2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Canim vakit kaybetmeden bi urologa gidin el ile muayenede varikosel teshisi konur. İcinizde suphe kalmasin varmi yokmu diye endise etmeyin. Caresi var cok sukur bak bizim toplamde 50 kusuur milyona cikti ama 3 ay surdu iyilesme. Vakit kaybermeyin canim

Canım aynen öyle:)yumurtlama takvimi ve senin acıkladıgın sekilde aynı gnleri gösteriyr benim düzen:)tesekkürler paylaşımın için SIK TEMAS UNUTMA

hoşgeldin tatlım ovulasyon testi yumurtlama testi gebelik onda anlaşılmaz ki bildiğim bu

canım internette okudum...daha önce ypanların yorumlarını okudum...
ve deneyeyim dedim.
ovulasyon testleri daha hassasmış ve gebelik ovulasyon testiyle daha erken anlaşılıyormuş..
gebelik testlerinde daha geç anlaşılıyormuş...
yarın sabah gebelik testi yapıcam....inşallah çift çizgi çıkar....
dayanamadım 3.5 saatlik idrarla ovulasyon testiyle bakayım dedim...
6-7 gün öce yine ovulasyon testine bakayım demiştim ve tek çizgi çıkmıştı...

Beyaz gala canim sakin kimsenin sizikandirmasina izn verme. 1 milyon sperme asilama yapilmaz cok az asilama icin once degerleriniz yukseltmeye calismaniz lazim bu dusuk degere ne sebep oluyo onu bulun. Esinin hormonlarina bakildimi?

tatlım onu bilmiyorum :26:

canım sen azranın dediklerini dinle bu konuda çok bilgilidir.

bende duydum böyle birşey ama aslının olduğunu sanmıyorum. yarın gebelik testi yap için rahatlasın canım

yani o zaman ben hamiş olana kadar günde 1 adet folbioluma devam ediyorum

folikasit kilo yapıyor ama bilgin olsun. ben içmiyorum. eğer içmeye kalksaydım 10 aydır içiyor olmam gerekirdi. iyikide içmiyormuşum diyorum şuan

Son düzenleme:

Beyaz gala canim sakin kimsenin sizikandirmasina izn verme. 1 milyon sperme asilama yapilmaz cok az asilama icin once degerleriniz yukseltmeye calismaniz lazim bu dusuk degere ne sebep oluyo onu bulun. Esinin hormonlarina bakildimi?

Ayyyyy şimdi çığlık atıcam Allah bu dr. bildiği gibi yapsın, biri aile dr.muz diğer ikisi tavsiyele gittiğim dr. neden kimse bana doğru dürüst eşininde muayene olması lazım demedi yaaaa, neden bu ihmalkarlık, aşimin yaşı 42 teminden beri acaba yaşından dolayı mı bize bu ameliyatı önermediler diye düşünüp duruyordum, bırak ameliyat önermeyi ürolağa gidip muayene olun diyen bile olmadı sadece spaerm tahlili istendi o kadar... Offfff ki ne offffffff ilk işimiz dr. gitmek olucak Allah razı olsun senden azracım, ne kadar teşekkür etsem azdır...

Regencim teşekkür etmeyi unuttum sana, inşallah dilediğin gibi müjdeli haberi verenlerden olurum ama şu an moralim sıfırın altında, ağlamak istiyorum...

sen nerdesin canım? hangi şehir? olmasa sana güzel bi dr bulalım. bide ürolağa git sen. işleri sıkıya almalısınız. yanlış anlamanı istemem ama yaş ilerledikçe daha zorlaşacak canım sıkıca bu işin üstüne düşmelisin. o yüzden istdaydan azramın druna git yada başka bir arkadaşımızın memnun kaldığı bir dra.. ve üzülme sakın. inşallah rabbim senin yüzünüde güldürür.

aglama yaa neden agliyosun.. bak biz burda birbirimize destek olmak icin variz.. azracim yol gösteriyor ne güzel.. belki de farklidir durumun.. sen arastir yeterki..

kızlar hamilelik öncesi hangi hapları kullanıyorsunuz???
Bende demir ve b12 eksikligi oldugu için 2 aydır gyno ferro sanol kullanıyorum
b12 eksikligi bebek için büyük bir problem oldugunu ayrıca söyledi doktorum​

Canim benim sakin moralini bozma nolurrr sonucta yumurtayi dolleyen bir tane sperm rabbim ol dedikten sonra geri kaln butun hesaplar bosuna. Moralini yuksek tut canim benim daha yumurtlama zamanin gecmedi daha bunun sizi kotu etkilemesine izin verme. Ve bu ay tutmassa esin hemen iyi bi urologa gidip bu sayi ve hiz azliginin sebebi arastirilsin. Mumkunse devlet hastanesini tercih edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…