- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #3.921
Merhaba kızlar, bugün ve yarın tekrar nete girme imkanım olmayabilir o yüzden şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum... Allah hepimize dualarımızın, arzularımızın, dileklerimizin, hayalini kurduğumuz bütün güzelliklerin hayırlısıyla gerçekleşeceği bir yıl nasip etsin... Rab'bim ailemize mutluluk, huzur, sağlık, eşlerimizin işlerine bolluk, kazancına bereket versin, sevdiğimiz hiç bir insanın acısını yaşatmasın bizlere... Rab'bim inşallah sağlıkla, hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder... Sizleri çok seviyorum, her şey ama her şey gönlümüzce olsun... Allah'ın lütfu üzerimizden eksik olmasın... Allah'a emanet olun kızlar... Sizleri koccaman koccaman öpüyorum... Mutlu, mutlu ama çooook mutlu olacağımız bir yıl diliyorum...
kızlarrrrrr günaydın yada tünaydın diyelim nasılsınız bakalım
Ben geldim yine kimse yok.neyse ben yaziim da insallah okursunuz.kizlar ben bi kac saat sonra yola cikiyorum esimin ailesini ziyarete gidicez.yeni yili da orda gecircez eger giremezsem diye size yeni yil dileklerimi simdiden yazmak istedim(hem de ilk ben yaziim diyerekten)
evet baslayalim.kiz duygulandim sanki veda ediyo gibiyim
REGEN
TATLICADI1
ELIFALPELIF
NILUFEREN
SEKERCININKIZI
BEYAZGALA
AZRA3434
YAREN2007
ve diger ismini hatirlamadigim arkadaslarim bu yil nasil gectiyse gecti asil olan gelecek yil.yeni yil ve yeni umutlar.2012 size ve ailenize huzur mutluluk ve bol-bol bebisler getirsin insallah.bi daha ki yil sizi 2012 anne adaylari topiginde gormek istiyorum(boyle bi topik var mi bilmiyorum yoksa da ben acarim)bu yilki dilek hakkimi sizler icin kullanicam ve ALLAHdan hepinize bebis isticem.neyse hepinize guzel dolu-dolu bi yil diliyorum ve sizleri opuyorum
gorusuruzEki Görüntüle 317633
günayin bayanlaarrr
Merhaba kızlar, bugün ve yarın tekrar nete girme imkanım olmayabilir o yüzden şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum... Allah hepimize dualarımızın, arzularımızın, dileklerimizin, hayalini kurduğumuz bütün güzelliklerin hayırlısıyla gerçekleşeceği bir yıl nasip etsin... Rab'bim ailemize mutluluk, huzur, sağlık, eşlerimizin işlerine bolluk, kazancına bereket versin, sevdiğimiz hiç bir insanın acısını yaşatmasın bizlere... Rab'bim inşallah sağlıkla, hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder... Sizleri çok seviyorum, her şey ama her şey gönlümüzce olsun... Allah'ın lütfu üzerimizden eksik olmasın... Allah'a emanet olun kızlar... Sizleri koccaman koccaman öpüyorum... Mutlu, mutlu ama çooook mutlu olacağımız bir yıl diliyorum...
canım benim azerincim iyi dileklerin için çok tşk ederim allahım inşallah dualarımızı kabul ederde bir an önce bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.seninde yeni yılın kutlu,mutlu ve huzurlu olsun sevdiklerinle beraber bir ömür geçirmen dileğiylee...
günaydın regencim nasılsın bakalım bu sabah?
merhaba canım ne güzel şeyler yazmışsın çok içten çok samimi...rabbim inşallah hepimizin dualarını kabul eder,sevdiklerimizle ve inşallah bebişlerimizle mutlu mesut bir ömür nasip eder bize seninde şimdiden yeni yılını kutlarım.dualarımızın kabul olması dileğiyle...
iyiyim tatlim.. daha yeni kahvalti yapiyorumkayganam aradi birazdan da ona gitcem.. aksama anca gelirim eve.. sen nasilsin???
