- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.841
canım sen azranın dediklerini dinle bu konuda çok bilgilidir.
Kesinlikle canım, sizleri onun için çok seviyorum, iyi ki buraya üye olacak cesareti toplayıp aranıza katılmışım hepinizden Allah razı olsun... Rab'bim dualarımızı kabul etsin hepimizin kucakları hayırlısıyla bebişlerle dolsun...
folikasit kilo yapıyor ama bilgin olsun. ben içmiyorum.eğer içmeye kalksaydım 10 aydır içiyor olmam gerekirdi. iyikide içmiyormuşum diyorum şuan
folikasit kilo yapıyor ama bilgin olsun. ben içmiyorum.eğer içmeye kalksaydım 10 aydır içiyor olmam gerekirdi. iyikide içmiyormuşum diyorum şuan
Aaa bir kisi bile cevap yazmadi kustum ben gidiyorum
Hadi yaa cidden kilo mu yapıyor ama ben yaklaşık 7-9 aydır kullanıyom sadece 1-2 kg. arttım... :26: ama şu var folikplas piyasada yok şu an dr. folbiol mu ne var onda kullan dedi onu kullandığımdan beri yavaş yavaş şişiyom demek nedeni buymuş... :26::26::26:
Azracım müsadenle sana bişi sorabilir miyim, siteden bazen konuları takip etmek zor oluyor her zaman giremiyom, annem babam ablam eniştem kayınvalidem ve kayınpederim bendeler bu aralar, seninle özelden yaışmamın bir sakıncası var mı???
kızlar hamilelik öncesi hangi hapları kullanıyorsunuz???
Bende demir ve b12 eksikligi oldugu için 2 aydır gyno ferro sanol kullanıyorum
b12 eksikligi bebek için büyük bir problem oldugunu ayrıca söyledi doktorum
ya ben bir buçuk aydır folbiol içiyorum sadece b12 bilmiyorum hem folik asit hemde b12 içeren bi ilaç varsa onu içsek o zaman :26:
ya ben bir buçuk aydır folbiol içiyorum sadece b12 bilmiyorum hem folik asit hemde b12 içeren bi ilaç varsa onu içsek o zaman :26:
evet var one a dayin kadinlar icin ozel olan vitamininde
Foliplusda vardi canim. Ama tek basina b12 almak icin kanda azligina bakilmali fazlasi zarar b vitaminin
sen nerdesin canım? hangi şehir? olmasa sana güzel bi dr bulalım. bide ürolağa git sen. işleri sıkıya almalısınız. yanlış anlamanı istemem ama yaş ilerledikçe daha zorlaşacak canım sıkıca bu işin üstüne düşmelisin. o yüzden istdaydan azramın druna git yada başka bir arkadaşımızın memnun kaldığı bir dra.. ve üzülme sakın. inşallah rabbim senin yüzünüde güldürür.
aglama yaa neden agliyosun.. bak biz burda birbirimize destek olmak icin variz.. azracim yol gösteriyor ne güzel.. belki de farklidir durumun.. sen arastir yeterki..
Canim benim sakin moralini bozma nolurrrsonucta yumurtayi dolleyen bir tane sperm rabbim ol dedikten sonra geri kaln butun hesaplar bosuna. Moralini yuksek tut canim benim daha yumurtlama zamanin gecmedi daha bunun sizi kotu etkilemesine izin verme. Ve bu ay tutmassa esin hemen iyi bi urologa gidip bu sayi ve hiz azliginin sebebi arastirilsin. Mumkunse devlet hastanesini tercih edin.
Hadi yaa cidden kilo mu yapıyor ama ben yaklaşık 7-9 aydır kullanıyom sadece 1-2 kg. arttım... :26: ama şu var folikplas piyasada yok şu an dr. folbiol mu ne var onda kullan dedi onu kullandığımdan beri yavaş yavaş şişiyom demek nedeni buymuş... :26::26::26:
Azracım müsadenle sana bişi sorabilir miyim, siteden bazen konuları takip etmek zor oluyor her zaman giremiyom, annem babam ablam eniştem kayınvalidem ve kayınpederim bendeler bu aralar, seninle özelden yaışmamın bir sakıncası var mı???
ama ben bir buçuk aydır içiyorum hiç kilo almadım :26:
kızlar ben folik plus kullanıyorum acaba yanlış mı yapıyorum??:44::44:
valla benim bildiğim bu. zamanla kilo yapıyor diye duydum. dediğim gibi kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum bebek olana kadar. tercih meselesi sonuçta.
Elbette sakincasi yok canim istedigin zaman
valla benim bildiğim bu. zamanla kilo yapıyor diye duydum. dediğim gibi kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum bebek olana kadar. tercih meselesi sonuçta.
cnm ben de folik plus kullanıyodum gunde 3 kere doktorum hamile kalana kadar gunde 1 kere folbiol hamile kaldıktan sonra 3 kere folik plus dedi bende öle yapıyorum
İstanbuldayım, yanlış anlamıyorum zamana karşı yarıştığımızı bende eşimde biliyoruz, daha geçen ay negatif çıktığında oturup eşimle konuştum, gelişmeyen bir tüp bebek denememiz var neticede sözde en garanti yöntem ama bunda bile hayal kırıklığı olunca insan daha da bir ümitsizleşiyor, hadi kredi çektik borç aldık vs vs vs daha nereye kadar kaç kere denicez dedim, oturup ağladım, insanın sinirleri bozuluyor, bunun bir sonu yokmuş gibi geliyor, amin canım inşallah, inşallah Rab'bim hepimizin yüzünü güldürür, hayırlı, sağlıklı evlatlar verir bizlere...
Allah razı olsun sizlerden, İyi ki varsınız...
Yok bu konuda endişen olmasın, dr. muayene olma konusunda paradan kaçınmam özele bile gideriz, yeter ki adı konsun eğer bir sorun varsa, memnunsan sizin üroloji dr. irtibata geçebilir miyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?