2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ohhhh sifa olsunlar insalla kocisineeeee

Kızlaaaar hepinizi çok çok öpüyorum, her şey için ayrıca minnettarım sizlere, kocam işten gelmek üzere ona sofra hazırlamalıyım, aklım da gönlüm de burada kalacak, iyi geceler tatlı rüyalar hepinize...

istemem gecti artik senin beni kacinci kandirisin

geçende kandırmadım gazozuna ilaçta atmadım ay o senmiydin acaba:44: neyse daha fazla batmayım ben seni seviyom kız ben napayım işte öyle yani kızma bana abla bak küçük emrah moduna girdim ne olur affet beniiiiiii

Son düzenleme:

iyi geceler tatlı tatlı rüyalar ve isteyen herkese sağlıklı bebişler versin rabbimmmm(amin)

iyi geceler tatlim... yine gel

ee hadi sirf sen küccük emo olma diye bu seferlik de affediyorum.. ama bi daha olmasin

iyi geceler canım.. kolay gelsin,afiyet olsun.

canım o bendim regeni gazozla kandıran şahsiyet

Son düzenleme:
ee hadi sirf sen küccük emo olma diye bu seferlik de affediyorum.. ama bi daha olmasin

bidaha olmaz ablam büyüksün ablamsın bundan böyleyaş farkıda var ama olsun napalım kaderimizse bu çekeriz eyvallah bacımm

canım o bendim regeni gazozla kandıran şahsiyet

canım galiba bende birini kandırdım ama unuttum kimi kandırdığımı belki regen belkide menbeta olabilir:44:bikaçtane leşim var öyle

Son düzenleme:

yok ya estafirullah ne ablasi... seni cok nuri alco gördüm ben ickilere ilac felan

ee aşık hatun normaldir

valla yaa... ciddi zayiflamis ama... güzel olmus genclesmis masallah darisi basima

neyse canım benim ben kaçıyorum benimki oturduğu yerde uyukluyo garibim biyerleri tutulacak kıyamam ben ona...hadi herkese allah rahatlık ve sağlıklı bebiş versin iyi geceler

iyi geceler tatlim

canım kocam sabah geç kalkıyorum onu 7:30da kaldırmıyorum diye surat yapıyor.. ama şuan kendide kalkmıyorki yatalım ne yapcam ben bu adamla ya

benimki yatti teee kasta geri de kalkmadi garibim yaa hasta yazik yarin gidip ilac alayim ona, bugün gitmedim tembellik ettim tü bana ben de artik yarindan itibaren yine erken kalkmaya baslicam ya... ise baslayinca zor olur bana yataktan kalkip ise mi gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…