2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

evet canım cok becerıksız cıktıkkk bızz.. haklısınn... :26: :44:

kız benım kacıncı ruyam ama yok goruyorsunn.. pek takılmamam lazımmm.. amannnnn hayırlısı ne ıse o olsun...

ay valla o da hakli ne diyim... kuzum sizin hic bir seyiniz yok.. cok sükür.. ama bekleyip duruyorsun.. ki sen calikmalari da sIkI tutarsin ay bilmiyorum yaa :44::44::44::44: dua ediyorum valla senin icin...

saol canımm bende dua edıyorum hepimiz içinn...

Kizlar ben geldimmmm

hosgeldınn canımmm..

canım sen bugun cok uzgunsun yaa hayırdır..:26::26:

ay valla bilmiyorum canim benim.. yok öyle üzgün degilim kafama takiliyor sadece.. ne yemek diye de düsnüyorum bi taraftan o da ayri bi dert

ay valla bilmiyorum canim benim.. yok öyle üzgün degilim kafama takiliyor sadece.. ne yemek diye de düsnüyorum bi taraftan o da ayri bi dert

hımm sorun olmasında.. canını sıkma aynı dert bendede varr.. sıkıldım neredeyse hergun dusunmekten.. aksamda kahvaltı mı yaptırsam acaba yada dondurucuda balıkk var onu mu cıkarsammm?? amannn ne gelırse aklıma yaparımm.. sıkmayım guzel canımı.. nasılsa kocam bana uyum saglıyorrr..

arkadaşlarr ovitrelle iğne oldumm 5 gün olduuu sizce hamile miyim bu iğneyı yaptırınca hamile olma olasılığı yüzde kaçç bilenınız var mıı?cokkk heyecenlıyım insallah hepimizz hamile oluruzzz...

bu konuda benım bılgım yoook. bılen varsa yardımcı olur canım.. insallah hamılesındır.

ay benim de var balik ama herif yemiyor yaa... seytan diyo git patates kizart cok bile ay ne yapsam yemiyoo öyle tika basa.. aciyorum yaa.. gece cantasini hazirlarken aglicaktim nerdeyse.. ne koysam diye bakiyorum elime geceni geri koyuyorum yok onu yemez yok bunu yemez ac kalmasi.. sinir oldum hee

tatlim benim bi bilgim yok.. insallah hamissindir

slm kızlarrrrr ben geldim
hosgeldın canımmm

anaaa benımkısının cok sukur oyle bır huyu yok hıc secmezz kuzucumm.. o zaman sende dedıgın gıbı kızart patatesı koy onune onu sevooo herhalde..

hosgeldın canımmm

anaaa benımkısının cok sukur oyle bır huyu yok hıc secmezz kuzucumm.. o zaman sende dedıgın gıbı kızart patatesı koy onune onu sevooo herhalde..

evet onlari sever.. ev yapimi pizzayi da.. ama onunla da ugrasmak istemiyorum bugün... yarin yaparim onu.. biraz sebze yesin istiyorum.. kiz adama bal gibi sandvic yapiyorum.. böyle slamali kasar peynir iceberg zeytin felan.. diyoki, marul koyma zeytin koyma salam koyma.. eee eseegin basi yani..

cnm ben kızmda ustune görmüştüm hem öle damlaydı bilmemneydi değil baya baya kanama idi hemde cok şiddetli bi dahaki adet dönemim geldi 15 gun gecti test yaptım pozitif biz 6 haftalık die gittik kızım 11 haftalıkmış

hayır canım önce seni dinlerdim...snra son dileğini sorardım...snra da sana küserdim ama neyseki bütün bunlara gerek kalmadı çok şükürr

alllllahtan yani gerek kalmadi ay bu kadin söyledi canim cekti.. gideyim de buzluktan balik cikarip kendime balik yapayim.. aksama da sebze yerim bugüne kazasiz belasiz bi atlataydim cikolata felan yok evde zaten.. gerci hareket ettigim de yok yani spor aletini tekrar salona mi getirsem napsam yoksa baska türlü spor yapmicam ben

benimde canım ıspanak çekti ıspanak yemeği yapacam.kaç sefer suyunu değiştirdim hala çamur akıyo yıkaya yıkaya ıspanağın rengi kalmadı ne bitmez çamurmuş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…