2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bir hafta var yaklasik... cabucak gecsin zamaaaaaaaannnnn insallah hadi bakalim... bir sonraki hamisimiz de sen olursun insallah

cnm kullanıyonmu sen folik asit bak ben 5 aydır kullanıyorum sanırım tutunmasını tkişeyecek bişey değil değil mi cnm biliyosun benimki tutunamadı her ay 6 kadından biri kimyasal gebelik gecirimiş ama adet kanamsıyla gidermiş belkide kaç defa yaşadık belkide

ay bende bu kız batını unutmuş diye düşünmüştüm. pardon canım..
inşallah tutmuştur. devam edin ama çalışmalara bi süre daha boşlamayın fazla

hayırlısı olsun o zaman tatlım. ama sen böyle günlerde gün aşırı yap. tabi benim fikrim bu. bide eşine keçiboynuzu pekmezi içir canım. iyi geliyormuş

[hoşgeldin.. halan hala sizdemi yani

Hatlar mı karıştı yavru ne halası:)

kız hani hastalığa derdik ya halam geldi diye bizim lisedeki kızlar öyle derdi en azından. ondan dediydim

Hosbuldum regentosummm ay ilk sayfaya baktimda gecti saniyoruz yazizini gorunce icim bi hos oldu vallahi. Kizzlar sayfalar akmis gitmis yahu bravo

kızım uğramazsan böle olur işte... ben listede doğaçlama gidiyorum. içimden geleni yanınıza iliştiriyorum valla

haha ama ben adet olmam gereken gun yumurtladım sık temesta olmuşum o gun

Valla kızlar hangi doktora inanacagız dün akşamki misafrlkte doktor hanıma sorduk hergün dedi

Haklısın canım ama bize böyle demesinin nedeni eşimde hareketli sperm eksikliğinin olması sanırım, bu dr.a aynı sorun yaşayan 2 çocuk sahibi bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim, arkadaşımın eşinde de aynı sorun çıkmış hatta alman hastanesine gitmişler bu şartlarda tüp bebek yapmalısınız yoksa çocuk sahibi olmazsınız demişler ama o bu şimdi ki dr. gitmiş ve ilki düşük 3 gebelik yaşamış, şu an 1 kız 1 oğlan iki evladı var Allah bağışlasın... Ve bana söylediklerinin aynısını söylemiş ona da, sıkıntılarımız aynı olunca daha bir güvendim dr. Tabii ki takdir Allah'tan, inşallah çabalarımız boş çıkmaz...

bir hafta var yaklasik... cabucak gecsin zamaaaaaaaannnnn insallah hadi bakalim... bir sonraki hamisimiz de sen olursun insallah

Sorma regencim vakit geçmiyor, tarih yaklaştıkça endişelerim artıyor, ne yapçamı inan bilemiyorum, bir an önce zaman geçsin pozitif vy negatif Allah'ın takdiri neyse belli olsun istiyorum... Beklemek çooooooookkkkkk zoooooorrrrrrrrr...

valla yaa azracim ben de yetisemiyorum bi türlü

ay bigün kurtlar vadisindekileri kendi ellerimle öldürcem.. adamlar bi türlü ölmediler yaa... kedileri toplayip canlarini kendilerine mi aktariyorlar ne :44::44::44::44:

ay cnm benim çok guldurdun beni Allahta seni güldürsun topik açsak dolar taşar kedi ha çok guzeldi benimki reklamda benle muhattap baladığı an film kopuyo

deneyelim bakalim.. bu ay günasiri yapcam zaten.. herife yazik ama napiimm

olabilir tatlim... yazdim ya az önce tatlicadiya da... belki de haberimiz olmadan böyle bir sey yasamisizdir...

kızlar bişiy sorcam şimdi biz 2 aydır korunmuyoruz ve ben bir buçuk ay önce folik asit içmeye başladım sanırım hamilelikten önce 3 ay önce içilmesi gerekiyormuş şimdi diyelimki benim 3 ay sonra gebeliğim olmadı ben şimdi bebiş olana kdar folik asit içeyimmi yoksa 3 ay içtikten sonra bırakayımmı

valla yaa azracim ben de yetisemiyorum bi türlü

ay bigün kurtlar vadisindekileri kendi ellerimle öldürcem.. adamlar bi türlü ölmediler yaa... kedileri toplayip canlarini kendilerine mi aktariyorlar ne :44::44::44::44:

ay bide bizim kızı göndermiş yanıma dioki babamla canımız fırın makarna çekti zavallı kızımı kullanıyo

benim doktorum gebe kalan kadar folbiol gunde bikere kaldıktan sonra folik plus dedi gunde 3 kez devam alıcağın cnm

endiselenme canim her sey olacagina varir belli olmaz bu isler biliyorsun... ben de diyordum nasil gelcek bu bat günü diye... ama bak bat geldi gecikti.. üstüne krimzilar geldi de bitti bile

ay cnm benim çok guldurdun beni Allahta seni güldürsun topik açsak dolar taşar kedi ha çok guzeldi benimki reklamda benle muhattap baladığı an film kopuyo

benim ki su an horluyor... yazik yaa hasta zaten.. gidip iceri de yatmiyor burda kafami sisiriyor

Canim sakincasi yoksa sperm sayinizi solermisin? Bizim ameliyattan once ml de 1 milyondu

yıkanmış sperm sayısı 1,2 milyon çıktı canım... Bak endişelendim şimdi iyiden iyiy ye acaba eşime de mi ameliyat gerekli ama bize hiç bişi demediler yaaa...

hayırlısı olsun o zaman tatlım. ama sen böyle günlerde gün aşırı yap. tabi benim fikrim bu. bide eşine keçiboynuzu pekmezi içir canım. iyi geliyormuş

Keçi boynuzu özü varmış ondan aldım ama benimki fazla nazlı yok çok tatlı içimi baydı 2 kaşık yeter vs vs vs... Sadece hiç olmazsa bu ay biraz gayretli olmasını istiyorum, dr. bu ay hamilelik gerçekleşmezse önümüzdeki ay sadece 1 kereye mahsus aşılama uygulucak...

herkese iyi akşamlar...........
bu topiğe ilk defa yazıyorum......
inşallah uğurlu gelir...
kızlar BAT 2 gün var.....
biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hafif çıktı....
silikte değil koyuda değil......
ovulasyon testi ile gebe olduğumuz anlaşılırmı........
lütfen...

ay bide bizim kızı göndermiş yanıma dioki babamla canımız fırın makarna çekti zavallı kızımı kullanıyo

bak yaa... kücücük cocugumu kullaniyor..

kızlar yavaş yaa siteyi çökertcez yaa çok donuo hepimz aynı anda yüklendkk :))

valla birazdan hepimiz damin cökmesiyle asagi ucan mac seyircileri gibi olcaz

yani o zaman ben hamiş olana kadar günde 1 adet folbioluma devam ediyorum

hoşgeldin tatlım ovulasyon testi yumurtlama testi gebelik onda anlaşılmaz ki bildiğim bu

ay bişey diyeyimmi alamancı nasıl bilmem ama benim mechulum 40 yılın başı hasta olur ama ölecek sanar bebek gibi olur hep naz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…