- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.801
demek hepimizde aynı ortam var neyse gunduz izinli ezdik biraz ay keşke bende sevebilseydim bu diziyide beraber izleseydik ay basıyo beni kurtlar vadisi
bir hafta var yaklasik... cabucak gecsin zamaaaaaaaannnnninsallah hadi bakalim... bir sonraki hamisimiz de sen olursun insallah
yok yavrucum bat açılımını düşünüorum 2 saattr aklıma gelmıo yaaa delircem ben buarada listede 2 tane hamiş arkadaşımız var yenimi eklendi çok sevndimm darısı başımıza benm yumurtlama çalşmalarım dün bitti kzlar szlerden dua alamadım nete gremedm frsatını bulupta dua edinde çalşmalarımızn karşılıgını alım dualarınızı bekliorum dolsun artık bu ay göbüşümm hyrlısıyla
Yeni dr. spermlerin güçlenmesi için 3 gün arayla dedi bize, geçen ayki muayenemde 13. günümdeydim ve çatlamamıştı henüz, ona istinaden garanti olması açısından ve araya da 3 gün koyabilmem için 12. ve 15. geceleri tercih ettim yoksa gönlüm 2 günde birden yana ama dr. öyle dedi... İnşallah hayırlıysa hamileyimdir 06/01'i heyecanla bekliyorum...
[hoşgeldin.. halan hala sizdemi yani
Hatlar mı karıştı yavru ne halası:)
Hosbuldum regentosummm ay ilk sayfaya baktimda gecti saniyoruz yazizini gorunce icim bi hos oldu vallahi. Kizzlar sayfalar akmis gitmis yahu bravo
b.k.ç.d sloganını yeni ögrendim ama süpermiş :)) kızlar dnleyin bnm dr um dediki adetin başladıgı günden itibaren 10 gün sayıyoruz onuncu günden snra üzerine 5 gün koyuyoruz yani 11.gün12.gün13.gün14.gün15.gün bu beş günde sık temas :)) aynen bu şekdle anlattı bize dr bide yabancı sik temas caniimm demezmi eşimle kndimizi zor tutuoruz gülmemek için :))) yaa ben anlamıorum kzlar biz bu işi yapmayı hakkaten blmıoz mllet bi kere ilşkiye grse hamile kalıo ondan bundan bz kocamzdan hamile kalamıoz :))) yuh bizeee
Valla kızlar hangi doktora inanacagız dün akşamki misafrlkte doktor hanıma sorduk hergün dedi
bir hafta var yaklasik... cabucak gecsin zamaaaaaaaannnnninsallah hadi bakalim... bir sonraki hamisimiz de sen olursun insallah
valla yaa azracim ben de yetisemiyorum bi türlü
ay bigün kurtlar vadisindekileri kendi ellerimle öldürcem.. adamlar bi türlü ölmediler yaa... kedileri toplayip canlarini kendilerine mi aktariyorlar ne :44::44::44::44:
b.k.ç.d sloganını yeni ögrendim ama süpermiş :)) kızlar dnleyin bnm dr um dediki adetin başladıgı günden itibaren 10 gün sayıyoruz onuncu günden snra üzerine 5 gün koyuyoruz yani 11.gün12.gün13.gün14.gün15.gün bu beş günde sık temas :)) aynen bu şekdle anlattı bize dr bide yabancı sik temas caniimm demezmi eşimle kndimizi zor tutuoruz gülmemek için :))) yaa ben anlamıorum kzlar biz bu işi yapmayı hakkaten blmıoz mllet bi kere ilşkiye grse hamile kalıo ondan bundan bz kocamzdan hamile kalamıoz :))) yuh bizeee
cnm kullanıyonmu sen folik asit bak ben 5 aydır kullanıyorum sanırım tutunmasını tkişeyecek bişey değil değil mi cnm biliyosun benimki tutunamadı her ay 6 kadından biri kimyasal gebelik gecirimiş ama adet kanamsıyla gidermiş belkide kaç defa yaşadık belkide
valla yaa azracim ben de yetisemiyorum bi türlü
ay bigün kurtlar vadisindekileri kendi ellerimle öldürcem.. adamlar bi türlü ölmediler yaa... kedileri toplayip canlarini kendilerine mi aktariyorlar ne :44::44::44::44:
kızlar bişiy sorcam şimdi biz 2 aydır korunmuyoruz ve ben bir buçuk ay önce folik asit içmeye başladım sanırım hamilelikten önce 3 ay önce içilmesi gerekiyormuş şimdi diyelimki benim 3 ay sonra gebeliğim olmadı ben şimdi bebiş olana kdar folik asit içeyimmi yoksa 3 ay içtikten sonra bırakayımmı
benim doktorum gebe kalan kadar folbiol gunde bikere kaldıktan sonra folik plus dedi gunde 3 kez devam alıcağın cnm
deneyelim bakalim.. bu ay günasiri yapcam zaten.. herife yazik ama napiimm
olabilir tatlim... yazdim ya az önce tatlicadiya da... belki de haberimiz olmadan böyle bir sey yasamisizdir...
