2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bende ağlıyom dünden beriyalnız değilsin

tatlım şimdi okudum yazdıklarını..bak bnden sana tavsiye atıyorum normalde 28 günde bir adet göryon..adetn 3 ocak sen 13 ocak diceksin ve 3 ocağı aklndan silceksin..13 ocağa kadr olursan ne ala ama olmazsan o gün test yap sonucu gör beynden geln fsh hormonu ile bi şeklde hamile kalıyoz sen stresle o hormanı bitiriyosun tatlım oda yumurtalara inmeden erip gido..bu ay gelirse kırmızı gülümse gelecek aya çalış ama çalşma varken çocuk olıytınıda sil aklından

haydaaaa bi ağlayan daha canlarım ya niye böyle yapıyosunuz neden kendinizi üzüyosun anlamıyorum ve çok kızıyorum canım dr sende ümitlenme diye söylemiştir şimdi negatif çıktı bak üzüldün belki 5 gün sonra pozitif çıkıcak ne biliyosun sen allahın işini demi ama hiç sıkma canını bozma moralini bunun için

olmadı kuzum olmadı bu ayda hem olsa kanda çıkmazmıydı bir haftalık bile olsa çıkıyomuş ama bende çıkmadı işte

evet kanda cikiyor o dogru.. e kuzum sen de benim gibi yaptin.. kendi kendine stres yapinca geciktiriyorsun iste.. takma bu kadar.. ay bizim yerimizde olsaniz ne yapardiniz ya menbeta??? o benden de önce basladi denemeye sor da anlatssin...

lütfen hiçkimse canını sıkmasın ve moralini bozmasın yeni bir yıla yeni umutlarla merhaba diyoruz artık tamam mı kırmızılar mı geldi gelsinler hoş gelsinler başımızın tacı olsunlar Allahım böyle istedikten sonra biz kullarına isyan etmek yakışmaz dimi kızlar ha gelmedilermi işte o zaman bebişler gelsin yine Allahım dedimi gelsin o bebişlerimiz başımızın tacı olsunlar sevindirsinler herkesi ama lütfen diyorum bak kimse sıkmasın o tatlı canını zamanı geri alabiliyormuyuz 1 snsini bile ha hayır alamıyoruz o yüzden her duruma şükür etmesini bilmemiz lazım allahım dermanı olmayan acılar vermesin kimseye dimi kızlar açlıkla yoksullukla susuzlukla terbiye etmesin kimseyi hayırlı işler hayırlı evlatlar versin
şimdi kimse bozmasın ve herkes gülsün bakayım sevdiklerimiz olduğu için yanımızda oldukları için sağ salim oldukları için şükredelim tamam mı
ben hepinizi yüzünüzü görmesemde çoookk seviyorum canlarım iyiki varsınız

sorunda ordaya ben kürtaj olmadım 5 haflıkken bebğimi düşürdüm işte..salğım tabi ne bilim bu insanların böle konuşcaklarını düşk yaptımın 4. günü gelmişler konuşuluyodu..gel zman git zamna yine açıldı..off çok sinirlerim bozuk hiç bişe yapamk isyemyorum yaa

elifalpelif tatlım işte böle insanlar canımı öle bi sıkıyorki sorma sabah kalkıyorumpc yi actım faceye girdim öğrendiklerim bunlardan ibaret çok sinirliyim ozyüzdenn

Canım takma kafana ya.Takama demeklede olmuyor biliyorum ama işte takmamak lazım ...onlar seni kıskanıyor çekemiyor bu bariz ortada cahilliklerine ver.Allaha havale et.Üzme kendini değerlermi bi damla göz yaşına.Ama çok fazla birşeyini anlatma.Bak mesela ben çevremden çok duydum eltimin arkamdan konuşmalarını işte nerdeyse kaynanam onun karnından çıkarıp bana verecekmiş bebeği. Ben gözde gelinmişim ben hastalanınca hemen ailem gelip beni alıp kendi doktoruma götürüyorlar diye ailen görmemiş bile oldu. Bende aklımı başıma topladım ve iç birşeyimi paylaşmıyorum mesela çok bebiş istiyorum ama o beni tedavi amaçlı doğum kontrol kullanıyor biliyor yani akıllı ol ben ona etrafta konuşma malzemesi vermiyorum sende akıllı ol bişeyini paylaşma

evet kanda cikiyor o dogru.. e kuzum sen de benim gibi yaptin.. kendi kendine stres yapinca geciktiriyorsun iste.. takma bu kadar.. ay bizim yerimizde olsaniz ne yapardiniz ya menbeta??? o benden de önce basladi denemeye sor da anlatssin...

haklısınız galiba kızlar ben daha yolun başındayım ama elimde değil üzülmemek...bu doktorlar niye böyle ya doğum doktoru dediğin azıcık güler yüzlü anlayışlı olur.insanı terslemez bu kdar heyecanlıyken birden herşeyi tersine döndürmez ama yaa:95:böyle yapınca insanı nasıl kırıyolar farkında bile değiller.bide özel hastane olacak önceden bu adamın özel muayenesi vardı o zaman hastalara bi canımlar cicimler bi görseniz ama hastaneye geçince paraları kesildi tabi...nasıl sinirlerim bozuk anlatamam adamı dövesim geldi

