- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.901
Ona başlıcaktım eveli gün aktara gittim keçi boynuzu tozu ve pekmezi alacaktım çocuk sağ olsun abla keçiboynuzu özü var pekmezinden daha faydalı dedi hemen tozuyla beraber aldım, tozu balla karıştırdım, özünü içiyor ayrıca şu içinde badem, fındık, fıstık, yer fıstığı, ceviz ve bal karışımları var ondan da almıştım bir doping bir doping kocama sormayın gitsin...:112:
Kizlar ben yatayim artik yarin yine kontrolum var bakalim yumoslar kac mm oldular optum herkesi iyi gecelr
Peki. Ya. Ben ben
Ohhhh sifa olsunlar insalla kocisineeeee
aman sakın küsme bak küsmezsen şekey veyiyim sanabide koccaman öpeyimmm
istemem gecti artiksenin beni kacinci kandirisin
Kızlaaaar hepinizi çok çok öpüyorum, her şey için ayrıca minnettarım sizlere, kocam işten gelmek üzere ona sofra hazırlamalıyım, aklım da gönlüm de burada kalacak, iyi geceler tatlı rüyalar hepinize...
Kızlaaaar hepinizi çok çok öpüyorum, her şey için ayrıca minnettarım sizlere, kocam işten gelmek üzere ona sofra hazırlamalıyım, aklım da gönlüm de burada kalacak, iyi geceler tatlı rüyalar hepinize...
geçende kandırmadım gazozuna ilaçta atmadım ay o senmiydin acaba:44: neyse daha fazla batmayım ben seni seviyom kız ben napayım işte öyle yani kızma bana abla bak küçük emrah moduna girdim ne olur affet beniiiiiii
geçende kandırmadım gazozuna ilaçta atmadım ay o senmiydin acaba:44: neyse daha fazla batmayım ben seni seviyom kız ben napayım işte öyle yani kızma bana abla bak küçük emrah moduna girdim ne olur affet beniiiiiii
ya bu ebe nine ne kaar zayiflamis yaaaaaaasas oldum kaldim beaaa
ee hadi sirf sen küccük emo olma diye bu seferlik de affediyorum.. ama bi daha olmasin
canım o bendimregeni gazozla kandıran şahsiyet
bidaha olmaz ablam büyüksün ablamsın bundan böyleyaş farkıda var ama olsun napalım kaderimizse bu çekeriz eyvallah bacımm
canım galiba bende birini kandırdım ama unuttum kimi kandırdığımı belki regen belkide menbeta olabilir:44:bikaçtane leşim var öyle
ee aşık hatun normaldir
kızlar bende kaçayım artık.. hadi iyi uykular size
yok ya estafirullah ne ablasi... seni cok nuri alco gördüm benickilere ilac felan
aaaaaaaa nereye daha karpuz kesecektik yaatabi ben 12ye kadar yattigim icin uyku yok normal olarak
neyse canım benim ben kaçıyorum benimki oturduğu yerde uyukluyo garibim biyerleri tutulacak kıyamam ben ona...hadi herkese allah rahatlık ve sağlıklı bebiş versin iyi geceler
canım kocam sabah geç kalkıyorum onu 7:30da kaldırmıyorum diye surat yapıyor.. ama şuan kendide kalkmıyorki yatalımne yapcam ben bu adamla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?