- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.861
kizlar, folik asit hamieleikte özellikle cok önemli ve vücutta da diger vitaminler gibi büyük ölcüde depolanmiyor.. bugün kessen folik asit alimini, hap olarak degil sadece dogal yiyeceklerden de, vücutta olan bize aylarca yeter.. hamilelikte de bebk tutunduktan sonra ortalama 15gün yeter.. yani bebek tutunduktan sonra da ortalama 15gün sonra ögreniriz bebisin varligini.. ben kendim almiyorum acikcasi arada bi aklima gelirse o kadar... bilgiler drdanyani düsünün mesela ben nerdeyse 1sene oldu denemeye baslayali.. alsaydim hergün oooooooo... biliyorsunuz fazlasi da zarar bu tür seylerin
Canim biz dr sadi konuk bakirkoy devlet hastanesinde yaptirdik ameliyatimizi. Ozel hastaneler para tuzagi kandiriyolar insanlarin en zayif noktalarini buldummucok memnun kaldik biz en ufak bi enfeksion ve baska bi komplikasyon olusmadi ve cok ilgilendi doktorlar bizimle ayrica tek kurus odemedik. Ayrica son teknoloji kullanildi ameliyatta
kizlar, folik asit hamieleikte özellikle cok önemli ve vücutta da diger vitaminler gibi büyük ölcüde depolanmiyor.. bugün kessen folik asit alimini, hap olarak degil sadece dogal yiyeceklerden de, vücutta olan bize aylarca yeter.. hamilelikte de bebk tutunduktan sonra ortalama 15gün yeter.. yani bebek tutunduktan sonra da ortalama 15gün sonra ögreniriz bebisin varligini.. ben kendim almiyorum acikcasi arada bi aklima gelirse o kadar... bilgiler drdanyani düsünün mesela ben nerdeyse 1sene oldu denemeye baslayali.. alsaydim hergün oooooooo... biliyorsunuz fazlasi da zarar bu tür seylerin
valla bana doktor söylemedi görümcem ben bunu kullandım sende kullan hamile kalana kadar günde 1 kez hamile kaldıktan sonra günde yine 1 kez kullanmış.yani 3 ay önce ve 3 ay snra.bende o yüzden kullanıyorum işte vitamin sonuçta ne zararı olabilir ki...:44::44:
Teşhisi koyan dr. kim peki aynı hastaneden mi, biliyorsun muayene için dr. seçme hakkımız var, memnun kaldıysanız dr.unuzdan tercih sebebimiz olur... Dr. konusunda yaşadığımız bunca talihsizlikten sonra artık işini bilmeyen dr. larla muhatap olmak istemiyorum...
Evet fazlasi zarar canim dogru diyosun.kardesim 3 aylik ogrendi hamile oldugunu ve folik hic icmedi doktoru vermis bulanti yapti diye icememis yegenimizin masallahi var yani kardesimede bisi olmadi
Evet fazlasi zarar canim dogru diyosun.kardesim 3 aylik ogrendi hamile oldugunu ve folik hic icmedi doktoru vermis bulanti yapti diye icememis yegenimizin masallahi var yani kardesimede bisi olmadi
işte bu ya.. yani azracım ben nerdeyse aha 1 sene olacak içtiğimi düşünsene. hap manyağı olur çıkardım
masallah canimama bakiyorum da simdiden günde 3kere felan... yok yaa.. ben karsiyim acikcasi.. zaten yiyeceklerden aliyoruz... depomuzda da var.. hele bi bebis gelsin aliriz..
yani canim benim de öyle olurdu yaaa... cok iyi degil sonucta.. her seyin fazlasi zarar..
işte bu ya.. yani azracım ben nerdeyse aha 1 sene olacak içtiğimi düşünsene. hap manyağı olur çıkardım
cnm bilgin varmı daha hangi besinlerde daha çok var
ya zaten bat geçimide kadar vucut bebeğe çok iyi bakarmış. hatta hiçbir kötü şeyi bebeğe vermezmiş. o yüzden bebeği öğrendikten sonra elbetteki içerim ama öncesinde düşünmüyorum.
Canim muayene olurken hep farkli doktor geldi ama ameliyati yapan doktorumuz baskaydi. Ameliyatta yeni acilan murat kolluk avcilarda oldu super bi hastane luks otel gibiydi iki gece yattik. Esim su an uyuyor yarin doktorumuzun ismin sorcam sana ozel msj atarim tatlim.
tatlim ben, koyu yesil yaprakli sebzeler, yumurta sarisi, findik, ceviz ve tahillarda var diye biliyorum.. yani cok seylerle aslinda aliyoruz.. suda cözünen bi yapisi var, hap olarak aldigimizda da bol suyla almak gerekirmis.. yesil yaprakli sebzeleri de coooook uzun süre pisirmemek gerekir cünkü yüksek isi vitaminn yapisini bozar.. ben yumurta yiyorum düzenli olarak.. cevizi de.. tahillar zaten hayatimizin icinde.. hamile kaldiktan sonra hap olarak alirim.. simdi almiyorum..
canim sen sokturucuyu iciosun dimi
Folik Asit Kaynakları Nelerdir ?
Folik asit içeren yiyecekler : Koyu yeşil yapraklı sebzelerVirüs tüm tahıllar ve kuru baklagiller de folik asit bulunur.
Ancak, ışık, ısı ve gıda işleme onu kolayca yok edebilir, dolayısıyla, azami yararı sağlayabilmek için sebze ve meyveleri taze olarak veya mümkün olduğu kadar az pişirilmiş şekilde tüketmek en iyisidir.
Fasulye, fındık, ceviz, yumurta sarısı, portakal daVirüs folik asit bulunan gıdalar arasındadır.
asılında benim de tukettiğim şeyler çok teşekkur ederim cnmm arkadaşım
işte ben folbiol a gectim cnm bende kafama göre kullanmıştım dr folbiol kullan dedi ona gectim hamile kalınca onu kullan dedi hatta yazdı eczaneden onuda alayım dedim hamile kalırsam kullanırım die ama artık folik plus bulmanın zor oldunu söylediler kaldırılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?