Son düzenleme:
insanoğlu herbiri çok farklı işte bak bizimde gelinimiz var abimin eşi 3 yıllık evliler yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez nereye gitsek bizi kardeş zannederler o derece yani daha bir kere lafımız karşı karşıya gelmemiştir ne o ne ben ayrı ayrı hiçbirşey yapmayız bir gün görüşmeyelim özleriz birbirimizi ben anlamıyorum işte bu yüzden görümce mantığını e bende görümceyim şimdi nasıl iş bu birde yeğenim var halasının kuzusu 1,5 yaşında doğduğundan beri herşeyine beraber koştururuz ben anlamadım şimdi yani ezelden beridir bu konuyu hiç yani gelin görümce yok böyle bişiy ya insanlık önemli insanlık

canımsın sen yaaasende canımsın regencim (amin amin amin)

Son düzenleme:

Şimdi okudum yazdıklarını sinir oldum o doktora boğasım geldivalla.Bak canım sana diyeceğim ben de senin gibi bi kaç kez önceden gidip kan tahlili yaptırdım ama şöyle oldu doğum kontrol kullanmaya başlayacaktım dr um ultrasyonda baktı bebiş göremedi dediki ne olur ne olmaz belki yeni oluşmuştur göremeyiz sen aşağı in bi kan tahlili ver sonuç negatif çıkarsa başla doğum kontrole.Bu benim aklımda kaldı artık her gidip kan tahlili yaptırmak istediğimde ilaç kullanmaya başlayacağımda ne olu ne olmaz bi kontrol etmek istedim diyorum ve tahlilimi yaptırıyorum şekerim.

tavsiyelerin için çok sağol canım iyiki burdayım iyiki burdasınız sevincmizde üzüntümüzde bir.paylaşmak çooook güzell

napayım dayanamıyor işte insan hepimiz insanız sonuçta hayallerimiz umutlarımız var...bazen herşey elimizde olmuyor işte tatlım benim

ahh tatlım benim benimde aklımın başına gelmesi çok geç oldu..her bokumu anlatıyodum sörümceme görmcem neysede o kızı yok mu bildiğin bir cadı yaa elime verseler dövcem onu..o gnden beri yanlarında konulmuyorum bile..geç oldu işte ne doktoru ne başka hiç bişe hamile kalsam bile sölemicem innki yaa.
tatlım benm annemde görmce ama onlar gbi değil işte sizn gbiler tek tük oda bize rastlamz..ayy ben bu aileye gelin düşcek kız değilimde iştee..

tavsiyelerin için çok sağol canım iyiki burdayım iyiki burdasınız sevincmizde üzüntümüzde bir.paylaşmak çooook güzell

cnm benm bak gerçkten çokk ii taktik ben kafamdan sildimde hamile kalmıştımm cnm benm

Söyleme hayatım küçük şehirlerde dedikoduya bayılıyor insanlar birazda yetişmeye bağlıya neyse.Ben nerdeyse kocamı boşayacaktım eltimle kocası ve görümcem yüzümden sanki kocam yaptı konuştu ona nasıl yükleniyordum zavallım ama bi baktım benim huzurum bozuluyor o ben kötü oldukça kocamla mutlu oluyor bi silkelendim kendime geldim hepsini allaha havale ettim.Geçen bana ay çok istiyorum seninde bi çocuğun olsun diyor. Dedim doğum kontrol kullanıyorum önce kistlerim gitsinde çocuk olur acelemmi var baktı üzülmüyorum üzemiyor beni (ki içimden nasıl üzülüyorumda belli etmiyorum) sustu.

ben dediğim gibi o günden sonra hiç konuşmuyorum..bi laf söledikleirnde laf sokuyorumm..geçen tvde seren serngil çıkmış bunlar geldi otrmaya ..bu kadında hamileydii kaç tane düşük yaptı dedi..töbe yarbbim dedim içimden sonrada aman dedim yapsa ne olur kimse innmadı kadınn düşük yaptına yalan diyolar numara yaptı dediler dedim ama çıktı resmileri dedim..aman sen bilmn mu tahlilleri göstersende millet inanmaz ne idrara ne kan tahliline baksalarda arkasından yok o hamile değildi düşük yapmadı numara diyolar dedimm..çıt yokk ..içimn yağlerı eridi..ya ben hep düzümdür neysem oyum.sen benim ağzdımdan laf alıp neden arkamdan konuşuyon ama yokk onlarda farklı bi yapı var..artık konuşmuyom geliyolar çay dı oydu buydu..onlar içerde ben mutfkta..onlar mutfağa gelince ben tuvalte hiç konumuyorumm

en doğrusunu yapmışsın canım benim oh olsun onlara gözü olanın gözü çıksın inşallahhhh

sende en iyisini yapıyosun tatlım bu ne yaa üçüncü kişiler yüzünden niye kocamızla aramız bozulsun ki...ohh işte yine söylüyom gözü olanın gözü çıksın emi ohh bizimde sefamız olsun haydi eller kızlarrrr

İyi yapıyorsun canım...Bende çarşamba tahlillerimi yaptırdım hormon tahlili ve eşimin sperm ölçümü ama almadık sonuçları reglinin 21. günü proges.ölçümü var sonra hepsini doktora göstericem.15 ocağa denk geliyor 21. günüm bakalım nasıl bi tedavi uygulayacak ne yapacak bide 15 ocak taşınıyorum of of çok yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…