- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.821
Canim vakit kaybetmeden bi urologa gidin el ile muayenede varikosel teshisi konur. İcinizde suphe kalmasin varmi yokmu diye endise etmeyin. Caresi var cok sukur bak bizim toplamde 50 kusuur milyona cikti ama 3 ay surdu iyilesme. Vakit kaybermeyin canimyıkanmış sperm sayısı 1,2 milyon çıktı canım... Bak endişelendim şimdi iyiden iyiy ye acaba eşime de mi ameliyat gerekli ama bize hiç bişi demediler yaaa...
Keçi boynuzu özü varmış ondan aldım ama benimki fazla nazlı yok çok tatlı içimi baydı 2 kaşık yeter vs vs vs... Sadece hiç olmazsa bu ay biraz gayretli olmasını istiyorum, dr. bu ay hamilelik gerçekleşmezse önümüzdeki ay sadece 1 kereye mahsus aşılama uygulucak...
b.k.ç.d sloganını yeni ögrendim ama süpermiş :)) kızlar dnleyin bnm dr um dediki adetin başladıgı günden itibaren 10 gün sayıyoruz onuncu günden snra üzerine 5 gün koyuyoruz yani 11.gün12.gün13.gün14.gün15.gün bu beş günde sık temas :)) aynen bu şekdle anlattı bize dr bide yabancı sik temas caniimm demezmi eşimle kndimizi zor tutuoruz gülmemek için :))) yaa ben anlamıorum kzlar biz bu işi yapmayı hakkaten blmıoz mllet bi kere ilşkiye grse hamile kalıo ondan bundan bz kocamzdan hamile kalamıoz :))) yuh bizeee
hoşgeldin tatlım ovulasyon testi yumurtlama testi gebelik onda anlaşılmaz kibildiğim bu
bak yaa... kücücük cocugumu kullaniyor..
valla birazdan hepimiz damin cökmesiyle asagi ucan mac seyircileri gibi olcaz
canım internette okudum...daha önce ypanların yorumlarını okudum...
ve deneyeyim dedim.
ovulasyon testleri daha hassasmış ve gebelik ovulasyon testiyle daha erken anlaşılıyormuş..
gebelik testlerinde daha geç anlaşılıyormuş...
yarın sabah gebelik testi yapıcam....inşallah çift çizgi çıkar....
dayanamadım 3.5 saatlik idrarla ovulasyon testiyle bakayım dedim...
6-7 gün öce yine ovulasyon testine bakayım demiştim ve tek çizgi çıkmıştı...
yıkanmış sperm sayısı 1,2 milyon çıktı canım... Bak endişelendim şimdi iyiden iyiy ye acaba eşime de mi ameliyat gerekli ama bize hiç bişi demediler yaaa...
Keçi boynuzu özü varmış ondan aldım ama benimki fazla nazlı yok çok tatlı içimi baydı 2 kaşık yeter vs vs vs... Sadece hiç olmazsa bu ay biraz gayretli olmasını istiyorum, dr. bu ay hamilelik gerçekleşmezse önümüzdeki ay sadece 1 kereye mahsus aşılama uygulucak...
herkese iyi akşamlar...........
bu topiğe ilk defa yazıyorum......
inşallah uğurlu gelir...
kızlar BAT 2 gün var.....
biraz önce ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi hafif çıktı....
silikte değil koyuda değil......
ovulasyon testi ile gebe olduğumuz anlaşılırmı........
lütfen...
yani o zaman ben hamiş olana kadar günde 1 adet folbioluma devam ediyorum
ay bişey diyeyimmi alamancı nasıl bilmem ama benim mechulum 40 yılın başı hasta olur ama ölecek sanar bebek gibi olur hep naz
Canim vakit kaybetmeden bi urologa gidin el ile muayenede varikosel teshisi konur. İcinizde suphe kalmasin varmi yokmu diye endise etmeyin. Caresi var cok sukur bak bizim toplamde 50 kusuur milyona cikti ama 3 ay surdu iyilesme. Vakit kaybermeyin canim
Beyaz gala canim sakin kimsenin sizikandirmasina izn verme. 1 milyon sperme asilama yapilmaz cok az asilama icinonce degerleriniz yukseltmeye calismaniz lazim bu dusuk degere ne sebep oluyo onu bulun. Esinin hormonlarina bakildimi?
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
vawwwwwwwwwwwww
- elifalpelif,
- yaren2007,
- neslisesu,
- azra3434,
- tatlicadi1+,
- muhasebe_22,
- nilufereren,
- regen+,
- BeyazGala,
- *SeA*,
- sekercininkizi+
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
vawwwwwwwwwwwww
- elifalpelif,
- yaren2007,
- neslisesu,
- azra3434,
- tatlicadi1+,
- muhasebe_22,
- nilufereren,
- regen+,
- BeyazGala,
- *SeA*,
- sekercininkizi+
al birini vur ötekineyatirdim da geldim simdi.. pijamasini giydirdim ay cocuktan beter bunlar yaaaa
Ayyyyy şimdi çığlık atıcam Allah bu dr. bildiği gibi yapsın, biri aile dr.muz diğer ikisi tavsiyele gittiğim dr. neden kimse bana doğru dürüst eşininde muayene olması lazım demedi yaaaa, neden bu ihmalkarlık, aşimin yaşı 42 teminden beri acaba yaşından dolayı mı bize bu ameliyatı önermediler diye düşünüp duruyordum, bırak ameliyat önermeyi ürolağa gidip muayene olun diyen bile olmadı sadece spaerm tahlili istendi o kadar... Offfff ki ne offffffff ilk işimiz dr. gitmek olucak Allah razı olsun senden azracım, ne kadar teşekkür etsem azdır...
Regencim teşekkür etmeyi unuttum sana, inşallah dilediğin gibi müjdeli haberi verenlerden olurum ama şu an moralim sıfırın altında, ağlamak istiyorum...
Ayyyyy şimdi çığlık atıcam Allah bu dr. bildiği gibi yapsın, biri aile dr.muz diğer ikisi tavsiyele gittiğim dr. neden kimse bana doğru dürüst eşininde muayene olması lazım demedi yaaaa, neden bu ihmalkarlık, aşimin yaşı 42 teminden beri acaba yaşından dolayı mı bize bu ameliyatı önermediler diye düşünüp duruyordum, bırak ameliyat önermeyi ürolağa gidip muayene olun diyen bile olmadı sadece spaerm tahlili istendi o kadar... Offfff ki ne offffffff ilk işimiz dr. gitmek olucak Allah razı olsun senden azracım, ne kadar teşekkür etsem azdır...
Regencim teşekkür etmeyi unuttum sana, inşallah dilediğin gibi müjdeli haberi verenlerden olurum ama şu an moralim sıfırın altında, ağlamak istiyorum...
demek hepsi böyle cnm kurtlar vadisinide kaçırdı tuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?