2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Canim o doktor degil baytarmis ya cok gecmis olsun canim benim. Bizimki ameliyat icin sevk oldu bir nevi. Bakirkoyun doktoru haftanin belli gunleri avcilarda ameliyatlarini yapiyormus. Bakirkoyun hastanesinde yogunluk oldugu icin demisti doktoru

canım ya ben napayım o zaman kullanmayım şimdilik hiç hap bakalım hamiş olduğum zaman başlarım olmaz mı?:44:bide bünye alışkanlık yaparsa aynı haptan bulamazsam ne olacak

yok öle alışkanlık olmaz sanırım mesela ben kızıma hamişleyken tam 150 adet şişe içindeki kan şuruplarından içtim bırakınca çekmedi cnm alışkanlık yapmadı bide çok şukur kurtuldum dedim

güzel insansın melek melek

Canim o doktor degil baytarmis ya cok gecmis olsun canim benim. Bizimki ameliyat icin sevk oldu bir nevi. Bakirkoyun doktoru haftanin belli gunleri avcilarda ameliyatlarini yapiyormus. Bakirkoyun hastanesinde yogunluk oldugu icin demisti doktoru

Ok canım bu çok iyi bir haber işte, bakırköyün dr. olması çok daha güzel... İnşallah hayırlısıyla aşamayacağımız sorunlarla karşılaşmayız...

150 sise mi... yavrum naptin yaa... o kadar mi kanin azdi???

150 sise mi... yavrum naptin yaa... o kadar mi kanin azdi???

sadece onla kalsa iyi 10 da kan iğnesi o çok feci idi popom çok yandı değerlerim çok düşüktü ama onlar toparladı beni bebek için degerlerin düşük olması olumsuz sonuç doğuruyomuş takibini bırakmadı dr

Ok canım bu çok iyi bir haber işte, bakırköyün dr. olması çok daha güzel... İnşallah hayırlısıyla aşamayacağımız sorunlarla karşılaşmayız...

Amin canim asicaz allahin izniyle insallahh. Belkide gerek kalmiycak tatlim cok basit ilac yada vitamin alimiylada yukselebilir belki sizde varikosel yoktur ama varsada cozumu var sakim panige kapilmayin uzulmeyin. Keciboynuzu kurune baslayin ama bu sayiya cok iyi geliyor. Google yazarsan cikar

yaa haksiz miyim ama tatlim... bak bana hiiiic orali olmuyor...

dr dediyse bir diyemem tatlim.. Allahtan daha sonra canin cekmemis... bebegin saglikli olsun da, drlar bilirler daha iyisini...

Ona başlıcaktım eveli gün aktara gittim keçi boynuzu tozu ve pekmezi alacaktım çocuk sağ olsun abla keçiboynuzu özü var pekmezinden daha faydalı dedi hemen tozuyla beraber aldım, tozu balla karıştırdım, özünü içiyor ayrıca şu içinde badem, fındık, fıstık, yer fıstığı, ceviz ve bal karışımları var ondan da almıştım bir doping bir doping kocama sormayın gitsin... :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…