2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Hadi yaa cidden kilo mu yapıyor ama ben yaklaşık 7-9 aydır kullanıyom sadece 1-2 kg. arttım... :26: ama şu var folikplas piyasada yok şu an dr. folbiol mu ne var onda kullan dedi onu kullandığımdan beri yavaş yavaş şişiyom demek nedeni buymuş... :26::26::26:

Azracım müsadenle sana bişi sorabilir miyim, siteden bazen konuları takip etmek zor oluyor her zaman giremiyom, annem babam ablam eniştem kayınvalidem ve kayınpederim bendeler bu aralar, seninle özelden yaışmamın bir sakıncası var mı???

Elbette sakincasi yok canim istedigin zaman

rcininkizi;22407650]kızlar ben folik plus kullanıyorum acaba yanlış mı yapıyorum??:44::44:[/QUOTE
folik asit kilo yapmadi bende hamilelikteki faydalarinin yaninda cok kucuk bi yan etki kalir yapsada bence cok dogru yapiyosun

ya ben bir buçuk aydır folbiol içiyorum sadece b12 bilmiyorum hem folik asit hemde b12 içeren bi ilaç varsa onu içsek o zaman :26:

İstanbuldayım, yanlış anlamıyorum zamana karşı yarıştığımızı bende eşimde biliyoruz, daha geçen ay negatif çıktığında oturup eşimle konuştum, gelişmeyen bir tüp bebek denememiz var neticede sözde en garanti yöntem ama bunda bile hayal kırıklığı olunca insan daha da bir ümitsizleşiyor, hadi kredi çektik borç aldık vs vs vs daha nereye kadar kaç kere denicez dedim, oturup ağladım, insanın sinirleri bozuluyor, bunun bir sonu yokmuş gibi geliyor, amin canım inşallah, inşallah Rab'bim hepimizin yüzünü güldürür, hayırlı, sağlıklı evlatlar verir bizlere...

aglama yaa neden agliyosun.. bak biz burda birbirimize destek olmak icin variz.. azracim yol gösteriyor ne güzel.. belki de farklidir durumun.. sen arastir yeterki..

Allah razı olsun sizlerden, İyi ki varsınız...

Yok bu konuda endişen olmasın, dr. muayene olma konusunda paradan kaçınmam özele bile gideriz, yeter ki adı konsun eğer bir sorun varsa, memnunsan sizin üroloji dr. irtibata geçebilir miyim???

ama ben bir buçuk aydır içiyorum hiç kilo almadım :26:

valla benim bildiğim bu. zamanla kilo yapıyor diye duydum. dediğim gibi kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum bebek olana kadar. tercih meselesi sonuçta.

kizlar, folik asit hamieleikte özellikle cok önemli ve vücutta da diger vitaminler gibi büyük ölcüde depolanmiyor.. bugün kessen folik asit alimini, hap olarak degil sadece dogal yiyeceklerden de, vücutta olan bize aylarca yeter.. hamilelikte de bebk tutunduktan sonra ortalama 15gün yeter.. yani bebek tutunduktan sonra da ortalama 15gün sonra ögreniriz bebisin varligini.. ben kendim almiyorum acikcasi arada bi aklima gelirse o kadar... bilgiler drdan yani düsünün mesela ben nerdeyse 1sene oldu denemeye baslayali.. alsaydim hergün oooooooo... biliyorsunuz fazlasi da zarar bu tür seylerin

Elbette sakincasi yok canim istedigin zaman

Çok teşekkür ederim azracım...

valla benim bildiğim bu. zamanla kilo yapıyor diye duydum. dediğim gibi kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum bebek olana kadar. tercih meselesi sonuçta.

Haklı olabilirsin, ben yaşımdan dolayı sorunlu bir hamilelik yaşamamak için benimle ilgili ne varsa olması gerektiği gibi yapılması gereken ne varsa yapmaya çalışıyorum, malum riskli yaşlardayız...

cnm ben de folik plus kullanıyodum gunde 3 kere doktorum hamile kalana kadar gunde 1 kere folbiol hamile kaldıktan sonra 3 kere folik plus dedi bende öle yapıyorum

valla bana doktor söylemedi görümcem ben bunu kullandım sende kullan hamile kalana kadar günde 1 kez hamile kaldıktan sonra günde yine 1 kez kullanmış.yani 3 ay önce ve 3 ay snra.bende o yüzden kullanıyorum işte vitamin sonuçta ne zararı olabilir ki...:44::44:

Canim biz dr sadi konuk bakirkoy devlet hastanesinde yaptirdik ameliyatimizi. Ozel hastaneler para tuzagi kandiriyolar insanlarin en zayif noktalarini buldummu cok memnun kaldik biz en ufak bi enfeksion ve baska bi komplikasyon olusmadi ve cok ilgilendi doktorlar bizimle ayrica tek kurus odemedik. Ayrica son teknoloji kullanildi ameliyatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…