elifffcim huuuuuordamısın tatlım napıyon bakıyım aşağılarda
iyi demek adettenmiş.moralim çok bozuk bacaklarım ağrıyor adet öncesi gibi ben adetmi olacağım yaa çok korkuyorum ateşimde düşmedi normal ama off off eğer adet olursam çok üzüleceğim
tatlım niye bu kadar üzülecekmişin saçmalama lütfentamam mı kalbini ferah tut bak ateşinde düşmemiş bekle bakayım biraz daha sabret
iyi demek adettenmiş.moralim çok bozuk bacaklarım ağrıyor adet öncesi gibi ben adetmi olacağım yaa çok korkuyorum ateşimde düşmedi normal ama off off eğer adet olursam çok üzüleceğim
kızlar morelim çook bozuk sabha kalktığımdan beri ağlıyorum hala dinmedi ne göz yaşım ne de yaralarımm bura yzım dedim belki rahatlarım..ben hani 22 kasımda düşük yaptım ya bilen bilir..çok kanamam olamdı normlde 3 gündür adetim ama 7 gün kanamam geldi...arkamdan görümcem ve görümcemin kızı yok o hamile değildi hamile olsa böle mi olur bu kdar kanama mı olur.yüzenden belli rengi fln..neyse onu atlattım salı günü görümcemn kızına oturmaya gittik.orda görümcem ben senn kaybettiğin çocuktan 2 hafta büyük çocuk kaybettim sen ne ki ben çamaşır lehenini doldurdum kanla.çok kanamam oldu dedi..görümcemin kızıda benim bi tanıdığım var hemen düşkten sonra hamile kalmış dedi ben de inşallh dedim benim halmın kızıda öle oldu ddim...obaa hemn arkamdan öle şeymi olurmuş işite merve 6 ay hamile kalamdı..salak bu hep numara ..hamile oldumu öğrendi çok sevndi güya..sonra arkamdan aman kızım innma yalanıdr o ztn olmuyodu çocuk palovrdır..ve salk kocama söylüyorum bişe olmaz boşver konuşsunlar diyo..ve bu insanlar yüğzüme gülüyo..böle lafı sokcam ama bena anlatan kızıda ortda bırkmak istemyorumm..çok üzgünm kızlar yaaa
deli misin kuzum yaa neden üzülesin ki??? dua etki gecikmedi diye... o da gelirse tabi.. hele bi dur, adetin gelsin 3-4gün gecsin.. bi dönemde arada bi 3-4günlük gecikmeler normalmis.. takma yaaa stres yapinca daha beter olur biliyosun.. sonra benim gibi, gelmesin kirmizilar diye diye, 68gün adet olmazsin... bak eger gelmesin diye kendini odaklarsan vücut adeti geciktiryormus ona göre...
kızlar morelim çook bozuk sabha kalktığımdan beri ağlıyorum hala dinmedi ne göz yaşım ne de yaralarımm bura yzım dedim belki rahatlarım..ben hani 22 kasımda düşük yaptım ya bilen bilir..çok kanamam olamdı normlde 3 gündür adetim ama 7 gün kanamam geldi...arkamdan görümcem ve görümcemin kızı yok o hamile değildi hamile olsa böle mi olur bu kdar kanama mı olur.yüzenden belli rengi fln..neyse onu atlattım salı günü görümcemn kızına oturmaya gittik.orda görümcem ben senn kaybettiğin çocuktan 2 hafta büyük çocuk kaybettim sen ne ki ben çamaşır lehenini doldurdum kanla.çok kanamam oldu dedi..görümcemin kızıda benim bi tanıdığım var hemen düşkten sonra hamile kalmış dedi ben de inşallh dedim benim halmın kızıda öle oldu ddim...obaa hemn arkamdan öle şeymi olurmuş işite merve 6 ay hamile kalamdı..salak bu hep numara ..hamile oldumu öğrendi çok sevndi güya..sonra arkamdan aman kızım innma yalanıdr o ztn olmuyodu çocuk palovrdır..ve salk kocama söylüyorum bişe olmaz boşver konuşsunlar diyo..ve bu insanlar yüğzüme gülüyo..böle lafı sokcam ama bena anlatan kızıda ortda bırkmak istemyorumm..çok üzgünm kızlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?