Haklısın canım ama bize böyle demesinin nedeni eşimde hareketli sperm eksikliğinin olması sanırım, bu dr.a aynı sorun yaşayan 2 çocuk sahibi bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim, arkadaşımın eşinde de aynı sorun çıkmış hatta alman hastanesine gitmişler bu şartlarda tüp bebek yapmalısınız yoksa çocuk sahibi olmazsınız demişler ama o bu şimdi ki dr. gitmiş ve ilki düşük 3 gebelik yaşamış, şu an 1 kız 1 oğlan iki evladı var Allah bağışlasın... Ve bana söylediklerinin aynısını söylemiş ona da, sıkıntılarımız aynı olunca daha bir güvendim dr. Tabii ki takdir Allah'tan, inşallah çabalarımız boş çıkmaz...
Sorma regencim vakit geçmiyor, tarih yaklaştıkça endişelerim artıyor, ne yapçamı inan bilemiyorum, bir an önce zaman geçsin pozitif vy negatif Allah'ın takdiri neyse belli olsun istiyorum... Beklemek çooooooookkkkkk zoooooorrrrrrrrr...
ay cnm benim çok guldurdun beni Allahta seni güldürsun topik açsak dolar taşar kedi ha çok guzeldi benimki reklamda benle muhattap baladığı an film kopuyo
Canim sakincasi yoksa sperm sayinizi solermisin? Bizim ameliyattan once ml de 1 milyondu
hayırlısı olsun o zaman tatlım. ama sen böyle günlerde gün aşırı yap. tabi benim fikrim bu. bide eşine keçiboynuzu pekmezi içir canım. iyi geliyormuş
ay bide bizim kızı göndermiş yanıma dioki babamla canımız fırın makarna çekti zavallı kızımı kullanıyo
kızlar yavaş yaa siteyi çökertcez yaa çok donuo hepimz aynı anda yüklendkk :))
kızlar bişiy sorcam şimdi biz 2 aydır korunmuyoruz ve ben bir buçuk ay önce folik asit içmeye başladım sanırım hamilelikten önce 3 ay önce içilmesi gerekiyormuş şimdi diyelimki benim 3 ay sonra gebeliğim olmadı ben şimdi bebiş olana kdar folik asit içeyimmi yoksa 3 ay içtikten sonra bırakayımmı
herkese iyi akşamlar...........
bu topiğe ilk defa yazıyorum......
inşallah uğurlu gelir...
kızlar BAT 2 gün var.....
biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hafif çıktı....
silikte değil koyuda değil......
ovulasyon testi ile gebe olduğumuz anlaşılırmı........
lütfen...
endiselenme canim her sey olacagina varir belli olmaz bu isler biliyorsun... ben de diyordum nasil gelcek bu bat günü diye... ama bak bat geldi gecikti.. üstüne krimzilar geldi de bitti bile
benim ki su an horluyor... yazik yaa hasta zaten.. gidip iceri de yatmiyor burda kafami sisiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?