2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Teşhisi koyan dr. kim peki aynı hastaneden mi, biliyorsun muayene için dr. seçme hakkımız var, memnun kaldıysanız dr.unuzdan tercih sebebimiz olur... Dr. konusunda yaşadığımız bunca talihsizlikten sonra artık işini bilmeyen dr. larla muhatap olmak istemiyorum...

Evet fazlasi zarar canim dogru diyosun.kardesim 3 aylik ogrendi hamile oldugunu ve folik hic icmedi doktoru vermis bulanti yapti diye icememis yegenimizin masallahi var yani kardesimede bisi olmadi

işte ben folbiol a gectim cnm bende kafama göre kullanmıştım dr folbiol kullan dedi ona gectim hamile kalınca onu kullan dedi hatta yazdı eczaneden onuda alayım dedim hamile kalırsam kullanırım die ama artık folik plus bulmanın zor oldunu söylediler kaldırılıyormuş

Canim muayene olurken hep farkli doktor geldi ama ameliyati yapan doktorumuz baskaydi. Ameliyatta yeni acilan murat kolluk avcilarda oldu super bi hastane luks otel gibiydi iki gece yattik. Esim su an uyuyor yarin doktorumuzun ismin sorcam sana ozel msj atarim tatlim.

Evet fazlasi zarar canim dogru diyosun.kardesim 3 aylik ogrendi hamile oldugunu ve folik hic icmedi doktoru vermis bulanti yapti diye icememis yegenimizin masallahi var yani kardesimede bisi olmadi

işte bu ya.. yani azracım ben nerdeyse aha 1 sene olacak içtiğimi düşünsene. hap manyağı olur çıkardım

masallah canim ama bakiyorum da simdiden günde 3kere felan... yok yaa.. ben karsiyim acikcasi.. zaten yiyeceklerden aliyoruz... depomuzda da var.. hele bi bebis gelsin aliriz..

yani canim benim de öyle olurdu yaaa... cok iyi degil sonucta.. her seyin fazlasi zarar..

ya zaten bat geçimide kadar vucut bebeğe çok iyi bakarmış. hatta hiçbir kötü şeyi bebeğe vermezmiş. o yüzden bebeği öğrendikten sonra elbetteki içerim ama öncesinde düşünmüyorum.

cnm bilgin varmı daha hangi besinlerde daha çok var

tatlim ben, koyu yesil yaprakli sebzeler, yumurta sarisi, findik, ceviz ve tahillarda var diye biliyorum.. yani cok seylerle aslinda aliyoruz.. suda cözünen bi yapisi var, hap olarak aldigimizda da bol suyla almak gerekirmis.. yesil yaprakli sebzeleri de coooook uzun süre pisirmemek gerekir cünkü yüksek isi vitaminn yapisini bozar.. ben yumurta yiyorum düzenli olarak.. cevizi de.. tahillar zaten hayatimizin icinde.. hamile kaldiktan sonra hap olarak alirim.. simdi almiyorum..

Folik Asit Kaynakları Nelerdir ?
• Folik asit içeren yiyecekler : Koyu yeşil yapraklı sebzelerVirüs tüm tahıllar ve kuru baklagiller de folik asit bulunur.
• Ancak, ışık, ısı ve gıda işleme onu kolayca yok edebilir, dolayısıyla, azami yararı sağlayabilmek için sebze ve meyveleri taze olarak veya mümkün olduğu kadar az pişirilmiş şekilde tüketmek en iyisidir.
• Fasulye, fındık, ceviz, yumurta sarısı, portakal daVirüs folik asit bulunan gıdalar arasındadır.

ya zaten bat geçimide kadar vucut bebeğe çok iyi bakarmış. hatta hiçbir kötü şeyi bebeğe vermezmiş. o yüzden bebeği öğrendikten sonra elbetteki içerim ama öncesinde düşünmüyorum.

canim zaten anne kanindan bebege, zararli hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic bir sey gecmezmis.. ama ALKOL, SIGARA DUMANI ve UYUSTURCU madde haric... e bunlar da sükür bizde olmadigina göre.. gercekten bebek o kadar da korumasiz bi durumda degil.. plesenta olusmadan henüz arada bag kuran yapi bebegi koruyormus.. yolk kesesi diye bi yapi var... tam olarak ne ise yaradigi henüz bilinmiyor.. olmasi gebeligin saglikli gittigini gösteriyormus.. yani bütün bunlar bebegi koruyor sükürler olsun... öyle agir kaldirma felan da etki etmezmis.. bazi kazalar da... karina direk olarak tekme vs gibi bi darbe almadigimiz sürece sorun yok...

inanamıyorum, bende avcılarda oturuyorum... Geçen gece annem rahatsızlandı bakırköye bağlı adını bilmiyorum avcılar devlet hastanesi aciline gittik yakın diye, dr. ilgisinden memnun kalmadım dil altı verip 1 saat beklettiler, sonra tansiyonu kontrol ettiler hala yüksek, tekrar dil altı vermek istediler, serumla tansiyonu düşürmeyecekseniz ben annemi başka hastaneye götürüyorum dedim aldım bakırköye götürdüm, tansiyonu 21 çıktı, orda hemen müdahele ettiler, serum takıp 5 dk. tansiyonu normale döndürdüler. Avcılardaki dr. bana işimi öğretmeyin serum tansiyonu düşürmez dedi ukalaca, bende annemi ilk defa acile getirmiyorum siz işinizi yapmayı bilmiyorsanız yapacak bişi yok dedim çıktım ordan. Tabii bu şans meselesi o an acildeki dr. böyle biri çıktı... Tavsiyeni bekliyorum canım...

asılında benim de tukettiğim şeyler çok teşekkur ederim cnmm arkadaşım

bak yaaaa biliyorum ben bu isi tesekkür ederim tatlim benim... dediklerimi desteklemissin.. eee aklin yolu birdir iste

canım ya ben napayım o zaman kullanmayım şimdilik hiç hap bakalım hamiş olduğum zaman başlarım olmaz mı?:44:bide bünye alışkanlık yaparsa aynı haptan bulamazsam ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…