaklasiyor.. yani olabilir bak hly da öyle olmustu.. önce rüya a gördü sonra hamile kaldi..
ooof ooffff
ay valla o da hakli ne diyim... kuzum sizin hic bir seyiniz yok.. cok sükür.. ama bekleyip duruyorsun.. ki sen calikmalari da sIkI tutarsin ay bilmiyorum yaa :44::44::44::44: dua ediyorum valla senin icin...
Kizlar ben geldimmmm
evet canım cok becerıksız cıktıkkk bızz.. haklısınn... :26: :44:
kız benım kacıncı ruyam ama yok goruyorsunn.. pek takılmamam lazımmm.. amannnnn hayırlısı ne ıse o olsun...
saol canımm bende dua edıyorum hepimiz içinn...
hosgeldınn canımmm..
canım sen bugun cok uzgunsun yaa hayırdır..:26::26:
ay valla bilmiyorum canim benim.. yok öyle üzgün degilim kafama takiliyor sadece.. ne yemek diye de düsnüyorum bi taraftan o da ayri bi dert
arkadaşlarr ovitrelle iğne oldumm 5 gün olduuu sizce hamile miyim bu iğneyı yaptırınca hamile olma olasılığı yüzde kaçç bilenınız var mıı?cokkk heyecenlıyım insallah hepimizz hamile oluruzzz...
hımm sorun olmasında.. canını sıkmaaynı dert bendede varr.. sıkıldım neredeyse hergun dusunmekten.. aksamda kahvaltı mı yaptırsam acaba yada dondurucuda balıkk var onu mu cıkarsammm?? amannn ne gelırse aklıma yaparımm.. sıkmayım guzel canımı.. nasılsa kocam bana uyum saglıyorrr..
arkadaşlarr ovitrelle iğne oldumm 5 gün olduuu sizce hamile miyim bu iğneyı yaptırınca hamile olma olasılığı yüzde kaçç bilenınız var mıı?cokkk heyecenlıyım insallah hepimizz hamile oluruzzz...
bu konuda benım bılgım yoook. bılen varsa yardımcı olur canım.. insallah hamılesındır.
hosgeldın canımmmslm kızlarrrrr ben geldim
ay benim de var balik ama herif yemiyor yaa... seytan diyo git patates kizart cok bileay ne yapsam yemiyoo öyle tika basa.. aciyorum yaa.. gece cantasini hazirlarken aglicaktim nerdeyse.. ne koysam diye bakiyorum elime geceni geri koyuyorum yok onu yemez yok bunu yemez ac kalmasi.. sinir oldum hee
tatlim benim bi bilgim yok.. insallah hamissindir
slm kızlarrrrr ben geldim
hosgeldın canımmm
anaaabenımkısının cok sukur oyle bır huyu yok hıc secmezz kuzucumm.. o zaman sende dedıgın gıbı kızart patatesı koy onune onu sevooo herhalde..
hosglein canim benim..
hoşbuldum beni görmeseydin eğer kızacaktım sanaama neyseki gördün o yüzden öptüm seni şekerim
ne vuruyon beaa.. insanlik hali ya görmeseydim?? hemen yargisiz infaz mi yapcaktin
yaa soram azracim yaaarüyamda test yapiyormusun ve cift cizgi görüyormusum.. hem de öyle silik felan da degil ama rüyada adetli oldgumu da biliyorum, hani su an hastayim ya.. diyorumki bu nasil olur hastalandim ben, acaba üstüne görme mi diyorum. sonra yok bu bildigin adet, öyle az bir sey degilki diyorum sonra sanirim wifeofdemona sormak geliyor aklima ya öyle olmus bi olay gibiki.. rüyamda su yani biliyorum yani hasta oldugumu felan.. uyaninca cok kötü oldum.. yaa ben bu gidisle anca rüyamda görcem zaten
hayır canım önce seni dinlerdim...snra son dileğini sorardım...snra da sana küserdimama neyseki bütün bunlara gerek kalmadı çok şükürr
alllllahtan yani gerek kalmadiay bu kadin söyledi canim cekti.. gideyim de buzluktan balik cikarip kendime balik yapayim.. aksama da sebze yerim bugüne kazasiz belasiz bi atlataydim cikolata felan yok evde zaten.. gerci hareket ettigim de yok yani spor aletini tekrar salona mi getirsem napsam yoksa baska türlü spor yapmicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?