- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.881
rica ederim tatlim... eger ufak bi yararim okunduysa ne mutlu bana...
inanamıyorum, bende avcılarda oturuyorum...Geçen gece annem rahatsızlandı bakırköye bağlı adını bilmiyorum avcılar devlet hastanesi aciline gittik yakın diye, dr. ilgisinden memnun kalmadım dil altı verip 1 saat beklettiler, sonra tansiyonu kontrol ettiler hala yüksek, tekrar dil altı vermek istediler, serumla tansiyonu düşürmeyecekseniz ben annemi başka hastaneye götürüyorum dedim aldım bakırköye götürdüm, tansiyonu 21 çıktı, orda hemen müdahele ettiler, serum takıp 5 dk. tansiyonu normale döndürdüler. Avcılardaki dr. bana işimi öğretmeyin serum tansiyonu düşürmez dedi ukalaca, bende annemi ilk defa acile getirmiyorum siz işinizi yapmayı bilmiyorsanız yapacak bişi yok dedim çıktım ordan. Tabii bu şans meselesi o an acildeki dr. böyle biri çıktı... Tavsiyeni bekliyorum canım...
canım ya ben napayım o zaman kullanmayım şimdilik hiç hap bakalım hamiş olduğum zaman başlarım olmaz mı?:44:bide bünye alışkanlık yaparsa aynı haptan bulamazsam ne olacak
Folik Asit Kaynakları Nelerdir ?
• Folik asit içeren yiyecekler : Koyu yeşil yapraklı sebzelerVirüs tüm tahıllar ve kuru baklagiller de folik asit bulunur.
• Ancak, ışık, ısı ve gıda işleme onu kolayca yok edebilir, dolayısıyla, azami yararı sağlayabilmek için sebze ve meyveleri taze olarak veya mümkün olduğu kadar az pişirilmiş şekilde tüketmek en iyisidir.
• Fasulye, fındık, ceviz, yumurta sarısı, portakal daVirüs folik asit bulunan gıdalar arasındadır.
Canim o doktor degil baytarmis ya cok gecmis olsun canim benim. Bizimki ameliyat icin sevk oldu bir nevi. Bakirkoyun doktoru haftanin belli gunleri avcilarda ameliyatlarini yapiyormus. Bakirkoyun hastanesinde yogunluk oldugu icin demisti doktoru
bana bişimi dedinnnn.. okuyamıyorummm...
kızma nolur banaa
nihale sordum bana başka bir ilaç dedi(duphaston). bende onu dr sormaya çalıştım ama ulaşamadım bi türlü:44:
yok öle alışkanlık olmaz sanırım mesela ben kızıma hamişleyken tam 150 adet şişe içindeki kan şuruplarından içtim bırakınca çekmedi cnm alışkanlık yapmadı bide çok şukur kurtuldum dedim
güzel insansın melek melek
yok öle alışkanlık olmaz sanırım mesela ben kızıma hamişleyken tam 150 adet şişe içindeki kan şuruplarından içtim bırakınca çekmedi cnm alışkanlık yapmadı bide çok şukur kurtuldum dedim
150 sise mi... yavrum naptin yaa... o kadar mi kanin azdi???
vaaayyyy.... aynisini daha önce ben yazdim yarene... ama bana demedin.. küstüm sana
Ok canım bu çok iyi bir haber işte, bakırköyün dr. olması çok daha güzel...İnşallah hayırlısıyla aşamayacağımız sorunlarla karşılaşmayız...
sadece onla kalsa iyi 10 da kan iğnesi o çok feci idi popom çok yandı değerlerim çok düşüktü ama onlar toparladı beni bebek için degerlerin düşük olması olumsuz sonuç doğuruyomuş takibini bırakmadı dr
tatlicadimmmmm benim yaaaaaaa bekliycenmi yani
yaa haksiz miyim ama tatlim... bak bana hiiiic orali olmuyor...
güzel insansın melek melek
vaaayyyy.... aynisini daha önce ben yazdim yarene... ama bana demedin.. küstüm sana
Amin canim asicaz allahin izniyle insallahh. Belkide gerek kalmiycak tatlim cok basit ilac yada vitamin alimiylada yukselebilir belki sizde varikosel yoktur ama varsada cozumu var sakim panige kapilmayin uzulmeyin. Keciboynuzu kurune baslayin ama bu sayiya cok iyi geliyor. Google yazarsan cikar
yaa haksiz miyim ama tatlim... bak bana hiiiic orali olmuyor...
dr dediyse bir diyemem tatlim.. Allahtan daha sonra canin cekmemis... bebegin saglikli olsun da, drlar bilirler daha iyisini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?